Overlord

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy tudok bejutni a törpe királyhoz a fortress-be?Vagy 2 órája keresem az odavezetõ utat a legközelebbi wp-m the golden hills stronghold-nál van asszem de ott csak belülrõl tudom a hídat leereszteni,kivülröl nem...Melyik pályarészrõl tudok oda bejutni?

http://silkiehun.atw.hu/

genRob
Kiszabadítottam vagy (fel?) a hugicát. De véletlen elnyomtam az átvezetõt <#falbav>. Mi történik az intróban? Mi lesz a régi csajommal?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
Igen csak éna másik oldalról érkeztem meg :-)

Klemice
érdekes talán én sem tudtam lemenni hozzá vagy hagytam a picsába nemtudom :D

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

CS@
Tekintve, hogy én az understreeten könnyedén lesétáltam hozzá a lépcsõn, majd agyonvertem, így a válaszom: igen gondolom.

Klemice
kösz szépen majd utánanézek :)
nekem kahnra nem hatott a confusion :S sajnos a törpe király meg bedarálta a 35 minionomat szóval ott benéztem és egyedül ütöttem le :D

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

genRob
Gondolod ha letudnék nem mennék le? Az under streeten vagyok 1ébként.

Úgy emlékszem az a törpéknél lesz. Mielõtt bemennél a szeszfõzdébe, az oda vezetõ híd elõtt fordulj balra. Itt lehet ugye átmenni az építkezéshez vezetõ bejárathoz azon a fa hídon. Namost menj le a fahíd mellett a törpékhez akik ott iszogatnak. Csapd szét õket majd menj tovább ezen az úton. El fogsz jutni egy magaslathoz ahol lesz egy varázslat. Azt hiszem pont ez lesz az a varázslat ami neked kell.

Az biztos hogy itt van valahol a környéken, mert már a szeszfõzdében is ezt a varázslatot használtam, meg a törpe királyt is ennek segítségével végeztem ki veszteség nélkül.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Klemice
utolsó domination spellt keresem még mindig :D
meg az is érdekes hogy kevesebb a hpm mint a manát na mindegy eccer majd ujrajátszom :)

Elõbb meg kell csinálni a Haven's Peak-et.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Elõször is törpék és nem törpök.

Másodszor, milyen paladinról van szó? A törpéknél nincs paladin csak a városban volt egy aki le lett verve és után lehetett választani hogy melyik nõci legyen az úrnõ a kis birtokunkon.

Namost törpéknél alapvetõen több terület van. Az elsõ, amelyre megérkezel, onnan be lehet menni az aranybányába. Ha elmész mellette a felfelé vezetõ úton, akkor átjutsz egy másik térségbe. Ebbõl a térségbõl lehet majd elmenni a szeszfõzdébe vagy hátra az építkezésre ahol az elfek szobra van.

Ha ki van pucolva a szeszfõzde akkor csak menj ki a kijáraton ami a lift mellett van.

Itt ha kijössz eljuthatsz a törpe erõdhöz (fortress). Ha nem mész be, akkor elmehetsz mellette és eljuthatsz így az Arcanium bányához. Itt van az Arcanium Smelter.

Ha bemész az erõdbe, akkor találkozhatsz a törpe királlyal és leverheted. Ha akarod a végén kiszabadíthatod az elf nõket vagy elcsórhatsz egy adag zsetont. A csajokért picsognak az elfek a nagy kapu elõtt lévõ hídnál.

Majd ha a törpe király már halott akkor fognak szólni hogy menj vissza a tornyodba mert megtalálták az ellopott szobrot. Ekkor majd lehet menni a sivatagba.

A törpe erõdtõl visszafelé lehet majd átmenni azon a jelenleg ki nem nyitott hídon, mert akkor érkezel abból az irányból.

Szóval tessék mindent alaposan végigjárni és így garantáltan nem fogsz elakadni. Mert láthatóan nem jártál végig még minden lehetõséget a törpék területein.

s az arcanium bányák akkor még messze vannak, oksa:)

Törpés questhez tudsz segíteni? Hogyan kell bejutni?? .... valaki..... :)

Klemice
arcanium smelter az arcanium bányában van :)
mit keresne egy aranybányában ahol összeszeded az arcanium cuccokra az aranyat?:P

Hali!

Lehetne pár kérdésem:)?

1./ Törpök világa, szobor visszakerült, minden kipucolva de nem tudok bemenni a paladinhoz s melette balra van egy kis fel nem épült hidas puszta ahol birkák legelnek. Nem tudok átjutni s nem tudok bejutni a paladinhoz vezetõ csarnokba. Kerestem megoldást de nem jöttem rá, légyszíves valaki irja le mit nem vettem észre.

2./ Az arcanium smelter, irtad hogy a törpök bányájábanvan, abban amelybõl elhoztam a 4 aranyszállítmányt? Ott nem találtam, elhagytam már a történettel vagy még csak majd most jön?

