Overlord

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
van vhol végigjátszás?(angol)
a sivatagban a csontokat hogy tom feltörni?
Köszi szépen erre nem jöttem volna rá.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Gideon Wieth
VAlaki erre lécci segítsen :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

pirosvalami egyelõre nemkell..ölj embereket vagy bárányokat hogy legyen lelked amit felhasználsz a minionokra
Ez a pirosvalami mire jó.És honnan tudok ilyen kisszörnyeket szerezni mert mindenhol 0-át mutat.Egyedül meg meghalok.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Klemice
skacok kés van a paladin is jöhetnek a törpék és az arcanium forge :))

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Gideon Wieth
légyszi segítsetek! Picit elakadtam :) Két hely is van, Ott tartok, hogy visszaszereztem Spreenek az ételt :)
És elvileg van egy küldi ahová a várhoz kell menni,
meg van egy tornyos! Mindkettõnél tûz van az utamban... itt azt mondja keressek piros démonkát! //Honnan tudok ilyet szerezni?//
Meg találnom kell valamit a tornyomnak/ez nem tom, nem tom hol van//
Szóval aki tud kérem segítsen! :)
A játék gyönyörû és elképesztõen egyedi, és szórakoztató!
Nekem nagyon tetszik :) Minimum 9es:)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

oké, megvan. skull den. :)
a balszélsõ 2 gyökér nem megy sehogyse. a lépcsõs-varangyos, meg amelyik alatt át lehet menni. ötlet?
Rage47
nekem is megvan a 2. nagyon menõ a durium armor^^
Klemice
szedd fel a heavens peaknél a kékeket zöldek kellenek hozzá

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

megint elakadtam az erdõbe Oberion vagy ki elõtt van egy lépcsõ az alján ül egy nagy varangy de akék minionok még hiányoznak mit kell azon a részen még csinálni
kemény dió?? nem kemény mindig menekül, és sok szerzetese van, de nem nehéz, barna és piros minionokat vigyél hozzá.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Klemice
höhö nem is volt olyan nehéz csak taktikázni kell :) megvan a 2. smelter
a paladin kemény dió?
apropó hol találok kék és piros bogarakat mert nagyon fogytán vannak a lényeim :S fõleg a piros

Rage47
elsõt kinyirtam, másodikat meg életben hagytam. az egyik minionnal elvittettem a cuccot a csontváz orra elõl. az meg olyan béna volt h nem találta el:D
Klemice
a csatornában van két kékkel lövõ csontváz akik kereket õriznek az kemény dió van vmi taktika?:S

Dopti
Ja nem, megvan<#vigyor1>

Dopti
Üdv!
A kékek HIVE -ja az elfes pályán van?

genRob
Nem tudtok vmi megoldást az invert mousera?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Tatyla
amikor legelöször lemehetek a pincébe van két dagi a harmadik feladatnál ,de kinyirnak mindig,megoldás?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Klemice
gyerekek az milyen megoldás lenne a csatornában hoy elfutok a barna termelõhelyig vagy lehetetlen a ombikon keresztül?:D KOra játszottam magam ma nincs erõm játszani csak agyban agyalok :D
apropó az erdõben merre van a hiányzó szobor?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Nahát így nem tartott 3 percig se. Köszi. :)
Hamarabb fogyott el a türelmem, minthogy rájöjjek erre magamtól. Már a falra másztam attól a 4 mondtattól amit folyamatosan ismételt.

#340?
hehe sivatagban vagyok:D az már gondolom a vége:)
Háát ha 3 óra alatt eltoltad a törpéktõl a végéig, akkor az már nem kéne hogy gondot okozzon:) Amúgy meg amikor felhúzza az aurapajzsát akkor annak mindig van valamilyen színe piros,zöld, stb... na kapizsgálod már?
Na eljutottam a végére. Sebezhetetlen fõellenség ftw.. Hogy csináltátok?

