Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Flash sztem meg igen.😛
fuck mmo's..i.,
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
28 órán belül volt meg az elsõ 70es^^
ezt viszont nem értem, h emberként??? tudtommal 2népcsoport van akkor hol vannak itt emberek? vki világositson fel. vagy a 2népcsoporton belül még lesznek fajok is? mint pl wow-ban?
ui.: egyébként megkaptam a 3. vip-es csillagom 😄DDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- "Will Aion have guild markings?"
- "We're planning to allow players to show their guild identities in various ways. Not only as icons above their heads but also as decorations for weapons and shields."
"As a human you can only collect things off the ground, like grass or berries. As a Daeva you can collect materials in the air and other places."
"The level cap is still at 50 on release. ...Leveling is not quite as fast as WoW but depending on the player you could reach the level cap in a month."
én innen nézegettem öket
Kijött 5 kép (pár gyorsan elnyomott, beállítatlan screenie), ezek közül kedvencem:
Többi:
KATT

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
2. az egyik e3 vidin egy new caracterrel kezdtek és az kapásból repült
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
asszem nallam pont futna
CPU: P4 2,4 Ghz
RAM: 512 de ugy is akarok venni szvl meg lesz
VGA: Ati 9550 128mb dx9
toom nem a legjobb gép de amikor még vettem 1 éve akkor még jó volt 😊
CPU : Pentium 4 2.0GHz
RAM :1GB
VGA :GeForec FX 5600(128M😎, DirectX 9 or higher
csak hogy irjak valamit😊
de ezt alapból poén lenne ha bele raknák
írok nekik mailt 😄
A játék kereskedelmérõl, RPG-elemeirõl, kasztokról, fejlõdési rendszerrõl, és egyéb egetrengetõen lényeges dolgokról sajnos még nincs semmi hivatalos hír. Foszlányok vannak innen-onnan, de elég kevéske. Talán most a Closed Beta beindulásával jönnek jobban a hírek...
Gazdaság hogy lesz benne? Trade meg professionok meg ilyenek?😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Engem nem zavar az xp vesztes, legalább a casual pityukak 2 nap utan megunjak, es elmennek vmi mast jatszani. 😊
Ö, azt lehet tudni, hogy lehet e majd az ellenfél hp-jat latni? Bizok benne hogy ez is lineage minta lesz, és nem, a másik nagyon rosz dolog a wow-ban, hogy az ellenség még azt is tudja rólad mit ettél tegnap vacsorára. 😊
Excal1bur Leader of Sleepers
Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi
AHAAA a "Ranger" odamegy snake-ben az ellen mögé, aztán hátbaszúrja. Az ellen ellöki, a kari repül egyet aztán elõveszi az íjat...??? <#finom>#finom>
Xp bünti halálkor---> Éljen! Éljen! Ez két dologra jó: Agyament vérpistikéknek nem tetszik, a csapatjátékra meg rettentõ pozitívan hat. Senki nem rohangál össze vissza agyatlanul. Én ennek nagyon örülök, feltéve ha az XP érték lesz! Remélem nem esnek azért bele a Lineage-es hibába sem, hogy Lv1-ig visszalehet valakit verni 😊
Nekem ami érdekesnek tûnt, hogy a szárny mint árucikk jelenik meg.
Amit a csapatkombókról írtak az viszont eddig is tudtuk.
Nekem rettentõen neszesemmi fogdmegjól az egész "hír". Lehet festeni a ruhákat és szárnyakat, ez úgy alap szvsz.
Lyannak a "nem lesz DP halál után" kijelentése nem a Divine Powerre vonatkozik, hanem a Death Penalty-ra (halál utáni bünti) senkit ne zavarjon meg. 😊
A konferencia alatt mutatott kliensbe a harca alatt lehetett mozogni ami eddig nem volt lehetséges.In-game változtatható lehetöség lesz szines löttyök által( gonodlom ilyen gw-s dye féleség) és különbözö ruhastilusokra. Még munka alatt van az, hogy az armorok "costumizálhatók" legyenek, ami kihat az armor tulajdonságára.
Nem dobot el a cuccod ha meghlasz, viszont némi xp büntetés lesz.
Az elsö CBT(nmetudom mi ez)-röl: Az elsö CBT-be be lesz téve az Elyos lvl20-ig, pvp arénákkal. Lesz benne repülés( egyelöre harc nem)különbzö területeken.
"There will be no appearance of the Asmodians, Balaur or any game-play in the Abyss."-ezt sajnos nem igazán értem, gonodlom h a másik fajjal nem lehet majd játszani
A szárnyakak lehet árusitani, felhasználók között és szinezni az leöbb emlitett festékekkel. Több fajta szárny variáció lesz. Lánc támadások(gonodlom magyarul kombok) fontosak repülés közben( a party max 6 emberböl állhat). (*és most jön az érdekes része szvsz😊) ). A különbözö karik és kasztok együtt tudják használni a kombojukat, stratégiáva, felül tudnak kerekedni az ellenségen. Pl.: egy kari "strong knock-down" támadást nyom, amit egy másik kari követ egy olyan támadással ami nagyon erös földön heverö ellenfelek ellen. Habár sok szörny a vadonban képes ezeket a kombokat kivédeni.
A 8 kaszt ami ki volt hirdetve nagyon hasonlo lesz az Asmodiánoknál- tövábbfejlesztett kasztok valoszinüleg különböznek( gondolom lg2 szerüen a tovább specializálodásra gondol)
nah ennyi😊 egyébként ez a CBT vmi béta lehet, amit majd kiadnak, probának
sorry ha esetleg vhol bugyután fogalmaztam probáltam hü lenni a szöveghez😊))