1931
  • Mike at home
    "elmondásra is kerül általa" ilyen szörnyetegeket hogy tudsz megszülni? te így is beszélsz? :)

elmondásra is kerül általa = elmondja
  • haxoror
    A páncélba rakjál csak zöldeket a fegyverbe meg csak barnákat, kipróbáltam a többi variációt is de nekem igazán csak ez jött be.
  • SaGa Jr
    Már többször leírásra került, így érdemes visszaolvasni, ha az angol nyelvel esetleg gondjaid lennének.

Egyébként ahogy Lemming is írta, minden esetben az adott minion során tartva a curzort kiírja mit befolyásol a tárgynál a minion.

Fegyvernél a barna például alap sebzést növel. A vörös tűz sebzést ad. A zöld és a kék másban jeleskednek.
    Sisakba totál mindegy milyen színűt ölsz bele csak egyféle effekt van. Növekszik a maximálisan irányítható minion létszám.

Vértnél meg van Hp növekedés, regeneráció, mana növekedés meg még valami.
  • SaGa Jr
    Nem egészen. Velvet esetében például a lehető legtöbb aranyat kell felhalmozni és arany tárgyakat vinni neki (ez ha emlékezetem nem csal elmondásra is kerül általa, meg a köpenyes minion által is). Akkor jön a kis ágytorna a zárt ajtók mögött.

Alapvetően pedig Rose esetében sem jelent semmit a toronydíszítés, csak miután végleg mellette döntöttél, az azt követő upgrade-ek közül a már említett megvételére indul be a hölgyike.
  • Vinsanity15
    szasztok nemtudtok vmi megoldást arra ha leszedtem a reloadedes verziót és nem akarja kicsomagolni . 99 % után kiirja hogy a fájl korruppt,torrentről van szal nem szabadna hibásnak lennie
  • Lemming
    Upgradenél leírja sávonként és színenként, hogy melyik minion mit ad.

Hogy mennyit kell beletenni az már nem ilyen egyszerű. Én 100asával szoktam aztán meglátom mi lesz. :)
  • ReMeK
    xDxDxD
    És ha megjutalmaz az ad valami pluszt, vagy csak flash?

Amit még nem vágok: Upgrédnél mennyi miniont és miylen szinüt érdemes beleölni az üstbe? meg hogytom kontrolálni hogy pl a Defense nöljön az armornál és ne másvalami?
  • SaGa
    Van. Ha megveszed a hölgyeménynek a megfelelő berendzési tárgyat, megjutalmaz a hálószobában. Rose a "télikertre" vadult be, Velvetnél nem sikerült rájönnöm, melyik, talán a gyertyás csillár indította be a hormonjait...
  • SaGa Jr
    Dísz. Más szerepük nincs.
  • ReMeK
    Oké köszi!
    Poont ott hagytam abba hogy kiszabaditottam a csajt és még nem figyeltem a teleportot..
    De vicces hogy odakerült a csaj és teljesen felujult a váram, ö takaritott ki ? xD
    Ja és amiket lehet venni a várhoz, zászlok meg oroszlánszobrok, meg torony, azok jok valamire vagy csak Disz?
  • SaGa
    Stimmel. Írtamis: a teremtményeitől először a falut, majd a várost kell megtisztítani. Khan is egy ilyen Teremtmény, a városban tobzódik, pár "beholder" kiséretében...
  • SaGa
    A városba majd teleport lesz, ha az égő kastélyból kimentetted a nőt. Ő adja meg a kordinátákat. Gyalog nem lehet átmenni...
  • ReMeK
    Thx a segitséget...
    saGa melyik városrol beszélsz ahova nem lehet bemenni?

Van a parasztok faluja onnan 3 ut vezet ki : 1-Elfek redeje , 2-Törpék háza, 3-Az égö vár ,
    De hol a város??
  • Code92
    Khan the warriort még a varázsló előtt le kell nyírni, ha jól emléxxem.
  • SaGa
    Bocs mindenkitől, elírtam az első spoiler-t. Aki maga akarja felfedezni, ne olvassa el...
  • SaGa
    Rövid végigjátszás, akit nem érdekel, ne olvassa...

