1931
  • grebber
    Magyaritasok.hu-n olvastam megjelenési dátum sajnos nincs!
  • genory
    Igen??Na az nagyon állat! Mikorra várható kb?
  • grebber
    Na királyság megfog jelenni magyar felirattal is a game!!!
  • SaGa Jr
    Az első az a slow. Egyetlen ellenfelet marára lelassít. Minden mozdulata és támadása is lelassul. Élvezet nézni, ahogy például egy troll felugrik és iszonyat lassan hullik alá. :-)

Mindjárt a falu mellett található meg, amint átmegy az ember a halflingok uralta területre a falu kapuján keresztül. CSak jobbra kell fordulni az "őrtornyuk" (ahonnan pár halfling dobálódzik) mellett és lemenni a híd fel. Itt jobbra lesz egy kis domb rajta egy rommal. Na a romon belül van ez a spell.
  • bigapó
    akkor a domination-ből az első, azaz alap típus lesz amiről karattyoltam:)

ez mire jó? tömeges pusztítás? néha nem ártana...
  • SaGa Jr
    Majd nézd meg miként vannak leosztva a gamepad gombjai. Szerintem lesz ott valami ami megmondja miként válthatsz a fejlettebb varázslatokra. Először én is úgy vittem végig a játékot, hogy nem néztem meg miként csalható elő a fejlettebb varázslat ugyanabból a típusból. Így alapokkal mentem végig, illetve minden új pályán alapból a legfejlettebb támadó varázslatot adta mindig a gép, de amint váltottam természetesen nem azt adta már vissza. Egy kis billentyűzet böngészés viszont sokat segített.

A felső mindig a támadó varázslat lesz a kis négyes leosztásban. A bal oldali mindig a minion spell, a jobb oldali a domination, az alsó pedig a védekező.

A domination varázslat csak akkor használható ha amerre nézel arra bizonyos távon belül található ellenfél akire alkalmazhatod. Ha nincs érvényes célpont vagy a manusod nem arra néz amerre a célpont lenne, akkor nem fog létrejönni a varázslat. Ugyanígy nem jön létre, ha nem működne az adott varázslat a célponton.
  • Gabosh
    Thx. majd betesztelem
  • SaGa Jr
    Namost a gyökerekből 3 db van azon a pályán, ahol Oberon is van, 2 pedig egy barlangban lesz ami erről a pályáról nyílik.

Az első gyökér kinyírása pofonegyszerű, mert ott van mindjárt Oberonnal szemben egy kis betörésre váró kapu mögött.

A következőhöz már kellenek a zöld minionok, mert mérgező növények veszik körbe.

A harmadikhoz már kellenek biza a kékek. Megszerzi őket az ember és mehet is kiiktatni a gyökeret ami még itt található. Csak pancsolni kel legy kicsit hozzá.

A negyedik és ötödik gyökér megsemmisítéséhez pedig el kell menni az erdőben lévő romokhoz (itt már járt egyszer az ember mire ide jut) és át kell menni a vizes részen pár minionnal és kinyitni a hidat. Odalenn a vízben brekik vannak. Ha átment az ember a hídon akkor bejut abba a barlangba, amelyikben 2 további gyökér várja a halálát. Ha ezek el vannak intézve, lehet is visszamenni és leverni Oberont. Hosszú menet lesz.
  • SaGa Jr
    Sweep a megoldás. Irányítsad oda őket a tekerőhöz. Ha jól sejtem ez az a hely, ahol gejzírek csapnak fel a talajból. A megoldás pofonegyszerű:
    Sweep segítségével manuálisan mozgatod a minionokat.
  • SaGa Jr
    Van. :-) Két külön személyről van szó, de ez szerintem az adatlapokból is kiderül.
  • MCSeid
    Hi all!

Lenne egy kis gondom ott vok ahol a kékek viszik a cuccukat és kéne nekik egy híd de a kar egy labirintus végén van hogy vezessem be oda a kékeket mert nekem az istenért nem akar sikerülni.
  • bigapó
    szerintem neked is a kékek kellenek - már ha nincsenek még meg. Saga előző vmelyik hsz-ében leírta mi a sorrend. menj máshová és majd később gyere vissza megcsinálni az itteni dolgokat.

ui: Saga és Saga Jr. -nek van köze egymáshoz? :))
  • Gabosh
    "Hi, amikor azt az elfet kell kiszabaditani , ott az utso elötti "kötél" végét hogylehet elérni?(a vár meletti melettit)"

:D arra jozan paraszti ésszel rájöttem h követni kell. csak h ez vami viz felett megy át .:D és nemtok átjutni tuloldalra.(ez az utso amit szétkell verni , többi megvan.
  • bigapó
    holnap vagyok otthon, akkor megpróbálom belinkelni a képét. alapvetően a varázslatok között jobb oldalt helyezkedik el. a tűzlabda először volt meg, ez van fent, balra az egyik minionokat erősítő spell van, lent pedig az alap pajzs.

nem tudom, hogy melyik bill-hez kapcsolódik, mert gamepaddal játszom. azt se tudom, hogy lehet a többi varázslatot előhozni az egy féléből. gondolom többször kell abba az irányba nyomni a kart. először még voltak irányítási gondok is, meg nem tudtam hogy kell a különböző fajtákat külön-külön használni, de ezt hamar megtaláltam:) szerencsére...
  • Lemming
    Mindegyikből 3 variáns van, erő és hatás szerint.

