Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
megnézted te a hd-s armor bemutatót?
szvsz gw-töl sokkal szebb az armorok kidolgozása
amugymeg ez a gomba pokémon vicces, gw-ben meg ott lesznek asurák akiknek szvsz semmi keresni valójuk gw világában...
de gw-ben is van ilyen kis "aranyos" szörnyecskék😊

mér lesz benne repülés? azért mert a bolygó szétszakadt és hatalmas szakadékok vanak az egyes részek között, +légi csaták izgelmai, és rengeteg kombo lehetöség a földi/légi harc variálásával

a dp rendszert leginkább Lyana tudná kifejteni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
Köszi, így már világosabb a helyzet. <#puszis>
(GW grafikai minõséggel egyébként semmi baj nincs, ott van a szeren, nem degradálásnak mondtam)

[/cserf][/fülünyúl]

CryEngine fut Aion alatt amúgy, dizájnban (környezet, divat) tényleg sok hasonlóság van GW-vel (én nem bánkódok😛), pár ruha pl szinte egy-az-egyben onnan van, de itt nem csak pár szett lesz, úgyhogy...

Mangásharcolós, sok csillogó, de nem túl giccses effektekkel gyilkolós lesz, szépen kidolgozott háttérvilággal és történettel.
Kb Pre-Searing szárnyakkal😊 <---- <:ezértszeretiannyiraAiont:>

A repülésnek is köze van a történetnek, + teljesen 3d és dinamikus csatákat tesz lehetõvé. Lesz fizika, stbstb, olvasgass lejjebb, le van írva pár érdekes dolog.

Kata
Láttam "cuki" gombát meg ilyeneket.
A képeket elnézve és összevetve az immár 2 éves GW-vel, szerintem nincs különbség a grafikában, az armorok kidolgozottságában sem. Talán még a grafikai engine is ugyanaz.
Mi az a dp féle rendszer? Repülés mér lesz benne? Rep.szimulátor lesz?

[/cserf][/fülünyúl]

Győri Devi
#577 hozzászolásban ott vannak a jo linkek
amugy szerintem is részletesebb mint a GW, mondjuk nemtom honnan jön a pokemon de biztos 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

TQ cheater
"hogy ez L2-NÉL sokkal messzeb fog menni"----tehát részletesebb lesz,BOCSI!

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Én is elsö látásra szerettem bele😄,pedig akko még csak a régi E3-as videok voltak.Talán ez is az én bajom:tul gyorsan "bezsongok",pedig még nem láttam sokat;lehet hogy nagy hiba is csak erre koncentrálni,dehát az életben mindig kockáztatni kell.Én bizakodo vagyok,hogy az L2 sokkal messzeb fog menni.
Grafikailag:Szerintem a GW-nél is jobb valamivel,ez eddig a legszebb MMORPG!
A Videokhoz:egyiket sem tudom megnézni!PLS help!

Be Positive! MMO GAMER

Zomil
"pokémonos-szörnyes" ezt mégis kifejtenéd?
egyébként sztem grafikaileg részletesebb lesz gw-nél föleg az armorok kidolgozása
és a dp-féle rendszer nameg a repülés érdekessé teszi

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Laza
Az is NCSOFT jatek 😊
Egyebkent nem a GW-hez hasonlitanam inkabb, hanem az L2-hoz, a GW a grafikai 'stiluson' kivul semmi masban nem hasonlit a jatekhoz.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Kata
Azt látom, hogy grafikában ugyanolyan ez a játék, mint a Guild Wars (ezért nem is értem, miért vagytok annyira elpukkanva tõle páran, hiszen nem újdonság), de mirõl fog szólni? A képek alapján elsõ benyomásra valami pokémonos-szörnyes, mangaalapú izének tûnik.

[/cserf][/fülünyúl]

ScarY MAN
jo mondjuk nalam lotro es conan mar kilove... tabula rasa is kilove mert jovobeli... szal ez ilyen szerelem elso latasra 😄 bar teny hogy videok alapjan nem lehet megismerni de hangulata megfogott.

Mondjuk ami meg erdekelne az a warhammer online... bar most Aion a favorit 😊

...

