1931
  • SaGa Jr
    Végigcsinálod a teljes terület megpucolását és akkor majd eltűnik a quest. Majd ha kipurcant a paladin és választhattál a nőcik közül, akkor lesz megszűntetve a betegség.
  • SaGa Jr
    Nem. A Minion fejlesztés pénzért egyszeri alkalommal a torony felső részében történik.
    A felszerelés szerzés meg csaták közben vagy lenn az arénában ha begyűjtöd velük az elejtett cuccokat amiket kipotyogtatnak az ellenfelek. Ha szarabb a felvehető cucc mint ami náluk van akkor ne mveszik fel.
  • SaGa Jr
    Jaja. De az nem Velvet, hanem a Brevery okán volt. :-)
    Ugyanígy kihat a kajalerakat is a minionok teljesítményére, meg a többi lehetőség is ami a begyűjtésekkel jár. Fejlesztést viszont csak 2 miniontípuson lehet elkövetni és ezen fejlesztések komolyan erősítik a srácokat.

A kaja, meg a sör általánosan mindegyiküket erősíti valamelyest. Hogy ez a barnákon egy bőrpáncél képében jelenik meg az csak jó nekünk, mert láthatjuk a változást.
  • Mike at home
    ha van elég pénzed meg tudod nézni
    csak ne ment utána
    szal
    ha emlékeim nem csalnak, nekem a középső cuccok vannak meg ott pl egy sisak 1450 minion
  • gettobuxa
    egy youtube-os video kommentjei közt olvastam:
    upgradehez:
    sisak-max 2000 minyon
    páncél - 1000
    fegyver max 500 minyon
    valaki tesztelte már mennyit lehet?
  • gettobuxa
    asszem a csatornába kell mászkálni ( a kékekkel)
    javítsatok ha tévedek :)
  • ThugEdge
    na de akkor ez a felszerelés a váramban történik nem? ott a forgenél
  • haxoror
    Én 10 barnával mászkáltam a többi mind piros volt, nem küldtem őket rá az ellenre hanem én mentem elöl a baltával, ha bekeményedett a helyzet és kezdtek a genyák bekeríteni akkor a mögöttem lévő barnák automatikusan beszálltak a harcba a pirosak meg automatikusan gyújtogattak mindenkit, nekem ez így bejött, átjön hogy az Overlord egyre erőteljesebb lesz.

(a vége felé viszont kelleni fognak majd újra a minionok szal mindenképpen megéri felszerelni őket)
  • haxoror
    400% a plafon de azt csak az utolsó pályán lehet összeszedni, pályánként egyre jobb cuccokat fognak találni.

Ja és nagyon érezni a különbséget, tényleg sokkal jobban bírják a gyűrődést és hamarabb zúzzzák be az ellent.
  • haxoror
    Ehhez még hozzátenném hogy én Velvetet választottam de a brevery megszerzése után a barnák is páncéllal születtek szal az is számít.
  • haxoror
    Érdemes és pár ezret kell beleáldozni.
  • DnAJr
    Find the source of plague in heaven's peek: valami forrást kell kereni de hol van megmondaná valaki pls?
  • ThugEdge
    igen de azért nagy segítséget adnak a kis ganék:)
    és akkor az overlord fejlesztése hogy néz ki?mennyi miniont kell a maxra feláldozni?vagy érdemes egyálalán?
  • SaGa Jr
    A minion fejlesztés amit veszel csak annyit tesz, hogy többet bír ki az a két típus amelyiknek vehetsz. A barnák még jobbá válnak, emrt többet bírnak, a kékek detto. Már ha Rose a nőd. Velvet esetén a zöldek és vörösök erősödnek.

Kicsit talán a sebzésbe is beleszól.

Emellett úgyis tonnaszám találni fegyvereket amiket felvehetnek a minionok, szóval fejlődnek azok az égig ha nem hagyod megdögleni őket. Az arénában törpék ellen gyakorlatioztatva őket megintcsak sok cucc felszedhető. Nem csak a barnáknak, de a többieknek is. Csak ők nem kapják kezükbe a felvett fegyvereket, mindössze a sebzésük növekszik. Ha vértet vesznek fel akkor meg több sérülést bírnak ki. Ennyi az egész.

De a játék amúgy sem róluk szól, hanem az overlord-ról.
  • SaGa Jr
    Nos azok a repülő "szarok" azok succubus-ok. Simán agyon lehet verni őket vagy mágiával, netán minionok segítségével lenyomod őket.
    De ha nem akarsz velük vesződni, akkor menj be a kocsmába és csináld végig. Ha kinyírod a végén a "főnökasszonyt" akkor a kapu környékén már nem lesznek ilyen csajszik. Benn a kastélyban is majd csak 2 lesz.

