1931
-
#691 hát akkor xar lesz :) halj meg és restartolj:)
te irányítod őket. már az első pályán megtanította ezt veled a game.... -
heringer #690 De hogy kell irányítani merre menjen vagy megy magától. -
heringer #689 Eléggé akkor mi van ha elfogynak.Az elég szar lessz. -
#688 nekem is páran behaltak. xar rész... -
lámadémon #687 ez mind szép és jó, de ha valaki nem egy perc után nem találja a dolgokat és ráadásul nem is pattogni jön fel ide, ahogyan szerénydeüberfajakirályvagyokmerttudokangolulésszabadidőmbenszeretekjátszani kHares leirtad nekünk, nos, akkor mi van?
és mi ez, ha nem rosszindulatú személyeskedő hangvétel? csak mert tényt mondasz?
inkább akkor ahhoz ragaszkodj, hogy már nem szeretsz ide feljönni és irogatni, szerintem ezt a vitát is megelőzhetted volna a "hülyeség" mellőzésével...
mindig lesz, aki segitséget kér, mindig lesz, aki ad...
hogy a te véleményed erről mi, szerintem szavazás nélkül is elmondhatom, le****ja mindenki és túléli, ha nem hallja...
vagy akkor gondolj arra, minél több ember kapja a segitséget, talán annál több lesz a segitő szellemű, és akkor nem neked übermenscheknek kell válaszolniuk...
pl én is azt szoktam... végigtolom, ha kel segitséggel, és utána én segitek, mert ÉN IS KAPTAM...
szerinted minek kéne itt lennie? ilyen vitáknak? vagy legyen 500 egysoros hozzászólás, hogy: jó a gém, vagy frankó, vagy szerintem szar, vagy állat, mindenkinek kötelező, vagy mittomén...
the borromline: te gondolkodj el barát, miért kell fürdőskurvaként sirni itt az egyéni problémádon... nem erőszak, hogy ezt a fórumot olvasd, pláne ha már végigtoltad... ha nem segiteni, akkor mifrászért vagy itt? vitát szitani?
respect...
-
heringer #686 Egy nagy csomó kék már meghalt nem sok van már. -
heringer #685 És mivel irányitom őket merre menjen az odáig őké hogy jobb ehér +bal egér. -
#684 a szörnyekkel menj le pont egyenesen. jobb egér+bal egérrel irányitsd öket. a kitörő víszoszlopok az akadályok -
heringer #683 Oda hogy jutok át.
-
#682 Na meg van a baj. Azért nem találtam semmit mert volt egy új teleport lehetőség Heaven's peak. Nem vettem észre. :-)
A másik dolog meg az, hogy nem nagyon játszottam ilyen játékokkal ami ezekhez hasonló volt az a wow de ott meg le van írva minden a q logban. Mikor az ilyen baldur's gate-ek voltak én UTztam még :-) Nos, nem akarom magam mentegetni.
Még vmi! "Egyszerű tényeket állapítottunk meg." a ténymegállapítás nem lehet személyeskedő :-) Már maga a fogalom is kizárja azt. -
#681 /off
Teljesen korrekt.A mostani jatekosok joresze elverezne a baldur's gate-en vagy a fallout sorozaton siman.Mas kerdes hogy szerintem teljesen hiabavalo osszehasonlitani korosztalyokat,jatekokat,kreativitas szintet.Csak Magadat idegesited vele :)
/on -
kHares #680 Bár nem akarok erről vitatkozni, de belefárad az ember a hülyeségbe. Nem is hülyeség hanem valami elemi erejű lustaság/önmagával szemben való igénytelenség amit csinálnak. Vagy csak sietség? Minek mindent megkérdezni merre van ez meg az, majd jön szép sorba.
Most nézem már 5 éve regisztrálva vagyok itt. Mindig is szerettem játszani a szabadidőmben és azért szoktam az aktuális játékokhoz hozzászólni. Sokszor segítettem, de az évek alatt elment a kedvem mind az írástól mind a segítségadástól. Mert csak elrontom őket vele. Mert szemét módon mindig ugyanazt a kérdést teszik föl. Mert képtelenek a kereső funkciót használni. Az is roppantul zavar mikor képtelenek átgondolni mit akarnak és 5-6 postban egymás után kérdeznek. Ez nem chat, ne spammeljen senki.
Egyébként senki nem fikázott itt senkit, nem kell itt drámát csinálni. "Rosszindulatú személyeskedő hangvétel" ? Egyszerű tényeket állapítottunk meg. Abban is tévedsz hogy bárki itt gyenge képességű lenne vagy vérprofi. Egyszerűen tud egy kicsit figyelni, koncentrálni. Nem egy olimpiai szám ez.
Vajon mit csináltak volna ezek ha a '90-es években játszanak? Nem volt internet ám. Emlékszem mennyire élveztem az Alone in the Dark-ot vagy az Another World-öt, Flashback-et. Főleg azért mert magamtól nyomtam végig. Ez benne az öröm, nem az hogy egy perc után lusta vagyok gondolkodni és pattogok a forumon. Meggyőződésem hogy ez a viselkedésforma kihat az adott egyén egész életére nem csak a játékokra. Tanuljatok ebből és nem fölháborodni kell.
