Overlord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
maga a játékban én személy szerint hihetetlen kevés olyan szitut találtam, ahol kellett volna taktikázni, hogy melyik szörnyet hova, mi mellé, és ráadásul ki mellé, azaz milyen más szinnel együtt, stb...
piroskékzöld szinte csak oda kellett, ahol olyan element volt, hogy neki kellett átmeni rajta... másra szinte nem is kellenek... a srága meg csapkodni, amig nem vagy "igazi" overlord...
õk vannak értem, nem én értük... kis tetvek...
A piros minion önmagában valóban hihetetlenül gyenge. De tömegben (10+) nagyon hatékonyak már távolról is. Kell melléjük pár barna hogy védje õket de amúgy elég hatékonyak.
A zöldek igazi elõnye a nagy lények ellen mutatkozik meg. A kisebbek simán agyonverik õket, de a nagyokat meg õk verik agyon nagyon gyorsan.
Részemrõl általában a barnákat preferáltam. Egy 30-as limitnél 15 barna volt mindig és 5-5 a többiekbõl. Magasabb limitnél (most így a végjátékban 45-ösnél például) 25 barna, 10 kék és 5-5 zöld meg vörös akivel rohangászok. Elég jó összeállítás, bár lehet hogy 15 kék jobb lenne. Õket általában letáboroztatom a vörösök és zöldek társaságában, míg a barnákkal megyek bele a harcba. Ha valaki elhullik kirohannak a kékek és begyûjtik, majd felélesztik. Addig is mehet tovább a hent.
Az életbentartást meg nagyban elõsegíti például az elsõ szintû minion spell. Ad Hp-t, védelmet és némi sebzést is a lényeknek, így tovább bírják a harcot.
Nem is nagyon szoktam veszíteni belõlük. A legnagyobb veszteséget a sivatagi baszott nagy féreg okozta, illetve a törpicsekeknél a bombák. Volt hogy nem vettem észre sweepeltetés közben egy bombát az meg felrobbant. Ja meg arénázás közben szoktak lenni nagyobb veszteségek még, de ez be van kalkulálva. Ott be lehet gyakorolni egyes lények ellen a harcot. Ha meg elfogynak a srácok, hát megyek pár kört a kérdéses bogártípusok ellen és le van tudva a probléma.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Én leginkább a barnákat használom azokkal nincs gond, a többibõl 1-2õt szoktam csak beletenni a csapatba. Úgy vettem észre a zöldet csak akkor érdemes odaküldeni, ha már a barna csapkodja az ellent, de szerintem nem valami erõsek. A pirosak nagyon gyengék, szinte csak tûzkioltásra használom. A kékek jók, de azokat harc közben nem lehet beküldeni a csatatérre, mert rögtön megfekszik, ha meg vége már nem tud éleszteni..
Szóval valami lehet rosszul csinálok, még nem éreztem rá annyira. 😊
Százas és ezres nagyságrendben kell gondolkodni. Összeszedésükhöz meg ott van az aréna. Gyilkolni kell alaposan lefelé a mindenféle bogarakat.
Idõnként meg lehet kimondottan felszerelésre ráúsztatni a srácainkat. Mondjuk törpe miner és warrior csoportokat leírtva sok jó felszerelés összeszedhetõ a lényeinknek, akik így egyre jobbá válnak.
A mselterek közül az elsõ a kezdõ falu mellett van. A második a város csatornarendszerének alsó szintjén, míg a harmadik pedig a törpéknél a stronghold melletti Arcanium mine-ban rejtõzik.
Fegyverekbõl amúgy 3 típus van. Kard, csatabárd és buzogány.
A leggyorsabban a karddal lehet csapkodni, de cserébe ez sebez alapvetõen a leggyengébben.
A csatabárd amolyan kompromisszumos megoldás. Közepes sebességgel és sebzéssel.
A legdúrvább sebzésû és egyben leglasabb a buzogány.
Namost olyan eszeveszett sebesség különbségre nem kell ám gondolni, alig van észrevehetõ különbség a sebességben, ám sebzésben egyértelmûen a buzogány dominál, ám a kard van annyival gyorsabb, hogy közel egy szinten legyenek.
Az acél fegyverekbe maximum 180 minion áldozható be hogy hatékonyabbá tedd.
A következõ lépcsõfok 325 ha jól emlékszem és az Arcanium fegyverek esetében 500 a beáldozható minion szám.
A barna minion az alap sebzést növeli.
A vörös tûz sebzést ad.
A zöld a kritikus sebzés mértékét növeli (mikor egymás után háromszor gyorsan lecsapsz, akkor a harmadik találat ugyanarra a célpontra nagyobbat fog sebezni). Ez százalékos értékben fog jelentkezni.