Laza
Azert varjuk ki a veget, eleg sok jatek szall ringbe mostansag ... ugye mar itt a LotRO, lesz Conan, lesz Tabula Rasa ... ha csak L2 szinvonalat hoz hasonlo tartalommal egyutt, akkor eselytelen a hosszu eletre 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ScarY MAN
úristen...
A játék az valami nagyon komoly. Videok alapján hangulat az valami fuhh..grafika gyonyoru...ze csodalatos...beleszerettem!

van valami info hogy mikor jon? gondolom ez nem olyan lesz mint a gw hogy nincs havidij...mert ha igen akkor most helybe le...szal ertitek...nagyonkomoly játék 😊 (!!!)

...

Laza
Az uj videok, folleg a fileds utan kezd izgatni a jatek 😊
Ujabb alternativa a WoW utan 😛

Mondjuk a combat video mar kicsit lelombozott, az animacio, hangok eleg benak, tipikusan NCSOFT-os termek, a 3. videoval egyutt nagyon Lineage 2 hatasa van, remelhetoleg a jateknak masban semmi koze nem lesz hozza, mert akkor hozza sem erek 😊

MeoH
a 3 video linkje, bele vmi letolto progiba es mar csorog is:
ftp://download.gamestar.hu/movie/2007/0709-0715/aion/t_aion_e32k7_fields_h264.mov
ftp://download.gamestar.hu/movie/2007/0709-0715/aion/t_aion_e32k7_combat_h264.mov
ftp://download.gamestar.hu/movie/2007/0709-0715/aion/t_aion_e32k7_clothing_h264.mov

fuck mmo's..i.,

Találtam pár képet. Bár van köztünk igen régi is(07.jan), vmelyik egészen új, ráadásul igen hangulatos!

Concept
Én azt hittem, hogy a fejük van a víz alatt (strucc-effekt), de ott a szemük az egyik végükön, lol
KÉP2-3
A misztikus repülõ rája ismét felbukkan
KÉP4-5
KÉP5-6

Zomil
uhhh ezek gyönyörüek a tájak csodásak, az armorok elképesztöen "élethüek", az emote-ok is nagyon tetszenek egyszerüen mesés grafikája van, uhh anyám könyörgöm jelentsenek be egy bétát most amiben benne vagyok, mert még megse jelent de ugy érzem már elvonási tüneteim vannak xD

kicsit túl van terhelve, Gamestaron már hírezve van, lokáljukból lehet tölteni!

Zomil
nekem csak ez: Gstar 2006
akar lejönni a ötbbi nem😞
Lyan help us 😊

Gordis2k
NEKEM EGYIK SEM JÖN LE!😞😞

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

ÁÁH, az Environments-es még durvább lett! Olyan részleteket lehet felfedezni, ááá😊 Mókuska a fûben, meg ilyenek ^^

Győri Devi
már töltöm is 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Looooser
Istennõ 😊

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Rájöttem, a linkjében írd át a social S betûjét nagyra! (vagy katt: IDE😛)

Looooser
én az armor dance vidit nem toom letölteni pedig megnézném HD-ban 😞

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

A hiv. oldal MOVIES szekciójába felkerült a 3 újabb YT-s vid, HD felbontásban. Elsõ nézésre 10x jobban tetszett így például a harcolós darab, + a hang is tisztább. Az 1v1-es résznél az a rockosabb szám eléggé megadja a hangulatot. Ajánlom letöltésre mind!!!

Régebben már láthattuk a fenti konceptet, csak nem tudtunk róla semmit.

Õk a Mau, és Asmodian társaink életét próbálják megkeseríteni (vagy talán épp fordítva?..). A távolsági fegyvereket részesítik elõnyben, + beastmasterek is.

Teljes leírásért: KATT + galériában is van 4 "új" kép - koreaiaktól már régebb óta ismerjük õket.

