1931
-
szurop #971 Előbb meg kell csinálni a Haven's Peak-et. -
SaGa Jr #970 Először is törpék és nem törpök.
Másodszor, milyen paladinról van szó? A törpéknél nincs paladin csak a városban volt egy aki le lett verve és után lehetett választani hogy melyik nőci legyen az úrnő a kis birtokunkon.
Namost törpéknél alapvetően több terület van. Az első, amelyre megérkezel, onnan be lehet menni az aranybányába. Ha elmész mellette a felfelé vezető úton, akkor átjutsz egy másik térségbe. Ebből a térségből lehet majd elmenni a szeszfőzdébe vagy hátra az építkezésre ahol az elfek szobra van.
Ha ki van pucolva a szeszfőzde akkor csak menj ki a kijáraton ami a lift mellett van.
Itt ha kijössz eljuthatsz a törpe erődhöz (fortress). Ha nem mész be, akkor elmehetsz mellette és eljuthatsz így az Arcanium bányához. Itt van az Arcanium Smelter.
Ha bemész az erődbe, akkor találkozhatsz a törpe királlyal és leverheted. Ha akarod a végén kiszabadíthatod az elf nőket vagy elcsórhatsz egy adag zsetont. A csajokért picsognak az elfek a nagy kapu előtt lévő hídnál.
Majd ha a törpe király már halott akkor fognak szólni hogy menj vissza a tornyodba mert megtalálták az ellopott szobrot. Ekkor majd lehet menni a sivatagba.
A törpe erődtől visszafelé lehet majd átmenni azon a jelenleg ki nem nyitott hídon, mert akkor érkezel abból az irányból.
Szóval tessék mindent alaposan végigjárni és így garantáltan nem fogsz elakadni. Mert láthatóan nem jártál végig még minden lehetőséget a törpék területein. -
MhyCroft #969 s az arcanium bányák akkor még messze vannak, oksa:)
Törpés questhez tudsz segíteni? Hogyan kell bejutni?? .... valaki..... :) -
#968 arcanium smelter az arcanium bányában van :)
mit keresne egy aranybányában ahol összeszeded az arcanium cuccokra az aranyat?:P -
MhyCroft #967 Hali!
Lehetne pár kérdésem:)?
1./ Törpök világa, szobor visszakerült, minden kipucolva de nem tudok bemenni a paladinhoz s melette balra van egy kis fel nem épült hidas puszta ahol birkák legelnek. Nem tudok átjutni s nem tudok bejutni a paladinhoz vezető csarnokba. Kerestem megoldást de nem jöttem rá, légyszíves valaki irja le mit nem vettem észre.
2./ Az arcanium smelter, irtad hogy a törpök bányájábanvan, abban amelyből elhoztam a 4 aranyszállítmányt? Ott nem találtam, elhagytam már a történettel vagy még csak majd most jön?
Előre is thnx a válaszokat, hali -
SaGa Jr #966 Ha a kék minionok megszerzésének barlangjában lévő szitura gondolsz akkor tedd a következőket:
Veressed agyon a madarakat. Akkor a megmentett kékek csatlakoznak. 10-15 kék mondjuk az alap minion spell hatása alatt és sweep-el irányítva pár másodperc alatt agyonveri a csőrösöket. Ha lesz is elesett kék minion, akkor sincs baj, mert csak odairányítasz egy másik kéket aki felkapja a hullát és kihozza. -
SaGa Jr #965 Sweep az amikor a jobb+bal egészgombot lenyomva, az egérrel mozgatod a minionokat. Én ugyan átállítottam, hogy a Ctrl billentyű lnyomására aktiválódjon, így nem kell vacakolni két gomb nyomásával.
