Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi újdonság, a 3 újabb videó összevágott jelenetei között egyik fejlesztõ mesél nekünk már hallott dolgokat. De legalább hírdetik az igét😊
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Csak 2 új, érdemleges infót kaptunk:
"I was able to determine that open beta would be in 2008, although closed beta would be pretty soon." - bár csak feltételezés, de aggodóm, mert tudom, hogy ha nem kerülök be closedba, nem bírom majd ki!
A másik, az armor/wep skin change. Ha szereztél egy jó statos armort/fegyvert, de egy régebbi cuccod kinézete jobban tetszett, átalakíttathatod! - én ennek spec. örülök, így nem kell csúnya ruhákban járkálnom..bár nem hiszem, hogy itt ilyen egyáltalán elõfordulhat😊
Szal csak feltételezés, mindenesetre
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
de mind1 csak jelentsék már be😊)))))
egyébként tök szemétség h a koreaiak mindig többet kapnak mmo-k terén( több extra tárgy, korábbi béta stb.)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"The developers told us that they did not want flying to become "the new walking" and so they've limited it to certain areas and added a time limit. As such, the use of flying is a tactical choice. If you use it too soon, you may find yourself in trouble."
Na ilyen szövegkörnyezetben már azt mondom, hogy érthetõ, hogy korlátozzák - ettõl függetlenül még mindig sajnálom, hogy Abyss kivételével nem lehet majd órákon át felülrõl bámulni a tájat.
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Players will begin their journey's across Atriea by picking a class and completing basic quests up through level 10 at which point players will be able to choose a secondary class based on their first choice and become one of the Daeva." - nem GW stílusra kell számítani, így képzeljétek el: Elyos kasztok - a nevek meg a leírások ne ijesszenek meg senkit, csak azért használják ezeket, hogy belehessen határolni a karaktertípusokat.
Tehát elõször az iskolát válasszuk ki, aztán 10-es szinten specializálódhatunk.
"Wings can only be used for a short period at a time (right now it's around a minute)" - erre inkább nem mondok semmit..... Természetesen ez az idõlimit nem vonatkozik az Abyssra, + sztem még így is változtatni fognak rajta. Ha meg nem, akkor ismét elindulok kalandos hadjáratomra..
Be Positive! MMO GAMER
Én úgy tudnám elképzelni, hogy a történetet elõre lendítõ területrészeken lenne korlátozva, meg a nehezebb területeken, máshol szabadon.
Még egy jó megoldás lenne, h mondjuk minden vidék egy-egy számot kapna, és ha a játékos szintje azt a számot +5-tel meghaladja (vagyis az ottani lények, questek, stb), akkor átrepülheti, az utazás megkönnyítésére.
De nincs mit tenni, várni kell, míg kiderül😊
Fley gyere te is inkább ingame, minthogy lesed percenként a netet, a hírek nem szaladnak el. Várunk Evendimben. Én leszoktattam magam az Aion zsongásról, mert már álmatlan éjszakáim voltak. A hírek szerint valoszínü Lyan már ámokfut az utcákon tömeggyilkosként, mert az E3-on ugysem fognak szolgáltatnak új hasznavehetõ infót, mert ugye miért is tennék. Élvezik a szadizást. Amig meg nem fedik fel az Asmokat (valszeg koreai closedbeta vége) addig úgyis csak megy az önhergelés.
PS: És mindezt csak azért írtam, hátha jön a következõ HSZ, hogy hehe ittvannak a hírek 😊 Na valaki?
やられたらやり返す。倍返しだ!
eszerint igaz két lehetöség van. Vagy az lesz hogy nem minden területen repülhetsz vagy csak egy meghatározott ideig. Remélem nem az lesz hogy mindkét lehetöséget berakják
やられたらやり返す。倍返しだ!
mi lenne ha írnánk 1 levelet a cégnek hogy pl.: belerakják ezeket az erõtereket amiket mondtál és azt valamelyik kieghez pl megkapnánk azoknak az erõtereknek a létrehozásának a történetét, és a küldetéssor megváltozna arra hogy teljesen beszüntessék a JÁTÉKOSOK SAJÁT ERÕBÕL ezeket a korlátozott területeket.és így akkor maradnánk is a tervezõk eredeti tervénél miszerint a szervert a játékosok formálják és a játék is szabaddá válna.
na egy ilyesmit csinálhatnának
Be Positive! MMO GAMER
Úgy érzem,mintha megöltek volna.
Be Positive! MMO GAMER
"Apparently the team wishes to preserve the "specialness" of flying by only allowing it in certain areas or have the power on a timer with a cooldown period."
Hát ez kicsit szíven ütött, bár sejteni lehetett, hogy nem mindenhol lehet repkedni. A cooldown-os megoldás sztem hülyeség lenne, ha már mindenáron ilyesmiben gondolkodnak, akkor legyen DP-függõ, vagy valami. Vagy vmilyen energiamezõk legyenek bizonyos területek körül, úgy még el is tudnám fogadni a tényt.
Amúgy, lehet ezt csak a kiállított kliens miatt látták úgy ahogy, majd kiderül..
やられたらやり返す。倍返しだ!
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
lessz új játékos? engem nem érdekel ha fizetõs is lessz akkor is megveszem.lassasn meaj el lehte kezdeni azon gondolkodni hogy legyen-e klán az itteni emberekbõl.
やられたらやり返す。倍返しだ!
csak mondom h a hd video alapján azért szvsz gw-nél ez szebb😊
és igen én is várom már a bétát mert akkor legalábbk iderül h sikerült megvalositani az elképzeléseket😊
ui.: mi az a potbs? 😊
(Én most POTBS-ben zsongok, de azt legalább látom, mer bétázok vele.) 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Az a baj, hogy nagyon kevés infót engednek ki a játékkal kapcsolatban, szal ha mégis koppanás lesz belõle, akkor azt max béta indulásakor tudjuk meg, addig meg zsongunk<#vigyor2>#vigyor2>