Elõre is thnx a válaszokat, hali

Ha a kék minionok megszerzésének barlangjában lévõ szitura gondolsz akkor tedd a következõket:
Veressed agyon a madarakat. Akkor a megmentett kékek csatlakoznak. 10-15 kék mondjuk az alap minion spell hatása alatt és sweep-el irányítva pár másodperc alatt agyonveri a csõrösöket. Ha lesz is elesett kék minion, akkor sincs baj, mert csak odairányítasz egy másik kéket aki felkapja a hullát és kihozza.

Sweep az amikor a jobb+bal egészgombot lenyomva, az egérrel mozgatod a minionokat. Én ugyan átállítottam, hogy a Ctrl billentyû lnyomására aktiválódjon, így nem kell vacakolni két gomb nyomásával.

Meg aztán így át lehet vezetgetni õket sok helyre. Így lehet a tojásokat is cipeltetni (sivatag) vagy a bombákat (törpék).

bent vagy a törpöknél egy bányába vagy mibe ott ahol a piros tekerõs ajtó van na ott mellete 1 van 1 lift ilyen fa tákolmány oda mész és ott lesz a sörfõzõs téma
Mike at home
köszi

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

A vörösökkel gyújtsd fel a madarakat.

Rage47
én azt hagytam fenébe :)
Mike at home
hogy a haragba mentsek meg egy csoport kéket a madaraktól? van jelentõsége?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

köcce szépen sikerûlt :D
Klemice
:W
odamész a szobor elé és a bal egérgombbal küldöd a barna minionokat és eccercsak mondja a csórikám hogy elég lesz

hogyan lehet belerakni miniont mert nem igazán sikerült
Klemice
amugy az utolsó dominion spellt vgy mit hol lehet felvenni ami baráttá varázsolja a cuccokat?

megprobálom kösszi
ha minden igaz, akkor kell bele raknod barna miniont... (beleirányitod õket)
utána pedig eltûnni onnan, a mögötte lévõ emelkedõn elhelyezkedõ teleport felé bóklássz és akkor jön egy kis mozi...
ha minden igaz...

Valaki tudna segíteni a törpöknél elakadtam már végig jártam mindent, a kérdésem az lenne hogy az egyik helyen van 1 szobor és a minionok igy szolitják ooh mama! törökûlésbe van barna szinû azzal a szoborral kel valamit csinálni vagy arra fele valamit???
úgykönnyebb,csak küldöd õket elõre,és megölnek mindenkit

ezen én is "gondolkodtam", hogy elveszik a lényege... és nem is fullra nélkülük megyek, de pl 35öt ritkán használok (jelenleg annyi lehetne), mert ha egyedül le tudom verni az ellenfelet, akkor plusz 35 segitség mi a fenének? nehezebb, ha még van plusz 35 segitségem?
megha a játék lényegénél tartunk, aláirom, értem mire gondolsz...
de abba is bele kell gondolni, hogy overlordként rugdoshatod a sajátjaid, nem cinsá semmit... feláldozod az üstbe 1000reket, csak a te cuccaidért...
akkor meg egy ilyen pasas, egy ilyen overlord miért kéne hogy foglalkozzon velük? szerintem az a játék gyengéje, hogy a végére túl sok miniont engedélyez hordába, ami teljesen feleseges... mi olyat tud 35, amit 15 ne tudna egy arcanium páncélba csomagolt gyilkológép mellett?

wantonly
Szerintem, ha nem használod õket akkor elveszik a játék lényege. Én elhiszem, hogy nélkülük is lehet haladni, de így számomra halál unalmas lenne a játék, a minionok szórakoztatóak és végre nem a sablonos "megyek elõre és mindenkit egyedül legyakok" játék.
és nincs semmi köze sem a koromhoz ahhoz,hogy (a neved miatt is) lelámáztalak.

azért,mert úgy,ha lenne egy ütõképes hordát, a játék könnyebb lenne,és nem kéne annyi bárányt ölnöd,ergó,nem kellene mindig visszamenni a bárányos helyekhez.
és 13 vagyok
és a lámát azért írtam,mert aza neved,és írtam,hogy bocs,szal nemtomhlogy mit fikázol,tehát,ha az lenne a nevem,hogyfingfej,és mindig fingoznának,nem lennékrá megsértõdve.

te meg tényleg 12 vagy... bocs...

szerintem az nem az én hibám, ha a játékot "harcrendszerét" olyan könnyûre csinálták, hogy nem töltöm az idõm a helyes "taktika" kigondolásával és kidolgozásával, mert az égegyadta világon teljesen felesleges...
sokkal gyorsabb is, ha a minyonokat nem használod... amig beállitod a csoportokat, addig már arcanium cuccban le is gázoltál mindenkit...

