Overlord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
És elvileg van egy küldi ahová a várhoz kell menni,
meg van egy tornyos! Mindkettõnél tûz van az utamban... itt azt mondja keressek piros démonkát! //Honnan tudok ilyet szerezni?//
Meg találnom kell valamit a tornyomnak/ez nem tom, nem tom hol van//
Szóval aki tud kérem segítsen! :)
A játék gyönyörû és elképesztõen egyedi, és szórakoztató!
Nekem nagyon tetszik :) Minimum 9es:)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
a paladin kemény dió?
apropó hol találok kék és piros bogarakat mert nagyon fogytán vannak a lényeim :S fõleg a piros
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
apropó az erdõben merre van a hiányzó szobor?
Hamarabb fogyott el a türelmem, minthogy rájöjjek erre magamtól. Már a falra másztam attól a 4 mondtattól amit folyamatosan ismételt.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Egyébként kb hány %-ánál vagyok a játéknak? Mennyi van még vissza?
mikor elviszi az overseer a szobrot, utána meddig kell várni, vagy mit kell csinálni, hogy folytatódjon a játék? Már egy napja csak mászkálok, mindent összeszedtem, törtem zúztam, és kezdem unni így. :)
Amúgy meg kivégeztem, nagyon jó kis játék nehéz lerakni. A story is rendben van a végén, van egy kis rövid(!) videó a tetteink következményérõl, én próbáltam ahol csak lehet gonoszkodni de így is "csak" 48% corruption-om lett végül, utólag belátom mindenhol/mindenkit mészárolni kellett volna:) a fontos szereplõket ugyse lehet megölni.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"