Overlord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heavens Peek swamp merre van?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
iLove oHs.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként jól látom, hogy nem lehet menteni csak automentés van? 😮
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
3-4percig csepeled a fejet(shift-el kijelolve),es kifekszik.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
ergó barna megfullad...
kéket megeszi gondolom...
én meg csápolhatom, nem reagál...
teendõ?
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Van még persze ilyen hengerbõl kékes színû is (ezt ha beviteted a teleportodba, akkor a max mana mennyiséged növekszik), illetve vörös (ez meg a Hp mennyiséget növeli).
További megoldás a forge használata. Ekkor rengeteg minion beáldozása sisakgyártás/upgrade közben szintén emeli a maximális számot.
Ez a két mód van a limit növelésére alapvetõen.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Arra is figyelj, hogy lehet, hogy valami falat be kell ütnöd az Overlordoddal.
Ennél részletesebben nem tudom leírni.
Odaállsz a "forráshoz", shift-tel kijelölöd és a jobb gombbal elõhívod a minionokat. Ha azt írja, hogy max ennyi, akkor nincs lehetõséged (jogod) töbet hívni, ha kinullázódik a szám a forrás fölött, akkor nincs elegendõ begyüjtött életerõd, irány a legelõ...
A játék elején hol tudok 10 miniont megidézni mert nekem csak 5-öt enged és nem tudok tovább menni? Kösz a segítséget!
Menj utána és ki is írja, hogy Malvin konyhája! Módszeres takaríts és már találkozni is fogsz a piros kis pajtásaiddal! Szabadítsd ki õket!
Remélem ez a kis szösszenet nagyobb segítséget ad, mint az hogy teleportálj oda!! (Én még mindig a kékeket keresem...)
A faluból kijõve most egy lángoló várnál vagyok, nem tudom, h jó fele megyek-e...
193-ig visszaolvastam a fórumot de csak részleteiben találtam meg a megoldást:
Hol s hogyan tudom megszerezni a pirosakat? Merre kell elindulni. Elõre is köszönöm szépen!
By Krusó
A lenyeg:ha a szakacsokat lenyomtad,es megvan a kaja,utana kinyilik a kinti kapu ami a halfling unnepsegre vezet.Ott bemesz,es a sok kis genyo felszerzet utan jon a duci Melvin.Ott bent fogod megtalalni a piros minionok feszket.
Code92:a bogarakat kell odacsalni a homokfereghez.2 bogar kicsinal egy kukacot.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
aszondják a mistresseknél van