Mondjuk amúgy is be kell menned előbb a kocsmába, mert csak akkor nyílik le a kapu.
  • DnAJr
    nah továbbmentem a repülö szarokon de aztán h lehuzni a kaput ami mögöttük volt?
  • DnAJr
    vannak azok a hárpiának kinéző repülö izék heaven's peek ben amik elcsábitják a minionokat és megölik öket azokat h lehet megölni???
  • DnAJr
    patch fennvan de egy heavon speek es küldi nincs meg megnézem...
  • wantonly
    Patch fentvan? Hátha segít. Jobb ötletem nincs, annak tényleg nem kellene zárva lennie. Vagy lehet nincs kész valami korábbi küldetés, jobbat nem tudok.
  • wantonly
    Nálam ott semmi nincs csak virágok meg kút, lehetett vásárolni. De, hogy a minionokat hol fejlesztem azt nemtom. :O
  • DnAJr
    Itt van...nincs kinyitva a kapu egyszerűen nem értem h mi lehet a baj.
    [I MG]http://www.kepfeltolto.hu/?img=36fu[/IMG]
  • Mike
    lehet fejleszteni a minionokat is? hány százalékra lehet felnyomni?
    darabja 5k?
    van fenn a toronyban a hálószobával szemben egy üres szoba, az majd mire lesz jó?
  • Mike
    rájöttem a program hibájára
    a legynagyobb baj, hogy a minionok nem fejlődnek, no de a hero igen, ezért lassan a minonok tényleg háttérbe szorulnak, és mindent a hero csinál, arról nem bezsélve, hogy minion meg annyi van mint a pelyva, ha elfogynak lemegy a hero hentelni egy új adagot az arénába
    arról nem beszélve hogy a felszerelt minion ritka kincs, van 10 barnám 275%-on, no őket óvom. arról nem beszélve, hogy míg az elején a minionokat küldtem előre, most a hero megy felderíteni, és ha felmértem az ellent, akkor jönnek pk, no meg ha vmi spec dolog van, pl. van amit a hero nem tud megcsinálni, nem tud lemenni, nem tud sebezni
    és nekem még csak a közepes cuccaim vannak, mi lesz itt később
  • wantonly
    Ja, sry. De nálam fent nincs ilyen.
  • Klemice
    pont hogy minion upgradet is lehet venni :\
    rosenál elvileg ingyen van a barna és 3000 a kék én nem tudom mert velvetet választottam zöld és piros egyaránt 5-5000
    fennt fejlesztheted ahol a toronyba vehetsz cuccokat
  • wantonly
    Az Overlordot lehet csak feleszteni: fegyver, páncél, sisak.
  • wantonly
    Fraps- ezzel csinálsz képet.

Képfeltöltő - ide meg feltöltöd és beilleszted az url-t amit kiad.
  • ThugEdge
    hali
    vki elmondaná,hogy van pontosan a fejlesztés?
    egyáltalán érdemes?
    úgy tudom,hogy overlordot és a minionokat is lehet fejleszteni
  • DnAJr
    képet meg nemtok feltölteni nemtom h kell ha elmondjátok akkor teszek képet is.
  • DnAJr
    figyelj haverom adott mentést ugyanott vok ahol ő mindenki azt mondja h nyitva van a kapu nekem zárva van vanegy nagyon rövid kis átjáró ahol van 1 elf meg egy láda és utána van a kapu ami nekem zárva van szerintem bug lehet...
  • wantonly
    A híd után van az átjáró a sörfőzdébe, ott nincs is kapu; akkor, hogy lehet zárva? :O Biztos ott vagy, nem még előtte? Mert ott ki kell robbantani a kaput.
  • DnAJr
    értem a híd ki van nyitva csak ott a bibi h mondom a kapu egyszerűen be van zárva nekem nem értem mi lehet...
  • SaGa Jr
    Az a kapu sosincs zárva. A híd van előtte behúzva. Az oldalt ki tudod nyitni, csak valahogy verdd le/lángszórózd le a törpe lövészeket. Aztán csak átmész a hídon és be is jutottál.

Az Arcanium mine és a törpe király csarnoka egyaránt a sörfőzdén túl van. Csak át kell menned és odajutsz. Viszont amíg nem fújtad meg a szeszkészletet, addig nem nyílik ki a királyhoz vezető nagykapu.
  • DnAJr
    na nagyon pls segitsetek ott vagyok ahol a sörfőzdébe kellene bejutnom de nem tudok mert a kapu ami od vezetne be van zárva és nem tudok átmenni rajta nem tudjátok h kéne pls segítsetek.az arcanium kohó hol van???
  • SaGa Jr
    Sehogy. Nem dobhatod. Majd lesz egy pont ahol választhatsz, hogy vele folytatod a gonoszkodást vagy a tesójával. Ekkor lecserélheted ha nem vele akarsz maradni.
  • Ergon18
    hogy lehet dobni Rose-t?
  • Mike
    unalmas
  • MaxPayne
    Valaki leírja részletekben hogy milyen a játékmenet és lehet játszani a játékkal vagy unalmas?
  • SaGa Jr
    A folytatás meg kieg kérdésében majd az fog dönteni, hogy mennyien veszik a programot. Nem vehető biztosra semmi sem. :-)
    Másnak ebbe beleszólása úgysem lesz. Ha nem veszik majd meg elegen, akkor tuti nem lesz folytatása, mert a kiadó hülye lesz kiadni valamit, ami nem termelne neki búsás hasznot.
  • genRob
    A játékban folyamatosan lesznek. De nem feltétlen kell megtalálni mindet. Nekem is hiányzott pár.