Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nagíyából enyit tudtam kivenni a zsövegbõl de az okosabbak biztos kijavítanak.
In the client showed during the conference it was possible to move during fight which was not possible before.
There will be in-game customization via colour potions and different cloth styles. It is also under consideration to make armours customizable which would in its turn affect the stats of the armour.
There is no item drop by death. However, there will be a minimal experience penalty.
About the 1st CBT: The 1st CBT will include Elyos game-play until level 20, with PVP in arenas being possible. There will be flying (although no flying combat) in certain areas. There will be no appearance of the Asmodians, Balaur or any game-play in the Abyss.
Wings can be traded between users and dyed with colour potions. There will be a variation for wings available.
Chain attacks are important during party fights (a party can consist of up to 6 players). Different characters and classes can together use chained attacks in order to, by strategy, get an edge over the opponent. An example would be for the attack of a character with a strong knock-down skill to be followed by the attack of a character with a skill very strong against knocked-down opponents. However, many monsters in the wilderness will be smart enough to counter these kinds of chained attacks.
The 8 classes that were announced will most likely be the same or very similar for the Asmodians – the advanced classes will probably differ.
Frab, plz fordítsd le nekik!😊
+ nem lesz DP halál után, vmi mást terveznek oda...hmm
ÉS MÉG MINDIG NINCS INFÓ ASMODIANOKRÓL!
ÜDV
és igen a GW CORPG
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Két külön történet, hogy mondjuk 6-7 skillt használsz rendszeresen harcban, de amellett még ott van a másik 20 buffokra, ritkán használt helyzetekre, stb. meg megint más dolog, hogy 6-7 skilled van összesen.
L2-ben ez volt a helyzet, tapostál egy speckót... Namost az említett wow-ban pl. egy mezei warriornál is 10 feletti azoknak a skilleknek a száma amikre rendszeresen szükséged van.
A skillek ismétlõdését egyazon karinak az actionbarján értettem, sok videóban kétszer volt kirakva ugyanaz a néhány ikon és így volt összesen kint kb. 10.
fuck mmo's..i.,
És nem GW még mindig nem mmorpg. 😛 😊
Nem 6-7 skill lesz kirakva, ez nem GW, nem lesznek buildek.
Ami skillek ismétlõdését illeti, nem tudom hol láttál ismétlõdõ skilleket. Én ami videókat és képeket láttam azon minden kirakott skill más volt. A skillekre rávan írva, hogy hanyas szintû. Ha megnézitek a lv52-es karakternek vannak magasabb és alacsonyabb szintû skilljei. Elég variáltnak tûnik, valószínû egyesével kell majd õket fejlesztgetni. Ha ez igaz, akkor elég egyedi karaktereket lehet kialakítani szvsz, és ilyesmit is ígérnek.
A WoW-ban valóban 6-7 skillt kell fõleg használni, nekem pont ez volt a gondom, hogy egy idõ után számomra egyhangúvá vált. Viszont én úgy érzem tanulnak a készítõk. Mostanában ami mmo-kat próbálgattam, azt éreztem, hogy hiába maradt minden a régiben, meghagyták a régijól bevált skillnyomkodós klisét, mégis egyre szinesebbek a kasztok, egyre inkább erõltetik a váratlan helyzetekhez való almazkodást. Ismét a LotRO-ra kell hogy hivatkozzak. Szólóban elég egyhangú, viszont csapatban az összes skill használatra kerül, és minden helyzetben másféle módon. Nincs egy olyan skillem sem, amit ne használnék, és csapatösszeállítástól, harci helyzettõl függöen külömbözõ posztokat kell egy kasztal betöltenem.
GW-s szemszögbõl én úgy képzelem, és azt szeretném, hogy minden skill nálam van, kivan pakolva, és helyzetfüggöen a fejemben kitalálom a nyerõ buildet, és azokat a skilleket alkalmazom. Nem kell bemennem elötte a városba, vagyha a buildem esélytelen az ellenféllel szemben, akkor sincs veszve az ügy, csak stratégiát módosítok. 😄 Nagyon FUN lenne!!
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
Mert ez így nem tûnik vmi kombinatív dolognak...