[spioler]
    Falu egy van, a legelső terep. Mellette Halflingek lakhelye és bulizó területe és konyhája, innen lehet kiszabadítani a vörös minionokat. Amíg ezek nincsenek meg, nem tudsz tovább menni sem a kastélyba a Mistressért, sem az elfek erdejébe a zöldekért.

Az elferdőben kell Oberon gyökereit elpusztítani, majd magát Oberont is, de ez még odébb van. Először csak annyi gyökérrel kell foglalkozni (2), hogy a zöldeket ki tudd szabadítani.
    Vissza a faluba, onnan meg a lángoló kastélyba (ehhez a vörösek kellenek), hozd el a mistress csaomagját, meg a csajt. Ő megnyitja az utat a városba (Heaven's Peek). Az első smelter (acélöntő) a falu mellett van, vörösek kellenek az elhozásához. Kicsit még kötekszenek a halflingek, de nem sokáig. Ha megvan a kohó, lehet fegyvert és páncélt tunningolni. Az elsőnél csak tunning, pénz nem kell, mert eleve acél a cuccod, azaz nem kell újat venni. Az Armoury a pincében van, a minion keltető melletti lejáratnál. A keltető lejáratával szemben az aréna, mellette a feljárat a toronyba, ahol többek között a torony is tunningolható, de csak ha asszony is van a háznál...

A városba még nem tudsz bemenni, irány a mellete lévő mocsaras rész. Itt kiszabadítod a kékeket. Innen kezdve teljes a csapat és szabad a sorrend, hogy a hátralévő feladatokat hogyan is csinálod meg.

A városba alulról, a mocsár felől tudsz bejutni. Amikor kijutsz a városba, ki kell nyitni a szemközti kaput, meg odafigyelni, hogy mit mondanak a járókelők: lent, ahonnan kijöttél van egy másik smelter, érdemes hazavinni. Ott van rögtön a bejárat mellett balra, ahova vörös minionok hiányában nem tudtál bemenni. Fent szerzel ilyeneket, visszamész elhozod. Lehet jobb fegyvereket venni, meg tunningolni...

Ezután először a kocsmában érdemes rendet vágni, lecsapni a Succubus Queen-t. Ha ez megvan, a citadella kapuja kinyílik, meg nem fog 3-4 succubus repkedni, könnyebb a bejutás. Bent lenyomod aki szembe jön és eldöntöd hogy az eredeti asszony maradjon, vagy a hugicája. A döntésedtől függően kicsit más lesz a vége, illetve más színű minionjaid lesznek erősebbek kicsivel.

Még mindig a városban, a túlvégen leverheted a fehér papokat (feltámadnak, de mindet le kell egyszer nyomni), és megválasztanak a város istenének. itt is egy kaput kell még kinyitni, illetve kitakaríthatod a város melletti temetőt a zombiktól.

Elferfőbe vissza, kiiktatni Oberon maradék gyökereit, majd magát Oberont. Mögötte az átjáró a törpékhez.

Itt van aranybánya csigákkal, kiüríteni. Van Arcanium bánya (beomlott, mondja az egyik elf), elhozhatod a legerősebb kohót. Be kell menni a sörfözdébe, elhozni a főzőüstöt. Ettől erpsebbek lesznek a minionok, gyengébbek a törpék. Ha ez is megvan (eddigre, ha mindent körbejártál alaposan, megvan az összes varázslat is), kinyílik az út a királyhoz (leverendő), illetve bemehetsz az épülő templom területre az Anyaistennő szobrához. Ebbe be kell ültetni 4 barna miniont, majd gyorsan elmenni onnan. A környéket még ki lehet takarítani.
    Egy idő műlva szól a sámánod, hogy a barnák meglelték az utat a sivatagba.

