1931
-
lámadémon #931 az arcanium smelterről ne is beszélve... azok a cuccok meg már szinte halhatatlanná tesznek, de legalább fél percig szinte...
maga a játékban én személy szerint hihetetlen kevés olyan szitut találtam, ahol kellett volna taktikázni, hogy melyik szörnyet hova, mi mellé, és ráadásul ki mellé, azaz milyen más szinnel együtt, stb...
piroskékzöld szinte csak oda kellett, ahol olyan element volt, hogy neki kellett átmeni rajta... másra szinte nem is kellenek... a srága meg csapkodni, amig nem vagy "igazi" overlord...
-
lámadémon #930 hát ne fogadd meg a tanácsom, mert valszeg nem ez a játék célja, de én úgy vagyok ezzel, hogy én vagyok az OVERLORD, szal sz*rok a ki minyonokra, tőlem pusztulhat az összes... nem nagyon taktikázok, csak ahol nem lehet anélkül továbbmenni... hanem csak nyomni őket előre, pusztuljon mind, ha kell... mivel corruptionra hajtok, szerintem ez a mentalitás kell ehhez... nem az, hogy főgonosz akarok lenni, de ügyelek a kis szörnyekre, minél kevesebb pusztuljon... az gáz... vagy ez, vagy az... mindegy... egyébként meg amióta megvan a 2. smelter, az olyan cuccokat ad, hogy szinte mindenkit lenyomsz egyazegyben, mégha 4-5en jönnek is rád, szal én néha csak amolyan kommandót viszek magammal, mindenből egyetvagykettőt, hátha kapcsolni kell vmit, vagy cipelni, vagy úszni, vagy mittomén... és én legyakok mindent... vagy elő a 35 kis szart és menjetek, nyirjátok ki magatokat meg akit még tudtok...
ők vannak értem, nem én értük... kis tetvek...
-
#929 a zöldek akkor jók, ha az ellenfél háttal áll, te meg rá tudod küldeni őket:) csomó nagyobb termetű ellenfél ellen jók -
SaGa Jr #928 Van nem is egy lény, amit viszont csak a kékek tudnak például sebezni vagy vizen kell áthaladni ahol meg csak ők tudnak ténykedni.
A piros minion önmagában valóban hihetetlenül gyenge. De tömegben (10+) nagyon hatékonyak már távolról is. Kell melléjük pár barna hogy védje őket de amúgy elég hatékonyak.
A zöldek igazi előnye a nagy lények ellen mutatkozik meg. A kisebbek simán agyonverik őket, de a nagyokat meg ők verik agyon nagyon gyorsan.
Részemről általában a barnákat preferáltam. Egy 30-as limitnél 15 barna volt mindig és 5-5 a többiekből. Magasabb limitnél (most így a végjátékban 45-ösnél például) 25 barna, 10 kék és 5-5 zöld meg vörös akivel rohangászok. Elég jó összeállítás, bár lehet hogy 15 kék jobb lenne. Őket általában letáboroztatom a vörösök és zöldek társaságában, míg a barnákkal megyek bele a harcba. Ha valaki elhullik kirohannak a kékek és begyűjtik, majd felélesztik. Addig is mehet tovább a hent.
Az életbentartást meg nagyban elősegíti például az első szintű minion spell. Ad Hp-t, védelmet és némi sebzést is a lényeknek, így tovább bírják a harcot.
Nem is nagyon szoktam veszíteni belőlük. A legnagyobb veszteséget a sivatagi baszott nagy féreg okozta, illetve a törpicsekeknél a bombák. Volt hogy nem vettem észre sweepeltetés közben egy bombát az meg felrobbant. Ja meg arénázás közben szoktak lenni nagyobb veszteségek még, de ez be van kalkulálva. Ott be lehet gyakorolni egyes lények ellen a harcot. Ha meg elfogynak a srácok, hát megyek pár kört a kérdéses bogártípusok ellen és le van tudva a probléma. -
#927 Szerintetek milyen arányban érdemes a különböző minionkoat a csapatba tenni és mi a jó harci taktika?
Én leginkább a barnákat használom azokkal nincs gond, a többiből 1-2őt szoktam csak beletenni a csapatba. Úgy vettem észre a zöldet csak akkor érdemes odaküldeni, ha már a barna csapkodja az ellent, de szerintem nem valami erősek. A pirosak nagyon gyengék, szinte csak tűzkioltásra használom. A kékek jók, de azokat harc közben nem lehet beküldeni a csatatérre, mert rögtön megfekszik, ha meg vége már nem tud éleszteni..
Szóval valami lehet rosszul csinálok, még nem éreztem rá annyira. :) -
#926 Ez a szám, ahogy a haladsz előre a játékban és egyre jobb cuccokat találsz úgy növekszik. Sztem az elején kb a 250körüli érték a max míg a sivatagban a 400at is elég könnyű megközelíteni. -
SaGa Jr #925 Mire gondolsz? Az alábbi hozzászólásba bevéstem hogy például Arcanium fegyverbe vagy sapkába mennyi minion áldozható be.