vagy hogy zavar, hogy aki beáldozza a cuccaéirt az üstbe a kis döghöket az miért nem sir, ha elpusztul egykettõ?

szal legalább magyarázd meg, ha már fikázol vkit...

de akkor magyarázd is meg, miért...
ehh...

te tényleg láma vagy...bocs

a bónusz alatt a jó cuccokat érted?
én nem nagyon szerelem fel a minyonokat... minek... 2 perc múlva úgyis beáldozza értem az életét...

nem mindegy miben hal meg?

mondom, õk vannak értem, nem én értük...

robotnyk
jah, csak ezzel "taktikával" elszúrod a bónuszt, amit az összeszedett cuccokból kapnának.
Rage47
sweep az mi? bal egérgomb? guard alatt gondolom Q-t érted.
Küldd elõlre õket ha ennyire zavar az esetleges elvesztésük. Sweep, majd guard üzemmód. Kijön a dög de sokat nem tud kezdeni velük. Vagy lesz egy áldozati bárány akit elküldesz a másik irányba a homokon és õt vezérled. A környékén ahol megáll, elõjön a kukac, te meg addig átmész biztonságban a többiekkel. Ez is megoldás lehet.

Rage47
jah, nem annyira vészes, csak most kiakadtam mert megette az összes minionomat:) pedig már úgy fel voltak tuningolva...:p azt hittem át tudom õket vinni, erre nem felfalja mindet...
Arénában meg fõleg így kell cselekedni. Kijelölöd a kékeket és levágod õket a kaputól kicsit bentebb. Melléjük odaküldöd a vöröseket, így védve is lesznek. A barnákat hátrahagyhatod és bemész egyedül az ellenfelek ellen. Kicsalsz párat, majd ráuszítod az aprónépet.

Aztán ezzel a módszerrel szépen apránként, veszteség nélkül levadászhatod az ellenfeleket.

Persze nem nagyon mûködik a dolog unikornisok, gólemek és a guruló lények ellen. Ja és az óriás csigák is simán végiggyalogolnak a brigádon. Oda zöldek kellenek. Milyen jól is jönne ilyenkor a domination 3-as spell. :-) Mindenki áldozati bárányként várja a leölést...

Miért?
Összesen 2 amivel kontaktod lehet az overlordoddal mindenképpen. Az elsõ mindjárt fenn a hatalmas csontváz után. Gyakorlatilag nem is kell minion oda, simán átszaladsz a túloldalra. Elég rövid a táv hogy átjuss sértetlenül. Majd ott begyûjtesz magadnak néhány kis dögöt és folytatod amit megkezdtél.

A következõ meg a nagy kanyargós résznél lesz miután a starthelyen kirobbantottad a csontfalat a bogaras trükkel. Ezt ki tudod nyúvasztani akár úgy, hogy kiviszel még innen bentrõl két tojást, akár a hosszú kanyargós földnyelven lévõ táborból lovasítasz meg tojást és azt teszed le a homokra. 2 ilyen akció és nincs többé féreg.

Ja meg az elzárt kis romos terület zárt katlanjában van még egy. De itt úgyis egybõl 2 bogár startol a minion után ha viszi a tojást. Egy hammra megeszi õket és annyi is neki. Már csak két durrantás és benn is vagy a városban. Ott meg nem lesznek ilyen férgek és gyorsan túl is lehet rajta jutni.

Szerintem nem egy problémás jelenlétû dögök. Ki is kerülhetõek vagy egy kis csalival elcsalhatóak más irányba mint ahol te haladni akarsz. .

Rage47
ezek a homoki kígyók kvára kiakasztanak:S
wantonly
Értem, köszi.
wantonly
Én azért szeretném, hogy kevesebb pusztuljon, hogy könnyebben haladjak, ill. kellenek a lelkek. Az Overlord-ot még nem nagyon fejlesztettem, nem is szállok be vele a harcba, nekem tetszik, hogy mindent megcsinálnak helyettem. Ha már jobb cuccaim lesznek, majd lehet énis gyakok. De ebben a játékban pont az a lényeg szerintem, hogy ott vannak a csicskások, had ugráljanak õk. :)
Igen az a baj. Ha le táboroztatok, akkor nem kell beküldened, hanem beszalad magától a hulláért.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

wantonly
"Õket általában letáboroztatom a vörösök és zöldek társaságában, míg a barnákkal megyek bele a harcba. Ha valaki elhullik kirohannak a kékek és begyûjtik, majd felélesztik. Addig is mehet tovább a hent."

Na ez nekem még nemnagyon jön össze. :) Ha elhullik valaki és be akarom küldeni a kék minionokat, akkor van, hogy nem hullát éleszt hanem nekiáll harcolni.. Persze rögtön lecsapják. Én a letáborozást annyira nem használom (az a baj?), a többit magamnál tartom.

Egyébként jól haladok, annyira nincs nagy baj, egyedül az arénában akadnak gondok. :)