1931
  • beard27
    nekem piros sincs nem tudok átjutni a tüzön..
  • kisoti
    Nincsenek zöld Minion-jaim,csak sárga és narancssárgák(akik tűzlabdákat dobálnak)
  • beard27
    merre felé vannak a falutol?jártam már valami bányaféleségbe
  • gyurison
    el kell menned a hobitflékhez (Halfings), ott be kell menned egy ,,lyukba·· és ott meg kell keresned a vezetőjüket.Miután megölted a piros minionok fészkét hazateleportálod és akkor tudsz majd.
  • beard27
    hogy a francba tudok előcsalogatni piros minionokat?egyszerüen csak sárgákat tudok már körbe jártam mindent ameddig lehetett?help?
  • gyurison

HI!!

Sir William megölése után járok a törpöknél és valami sör katlant kell elvinni de a sörgyárban semmi olyasmit nem találok, pedig már az arcanium bányában is voltam már és mindenhol megnéztem, nem tudok tovább menni!!!!!

• gyurison
    Látsz egy csatorna bejáratot, ott fordulj jobbra és találsz 1 barlangot körül zöld növényekkel, a zöldekkel azt iktasd ki és a barlangban lesznek a kékek
  • gyurison
    HI!!
    Sir William megölése után járok a törpöknél és valami sör katlant kell elvinni de a sörgyárban semmi olyasmit nem találok, pedig már az arcanium bányában is voltam már és mindenhol megnéztem, nem tudok tovább menni!!!!!
  • kisoti
    Heaven Speak-ben járok,és nem találom a Blue Minion-okat.Merre találom őket???

Please!!!
  • Gerisone
    hogy lehet kinyírni az elfeket ott ahol a sírokból kell 4 kulcsot összeszedni? és hogy lehet tűzön kívül mást is varázsolni?
  • CS@
    Pedig nem nehéz, ezért van a lépcső :)
  • genRob
    Csakhogy itt nem tudok lemenni :-)
  • dolfy #879
    Menj egyedül és nyírd ki te. Mikor lecsap fuss hátra és amikor lennt van a feje akkor csépeld.Kicsit hosszadalmas de megmaradnak a minionaid.
  • dolfy #878
    Hogy irányítsam simán.Ha kijelölöm azt a tekerős izét és ráküldöm a kékeket akkor állnak egyhelybe és nem csinálnak semmit.
  • genRob
    A második kígyós résznél vagyok. A madaraktól kell ellopnom a tojást és gondolom a kígyó közelébe juttani, hogy a madarak püföljék a kígyot. De nem akarják ütni. Egy kicsit sikerült leveretnem a hpjából de nem az igazi. Vki tudja, hogy hová célszerű rakni a tojikat?
  • szurop
    Ne guard-al vidd őket, hanem simán irányitsd.
  • dolfy #875
    ujra csak ez most készült
  • dolfy #874
    Akkor valami hatalmas bub mert nem tekernek azok a kis dogok semmit. Már megprobáltam vagy 20x akárhányszor átviszem őket nem tekernek. Bezzeg amikor a barlangukba voltam akkor annál a gejzíres résznél tekertek. Ráviszem őket a karra és semmi.
  • Rage47
    kékeket átviszed és eltekerik azt az izét :)
  • dolfy #872
    Hogyan tovább
    Tehát hogy kell elforgatni azt a vackot?Kijelolom de a kékek nem csinálnak vele semmit. Még ha odaviszem csoportosan is őket guard modba akkor sem.
    Előre is köszi!
  • FoToS
    és mit kell velük csinálni,mert,ha oda meyek megtámadják a emberek őket.
  • heringer
    Felraktam én is.Köszi
  • Madmano
    Nekem megy.
  • Gerisone
    halli! hogy lehet ebben a tuzdobáláson kívül més varázslatot is csinálni??? az F5-tel kiválasztok mást de az e-gombra csak a tüzet hajigálja
  • Klemice
    láttam ma ismertetőt a játékról háth nagyon az elejéről voltak videók sajnos
  • Lemming
    Jó helyen. :)

Gondolom arról beszélsz ami kint egy folyón megy át de a guriga is a másik oldalon van.

Nos. A Skull Den vagy mifene barlangba bekolbászolsz, mész az első nagyobb térig, bal kéz felé van egy üreg. Na azon kell kimenni.

Se jelzés se semmi egyébként, én is fórumról néztem a megoldást.
  • zsebe05
    Sziasztok! lenne egy kérdésem... meg akarom ölni az elf tagot a búrában:) és egy ág van már csak sztem mindenkienk az az uccsó amit megtalál, az merre van???
  • heringer
    Ha felrakom a patchet-akkor attol menni fog a game a Crack miatt kérdem mert az 1.0-ás nem?
  • dartonita
    Vitesd be a voros minionokkal a hive-ot a teleport helyre.
  • papesz119
    Sziasztok segitséget kérnék Melvin konyhájában vagyok a kereket elforgattam alul a tűz kialudt át tudtam menni de nem tudom hogyan tovább
  • heringer
    Megvan csak még 1 helyen nem voltam azért nem adta be sivatagba vagyok már.
  • Rennadant
    Smitiz mennyi memória van azon a kártyán? (nekem akkor csinált ilyen "effeketet" régen pár játék, mikor nem volt elég videó memória)
  • heringer
    Na ott vok és semmit nem találok.Meg nem is jött üzenet se.
  • Code92
    sztem min. graffon elfutkározik.
  • heringer
    Ott már voltam amugy és el is teleportálta az a szörny vagy mi volt az a szobrot.De visszamegyek oda.
  • Vajda Gergely
    Hi all

Szerintetek fog menni nekem a játék?
    Ati Radeon 9600XT , 768mb ram , 1.80GHz proci
    thx
  • CS@
    Csodás….
    Kerek 9hozzászólással lejjebb írta le Saga Jr
  • SaGa Jr
    Köszönöm a segítséget.
  • dartonita
    #812 :C