Meg aztán így át lehet vezetgetni őket sok helyre. Így lehet a tojásokat is cipeltetni (sivatag) vagy a bombákat (törpék). -
frigos #964 bent vagy a törpöknél egy bányába vagy mibe ott ahol a piros tekerős ajtó van na ott mellete 1 van 1 lift ilyen fa tákolmány oda mész és ott lesz a sörfőzős téma -
#963 köszi -
haxoror #962 A vörösökkel gyújtsd fel a madarakat. -
#961 én azt hagytam fenébe :) -
#960 hogy a haragba mentsek meg egy csoport kéket a madaraktól? van jelentősége? -
frigos #959 köcce szépen sikerűlt :D
-
#958 :W
odamész a szobor elé és a bal egérgombbal küldöd a barna minionokat és eccercsak mondja a csórikám hogy elég lesz -
frigos #957 hogyan lehet belerakni miniont mert nem igazán sikerült
-
#956 amugy az utolsó dominion spellt vgy mit hol lehet felvenni ami baráttá varázsolja a cuccokat? -
frigos #955 megprobálom kösszi -
lámadémon #954 ha minden igaz, akkor kell bele raknod barna miniont... (beleirányitod őket)
utána pedig eltűnni onnan, a mögötte lévő emelkedőn elhelyezkedő teleport felé bóklássz és akkor jön egy kis mozi...
ha minden igaz...
-
frigos #953 Valaki tudna segíteni a törpöknél elakadtam már végig jártam mindent, a kérdésem az lenne hogy az egyik helyen van 1 szobor és a minionok igy szolitják ooh mama! törökűlésbe van barna szinű azzal a szoborral kel valamit csinálni vagy arra fele valamit??? -
gyuri12 #952 úgykönnyebb,csak küldöd őket előre,és megölnek mindenkit -
lámadémon #951 ezen én is "gondolkodtam", hogy elveszik a lényege... és nem is fullra nélkülük megyek, de pl 35öt ritkán használok (jelenleg annyi lehetne), mert ha egyedül le tudom verni az ellenfelet, akkor plusz 35 segitség mi a fenének? nehezebb, ha még van plusz 35 segitségem?
megha a játék lényegénél tartunk, aláirom, értem mire gondolsz...
de abba is bele kell gondolni, hogy overlordként rugdoshatod a sajátjaid, nem cinsá semmit... feláldozod az üstbe 1000reket, csak a te cuccaidért...
akkor meg egy ilyen pasas, egy ilyen overlord miért kéne hogy foglalkozzon velük? szerintem az a játék gyengéje, hogy a végére túl sok miniont engedélyez hordába, ami teljesen feleseges... mi olyat tud 35, amit 15 ne tudna egy arcanium páncélba csomagolt gyilkológép mellett?
-
#950 Szerintem, ha nem használod őket akkor elveszik a játék lényege. Én elhiszem, hogy nélkülük is lehet haladni, de így számomra halál unalmas lenne a játék, a minionok szórakoztatóak és végre nem a sablonos "megyek előre és mindenkit egyedül legyakok" játék. -
gyuri12 #949 és nincs semmi köze sem a koromhoz ahhoz,hogy (a neved miatt is) lelámáztalak. -
gyuri12 #948 azért,mert úgy,ha lenne egy ütőképes hordát, a játék könnyebb lenne,és nem kéne annyi bárányt ölnöd,ergó,nem kellene mindig visszamenni a bárányos helyekhez.
és 13 vagyok
és a lámát azért írtam,mert aza neved,és írtam,hogy bocs,szal nemtomhlogy mit fikázol,tehát,ha az lenne a nevem,hogyfingfej,és mindig fingoznának,nem lennékrá megsértődve. -
lámadémon #947 te meg tényleg 12 vagy... bocs...
-
lámadémon #946 szerintem az nem az én hibám, ha a játékot "harcrendszerét" olyan könnyűre csinálták, hogy nem töltöm az időm a helyes "taktika" kigondolásával és kidolgozásával, mert az égegyadta világon teljesen felesleges...
sokkal gyorsabb is, ha a minyonokat nem használod... amig beállitod a csoportokat, addig már arcanium cuccban le is gázoltál mindenkit...
vagy hogy zavar, hogy aki beáldozza a cuccaéirt az üstbe a kis döghöket az miért nem sir, ha elpusztul egykettő?
szal legalább magyarázd meg, ha már fikázol vkit...
-
lámadémon #945 de akkor magyarázd is meg, miért...
ehh...
-
gyuri12 #944 te tényleg láma vagy...bocs -
lámadémon #943 a bónusz alatt a jó cuccokat érted?
én nem nagyon szerelem fel a minyonokat... minek... 2 perc múlva úgyis beáldozza értem az életét...
nem mindegy miben hal meg?
mondom, ők vannak értem, nem én értük...
