1931
-
gyurison #651 Ezen még én sem jutottam át!!!
-
#650 csak akkor kell megölni ha akarod a 3 aranyat 25 minionom volt akkor szépen küldtem be mindent egy csapással leszdett 3mat de a végére elfordult az a kerék ennyi... -
#649 vagyis ha még nem találtad meg akkor a pirosak kellenek spreetől kell menni be az erdőbe és átmész a másik világba ugymond -
lámadémon #648 542-esre én is választ várok, azaz segitséget...
idézem:
"Kössz!
Most Az Understreetsben vok ahol először jelenik meg az összevart szájú pap, azután csak kékeket vihetek magammal, ki kell nyitni a kaput magam előtt úgy h a tekerős izébe 12 minion kell de ott van egy viziszörny és megeszi őket, én pedig nem mehetek oda csak minionok!
Tudja vki h h kell megölni???"
-
gyurison #647 igen az -
#646 az erdő az evernight oda tudsz teleportálni.. -
#645 az az amikor a trollok vagy mik erősítik és nem tudod megsebezni a fehér magot
meg kell ölni a 2 trollt ami jön -
heringer #644 Az erdő merre van. -
gyurison #643 de az egyik pajzsot megtaláltam de vmi varázslat védi, azt hogy kell megszüntetni?
-
#642 Oberont csak akkor tudod megolni ha mar minden pajzsot szetvertel.
A szobor pedig joval kesobbi kuldetes lesz. -
#641 Erre a swamp van,es a kekek barlangja.(meg parszaz zombie,es egy succubus) -
gyurison #640 HI!
Épp az elf erdőben járok h ki kell szabadítni Oberont, már csak 2 ág táplálja a pajzsot, az egyik + is van de vmi varázslat védi és vmi Mother Godess szobrot kel visszavinni.
Tudja vki h az hol van? -
heringer #639
Jo fele megyek de erre már voltam és semmi. -
gyurison #638 HI!
Épp az elf erdőben járok h ki kell szabadítni Oberont, már csak 2 ág táplálja a pajzsot, az egyik + is van de vmi varázslat védi és vmi Mother Godess szobrot kel visszavinni.
Tudja vki h az hol van? -
MhyCroft #637 Oksa, köszönöm, akkor a lángoló vá a falubol következik, köszi, hello -
#636 van ugye a falu, na most attól balra, ahol van egy vasvillás paraszt, aki aszondja ne menj arra -
#635 Na, figyi! Most itt vagyunk...elmész arra és ott az út végén van az erdő! :D -
heringer #634 Valahogy mutassátok már meg merre van. -
heringer #633 Elf erdőt merre találom már bejártam mindent de nem találom.Temetőbe is voltam már. -
#632 kicsit visszaolvasol az oldalon, és megtalálod
kiszabaditod a csajt a várból, és megkapod mint teleportálási lehetőséget -
MhyCroft #631 Köszönöm, sikerült s már messzebb is járok. VAn már barna, piros, zöld. :)
Heavens Peek swamp merre van? -
#630 az a corruption -
hup #629 Én azt nem értem hogy csak 1% tartok pedig már a dagatt királyt is megöltem kiszabadítottam a csajt is és akkor is 1% van valami megoldás? -
#628 kilépéskor a hiba a rossz crack miatt van, létezik fix hozzá, bár semmi kárt nem okoz az az üzenet. -
Hoz_Hun #627 Én ezt úgy nyirtam ki, hogy egy goblinnal futkostam előtte (szine mindegy) és amikor lecsapott akkor odarohantam az Overlordal és meg csapkodtam. Ezt addig ismételtem míg ki nem múlt. Ügyetlenségemben két gomblint megevett (nem számítva azt a 10 db hive cipelőt akiket lesből kajolt be legelőször). -
#626 Nálam érdekes dolgok történnek. Időnként eltűnik a talaj textúra és feketeség jelenik meg helyette + diavetítés lesz belőle. Van amikor már indításnál, van hogy játék közben. Meg kilépéskor szabálytalan műveletet irogál.
Egyébként jól látom, hogy nem lehet menteni csak automentés van? :O -
Hoz_Hun #625 Három napja még nem jártam ott, csak tegnap. :) -
#624 Egyedul is meg tudod olni,nem sebez tul sokat,de ha megis akkor a kozelben van egy hp-s oltar.
3-4percig csepeled a fejet(shift-el kijelolve),es kifekszik. -
Madmano #623 Jogos! -
valaminick #622 sracok az utolso gyökéret sehogy sem találom...az elfeknél már bejártam mindent de semmi... valami 5let? thx -
Code92 #621 as barnákat küldd rá szárazföldről (szokla széléről) a kékekkel nyittasd le a hidat, menj át őket küldd rá a vízből és te meg közbe csápolgasd. ki fog feküdni a drága. -
lámadémon #620 kék minion hiveal lavirozok... jött egy nagy kigyó... vizben áll a drága...
ergó barna megfullad...
kéket megeszi gondolom...
én meg csápolhatom, nem reagál...
teendő?
-
#619 inkább bravó triumph studios, a codemastersnek legfeljebb ahhoz gratulálhatunk, hogy kiadták :) -
#618 elf erdőben (bazi nagy fa, hosszú lüktető gyökerek, hegyes fülű lebegő tagok...)egy barlangban, a barlang mellett 1 szobor! -
#617 Tökéletes! Köszönöm szépen! Csak azt nem értem,hogy már 3 napja miért nem tudott senki egy ilyen egyszerű útmutatót rittyenteni.. :( -
Madmano #616 Hát,öregem....Először bonyolult volt a gamma.(Első pár óra.)Aztán kezdtem egyre jobban ráérezni.Most már azt mondom,ez egy kurva jó játék!!!!Megvan mind a 4színű minion,ezek kombinálása sem pite.Élvezem,ahogy a feladatokat megoldjuk együtt velük.Ehhez jön még a körítés:király graf,hangok és az egész atmoszféra.Azt kell mondjam,nagyon rég nem játszottam ilyen élvezetes,néhol gondolkodtató,néhol a gondtalan törő-zúzó gammával.És a humor.Ahogy az egészet áthatja.Brávó Codemasters!!!Így tovább.Remélem,lesz Overlord2 és hasonlóan az elsőhöz,emeli a lécet!Véleményem szerint szükség van ilyen gammákra.Nagyon is.Bocsi,ha túlságosan PR-szagú a rizsám.De nem vagyok a Codemasters beépített embere. Egyszerűen tetszik ez a játék.De szerintem ezzel vagyunk itt így többen is....Ugye? -
SaGa #615 Amiket széttörnek, azok hordók, amfórák, ládák. A hurcolható hengerek fölött lefele mutató háromszöget látsz... -
#614 huhh...ami itt folyik:P...sztem egy szórakoztató könnyű játék néha gondolkodós feladatokkal...látom legtöbbeknek ez inkább ultrabonyolult... -
zsotesz #613 zöld minionok merre vannak? -
#612 ha kahnt nagy nehezen leszedem már nincs új pálya csak a wizard?