A PvPve nem azt jelenti, hogy lesz benne ez is az is, csak így rövidebb, hanem egy egész egyedi redszer lesz. Próbálkoznak a két frakció mellett egy 3. frakció bevezetésével, ami MI, vagy lehet, hogy a servert üzemeltetõ egy bizonyos embercsoport iráyításával (ez csak feltevés részemrõl) fog mûköni. Ez elméletileg olyan szinten, hogy ugyanúgy járják a vlágot, portyáznak, belekötnek játékosokba, csapatolnak esetleg várostostromolnak. Mivel elég összetett dolog ezért gondolom, hogy nem csupán mesterséges int-által lesz vezérelve, hanem valakik hátulról besegít majd. Mindemellett erõteljes balanced szerepe is lesz a fajnak oly módon, hogy a gyengébb frakciót fogja valahogyan segíteni erõsíteni.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A játék havidíjas lesz vagy csak egyszer kell megvásárolni (lásd: Guild Wars)? Mit tudni errõl?
PVP játékos játékos ellen
PVE játékos szörny ellen
PVPVE a PVP ÉS PVE összeolvasztása mert rövidebb😊 nem kell kiirni PVP\PVE
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
wasd+egér simán jó és kényelmes gw-ben is tök jól bevált ez az irányitás, csak itt hozzájön majd az ugrálás is, de hogy kicsi bonyolitsak rakjuk hozzá h mondjuk E-vel felfele Q-val lefele repül😊 hozzá lehet biztos szokni és 2kéz böven elég😊
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
---
a dp-tz én sem értem dexterity point? vagy mi?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
és a pvpve rendszer az ami meg fogja különböztetni a tömeg mmo-któl
jah és persze a DP😊
bár a karakterek a megszokott anime stílusuak ami meg L2 valami megjelenési dátum????????
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Csatlakozom a #457-hez, és határozottan egyetértek.--->xp szerzésrõl, fejlõdésrõl, DP-rõl szinte semmit nem tudunk, szóval elég nehéz elképzelni a játékot azonkívül, hogy kb hogy fog kinézni (valszeg az UI-sem végleges). Annyit tudunk hivatalosan, hogy nyomkodni kell majd skilleket, lehet PVP-zni, sõt buffok is lesznek :p, nomeg erõs interakció lesz a 2 frakció között, ami kihat az egész serverre.
Ami a kasztolást illeti, és a "piros-ké narancs meg tökömtudja milyen effekt"-eket, ez a játék pont azt a célközönséget hivatott megcélozni, aki szereti a "konzolos-rpg"-s kinézetû játékokat, de mégis emészthetõ módon, nomeg remélhetõleg normális játékrendszerrel. (nézzél meg 1-2 kóreai mmo-t, ez ízlésesen csillivilli sokak mellett)
minden karimozgás, még a spellek mozgás effektje is totál l2-õs, nemtom miért nem tudnak valami ujat csinálni végre ncsofték. PL a buffer healer buffanimja tökéletesen megegyezik l2-el. Plusz túl sok piros-ké narancs meg tökömtudja milyen effektje van a varázslatoknak is..
no mind1, kiváncsi vagyok merre tart tovább a gamma...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Bar ez izles kerdese. 😊
Ez a legutobb linkelt video nagyon kiraly, a stealhelõ roguenal nagy mosoly ült ki az arcomra, legalabb mar azt tudom milyen karit fogok inditani. 😊
Egy jo pvp rendszer legyen bent és akkor már örülni fogok, mas nem is kell. 😊
Meg szeretném kérdezni kedves Lyana-tol,hogy a LotRO-ban hogy oldották meg a grindelést?Örülnék,ha megérteném.De egyedül nem megy😊És errül a LotRO-rol alig hallottam eddig valamit.
Be Positive! MMO GAMER
Érdekes, hogy engem ez a videó pont megnyugtatott. Még mindig nem giccses, nem is annyira elvetemülten kóreai, szép és még pont emészthetõ, mondjuk én odavagyok a konzolos RPG-kért. <#eplus2>#eplus2>
Nagyon tetszik a videóban az 1v1 csata, van benne az a rész, amikor a caster elkezd ilyen pici AoE efekteket maga körül csinálni és az ellenfele ugrál is rendesen. Mondjuk ez nem olyan nagy cucc, de úgy tûnik valóban vannak kezdeményezések, hogy ne csak a skilleket keljen nyomkodni. 😊
Jajj megint csapatbuff, NEEEEE! Ez pl LotRO-ban olyan jó lett, de úgy tûnik itt megint az egyesével felpakolós hosszútávú tápbuff lesz.
