Overlord

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Várj. Ha valóban mindent elvégeztél (ki is nyírtad a törpék királyát, a szoborba beleraktál minionokat és hagytad hogy elteleportálják, stb.) akkor majd szólnak, hogy menj vissza a tornyodba, mert új terület lett elérhetõ onnan.

De ehhez minden korábbi lehetõségnek teljesítettnek kell lennie.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Majd ha kinyírod Oberont az elfek erdejében, az õ szétrobbanó teste felfedi a törpékhez vezetõ utat.

De a zöldek mozognak a leggyorsabban, így bombacipelésre a legjobbak...

Oberon mögött...

OKS kösszy
robotnyk
shifttel kijelölöd, ballal ráküldöd... bármelyiknek fel kell vennie
nem akarja fel venni (egy kékkel próbáltam)
vagy csak egy bizonyos szinû tudja felvenni?
OKS probálkozok akkor THX
robotnyk
amiket dobál, felkapod egy minionnal, és odacipeled a kapuhoz a lépcsõ tetején. kb 4 után beszakad. állj közelebb a lépcsõhöz, hogy a kis dög odaérjen a bombával, mielõtt felrobbanna.
gyerekek én megint elakadtam pedig eddig szinte simánt ment minden
most a kapu mögött (amelyikhez elõbb kértem help-et) az mögött egy újjabb kapu van és egy törpe bombákat dobál ott hogy kell tovább
Merre van pontosan Dwarven land bejárata?
ok THX
wantonly
Be kell robbantani az ajtót. Ott vannak a földön a bombák.
wantonly
Már kitaláltam. A pirosakat oda kell küldeni, úgysem sebzik egymást és szépen lecsapdostam õket egyenként, amíg nem rám figyeltek.
segítsetek elakadtam
volt egy bánya ahol 4 kocsi aranyat kellett elteleportálni
azután viszon a bányán kívül van egy nagy kapu (gondolom arra kellene tova haladni de nem tom kinyitni. ezen a részen mi a tehendõ?
elõre is köcönöm
genRob
Elfogytak a questek. Merre találok most? Ott tartok, hogy visszavittem az újfajta üstöt és kiszabídítottam a szoborból vmi egyszemû csúnyaságot.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Klemice
hahaha...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

gépágyú-.-😄

wantonly
A lángszórós törpök ellen mi a jó taktika az arénában? 😊
wantonly
Evernight-swamp. Ilyen mérgezõ zöld köd veszi körül a barlangot, nem nehéz észrevenni. A gyökerekbõl meg 6 van, végig kell járni mindent mire megtalálod az összeset.
Valaki mondja már meg hogy holvan akékek barlangja
most szereztem meg a zöldeket el kell pusztitani
valami gyökeret de nem lelem.<#wave><#wave>
Nos bogaranként 3 life force gyûjthetõ és van 25 bogár egyszerre. Szóval egy menettel akár 75 life force is begyûjthetõ, ha elérhetõ ellenfélként a kérdéses bogártípus.

A battler beetle a barna (brown) minionhoz szükséges életerõ gömböcskét dobja.
A dazzler beetle a kékekhez elengedhetetlen.
A magma beetle a piroskákhoz kell.
A puff beetle meg a zöldségeskert gyarapodását szolgálja.

De ezeket csak akkor tudod csatára hívni ha már vertél le ilyen dögöt az arénán kívül is.

robotnyk
gyûjtögetés, leginkább. amúgy ha már 25-30 miniont bevihetsz, akkor nem nehéz, zöldeket guardolsz, mögéjük 5 kéket szintén guardban, és 3-4es csoportokban ki lehet húzni a bogarakat. így legfeljebb 1-2 minion veszik, és úgy 50 gömb összejön kb.
loál

az aréna a tornyodban van, ott aza neve,hogy Dungeon,és ott áll,egy hóhér minion😊
a farmolás,ha jól tudom,hogy másokkal(minionokkal) leöletsz valamit,és t felszeded a cuccot,de nem vagyok nagy mmo-s,mert ezt a wow kapcsán hallottam

watto
tom hogy láma vok de hol az aréna és mi az a farmolás? XD

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Öldöss lángoló bogarakat. A kis piros gömböket meg gyûjtsd össze amik utánuk maradnak.