A kékek meg messzebbre lökik a leterített ellenfelet.
Sisakokba is beáldozható minion. Mindegy milyen típusút áldozunk bele, mert csak 1 hatás van és nem függ a minion típusától. Maximum mennyiségû minion beolvasztásával +5-ös lénylimit szerezhetõ.
A következõ smelter típus által készített sisak esetében már +8 ez a szám.
Míg Arcanium satyekba +15 is összejöhet de ez magasan 1000 fölötti (konkrétan 2000) minion halálához fog vezetni.
Páncél esetében lehet növelni a Hp mennyiséget, Mana mennyiséget, meg még két dolgot, de most nem jut eszembe mit.
ehh...
hogy kell elkapni?
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Csodás….
Kerek 9hozzászólással lejjebb írta le Saga Jr
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
nekem eddig max 130-140 volt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Olyanokat sem csinál amiket betettem képben?
(a képes postomra válaszoltam)
Lehet tényleg el kéne vinni dokihoz szegényt, de más játékkal nem problémázik.....
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
De akkor szó sincs itt haldokló videókártyáról, csak korosodik kicsit szegény... 😊😊😊
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
kezdenek idegesiteni...
egyszerûen áldozd be õket, madarakat meg le lehet sz**ni...
nem fogsz sokat vesziteni, ha folyamatosan küldözgeted...
én asszem 5-8 körül vesztettem... hamar elforgatják, meg a gyik is elvan amig zabál...
madarakkal én is küöszködtem, de felesleges, mint utóbb kiderült...
velük akartam kinyiratni, meg figyelmet elterelni, de több minion pusztult el úgy, mintha simán elforgattatom...
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
A legelsõt mindjárt megtalálod a falucska mellett. Arra menj, ahol a halflingokhoz vezet fel a zárt kapun keresztül az ösvény. Na itt elmész két fal között de nem tovább mész, hanem jobbra fordulsz és mész lefelé az úton. Látni fogsz egy kis dombocskát jobbra rajta egy rommal. Elõtted meg egy felhajtott híd lesz. Na fel a dombra és akkor már látni fogod a követ ami az elsõ befolyásoló varázslatot adja (Slow és F4 a billentyûje).
F1/F5/F9 mind a támadó varázslatok. AZ elsõ a tûzlabda, ezt ingyen megkapod. A második a lángszórás, a harmadik meg egy igazán dúrva területre ható támadás.
F2/F6/F10 védõ varázslatok. Az elsõ egy sima pajzs, csökkenti a sebzéseket. A második (az elfek erdejében lehet megtalálni miután kinyírtad Oberont) a villámpajzs ami a vele érintkezõ támadókat sebzi is. A harmadik meg nem enged téged támadni, de te sem vagy sebezhetõ ha jól értettem a szöveglést.
F3/F7/F11 Minion tápoló varázslatok. Az elsõ egy sima sebzés+Hp+védelem növelõ. A második a berzerker mód, amikor elveszted az irányítást a minionok felett amíg aktívan hagyod mûködni a varázslatot, de piszok dúrván fognak ámadni és sebezni. A harmadik mód a berzerker finomított változata, nagyon gyorsan támadnak és nagyot sebeznek a srácok, de mindennek nekimennek maguktól. Legyen az tárgy vagy ellenség netán egy láda vagy váza. Ha valami megsemmisíthetõ annak nekiugranak. Namost ez a törpénk területén a sok bomba miatt nem egy hasznos buli.
F4/F8/F12 pedig a befolyásoló varázslatok. Az elsõ a Slow. Egy célpontot nagyon lelassít. Egyszerre csak egy lényre hat. A második változata az õrület, amikor összezavarodik néhány ellenséged és összevissza csinál mindenfélét. Nem támad, szaladgál, nekiesik a haverjának, stb. Ha kap egy pofont azonnal lehullik róla a varázslat.
A harmadik verzió meg baráttá teszi az ellenfelek egy csoportját. Barátok lesznek, nem támadnak meg, de ha kijelölöd õket lazán agyonverheted mindet. Fontos tudni, hogy ezen varázslatok midnegyike hat mindenkire! Mini boss-okra, lényekre tuti (a törpe királyt meg a kis rollerét így vertem agyon).
HI!!
Sir William megölése után járok a törpöknél és valami sör katlant kell elvinni de a sörgyárban semmi olyasmit nem találok, pedig már az arcanium bányában is voltam már és mindenhol megnéztem, nem tudok tovább menni!!!!!
Sir William megölése után járok a törpöknél és valami sör katlant kell elvinni de a sörgyárban semmi olyasmit nem találok, pedig már az arcanium bányában is voltam már és mindenhol megnéztem, nem tudok tovább menni!!!!!
Please!!!