mi van olyankor ha a szoborba beraktam a minionjaimat és nincs több feladatom?:P merre tovább?:)
dartonita
Csak az eleje huzos,amig kek minionjaid vannak.Addig erdemes inkabb egyedul kardozni,varazsolni,es szaladni,a kis dogok total benak harcban.Ha mar bejutsz,verd szet a hordokat,meg mindent,sok a gyogy es varazsital.Utana pedig mar relative konnyu ha megkapod a tobbi fajta lenyt is.

a legjobb taktika az h.a parton hagysz néhány barna miniont odamész a zombikhozhoz, 1-2 -t levágsz közülük, és odacsalod õkat a partra a barnákhoz,l õk meg könnyen leszedik.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Rage47
én nekikmentem kékekkel. ha meg tudtam akkor barnákkal is:) közben csapkodtam õket karddal, meg varázsoltam:)
Klemice
csatornában mondjadtok már valami stratégiát :S egyszerûen rettenetes a sok zombi

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

passz.kb 3 nap de csak pár órát játszottam naponta. attól nagyon függ hogy mennyit gyûjtögetsz meg mászkálsz céltalan.
Rage47
mennyi ideig tartott kb. míg végigjátszottad? szal mennyi a játékidõ?
Klemice
sisakba ugye mindegy mit áldozok majd be mert a páncéloknál van olyan meg a fegyvernél hogy %okat meg +okat ír ki oda egyenblõ arányban érdemes áldozni ugye

tojás becéloz sihfttel, balgombra lény odamegy felveszi, ekor még shift nyomvatart és egérrel irányítod a tojást cipelõ lényt. oda csalod magadhoz vagy ki a vízbõl vagy ahol ártani tudsz neki. mert a madár követi a tojcsit.
végig játszottam jóként! már el is kezdtem rosszként. mistress, green lények, meg a steel foundry megvan és csak 20 lényt vesztettem. így talán lessz mibõl kovácsolni mert elsõre alap páncéllal nyomtatm végig, annyi lényem meghalt hogy nem volt mibõl kotyvasztani :)
Ott mi a taktika amikor blue minionokat kell megmenteni a madarak elõl? Mondja,h vmit a tojásokkal kell csinálni..
Egyébként kb hány %-ánál vagyok a játéknak? Mennyi van még vissza?
Hú köszönöm! Nem tudom megoldja-e a problémám, de legalább van mit csinálni. :)

miután kijöttél a sörfözõ túloldalán ott egy híd elötte 2 elfel, ott kell a vizidakotákkal átsunyulni a túlpartra a tekerõhöz, aztán hajrá...
Már maxon vannak az arcanium cuccaim is.. :) A törpe királlyal viszont megfogtál, lehet nem csináltam meg.

törpe sörfözde ellopva, arcanium bánya kitisztva, törpe király+rollie megölve??? :)
vassyg, mivel befejezted, elsõsorban hozzád lenne kérdésem:
mikor elviszi az overseer a szobrot, utána meddig kell várni, vagy mit kell csinálni, hogy folytatódjon a játék? Már egy napja csak mászkálok, mindent összeszedtem, törtem zúztam, és kezdem unni így. :)

a fának a gyökerei hol vannak, én már bejártam a környéket,de nem találtam meg õket...asszem 3,vagy 2 még van:/

hmm aztmondtad megszerezted a tower heart-ot és ugye vissza is vitted a teleporthoz? mert utána meg kell adnia.
talán ha részleteznéd a problámát segítenék^^

Amúgy meg kivégeztem, nagyon jó kis játék nehéz lerakni. A story is rendben van a végén, van egy kis rövid(!) videó a tetteink következményérõl, én próbáltam ahol csak lehet gonoszkodni de így is "csak" 48% corruption-om lett végül, utólag belátom mindenhol/mindenkit mészárolni kellett volna:) a fontos szereplõket ugyse lehet megölni.
Örm
Visszamentem és megint visszaterepoltáltam a pályára, de még mindig 5 van. A towerben kell csinálni valamit?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

telportálj vissza a towerbe, ott megkapod a max 10-et...
Sephi
Nem lehet mert viz van odaig :(

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Valaki már tart a ssivatagos pályán ??? Mert én most nagyon elakadtam és kéne egy kis help!!