Mehetsz arénázni is, de ha nincs kíséreted akkor úgyis megesznek a bogarak (25 db-ot ereszt rád odabenn a program).

Ja meg akkor vigyázz a minionokra. Kelleni fognak késõbb is, szóval ne pazarolj. Játsz okosan.

Semmi. Majd láthatod még õt a játék végén, de szerepe nem lesz semmiben. Éli vidáman életét a továbbiakban is, csak nem melletted.

genRob
Megszereztem az új olvasztó üstöt. Kifogytam a küldikbõl szét kell nézzek majd, de addig is egy kis terror a faluban:-)

genRob
Menj le a toronyban az arénánba és farmolj :-)

watto
hali
gy újabb kérdés!
mit csináljak ha az összes piros minionom meghalt?
szükségem van rájuk de már nem lehet hvni õket😛

genRob
Csak ennyi? Mi lesz a régivel? Átrendeztem, 30.000 gold ment rá de frankó lett :-)

azt a kardot még én se találtam, pedig a pirosak már megvannak...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

Majd magadnak megveszed ha megszerzed a smelter-t. Ez ott van a falutól nem messze kin na szabadban, de tûz veszi körbe.

Vörös minion hive Melvin konyhájában van (halfling területen a buli helyén kell lemenni oda).

watto
Köszi

watto
azt írja: "Find the red minions!"
és nélkülük nem tok átmenni a tûzön...

az még késõbb lesz neked...

a piros minionok melvin kony-hájában vannak.

watto
ja és még valami!
láttam itt a topikban egy képet ahol kardja
van az overlord-nak.na azt hogy lehet megszerezni?

watto
Hali
ott tartok annál az égõ kastélynál de
nem tom hol vannak a piros minionok 😛
valaki letudja írni hol találhatóak?
elõre is thx!

Törpéknél írd le pontosan hol jártál. Mert tuti kihagytál valamit. Eltévedni meg egyszerûen nem lehet, mert csak menni kell elõlre.

A normál haladási sorrend pedig pofonegyszerû. Bemész a törpék területére, ott van az aranybánya. Ha a bánya mellett mész továb átjutsz a következõ területre. Itt van egy zárt kapu, dobálózó törpék. Ha bemész a kapun akkor mehetsz a szeszfõzdébe vagy az építkezésre, pár szakállas kisméretû agresszor megnevelése után.

Az építkezésen van a szobor. A szeszfõzdében a sörlerakat, illetve innen lehet továbbmenni a következõ részre.

Az új terület a szeszfõzdébõl kijövet az utolsó szekció. Itt lesz egy híd ami elõtt elfek ácsorognak, illetve a közelben lesz az Arcanium mine. A híd be van húzva. Csak átzavarsz (sweep a legegyszerûbb) pár kéket és kinyitják neked a hidat. Átmész a hídon és eljutsz oda, ahonnan a törpe király elérhetõ. Kinyírod és ennyi a törpés területek egésze.

A városnál a beomlott barlangba nem juthatsz be, semmi szerepe nincs az egésznek a játékban és elve be van omolva már mikor odamész akkor is.

A városba magába meg a vizen keresztül lehet bemenni a csatorna bejáratán át (ezt zárja el a vízben egy kidõlt oszlop).
Ha benn vagy csak végigmész az egészen.

Kijössz a városba, kinyitod a kapukat, ha akarsz akkor visszamész a csatornába és megszerzed a második szinten lévõ smeltert, majd mész a kocsmába. Itt kinyírod akit ki kell nyírni, elveszed amit el kell venni, hogy megkönnyítsed a haladásodat a városban.
Átmész a papokhoz, levered õket, majd mész a kastélyhoz ahová már be tudsz menni.
Itt elvered akit el kell verned, majd választhatsz nõt magadnak (megtartod Rose-t vagy választod a buje tesókáját). A végsõ videót nagyon komolyan befolyásolja majd a választásod, akárcsak a tornyod kinézetét.