Bemenni, szétnézni, takarítani. A robbanó bogarak segítenek az akadályok és a kukucok ellen (tojáslopás trükk). El kell fogni Jewelt (fiatal nő, több videoban is látható volt), meg hazavinnai az Anyaistennő szobrát. Vagy odaadni az elfeknek, de akkor nem leszel elég "gonosz"...

Az elfogott hölgyemény a toronyban elmondja, hogy egy Varázsló az igazi ellenfeled. A teremtményeitől először a alut, majd a várost kell megtisztítani. Nem egyszerű, de ekkorra már teljes felszerelésben és max minionhordával kódorghatsz, így nem is lehetetlen...

Vissza a toronyba, ahol kiderül: előkerült a Varázsló, aki a korábbi Overlord, és a feleségeid apja. Elveszi a varázslataid és a minionjaidat. Először ezeket kell szép sorban visszaszerezni, majd lenyomni az öreget is.

The end...[/spoiler]

Jó hosszú lett...
  • Rage47
    a smelter az kohó. Kékek előtt meg kell szerezned a zöldeket, ugyanis a kékeket csak velük tudod kiszabadítani a zöld színű gázból. A falu nevében nem vagyok biztos, hülyeséget nem akarok írni.
  • ReMeK
    Mi az a smelter? Bejártam szinte mindent de nemtalálm a kékeket...
    Holvannak pontosan?
  • Mike at home
    de ha elmész a kékekért, akkor menj el az újabb smelterért, az fontosabb mindennél
  • Mike at home
    olvasgass vissza
    el kell egyébként menni a kékekért, ezt addig hagyd félbe
  • Code92
    pff majd lesz, ilyen katona ruhába feszerelt minion áll majd ott, (nem ahol harcolni lehet, hanem egy másik lépcsőnél)

rage:fúú hát elkezdek írogatni, de segítened kéne, szal annyira mindenre már nem emléxxem, hardvere problémákkal meg nem nagyon foglalkoztam a játék kapcsán, de ha gondolod nekieshetünk FAQ-ot csinálni.
  • Klemice
    külföldi oldalak tele vannak faqal érdekes hogy miután végigtoltam és kerestem dolgokat amiket nem találtam meg ott megtaláltam na mindegy haggyuk csináljatok amit akartok leléptem
  • ReMeK
    Code: De helyileg hol? hol van a Shop?
  • Rage47
    megírod?:)
    többit megcsinálom én
  • Code92
    nem azért, de ez a visszaolvasás dolog már uncsi, min. 20 oldallal ezelőtt volt csinálhatna már v.ki egy FAQ-ot, ha klell akkor még segítenék is, de ez az olvass vissza 20 oldalt ez már kissé fárasztó.
    nem túl lényeges most, de pont én írtam le még régebben h.mire jó a pénz.

ReMeK: pénzből torony tuningot, páncélt, sisakot, fegyvert lehet venni.
  • Klemice
    visszaolvasás könyörgöm
  • ReMeK
    Ja és a pénz mire jo mire lehet elkölteni nem jöttem még rá...
  • ReMeK
    Srácok segitsetek pls...
    Most az elfeknél vagyok átkéne kelni egy vizesmedencén de nincs kék koboldom!

Hol tudok kék miniont szerezni??
    Thy
  • SaGa Jr
    Értelemszerűen illik mindent elvégezni mire ideérsz. Úgyis úgy jön minden sorban ahogyan csinálni kell.
    Falu, halflingok hülyeségei, red minion, égő vár, Rose, Elfek erdeje, green minion, Heaven's Peak, blue minion, Heaven's Peak teljes befejezése új asszony kijelölésével, vissza az elf erdőbe és kinyírni Oberont. Aztán törpicsekek aranybányája, majd építkezés (szobor miatt), sőrfőzde (lerakat meglovasítás) törpe király meggyilkolása (itt van az az ominózus kapu előtte a híddal meg a nyavajgó elfekkel).