Százas és ezres nagyságrendben kell gondolkodni. Összeszedésükhöz meg ott van az aréna. Gyilkolni kell alaposan lefelé a mindenféle bogarakat.
Időnként meg lehet kimondottan felszerelésre ráúsztatni a srácainkat. Mondjuk törpe miner és warrior csoportokat leírtva sok jó felszerelés összeszedhető a lényeinknek, akik így egyre jobbá válnak. -
SaGa Jr #924 Ha megszerzed a különféle smeltereket (acél, egy ennél jobb meg az arcanium ami a legjobb), akkor tudsz majd egyre jobb fegyvereket és vérteket kreálni.
A mselterek közül az első a kezdő falu mellett van. A második a város csatornarendszerének alsó szintjén, míg a harmadik pedig a törpéknél a stronghold melletti Arcanium mine-ban rejtőzik.
Fegyverekből amúgy 3 típus van. Kard, csatabárd és buzogány.
A leggyorsabban a karddal lehet csapkodni, de cserébe ez sebez alapvetően a leggyengébben.
A csatabárd amolyan kompromisszumos megoldás. Közepes sebességgel és sebzéssel.
A legdúrvább sebzésű és egyben leglasabb a buzogány.
Namost olyan eszeveszett sebesség különbségre nem kell ám gondolni, alig van észrevehető különbség a sebességben, ám sebzésben egyértelműen a buzogány dominál, ám a kard van annyival gyorsabb, hogy közel egy szinten legyenek.
Az acél fegyverekbe maximum 180 minion áldozható be hogy hatékonyabbá tedd.
A következő lépcsőfok 325 ha jól emlékszem és az Arcanium fegyverek esetében 500 a beáldozható minion szám.
A barna minion az alap sebzést növeli.
A vörös tűz sebzést ad.
A zöld a kritikus sebzés mértékét növeli (mikor egymás után háromszor gyorsan lecsapsz, akkor a harmadik találat ugyanarra a célpontra nagyobbat fog sebezni). Ez százalékos értékben fog jelentkezni.
A kékek meg messzebbre lökik a leterített ellenfelet.
Sisakokba is beáldozható minion. Mindegy milyen típusút áldozunk bele, mert csak 1 hatás van és nem függ a minion típusától. Maximum mennyiségű minion beolvasztásával +5-ös lénylimit szerezhető.
A következő smelter típus által készített sisak esetében már +8 ez a szám.
Míg Arcanium satyekba +15 is összejöhet de ez magasan 1000 fölötti (konkrétan 2000) minion halálához fog vezetni.
Páncél esetében lehet növelni a Hp mennyiséget, Mana mennyiséget, meg még két dolgot, de most nem jut eszembe mit.
-
Darth Razor #923 Fegyvert később majd kovácsoltathatsz a tornyodban és ott is válogathatsz köztük. (három típusú fegyver van: kard, fejsze, buzogány) -
xem #922 Hali volna 1-2 kérdésem. Most kezdtem a gémet, a hobbitockáknál vagyok, fegyvert hogy lehet cserélni vagy a csatabárd marad a játék végéig? Kis gnómjaimat csak portyára tudom küldeni illetve vissza hívni? -
lámadémon #921 jól van, megvan már...
ehh...
-
lámadémon #920 megtaláltam jeweltvagykit, de hiába mondja az okosom, hogy blokkoljam a minyonokkal az útját, de semmit nem csinálnak... simán átgázol rajtuk a nő...
hogy kell elkapni?
-
heringer #919 Megvan csak azt nem olvastam el. -
#918 mennyi az sok minion? 50? 100? mégtöbb? -
heringer #917 De nem irtál semmi választ amit kérdeztem. -
heringer #916 Ezzel most mit csináljak?
Csodás….
Kerek 9hozzászólással lejjebb írta le Saga Jr -
Boroskóla #915 Szétversz mindent amit csak látsz,meg a törpéknél elég sok fegyver van,azzal megy fölfelé rendesen,meg az a jó hogy ha jobb vagy erősebb fegyvert találnak akkor automatikusan lecserélik azt ami éppen náluk van.Nekem Pl 230 fölé nemnagyon akart menni soha de lehet azért van mert mindig elhullottak szerencsétlenek,és akiket helyettük hoztam azok meg teljesen alapról indultak. -
#914 hoogy tudod felnyomni 200 fölé
nekem eddig max 130-140 volt -
#913 A különbség annyi hogy most én írtam... -
#912 #855 -
heringer #911 A sivatagban hogy kell megölni azt a valamit az elején ami a földből jön ki? -
Code92 #910 nah kijátszottam, jó kis game volt. -
#909 lecseréltem az asszonyt, kaptam +10% corruptiont :p -
SaGa #908 Nem. Ezek textúra hibák és általában driver probléma szokott lenni. Esetleg a kártya driver 3D beállításait kellene hangolni kicsit. Nem a játékban, hanem a Windowsban... -
Naseem55 #907 Oberont keményen kell támadni, vagy van valami trükk? -
Smitiz #906 SAGA
Olyanokat sem csinál amiket betettem képben?