Rpg: Kitaláltak végre valami saját világot, oké lopkodtak innen onnan, de mégis olyan lények vannak összehozva, hogy mindig meglepõdök. Az NCSoft úgytûnik, mint édes gyermekét kezeli a játékot, azért is jönnek így az infók, én az rpg résztõl félek legkevésbé.
Kösz,hogy megtudtam,mi a grind.Én sem szeretnék egy olyan játékot,ahol csak ez megy.Jövö évben megyek 8.-ba,ugyhogy sokat kelll majd tanulnom,nem is lenne idöm 16 orát játszani.Viszont még mindig nem értem,hogy lesz a játék grind nélkül renszerezve.Egyáltalán:ha nem "100 béka" qestek lesznek,akkor mienek.Félek,öszzeomolhat a rendszer.Viszont,ha sikerül nekik mégis a jo rendszer kialakitása,szerintem világsiker várhato.
Az UI-hoz:Nekem tetszik.Bár mindent alulra raktak,de ez megszokhato.Tetszenek a "tojás formák"😊.
Video+skillek:A video jól sikerült,bár(Mivel az elöbb beszéltünk arrol,hogy elvileg nem lesz grind),ezért a party-n kivül nem mutatja meg a játék lényegét.A skillekeffectek rohadtul tetszenek.Azt nem tudom,hogy erröl már beszéltek-e,de arra kiváncsi vagyok,hogy hány skillet lehet berakni a bar-be(bár ez elvileg nem olyan fontos,de remélem nem olyan lesz mint a wow,hogy van 2millió skilled és már nem tudod meiket nyomd meg,és hogy hova tegyed öket),ezért én a GW stilusura szavazok(megadják mondjuk hogy 10 skillt lehet berakni max a barba),ez azért jó,mert lehet a skillekkel variálni,és ezért buildek alakulnak ki minden kaszthoz,és így még többet lehet taktikázni.
Be Positive! MMO GAMER
Elsõ nézésre igencsak felemás érzéseket váltott ki bennem (a harci animok, és a karakter-mob interakció), de megnéztem még jópárszor, és sztem csak megszokás kérdése - megjegyzem, az elején pl LotROban sem tetszett a harc, úgyhogy emiatt nem aggódom.
Videó:
Egy assassint, majd mágiahasználókat láthatunk, kis 1v1, majd partyzás.
A casting time-ot jelzõ RÚNÁK nagyon-nagyon tetszenek, és a varázslatok is rendkívül jól néznek ki sztem.
A zene még mindig a topon!!!!
Azt külön kiemelném, hogy a vidben übertápos karik öldöklik a lowlvl mobokat, szal nem kell meglepõdni a nagy dmgk és überskillek láttán😊
+ eddig az összes harci vidben szinte alig forgatták a kamerát, itt is vannak ilyen jelenetek, emiatt is kicsit lame kinézete van.
KATT
Remenykedem, hogy jo jatek lesz, meg az uj gep vasarlast is a megjelenesig halasztottam, hogy minden franko legyen, de en pont az NCsoft-tol felek, hogy idevagnak nekunk, egy napi 16 orat grindolos, 3 skillt nyomkodos, penz vasarolgatos, botozos, agyatlan vmit, ami csak mmo, es az rpg resz kimerül abban, hogy szinteket lehet lepni, es egyre erosebb leszel.
Az eu honlap is annyit er mint halottnak a csók, mondjuk szivesen beleolvasnak vmi ertelmesebb koreai oldalba, lehet többmindent meglehetne tudni.
A grind az az amikor ész és értelem nélkül ölöd kazalra a mobokat, xp, cím, pénz, rang, faction és egyéb dolgok miatt. A grind questek: ölj le 100piros békát nagy hegyes fogakkal, majd 100zöldet, majd 100 kéket. 😄
Én ezektõl félek: buta, giccses, kiegyensúlyozatlan, grindelõs, nem mûködõ világmegváltórendszerû egyveleg.
De ugye mi tudjuk, hogy nem ilyen lesz 😄 És nagyon várjuk <#eljen>#eljen>