Prédikáció vége. -
High Voltage #679 jé ezt leirtam vissza alttttaboztam, es 3 kurva masodperc alatt megtalaltam. tegnap egesz ejjel kerestem. -
High Voltage #678 de en mindjart sirok. egesz eddig a swampban kerestem a kékeket mert aztmondja a viz kozeleben szeretnek lenni. de ha nem jartam vegig 12x... es semmi. aaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
#677 ... ahogy nézem a képet lentebb a faluból nyílik a swamp ott lsznek. Pont te írtad :-) -
#676 Ha csak második lenne nem kérnék segítséget:-) Mostmár a kékeket keresem mert egy követ arrébb kell mozdítani amia vízben van. Majd csak meg lesznek a kis átkozottak :-) -
#675 Amig van turelem,ugyis lesz aki segit.A jatek valoban nem nehez,es aki picit ert angolul,annak idovel minden magatol ertetodik.De annyival magaval ragadja az embert,hogy reszemrol megertem ha azonnal at akarsz jutni az epp aktualis akadalyon.
Harcra fel,masodik nekifutasra ugyis mindenki szamara vilagos lesz minden :) -
#674 Bizonyára igazatok van de pl. nekem még sosem esett nehezemre játékban segíteni valakinek ha megkért. Akár utbaigazítást akár tényleges segítséget akart (wowról beszélek). De legfőképpen nem téptem a számat és nem fikáztam le senkit. Nyílván ez emberi kérdés és nem függ össze a játékkal. De ettől él a fórum, vagy nem? Szvsz a fórum erre is való, mmint a segítség kérésre. Vagy csak azt kellene itt leírni, hogy: még csak 2x játszottam vele de űberkibafrankózsírsirály a gém... Vanak gyengébb képességű az amerikai szint alatt lévő játékosok is (mint pl én is) akik segítségért fohászkodnak az igazi űberkirályprókhoz és szívesen, hálásan veszik -nék a segítséget. Ahelyett, hogy leírtátok volna a választ inkább rosszindulatú személyeskedő hangvételbe csaptatok át. Ez is egy megoldás. -
#673 hát ha az alap tökhülye amerikai ebben sztár akkor néhányaknak magukbakéne nézni...könnyebb idejönni segítséget kérni mint kicsit is megerőltetni az agyukat..... -
hapi #672 Nagyon 1etértek. És bár most játszom 2szor és tetszik a játék mégis nagyon 1szerű nyilván azért hogy a tök hülye amerikai is sztár lehessen benne. De úgy látszik az emberi hülyeség tényleg határtalan. Azt hittem a játékok lebutítása és önmagát végigjátszása itt valahol véget ér majd végre, de ezek alapján TUTI NEM. -
#671 Nem lusták, hülyék. Ezt jobban szeretem a lustaság a 7 főbűn egyike! :-D -
haxoror #670 Nem hülyék csak lusták.
(oké, van olyan is aki tényleg annyira hülye hogy elakad egy konzol játékban ) -
#669 Oks. De ahhoz még 3 gyökeret elkell vágjak. Sebaj majd csak megtalálom. Most a kékeket keresem. -
haxoror #668 Öld meg Oberont hogy átjuthass a törpékhez. -
#667 ... levagyok egyszerűsödve mint a kerék. :-D -
#666 Akkor most jól nézz szét mert ilyet -ahogy te is mondtad- nem minden nap láthatsz! Részemről meg imádom az építő jellegű hozzászólásokat. Lehet ezt fírtatni... off -
kHares #665 Komolyan mondom rossz olvasni amit csináltok. Egyetlen egyszer sem akadtam el benne annyira egyértelmű minden. Bár lehet választani merre mész mégis elég lineáris. Ha balra nem megy próbáld a másik irányt.
Értsd: ha mindent megcsináltál egy helyen és nem tudsz továbbmenni teleportálj át a másik placcra.
Nem egyértelmű ha nem találod az erdőben a kékeket akkor máshol vannak? Könyörgöm, ez egy végtelenül egyszerű konzoljáték. Mindent a szádbarágnak.
Ezért nem kaptam Dungeon Keeper 3-at. Ott ugye minimális gondolatot is igényelt volna a játék de még ezzel sem boldogultok.
Amúgy minden le lett írva tucatnyi alkalommal. A "keresés a témában" menüpontot mindenki a lap alján találja, tessék lescorollozni.
Sorry a kifakadásért de nehéz elviselni ezt az igénytelenséget -
#664 Nagyon franko ez a játék.
Viszont ilyen mennyiségű olvasni, játszani és gondolkodni teljes mértékben képtelen embert már rég láttam egybezsúfolva, mint itt(tisztelet a kivételnek). -
#663 A dwarfok földje egyébként nem a tündéktől nyílik? Mert itt bolyongok már jó ideje (sry a 3 postért egymás után) -
#662 ... a gyökeres résznél tartok egyébként. Meg Oberont is meg kell öljem... érzem! :-) -
#661 Sziasztok!
Merre találok kékeket? Vmint merre van a dwarfok földje? -
heringer #660 még kékeim nincsennek.Akkor menjek el értük.Akkor teleportálok oda ahol azok vannak csak ügye oda zöldek kellettek azokat meg itt találtam meg. -
ricsa008 #659 nem tucc a kerékhez átküldeni 1-2 kék kisfickót? -
heringer #658 itt merre tovább.Itt vol egy béka a lépcsőn.
-
#657 Sehova.Minden jon magatol,miert akarsz mindent elore tudni? :) -
#656 a wizardhoz hov akell majd teleportálni? -
#655 ezt mondtam én is neki de ezek szerint azt hitte én is elakadtam ott.. :S -
haxoror #654 balra. -
#653 Az mar az utolso elotti pajzs,a templom vegen.A ket troll lenyomasa utan szetverheto. -
haxoror #652 olvass vissza, ezerszer volt már...