(a képes postomra válaszoltam)
Lehet tényleg el kéne vinni dokihoz szegényt, de más játékkal nem problémázik..... -
SaGa #905 Az én 6600-asomnak is csak 128 megája van, mégse problémázik... -
Smitiz #904 Hát igen, a videókártya memória csak 128MB, lehet hogy tényleg azt kevesli....
De akkor szó sincs itt haldokló videókártyáról, csak korosodik kicsit szegény... :):):) -
lámadémon #903 köszönöm...
-
#902 Goblinka felkapja robbanóbogár tojását, mire robbanóbogár elkezdi követni, beirányítód a homokba, ahol a lény van, aki bekapja a robbanóbogarat(rossz esetben goblinka is hősi halott lesz). 2bogár visz szét egy olyan féregizét. -
lámadémon #901 sivatagban azokat a homokban bujdosó kigyókat hogy kell kinyirni?
kezdenek idegesiteni...
-
lámadémon #900 nekem ezt szépen elmondták, meg is fogadtam...
egyszerűen áldozd be őket, madarakat meg le lehet sz**ni...
nem fogsz sokat vesziteni, ha folyamatosan küldözgeted...
én asszem 5-8 körül vesztettem... hamar elforgatják, meg a gyik is elvan amig zabál...
madarakkal én is küöszködtem, de felesleges, mint utóbb kiderült...
velük akartam kinyiratni, meg figyelmet elterelni, de több minion pusztult el úgy, mintha simán elforgattatom...
-
dolfy #899 Köszi! Ekkor láma, hogy lehettem -
beard27 #898 megnyomom a tab-ot azt jelzi a toronyba van 14 piros de a pályán még sincs??
-
SaGa Jr #897 Igen lehet. Meg kell találni és a teleportba kell cipeltetni a varázslatokat jelző köveket a minionokkal. Akkor kapsz új varázslatot.
A legelsőt mindjárt megtalálod a falucska mellett. Arra menj, ahol a halflingokhoz vezet fel a zárt kapun keresztül az ösvény. Na itt elmész két fal között de nem tovább mész, hanem jobbra fordulsz és mész lefelé az úton. Látni fogsz egy kis dombocskát jobbra rajta egy rommal. Előtted meg egy felhajtott híd lesz. Na fel a dombra és akkor már látni fogod a követ ami az első befolyásoló varázslatot adja (Slow és F4 a billentyűje).
F1/F5/F9 mind a támadó varázslatok. AZ első a tűzlabda, ezt ingyen megkapod. A második a lángszórás, a harmadik meg egy igazán dúrva területre ható támadás.
F2/F6/F10 védő varázslatok. Az első egy sima pajzs, csökkenti a sebzéseket. A második (az elfek erdejében lehet megtalálni miután kinyírtad Oberont) a villámpajzs ami a vele érintkező támadókat sebzi is. A harmadik meg nem enged téged támadni, de te sem vagy sebezhető ha jól értettem a szöveglést.
F3/F7/F11 Minion tápoló varázslatok. Az első egy sima sebzés+Hp+védelem növelő. A második a berzerker mód, amikor elveszted az irányítást a minionok felett amíg aktívan hagyod működni a varázslatot, de piszok dúrván fognak ámadni és sebezni. A harmadik mód a berzerker finomított változata, nagyon gyorsan támadnak és nagyot sebeznek a srácok, de mindennek nekimennek maguktól. Legyen az tárgy vagy ellenség netán egy láda vagy váza. Ha valami megsemmisíthető annak nekiugranak. Namost ez a törpénk területén a sok bomba miatt nem egy hasznos buli.
F4/F8/F12 pedig a befolyásoló varázslatok. Az első a Slow. Egy célpontot nagyon lelassít. Egyszerre csak egy lényre hat. A második változata az őrület, amikor összezavarodik néhány ellenséged és összevissza csinál mindenfélét. Nem támad, szaladgál, nekiesik a haverjának, stb. Ha kap egy pofont azonnal lehullik róla a varázslat.
A harmadik verzió meg baráttá teszi az ellenfelek egy csoportját. Barátok lesznek, nem támadnak meg, de ha kijelölöd őket lazán agyonverheted mindet. Fontos tudni, hogy ezen varázslatok midnegyike hat mindenkire! Mini boss-okra, lényekre tuti (a törpe királyt meg a kis rollerét így vertem agyon). -
SaGa Jr #896 A Brewery két szintes. Mikor megtalálod a hiányzó karokat a tekerőhöz (piros színü és 2 karja hiányzik) akkor forgassad el. Ekkor feljön a lift amire ha rámész akkor lejutsz az alsó szintre. Na itt van a nagy szesztartalék amit meg kell lovasítani. -
SaGa Jr #895 Használd a sweepet, ne a guard módot. Guard módban nem csinálnak semmit. De ha odaviszed őket sweep-el akkor eltekerik neked a kart. -
beard27 #894 van itt egy égő ház amibevan ez apiros valami de nem tudok belemenni
-
haxoror #893 A kékek sebzik a szellemeket. -
#892 ilyen(sárga, narancs) minionok nincsenek is :D