-
#942 jah, csak ezzel "taktikával" elszúrod a bónuszt, amit az összeszedett cuccokból kapnának. -
#941 sweep az mi? bal egérgomb? guard alatt gondolom Q-t érted. -
SaGa Jr #940 Küldd előlre őket ha ennyire zavar az esetleges elvesztésük. Sweep, majd guard üzemmód. Kijön a dög de sokat nem tud kezdeni velük. Vagy lesz egy áldozati bárány akit elküldesz a másik irányba a homokon és őt vezérled. A környékén ahol megáll, előjön a kukac, te meg addig átmész biztonságban a többiekkel. Ez is megoldás lehet. -
#939 jah, nem annyira vészes, csak most kiakadtam mert megette az összes minionomat:) pedig már úgy fel voltak tuningolva...:p azt hittem át tudom őket vinni, erre nem felfalja mindet... -
SaGa Jr #938 Arénában meg főleg így kell cselekedni. Kijelölöd a kékeket és levágod őket a kaputól kicsit bentebb. Melléjük odaküldöd a vöröseket, így védve is lesznek. A barnákat hátrahagyhatod és bemész egyedül az ellenfelek ellen. Kicsalsz párat, majd ráuszítod az aprónépet.
Aztán ezzel a módszerrel szépen apránként, veszteség nélkül levadászhatod az ellenfeleket.
Persze nem nagyon működik a dolog unikornisok, gólemek és a guruló lények ellen. Ja és az óriás csigák is simán végiggyalogolnak a brigádon. Oda zöldek kellenek. Milyen jól is jönne ilyenkor a domination 3-as spell. :-) Mindenki áldozati bárányként várja a leölést... -
SaGa Jr #937 Miért?
Összesen 2 amivel kontaktod lehet az overlordoddal mindenképpen. Az első mindjárt fenn a hatalmas csontváz után. Gyakorlatilag nem is kell minion oda, simán átszaladsz a túloldalra. Elég rövid a táv hogy átjuss sértetlenül. Majd ott begyűjtesz magadnak néhány kis dögöt és folytatod amit megkezdtél.
A következő meg a nagy kanyargós résznél lesz miután a starthelyen kirobbantottad a csontfalat a bogaras trükkel. Ezt ki tudod nyúvasztani akár úgy, hogy kiviszel még innen bentről két tojást, akár a hosszú kanyargós földnyelven lévő táborból lovasítasz meg tojást és azt teszed le a homokra. 2 ilyen akció és nincs többé féreg.
Ja meg az elzárt kis romos terület zárt katlanjában van még egy. De itt úgyis egyből 2 bogár startol a minion után ha viszi a tojást. Egy hammra megeszi őket és annyi is neki. Már csak két durrantás és benn is vagy a városban. Ott meg nem lesznek ilyen férgek és gyorsan túl is lehet rajta jutni.
Szerintem nem egy problémás jelenlétű dögök. Ki is kerülhetőek vagy egy kis csalival elcsalhatóak más irányba mint ahol te haladni akarsz. . -
#936 ezek a homoki kígyók kvára kiakasztanak:S -
#935 Értem, köszi. -
#934 Én azért szeretném, hogy kevesebb pusztuljon, hogy könnyebben haladjak, ill. kellenek a lelkek. Az Overlord-ot még nem nagyon fejlesztettem, nem is szállok be vele a harcba, nekem tetszik, hogy mindent megcsinálnak helyettem. Ha már jobb cuccaim lesznek, majd lehet énis gyakok. De ebben a játékban pont az a lényeg szerintem, hogy ott vannak a csicskások, had ugráljanak ők. :) -
szurop #933 Igen az a baj. Ha le táboroztatok, akkor nem kell beküldened, hanem beszalad magától a hulláért. -
#932 "Őket általában letáboroztatom a vörösök és zöldek társaságában, míg a barnákkal megyek bele a harcba. Ha valaki elhullik kirohannak a kékek és begyűjtik, majd felélesztik. Addig is mehet tovább a hent."
Na ez nekem még nemnagyon jön össze. :) Ha elhullik valaki és be akarom küldeni a kék minionokat, akkor van, hogy nem hullát éleszt hanem nekiáll harcolni.. Persze rögtön lecsapják. Én a letáborozást annyira nem használom (az a baj?), a többit magamnál tartom.
Egyébként jól haladok, annyira nincs nagy baj, egyedül az arénában akadnak gondok. :)