Győri Devi
én meg egy tömegbunyos videot akarok már 😄D
(és nekem is meglett a 3 vip csillag XD )

jöttek hírek a gépigényrõl??azok amik ott lent vannak?mert akkor nekem kapásból leégetné a gépem.elég kevés újdonság volt. de élegalább volt.én a 9550-es vidkarit 4 éve vettem 21 ft-ért és még akkor se volt a legjobb.a lényeg az hogy az a kártya már 1 nagy szar. fõleg azértt mert nem bírja dx 9-et se, és nem csak nálam. de érdekes mert pl nálad bírja.

Gordis2k
Álmodozatok csak😊 ha szerencsénk van lesz CB idén de nem hiszem.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

XenHai
gondolom nincs uj hir a jatekrol :S
TQ cheater
Július 11-e???
Amúgy mért nem ír senki?

Be Positive! MMO GAMER

11-e

Zomil
Az E3 pontosan mikor is kezdödik?
remélem bejelentenek vmi eu bétát😄 húúúdejó lenne😊 azt hiszem pár napig ki se mennék a szobábol 😄DD

Csirke4
Warrior tankol de lehet damage dealer is mint a rogue de rogue soha nem lesz tank pl a rogue csak és only damage-re van. Gondolom ezen változtatnak és akkor nem kell mindig új karit kezdeni ha egy kicsit más játékstílusra vágysz. (Itt végülis jól jön hogy gyorsan lehet fejéõdni...)
XenHai
Gondolom eszt ugy ertete hogy nem ugy lesz mint a wow ban hogy a warri csak tankol erted nem lesz olyan hogy 1 kaszt csak 1 szerepet tolthet majd be 1 instaban?
Zomil
hát azért gonodlom egy warrior fö szerepe a csapkodás, a rangeré meg a lövöldözés, azért annyi ujdonság nme hiszem h lesz benne😄DDD

Lehet tudni (legalábbis az Elyosokat), csak még nem szúrtam be, mert euba még nem ért el az infó😊

4 iskola, mindegyikben 2-2 kaszttal. Nevük még nincs, csak szerepükrõl van infó: szokásos kasztok, tank, healer, stbstb, de mindegyiknél kiemelték, hogy más mmokhoz képest itt más stílusban kell játszani ezeket, hogy ne legyen monoton és újrafelhasznált.

E3-on úgyis többet megtudunk, ha a koreai hétvégi klienst viszik e3-ra, akkor majd beszúrom a leírásokat.

WoW-ban 0-70 egy kockának 1 hét, ha alszik is akkor 10 nap max, remélem itt azért belövik a wow-os 10 nap, és az L2 örökkévalósága közé a szintezést, mert egyik se jo, wow-ban nem éri meg kockulni mert aki csak napi 2 orat jatszik, is ugyanoda jut el, mint te, csak max 1 honappal késöbb, L2-ben meg ha akarsz vmit be kell zárnod az ajtot és a kulcsot kidobni az ablakon.
Kiváncsi leszek E3-on kapunk e vmi hasznalhato infot, kezdem unni ezt a jön a béta, de még azt se lehet tudni milyen kasztokat lehet inditani dolgot. -.-
Gordis2k
wowban 1 honap alat az istenkockák 70 et megütik(max)

Szerintem itt is ez lenne az agazi L2 eleni atack ha nem 3 év lenne egy kari kimaxolása... Mert akkor én hozzá sem nyúlok

XenHai
Most mirol is folyik a konzultacio???
Csirke4
De! 10 szintre céloztak 1 hónappal.
MeoH
Azok rajak az egen😛

fuck mmo's..i.,

vki sejti már mik azok a ráják az égen a videókba? :p

Zomil
XD

hát ha akkor jelenik meg én biztos Jézuska néven csinálok karit

Zomil
hát akkor ha minden klappol van esély karácsony körüli megjelenésre 😊

pharao
Nemhiszem hogy roffogni fognak, hanep beszélni (csak hogy belédkössek 😛)
És tavaly is mutattak róla vid-eket az E3-on, sztem ez most is így lesz...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

MeoH
July 30-31 zart beta kezdete koreaban, amit valszeg kovetni fog 1 nyilt beta es utana az eles, ami sztem jo par honap. Ez eu betarol pedig nincs semmi hir. Remelem E3on roffognek vmit...

fuck mmo's..i.,

hát persze persze 😄