Overlord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>
Teljesen korrekt.A mostani jatekosok joresze elverezne a baldur's gate-en vagy a fallout sorozaton siman.Mas kerdes hogy szerintem teljesen hiabavalo osszehasonlitani korosztalyokat,jatekokat,kreativitas szintet.Csak Magadat idegesited vele :)
/on
Most nézem már 5 éve regisztrálva vagyok itt. Mindig is szerettem játszani a szabadidõmben és azért szoktam az aktuális játékokhoz hozzászólni. Sokszor segítettem, de az évek alatt elment a kedvem mind az írástól mind a segítségadástól. Mert csak elrontom õket vele. Mert szemét módon mindig ugyanazt a kérdést teszik föl. Mert képtelenek a keresõ funkciót használni. Az is roppantul zavar mikor képtelenek átgondolni mit akarnak és 5-6 postban egymás után kérdeznek. Ez nem chat, ne spammeljen senki.
Egyébként senki nem fikázott itt senkit, nem kell itt drámát csinálni. "Rosszindulatú személyeskedõ hangvétel" ? Egyszerû tényeket állapítottunk meg. Abban is tévedsz hogy bárki itt gyenge képességû lenne vagy vérprofi. Egyszerûen tud egy kicsit figyelni, koncentrálni. Nem egy olimpiai szám ez.
Vajon mit csináltak volna ezek ha a '90-es években játszanak? Nem volt internet ám. Emlékszem mennyire élveztem az Alone in the Dark-ot vagy az Another World-öt, Flashback-et. Fõleg azért mert magamtól nyomtam végig. Ez benne az öröm, nem az hogy egy perc után lusta vagyok gondolkodni és pattogok a forumon. Meggyõzõdésem hogy ez a viselkedésforma kihat az adott egyén egész életére nem csak a játékokra. Tanuljatok ebbõl és nem fölháborodni kell.
Prédikáció vége.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Harcra fel,masodik nekifutasra ugyis mindenki szamara vilagos lesz minden :)
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
(oké, van olyan is aki tényleg annyira hülye hogy elakad egy konzol játékban <#hehe>#hehe>)
Értsd: ha mindent megcsináltál egy helyen és nem tudsz továbbmenni teleportálj át a másik placcra.
Nem egyértelmû ha nem találod az erdõben a kékeket akkor máshol vannak? Könyörgöm, ez egy végtelenül egyszerû konzoljáték. Mindent a szádbarágnak.
Ezért nem kaptam Dungeon Keeper 3-at. Ott ugye minimális gondolatot is igényelt volna a játék de még ezzel sem boldogultok.
Amúgy minden le lett írva tucatnyi alkalommal. A "keresés a témában" menüpontot mindenki a lap alján találja, tessék lescorollozni.
Sorry a kifakadásért de nehéz elviselni ezt az igénytelenséget
Viszont ilyen mennyiségû olvasni, játszani és gondolkodni teljes mértékben képtelen embert már rég láttam egybezsúfolva, mint itt(tisztelet a kivételnek).
Merre találok kékeket? Vmint merre van a dwarfok földje?
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
idézem:
"Kössz!
Most Az Understreetsben vok ahol elõször jelenik meg az összevart szájú pap, azután csak kékeket vihetek magammal, ki kell nyitni a kaput magam elõtt úgy h a tekerõs izébe 12 minion kell de ott van egy viziszörny és megeszi õket, én pedig nem mehetek oda csak minionok!
Tudja vki h h kell megölni???"
meg kell ölni a 2 trollt ami jön
A szobor pedig joval kesobbi kuldetes lesz.
Épp az elf erdõben járok h ki kell szabadítni Oberont, már csak 2 ág táplálja a pajzsot, az egyik + is van de vmi varázslat védi és vmi Mother Godess szobrot kel visszavinni.
Tudja vki h az hol van?
Jo fele megyek de erre már voltam és semmi.
Épp az elf erdõben járok h ki kell szabadítni Oberont, már csak 2 ág táplálja a pajzsot, az egyik + is van de vmi varázslat védi és vmi Mother Godess szobrot kel visszavinni.
Tudja vki h az hol van?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
kiszabaditod a csajt a várból, és megkapod mint teleportálási lehetõséget
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray