Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GamerAdams007
Pff gondolod minden egyes ksnél majd nekiállok 2 percig irogatni meg pipálgatni? A másik, hogy GW-be hogy tudnak téged KSelni, ha az egész világ instanceos? Csak partytagokkal mész, az meg szerintem nem számít ksnek, ha partytag üti a mobot, de hát te tudod.

KSes ügy másik fele: aki elöször üt a mobba azé, ezzel mi a problémád? Ismét a WoW-ot hoznám fel példának, ugyanis abban is pont így mûködik. Eddig senkitõl nem hallottam, hogy szar lenne ez a rendszer, és ha ott mûködik, Aionban miért ne válhatna be?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

ez a bounty hunteres megoldás igen csak jó lenne, ha megvalósítanák! Ilyennel már talûlkoztam, és szerintem izgalmas kis meló lenne😊

Sztem az NCsoft úgy csinja meg ezt a kselést meg spammelést, mint a GWbe, ott be kell írni, hogy /report és a személy neve, aki teszi és ki kell pipálni, hogy mit csinált spam meg hasonlók, GMek utánanéznek és értelemszerûen büntetnek. 😄

normális skillista még sehol sincs koreain kívül, egyik német oldalon meg egy francián van egy részleges, de az sem konkrét fordítás alapján készült.

De hamarosan az is meglesz😊

egyvalamire nemtalaltamra seholse se meghozza egy normalis skill lista :/
illetve a fly skilleket se :/

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Zomil
én csupán aarra szerettem volna rávilágitani,h kicsit utána olvashatnál a dolgoknak mielött ide beirsz ugyanis az oldalon nagyon sok informáciot megtalálsz föleg olyan kérdésekre amiket te tettél föl 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jo gondolom hogy nelegyen ks aze a mob aki eloszor meguti viszont sokan fognak szorakozni azzal hogy megutik a mobodat hatha ove az elso utes :/

hmm furcsasag amint Lyan szetcsapot koztunk egybol normalisabban beszelunk egymasal 😛

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Zomil
hidd el jól össze lesz rakva a játék, NCsoft nagyon odafigyel rá, ilyen hibákat nem hagynak benne(most nem a farkasosra gondolok, hogy ne lehessen elvenni töled a mob-ot, stb.)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ha nalam lesz aki belenyul akkor feljelentem az ncsoftot 😛 mivel azt nemtudjak garantalni hogy a 10 eves gyerek nenyuljon bele :/
bugos vidit nemlattam angol oldalon bukantam ra de mar javitottak asszem

amúgy meg említve van a bug, nézd át a chat-szövegeket, illetve a bugos ranger vid is tõlünk van😊

"az igaz hogy nemkell attol tartani viszont sok lesz igy a pofatlan player aki folyamatosan belenyul a mobodba stb stb :"

Ez sem lesz, ami ismét rengetegszer lett említve már.

Zomil
William90 irta: "Az elsõ területeken nem megengedett a pvp szóval nyugodtan mehetnek egymás földjeire nem pkzhatják le a kicsikek, hogy is nézne már az ki... 😄 "

erre te:
" istenem minden elvezetet kiolnek a gameban? 😞 "

nc....

az meg hogy egy bug-ot nem irunk ki az oldalra, sztem nem olyan nagy dolog...inkább azt kéne értekelned, h mi rakjuk ki elsönek a fontos hireket és leforditunk minden cikket magyarra, a mi videoinkat hirezik ki a többi rajongoi oldalra, de végülis szart sem ér ez, ha nem irjuk ki, h a ranger bugos...

magyar oldalt atolvastam mar 😊 es kimondta hogy en lv50es karival a lv10 karikat olnem? en inkabb a nagyobb karik ellen szeretek pvpzni met ugy van kihivas 😊 de te csak tudod hogy en mit akartam 😊
amugy meg hivatalos magyar oldalon pl nincs sehol se leirva az a bug hogy a ranger tulvan tapolva most mert benyomja lathatatlansagot atalakul kutyava es mogedlopakodik es pillanatok alat megol 😊
de a banner alatti kis csoda ezt nemi irta 😊
de szerintem megfogadom azt ami az alairasodban van 😊 es nemsulyedek le a szintedre...

Zomil
te azt élvezed, hogy lvl 50-esként a lvl 10-esket egy ütéssel le tudod vágni?
hát gratulálni tudok hozzá...

olyan marhaságokrol nem beszélek amikhez közöm sincs
"persze csak egy reszet" no comment...

ajánlom a banner alatt kék szöveget, ha rákattintasz csodát látsz, és akkor talán nem irogatsz meggondolatlanul ilyeneket

miert erzem azt hogy valakinek nagy a szaja? 😛
ami infot talaltam rola azt elolvastam persze csak egy reszet esetleg ha te olyan okos es bolcs vagy es nagy a jatekismereted akkor te talan jatszottal vele? 😊

William90 istenem minden elvezetet kiolnek a gameban? 😞

Az elsõ területeken nem megengedett a pvp szóval nyugodtan mehetnek egymás földjeire nem pkzhatják le a kicsikek, hogy is nézne már az ki... 😄

Zomil
miért érzem azt, h 0 játékismerettel irkálsz ide...

az igaz hogy nemkell attol tartani viszont sok lesz igy a pofatlan player aki folyamatosan belenyul a mobodba stb stb :/
ezek melett a nagyobb karik atfognak menni a masik nation teruletere a kicsiket olni :/

GamerAdams007
Ez ugyanolyan lesz, mint a WoW-ban a frakciók esetében. Ott sem tud egy hordás másik hordást csak úgy megtámadni. Jól van ez így, legalább nem kell minden lépésnél attól tartanod, hogy mikor ugrik rád egy 10-20 szintel nagyobb kari, csak mer "fun"...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

az igaz de mint minden faj ez is pusztithatna magat 😄

Zomil
épp ez a jó benne... elég nagy hülyeség lenne ha egy faj önmaga ellen forudlna mikor a hangsuly a két faj csatájáról szól

viszont az igy eleg szivas hogy egyazon fajba tartozok nemtamadhatjak egymast csak duel vagy arena :/
remelem ezt javitjak mondjuk eddig csak ez az 1 dolog boki a szemem a gameban tobbi az nagyon is bejon 😄

meg arra lennek kivancsi milyen questek lesznek remelem nem az elcsepelt kategoriabol lesz hogy minden kuldi azt keri hogy oljek meg ebbol 10-t abbol 20-t vagy 50-t 😛

GamerAdams007
Ebben a formában nekem is bejön... 😊

Zomil
nah ez igy már sokkal szimpibb dolog 😊

Source-on van egy Javaslatok körverseny, oda lehet új, játékmenetet lényegesen nem megváltoztató dolgokat javasolni, elsõ kör óta próbálják megnyeretni páran a Bounty Hunter javaslatot, valamelyest hasonlít az itt felvetetthez.

Annyiból áll, hogy játékosok pénzért díjat tûzhetnének valaki más fejére.

Így nézne ki:

A játékos megadja az áldozat nevét, saját pénzébõl felajánl vérdíjat, amennyit õ gondol. A többi játékos egy külön ablakban olvashatja a fejekre kitûzött hírdetést, és egyidejûleg max 5-öt felvehet. Akinek elõször sikerül kinyírnia az adott emberkét, az megkapja az összeget.
Lenne 'cooldown' is az emberkéken, hogy ne lehessen sokszor egymás után ugyanarra vérdíjat tûzni.

Mivel saját frakciódat max arénákban vagy duelben tudod ölni, csak a másik oldal játékosai közül lehetne megadni áldozatokat.

Figyelik ezeket a Suggestion Cycle-öket, úgyhogy menjetek regelni és szavazzatok Bounty Hunterre következõ körben, hátha...😊

igazad van mondhatni 😛
en sohase voltam leader mert utaltam rendezkedni en inkabb a jo kis katonavagyok aki gondolkodik es cselekszik illetve strategiat epit ki 😄
ezek melett vegyes teamel mindig jobb a csapatmunka nemtom miert 😄

na ne már, ne kezdjétk ki egymást😛 Bármilyen új és egyéni ötlet a zsoldos dolog, sztem is veszet fejsze nyele, de nem akarom elvenni a kedved tõle, a végén még az is lehet, hogy bejön, sose lehet tudni!😊
Amugy a kis vitához annyit fûznék hozzá, hogy mindkettõtöknek igaza van! Sajnos.. Én mindig magyar klánban voltam, de ez nem jelentette azt, h ne lettek volna normális külföldi game-haverok, vagy hogy mondjam ezt😊 szal harcostársak 😄 De én személy szerint nem szeretném vegyíteni a népeket, mert a másik fél kirekesztve érezhetné magát.. Sajna sok a kis lüke aki valóban okoskodik, ezt hívhajtuk noobságnak, vagy lámaságnak tökmind1, de nem ezekre kell figyelni, pattogtjon egy kicsit, és hogyha már nagyon zavar tényezõként lép fel, akkor bann..
Egyszer alapítottam csak egy fasza guildot, de mivel átkellett mennünk másik szerverre nemtudott kiforrni a csapat.. Pedig igen gyorsan nõtt a létszám😊 A részemrõl szólva, szerintem rohadt sok minden múlik, hogy a "vezér" hogyan kezeli a közös ügyeket, és hogy hogyan moderálja a népeket chat közben, stb. Mennyire befolkyásolja a közös harcokat, tanácsok, kiállni a másikért, csapattagért stbstb következõ estig.. Szerencsére én is akikkel igazán foglalkoztam azok nem hagytak cserben, és mindig segítettek, arról nem is beszélve, hogy mennyire örül a másik, hha végre magyarral fut össze egy nagyobb mmoban😊 No ennyi lenne így hírtelen, és végérvényesen nem azt vonjátok le, hogy igen, kiválló vezetõ vagyok XD

cabal reszben ingyenes 😊 de ugyan ugy nyomhatod havidijal is en is ugy nyomtam mivel ugy volt ertelme 😊

BEAST
cabal es rf is ingyenes ;p ... mar 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hmmm l2,gw,cabal,rf,wow soroljam meg ezek kozul egyik se ingyenes 😊
Williarn haat eleg sok mmoval jatszottam mar es igaz hogy vannak kisiskolasok de az a rohely hogy koztuk sokkal tobszor van ertelmesebb ember mint egy 20 vagy 25 eves emberke es nagyon sok helyen nincsen osszetartas itt mo-n nem csak gameban hanem az eletben is 😊

Ezzel azt akarod mondani, hogy a magyarok mind hülyék?? Mert ezt erõsen kétlem, igaz, hogy vannak kisiskolások meg hasonlók, de kipróbáltál már minden játékot, vagy mire alapozod a kijelentéseidet? Sztem meg a magyarok között igenis van összetartás csak még nem vetted észre, pl én ahány MMOban voltam magyar guildben mind kedvesek és normálisak voltak.

Zomil
okos vagy, 1-es leülhetsz...

majd akkor gyere vissza, ha kirpobáltál vmi értelems mmo-t is és nem csak az ingyenes gagyikkal foglalkoztál

miert is total hulyeseg? talan azert mert alap magyar clanok jatekokban ugyalakulnak huu te magyar vagy kell clan? van haverod is hivd ot is max 2 het szetesik a clan meg lamakbol all alt mindig ezvan 😊 ezertnemvagyok sohase magyar clanban 1,nemtudnak soha semmit 2, noobok 3, nincsejn osszetartas 4,okoskodik mindegyik csak vitatkozasvan
igy egy zsoldos clan sokkal eletkepeseg az ilyen clanok melett mivel folosleges only magyart bevenni 😊

Zomil
hát öregem meg kell küzdenem azért, hogy megértsem egyáltalán mit akrasz irni...

amugy ez elveszett 5let totál hülyeség

figy nem mindig jon jol ha csak penzt vagy matit adnanak mert pl tud maskep is fizetni ha van tehetsege bealhat es akkor meg fizetnie se kell
de akar melyik jatekot megnezheted televannak mindig hihg lv emberekel es er valamit nem 😄 mert lama es nagyon sok lama van 😊
viszont ha osszeraksz egy jo csapatot ahonet ha valaki nagyon lama kiraksz akkor mar ugy lesznek jelentkezok mert hiaba vagy clanban es megmondod kit kell olni kesobb o is clanban lesz es alt a magyar guildekben nagyon sok a lama szal a kulfoldi guild szetveri akkor a magyar kiveve ha felberelnek valakit 😄 mondjuk hogy szeplegyen helyzet akar az enemy is megveheti oket akkar jon a szivas 😛

MeoH
Ja biztos megtudna oket fizetni 1 kezdo...😛
Zsoldos-verpisti-clan... sok sikert hozza.

fuck mmo's..i.,

GamerAdams007
Szerintem ennek inkább akkor lenne értelme, amikor valami újonnan kezdõ karit kempelnek a nagyok, nem haggyák fejlõdni. Õ szól a zsoldosoknak, majd némi pénz fejében szarráverik párszor a csávót, aki kempelte a kicsit.

Tanus ezt a zsoldos dolgot ugyis meglehetne oldani hogy a cimek megmaradjanak hogy a zsoldos clan egyresze atmegy abba a clanba eddig igy a docseseg aze a clane amikor elvegeztek a munkat akkor meg vissza a sajatba

Szerintem ez a zsoldos dolog azért nem mûködne, mivel az így nyert "címeket" illetve "dicsõséget" nem hiszem, pontosabban nemtudom, hogy átlehet-e ruházni.. Mivel ha átlehet, akkor lehet hogy megfontolandó.. Mivel, lehet hogy van egy jó kis klán, és mindenki rendszeresen játszik, és gyûlkik szépen a pénz is, viszont annyira nem felkészültek, tapasztaltak a harchoz, nincs stratégiájuk, nem szoktak össze még a harcokhoz, és teszem azt vmi célt kitûztek maguk elé, vagy csak valakiket szeretnének lealázni stb, millió meg egy ok lehet, akkor megérni felbérelni.. Viszont míg híre megy a zsoldos csapatnak az elég sok idõ.. És a játék pont a pvp-re van kiélezve, a nagy harcokra.. Az exp pedig ezekbõl jön fõleg, és nem az egyesével kiírtott szörnyekbõl, mint ahogy a többi mmo-nál. .Így viszont maguk alatt vágnák a fát..😛 De minden esetre nem volt rossz ötlet!😊

bocsi megint a dupla posztért rakhatok ékezetek csak nemnagyon szeretek 😄 föleg mivel angol billentyüzetem van 😄
de majd figyelek akkor 😊

nem hobbi xD csak megemlitettem hogy hianyos volt 😄
amugy zsoldos clan csak ugynemhal ki ha valogatott csapatvan benne es nem az hogy magyar vagy akkor gyere csak olyan aki tud gondolkodni es konnyen atlatja a helyzeteket met ha van par ilyen embered az tobbet er mint barmelyik ezek melett Aionban mar ugyan ugy kilehet hasznalni a terepviszonyokat igy az strategikusabb csapatok akar nagyobb letszamal is elbirnak

zarache neked ez a hobbid vagy mi láttam másik fórumba is: itt hiba ott hiba 😊 . de nem baj legalább valaki észreveszi ezeket.

amúgy nem lehetne, hogy ékezeteket rakj és ha férre nyomsz valami betüt azt kitöröld, mert így elég zavaros az egéssz. még zavaroabb mint az enyém
😊

VIP jogot veszel, 5 percig szerkeszthetõ lesz a hsz.

Looooser
de én arról beszélek hogy ha nekem oda jönnél ingame és azt mondanád hogy : na figyelj szevasz 20kk-ért elkapjuk azt a klánt amelyik beszólt neked. akkor elküldenélek a fenébe, mert hátraszólnék a klánnak hogy van ez a kál akit láttok belõl ölni kell és a guildból mindenki ölni fogja õket

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

De pont ezt írtam én is , de legalább egy véleményen vagyunk

Looooser
2 perces szöveggel általában megtudom gyõzni a klánjaimat hogy lekéne rohanni ezeket és ezeket, így mi a francnak fizessek egy másik klánnak ezért... és egyettlen newbie sem akkora nyom hogy fizessen a segítségért

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Baszki miért nincs it javítási lehetõség? <#confused>

Bár én nem vagyok MMO szakértõ, de azért gondolj bele miértis nem müködhetne egy ilyen zsoldos klán. Mert ugye ahoz hogy müködjön fel kellene õket bérelni más klánoknak nem? És ki az aki megtené, ki az aki fizetne azért hogy mások szerezék meg zsebeljék be a dicsõséget helyetük. Senki fõleg enm egy ilyen játékban ahól enyire élveztsnek igérkezia harc, és mindenegyes szörny vagy akármi levadászása. Nincs olyan Kln aki pont a legjobb részeket bizná pénzért valaki másra.

Más kéánokkal való együtmüködés megint egy msáik dolog, teszem azt az egyik klán segítséget kér egy ostromhoz, és sgít a klánod akkór esetleg megoldható némi jutalék, De ez megitn a klánok guilok, illetve az Aionban Légiok stilusától és a vezetük döntésétõl és még számos egyéb dologtól függ. De az biztos hogy egy ilyen zsoldos klán eleve halálra van itélve

Looooser
ez egy mmo-ban sem mûködött még...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

vbocsi a dupla postert lattam itt es a honlapon mar sokan beszeltetek a clan/guildrol arra meg senkise gondolt hogy csinalni egy fugetlen clan ami eltert a szokasostol? 😛
gondolok itt arra hogy penzert segitenek masoknak egyfajta zsoldos clan 😄
persze kialakithatnak jokapcsolatokat mas clanokal is de fokent a harcra koncentralna akik masokat levadasznak penzert 😊
es mivel nelegyenek hatranyba merthogy nincsen matijuk stb stb a fizetseg lehetne gold vagy eppensegel mati esetleg valamilyen targy 😄

hmmm mostanaban eleg csondes a forum hiraszaly van? 😄
Lyan asszem te csinalod a honlapot ugye? egy kerdes lemaradt 😄
miutan nekialtam fejlodni aki probal a kozelbe lenni azt lepkzom foleg ha nem magyar 😛 vegulis a jatek nagy lenyege ugy is a pvp/pk persze a preciz craft rendszer melett 😄