Gyakorlatilag ennyi lenne a játék középsõ szekciója.

Hello!😊

Köszönöm a helpet a törpés maphoz de több mint 3 órán át haladtam s most mindkettõ szálon befulladtam.

Törpék: Kitakarítottam mindent, nem lehet másfele járni de nem találom az átjárót.

Heaven Peak: Kiirtottam a tornyot, a kocsmát, a varost, az alagsort, a temetõt s ezek után a barlang bejárata beomlott s a faluban járva mondják hogy használjam a kék minionokat s menjek át a severbe heaven peaksbe.

Itt a megoldás az hogy menjek oda a kékekkel ahol már voltam?
Hogy tudok bejutni a beomlott barlangba a kezdopontol nem messze van a temetõ elõtt?

Ha valakinek van ideje kéremszépen nézze már a történeteket, kihagytam valamit, tényleg nem tudom a törpést tovább, nagyon hiányzik egy térkép féle.

A segitõ vendégem egy sörre vagy akármire😊, pest és miskolc környékén.😊

Elõre is kösz.

http://web1.dynamicweb.hu/mhycroft/overlord.rar

Kruso

<#wave>fú mit össze szenvedtem, mikor kiszabadítottam a pirosakat...
nem kaptam, csak csak 3 piros miniont (mert volt 12 barna), és ugye tíz kell az object elcipeléséhez... volt vagy 1,5 óra mire rájöttem, h meg kell szabadulni a barnáktól... 😊) (tul képpen barátnõm javasolta, lehet egyedül még mindig ott szenvednék... 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

kellet nekem kerdeznem 😊
visszamentem jaccani egy kicsit (vagyis öldökölni 😊 )
megöltem egy parasztott és pont ezzel ugrott vayg 15 % ot a gonoszsagom (gondolom ez az egy paraszt hianyzott hogy meglegyen egy bizonyos mennyiségü leölt parasztom 😊 )

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Klemice
keress vissza le van írva miket kell csinálni de találsz neten is mycheats.com vagy vmi ilyesmi hogy hogy lehet full corruptiont elérni
természetesen így fogod keresni és nem fogod megtalálni és mondod is majd hogy jujj ott nincs pedig van 😊
egy olyan guidot keress amiben le van írva az összes ilyen nem tudom mi és ott van a full corruption

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Na végre végig vittem a játkot 😊

de csak 77% corrupciot ertem el, pedig ott gonoszkodtam ahol csak tudtam 😊
valaki ért el 100 % vagy van valahol valami segitség mit lehet meg roszindulatoskodni a játékban ? 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Klemice
nah gyûjtögettem minionakat a dungeonban 😊 jó game nagyon
kiegészítõt is beszélgettek a háttérben vagy az nem ez a game?😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Köszi!Idõközben rájöttem.Az zavart meg hogy mélynek tûnt a víz,aztgondoltam hogy nem fognak átmenni rajta a kék csicsók.

http://silkiehun.atw.hu/

Csak átveszi a régi helyét az új bige. Lehet ártrendezni az egész tornyot. Meg majd a befejezéskor más videót kapsz.

Ott tudsz bemenni a királyhoz, ahol van egy behúzott híd, mögötte egy bezárt kapu, a híd elõtt meg két elf. Csak átküldesz pár kék miniont a túloldalra hogy forgassák meg a tekernivalót és máris átslattyoghatsz. Nem egy ördöngõsség.

Ide meg a Brewery-n keresztül juthastsz el. Csak menj ki a szeszfõzde kijáratán és eljutsz erre a térképre.

Kahnra és majd az igazi "fõgonoszra" nem hat sem a confusion, sem az utolsó domination varázslat. Slow-t meg nem is próbáltam. Inkább futkostam azt agyonvertem.

Ellenben a törpéknél Rollie-t simán lerendezte egy domination varázslat. CSak állt és tûrte hogy agyonverjék a minionok.

Klemice
hehe van ez így akkor 😊) én eltekertem a kereket és mentem 😄