És mindegyiknek más gombja asszem. F1-F12-ig, de ua hlyen. TEhát ha F4 fireball, akkor F8 lángszóró. (Talán lehet léptetni is, de nem igen varázsolgatok max lángszórót meg a minion hergelőt...)

És ahogy olvastam a gonosz-o-meter %-ától függően az utolsó szintű spell minden típusból különböző. Gonosz, illetve nem annyira gonosz. :)
  • SaGa
    Úgy tünik, hogy némelyik varázslatot variálja a program. Azt nem tudom, mitől függ. A harmadik támadó varázslat nálam kifejezetten épületromboló volt. Azaz pl a dwarf királyi csarnokot rárobbantotta a lángszórósokra (összedöntötte a közeli oszlopokat), de lényekre hatástalan volt. Az ikonja egy lángoló házhoz hasonlít. Neked meg egy területre ható tzvarázs volt ugyanott, más ikonnal...
    Kalapács ikonra én sem emlékszem...
  • SaGa Jr
    Bármely miniont fel tudják támasztani. A kékeket is. Egyszerűen tedd őket guard üzemmódba, vagy használd a sweepet és mozgassad oda őket az elesettekhez. Ekkor felkapják őket és elrohannak velük egy biztonságos helyre hogy feltámasszák. Ha ezután is van még a környékükön feltámasztandó minion (csak guard üzemmódban) akkor azért is odamennek. Ha nem mennének, akkor sweep vagy csak egyszerűen odaküldöd őket.

Kalapács forma? Kicsit jobban le tudnád írni, mert így nem ugrik be melyik lehet?
    Egyébként meg vannak varázslatok amikhez érvényes célpontnak lennie kell hatótávon belül. Ilyen gyakorlatilag az összes domination varázslat (F4, F8, F12 billentyűk). Ha nincs hatótávon és adott irányban ellenfél, akkor nem jön létre.

A minion spellek mindig működnek, ha van melletted minion. Ezek őket erősítik. De ezeknél egy minion fej van.

Vannak még a védő varázslatok, amik pajzsok. Ezek csak rád hatnak. Az alap egy sima pajzs, A második már villámmal sebzi a rád támadókat, illetve körülötted álló ellenségeket (pajzson villám jel ha jól emlékszem), az utolsó meg a totálisan megvéd a károsodástól, de te sem tudsz károsítani senkit míg rajtad van (pajzson Ankh kereszt talán?).

Maradnak a támadó varázslatok, amik ugye pirosak. Az alap a tűzlaszti, aztán jön a lángszóró, végül a területen ható robbantgatás ami csak ellenségekre hat. De egyiknél sem rémlik, hogy kalapács formája lenne.

Melyik billentyűre van konfigurálva?
  • SaGa
    Ha szembe állsz a városkapuval (kivül), akkor balra lesznek a papok, középen a citadella és az alsóváros kijárata, jobbra, fent a kocsma.
  • SaGa
    A kékek minde fajta miniont feltámasztanak, ha oda küldöd őket. Külön varázslat nincs...

A varázslatok ikonjai akkor is ott vannak, amikor magát a megfelelő varázstárgyat még nem találtad meg. Azaz, valószinű ezt még nem tudod használni.
    Ha kiválsztod és nem kerül oda a jele a képernyő bal felső sarkába, akkor ez a helyzet...
  • SaGa Jr
    Pedig pofonegyszerű. Bemész a városba és elkezdesz bóklászni. Észre fogod venni a kocsmát, mert mászkál előtte pár emberke és ki is van táblázva.
  • bigapó
    csáó!

ezek a kékek saját fajtájukat nem tudják feltámasztani? nekem legalábbis úgy tűnt, hogy nem nagyon. vagy ehhez valami varázslatnak kell aktiválva lennie?

apropó, van egy olyan varázslat, amit nem tudok használni. nekem a jobb oldali slotban mutatja, kalapács formája van, kék színű. mikor használnám, akkor olyan hangot ad ki, mint amikor már nincs elég manna, hogy végrehajthatnám. persze fullon vagyok, de ez neki nem számít. így meg minek van?
  • xem
    Hali volna 1 kérdésem: a Haven résznél vagyok, a kocsmát merre találom? A csatornából már megvan a 2. kohom. a papok is megvannak, a temető is tiszta, de a kocsmát nem találom sehol. HELP.
  • SaGa
    Hm...
    Nem kiszabadítani kell, hanem megölni. Nem kötél, hanem gyökér...
    Egyébként meg nem nagyon lehet eltévedni. Mész a gyökér mellett és előbb-utóbb eljutsz a végére. Ott a gömb...
  • Gabosh
    Hi, amikor azt az elfet kell kiszabaditani , ott az utso elötti "kötél" végét hogylehet elérni?(a vár meletti melettit)
  • bigapó
    te milyen arányban viszed magaddal a minion-okat?

