Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szvsz gw-töl sokkal szebb az armorok kidolgozása
amugymeg ez a gomba pokémon vicces, gw-ben meg ott lesznek asurák akiknek szvsz semmi keresni valójuk gw világában...
de gw-ben is van ilyen kis "aranyos" szörnyecskék😊
mér lesz benne repülés? azért mert a bolygó szétszakadt és hatalmas szakadékok vanak az egyes részek között, +légi csaták izgelmai, és rengeteg kombo lehetöség a földi/légi harc variálásával
a dp rendszert leginkább Lyana tudná kifejteni 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(GW grafikai minõséggel egyébként semmi baj nincs, ott van a szeren, nem degradálásnak mondtam)
[/cserf][/fülünyúl]
Mangásharcolós, sok csillogó, de nem túl giccses effektekkel gyilkolós lesz, szépen kidolgozott háttérvilággal és történettel.
Kb Pre-Searing szárnyakkal😊 <---- <:ezértszeretiannyiraAiont:>
A repülésnek is köze van a történetnek, + teljesen 3d és dinamikus csatákat tesz lehetõvé. Lesz fizika, stbstb, olvasgass lejjebb, le van írva pár érdekes dolog.
A képeket elnézve és összevetve az immár 2 éves GW-vel, szerintem nincs különbség a grafikában, az armorok kidolgozottságában sem. Talán még a grafikai engine is ugyanaz.
Mi az a dp féle rendszer? Repülés mér lesz benne? Rep.szimulátor lesz?
[/cserf][/fülünyúl]
amugy szerintem is részletesebb mint a GW, mondjuk nemtom honnan jön a pokemon de biztos 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
Be Positive! MMO GAMER
Grafikailag:Szerintem a GW-nél is jobb valamivel,ez eddig a legszebb MMORPG!
A Videokhoz:egyiket sem tudom megnézni!PLS help!
Be Positive! MMO GAMER
egyébként sztem grafikaileg részletesebb lesz gw-nél föleg az armorok kidolgozása
és a dp-féle rendszer nameg a repülés érdekessé teszi
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyebkent nem a GW-hez hasonlitanam inkabb, hanem az L2-hoz, a GW a grafikai 'stiluson' kivul semmi masban nem hasonlit a jatekhoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
[/cserf][/fülünyúl]
Mondjuk ami meg erdekelne az a warhammer online... bar most Aion a favorit 😊
...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A játék az valami nagyon komoly. Videok alapján hangulat az valami fuhh..grafika gyonyoru...ze csodalatos...beleszerettem!
van valami info hogy mikor jon? gondolom ez nem olyan lesz mint a gw hogy nincs havidij...mert ha igen akkor most helybe le...szal ertitek...nagyonkomoly játék 😊 (!!!)
...
Ujabb alternativa a WoW utan 😛
Mondjuk a combat video mar kicsit lelombozott, az animacio, hangok eleg benak, tipikusan NCSOFT-os termek, a 3. videoval egyutt nagyon Lineage 2 hatasa van, remelhetoleg a jateknak masban semmi koze nem lesz hozza, mert akkor hozza sem erek 😊
ftp://download.gamestar.hu/movie/2007/0709-0715/aion/t_aion_e32k7_fields_h264.mov
ftp://download.gamestar.hu/movie/2007/0709-0715/aion/t_aion_e32k7_combat_h264.mov
ftp://download.gamestar.hu/movie/2007/0709-0715/aion/t_aion_e32k7_clothing_h264.mov
fuck mmo's..i.,
Concept
Én azt hittem, hogy a fejük van a víz alatt (strucc-effekt), de ott a szemük az egyik végükön, lol
KÉP2-3
A misztikus repülõ rája ismét felbukkan
KÉP4-5
KÉP5-6
akar lejönni a ötbbi nem😞
Lyan help us 😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
やられたらやり返す。倍返しだ!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Régebben már láthattuk a fenti konceptet, csak nem tudtunk róla semmit.
Õk a Mau, és Asmodian társaink életét próbálják megkeseríteni (vagy talán épp fordítva?..). A távolsági fegyvereket részesítik elõnyben, + beastmasterek is.
Teljes leírásért: KATT + galériában is van 4 "új" kép - koreaiaktól már régebb óta ismerjük õket.
(és nekem is meglett a 3 vip csillag XD )
やられたらやり返す。倍返しだ!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
remélem bejelentenek vmi eu bétát😄 húúúdejó lenne😊 azt hiszem pár napig ki se mennék a szobábol 😄DD
4 iskola, mindegyikben 2-2 kaszttal. Nevük még nincs, csak szerepükrõl van infó: szokásos kasztok, tank, healer, stbstb, de mindegyiknél kiemelték, hogy más mmokhoz képest itt más stílusban kell játszani ezeket, hogy ne legyen monoton és újrafelhasznált.
E3-on úgyis többet megtudunk, ha a koreai hétvégi klienst viszik e3-ra, akkor majd beszúrom a leírásokat.
Kiváncsi leszek E3-on kapunk e vmi hasznalhato infot, kezdem unni ezt a jön a béta, de még azt se lehet tudni milyen kasztokat lehet inditani dolgot. -.-
Szerintem itt is ez lenne az agazi L2 eleni atack ha nem 3 év lenne egy kari kimaxolása... Mert akkor én hozzá sem nyúlok
És tavaly is mutattak róla vid-eket az E3-on, sztem ez most is így lesz...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
fuck mmo's..i.,