Ha valamit kihagytál a sorból úgyis szólnak miatta az elfek.

Végül jön a sivatag, aztán vissza a faluba, majd Heaven's Peak területén jöhet a rendrakás és végül a saját toronyban jöhet a rendrakás. The End két külön befejezési lehetőséggel attól függően ki a torony úrnője.
  • szurop
    Nemtom, nekem az a kapu akkor nyílt ki, mikor elvégeztem Haven's Peakben a tetndőket. Megcsináltam mindent a törpéknél, de a királyhoz nem engedett be. Elmentem Haven's Peakbe megcsinálni a küldiket, és egyből beengedett a Törpekirályhoz is. Ott a kapu előtt az öreg emlegeti is Haven's Peaket.
  • SaGa Jr
    Látom érdekesen értelmezed a leírtakat. Talán olvasd el az előzményeket is.
    Az a kapu csak akkor fog kinyílni (mellesleg ez vezet a királyhoz), ha már megszerezted a szeszlerakatot a szeszfőzdéből. Utána majd kinyílik a kapu, de addig nem.
    De mintegy mellesleg ezt elmondja neked az a két picsogó elf is aki ott siránkozik a híd előtt. A hidat persze ki tudod nyitni simán de bemenni nem fogsz.

Az arcanium smelterhez vezető út (konkrétan az arcanium mine) is ezen a területen van. Nem lehet eltéveszteni. Összesen 4 irányba tudsz ugyanis menni. Vagy visszamész a szeszfőzdébe, vagy elmész a bányához, vagy elmész visszafelé az első területhez vagy pedig bemész a királyhoz.

Nézz körül, mert egyenesen oda visz az út.
  • DnAJr
    nah szerencsére kinyitottam a kaput:Dvégre..:Dmeg tudná valaki mondani az arcanium kohó pontos helyét lécci?
  • DnAJr
    help pls még mindig nem nyitódott ki a kapu de tudom h nem azért mert bugos hanem valamit még csinálni kell... kicsit visszaolvastam és találtam pár hozzászólást ami ehez kapcsolódik: #500 ban irja a választ h akkor nyilik ki ha megvan a sörfözde meg az arcanium bánya nem az ameikben a 4 aranyat kellett kiszedni hanem az arcanium akkor mondja már meg pls valaki h hol van az a bizonyos aracanium bánya a sörfözdéröl meg annyit h az elvileg az a kapu mögött lenne ameiket próbálom kinyitni mother szobor megvan már pls help!!
  • haxoror
    A kajalerakat csak egyszeri alkalomra ad egy rakás sárga életerőt de nem befolyásolja a minionok erejét, a mistress upgrade (asszem) 100%-al erősít 2 fajta miniont, a beer kettle meg szintén 100%-al erősíti az össze miniont szal pl Velvetnél a pirosakat és a zöldeket még tovább erősíti és a kékek és a barnák is megkapják így az alap upgradet.

A számokban nem vagyok biztos mert már régen játszottam de az fix hogy a beer kettle egy "ingyen" upgrade az összes minionnak.
  • SaGa Jr
    Pedig van nekik. Mindössze az első támadásuk után "kerül elő". Onnantól mindig rajtuk lesz. Nem kell ehhez semmit sem begyűjteniük.
  • SaGa
    Nem úgy láttam...
  • SaGa Jr
    A zöldek kezein eleve van penge.
  • SaGa
    A "fertőzés forrását" kell megkeresned. Azaz, azt az okot (okozót), amitől a város lakói zombivá válnak. A kocsmában megtalálod...
  • SaGa
    A zöldek felszedik a fegyvereket és mancsra csatolt karmokká alakítják.
    Ha vigyázunk a felszerelt minionokra, jól fel lehet őket tunningolni. A városban, a Succubus Qeen leverése körül már 220-240%-osak...
    A törpe fegyverekkel 300 fölé lehet vinni őket.
  • SaGa
    Egyszerűen menj oda a kapuhoz, kinyílik...