nekem most max 20 van, abból 10 barna, 5 piros, 5 zöld amit viszek. a barnák a keménylegények, de ha a többiből kevesebb is elég, akkor változtatok.
  • SaGa Jr
    Nem zsákutca az a kapu. Be kell robbantani. Robbanószer meg ott van a kapu előtt. Felkapod egy minionnal és odaviteted a kapuhoz. Lesz még ilyenre példa nem is egy.
  • SaGa Jr
    A csaj megnyitott számodra egy új helyet a teleportálásnál. Ez a város lesz. Ide elmész és majd itt leled meg a kékeket. A kiszabadításukhoz kell pár zöld, mert mérgező felhő veszi körbe a barlangjukat. Ha megvannak a kékek, akkor ne rohanj velük vissza az erdőbe, hanem inkább csináld végig a városi feladatokat, szerezd meg a második smeltert és csak ezután menj vissza az erdőbe.
  • ReMeK
    Kösz az eddigi segitségeket!

Elakadtam megint xD
    Megöltem at Elf királyt, megnyilt a törpék felé az ut...
    Ott bementem az aranybányába kiszabaditottam mindenkit, a másik irányba meg zsákutcába futottam , merre lehet továbbmenni?
  • bigapó
    tegnap elakadtam az elf erdőben, ma reggel is próbáltam megtalálni a megoldást, de nem jöttem rá, illetve csak arra, hogy majd kékek kellenek, mert azok tudnak úszni is. ezért visszamentem a faluba és találtam egy új utat, rögtön ki is szabadítottam a mistress-t:))

a várfejlesztések folyamatosan jönnek majd? amik eddig voltak azokat mind meg tudtam venni, volt egy csomó pénzem, meg még maradt is bőven.

kösz a tippeket.
  • SaGa Jr
    Az első az acélkohó valóban. Az a falu mellett van.
    A második a városi csatornarendszer alsó szintjén lesz.
    A harmadik meg a törpéknél az arcanium mine-ban.

Mana és életerő csík növelésének legegyszerűbb módja, hogy begyűjtöd a mini kőoszlopokat/hengereket amik szerte a játékban megtalálhatóak. A vöröses színű 1 egész HP csíkot ad. A kék 1 mana csíkot.

A páncélban meg van módod arra, hogy HP-t növelj (protection néven fut, barna minion kell ha jól emlékszem). De tehetsz bele regenerációt is. Mindkettő hasznos segítség.

Bármilyen bogarak ellen a jó taktika lenn az arénában, hogy egyszerűen letelepíted a srácaidat, majd magad után csalsz 1-2-3 bogarat és nekikmész, miközben a minionokat is nekik ugrasztod. Ez a taktika tökéletesen működik.

Majd ha lesznek zöld és kék minionok is, akkor őket már küldözgetni sem kell. A kékek begyűjtik a hullákat és feltámasztják őket. A zöldek meg ha közel ér az ellenfél rávetik magukat.
  • SaGa Jr
    Nem lehet. AMit legyártottál az úgy is marad. Ha lecseréled valami újra, akkor ott fog porosodni.
  • bigapó
    az az első lenne? az acélkohó? az megvan, de még csak 3 életcsíkom van, azt meg seperc alatt lenyomja az a 30 tűzbogár. hogy lehet majd az életerőt növelni? a manna az már nőtt egyet, de nemtom hogy értem el.
  • ReMeK
    Nem lehet valahogy eladni vagy beolvasztani vagy cserélni a sok steel cuccot??
    Idegesit hogy ott porosodik a polcon, és soha többet nem fogom használni full felesleges már....
  • Mike
    ha megvan a középső smelter, akkor lemehetsz egyedül is bogarakat gyakn9
  • Mike
    ja télleg :)
  • Code92
    jah ok, értem,húú szal beholdernek híjják azokat a b..........tt szemeket amik miatt annyit anyáztam, mindig bekerültem alájuk :)
  • bigapó
    hali!

nekem az lennne a kérdésem, hogy mivel lehet leggyorsabban az egyes minionokat "toborozni"?

már lementem az arénába és pirosakat gyűjtögettem, de erre elfogyott az összes barnám. jó, én is béna voltam, de még először csináltam, nem tudtam mi a jó taktika a tűzbogarak ellen.

szóval ki hogy tápol? mindegyik érdekelne.
    kékek még nincsenek, de szerintem hamarosan meglesznek, mert az elf-erdőben már volt rájuk utalás. ők tudnak úszni is, igaz?
  • haxoror
    És én mit írtam?
  • Mike at home
    ez marhaság
    szerintem a regenráció mindig jól jön
  • Mike at home
    illetve

el is mondja