Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

musha
ha igaz az õszi megjelenés, akkor nem kell egy évet várnod.

Én tavaly ilyenkor olvastam elõször a játékról... azóta kicsit megfelejtkeztem róla, de most rábukkantam újra, mert most gondolkozom h váltani kellene Silkroadról xD De akkor ahogy olvasom még minimum év végéig várnom kell ezzel 😞

asd

hehe

Látom elég vészjósló itt a hangulat a megjelenéssel kapcsolatban!😊 Szerintem nem kell félnetek, többen tudnak a játékról így beta módban, mint igen sok online mmo-ról!😊 Várat még magára, de szerintem biztos a siker!😊

Gordis2k
(elõre szólok én sem tartom valószínûnekde😊 A noki sem kis garázscég mégis 1 hétel egy 100millió dolláros beruházás/fejlesztés után minden bejelentés nélkül bezárta a Bochumi gyárát, letojta a befektetést és az 5000 alkalmazottat. Szóval ezt sosem lehet tudni, ennek ellenére minek tenné hamár szinte kész jópáran kiprobálják az elején az hoz zsetont😊

Nokia népszerütlenség néetországban😊 ezért kellet 15x bemennem munkaidõn kívûl..a szemét németek egyszerüen mindent töröltek a szerverekrõl.... többekközöt több millio telefon emiet...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

MeoH
Ketlem. Rengeteg ido es penzt fektettek mar fejlesztesbe, marketingbe, amit visszaszeretnenek kapni. Es NCsoft nem egy kicsi garazs ceg amely mely 1ik naprol a masikra csak csodot jelent, hanem az 1ik legnagyobb mmorpg kiado, mely dollar milliokat kaszal evente.

fuck mmo's..i.,

Looooser
és most a károgás, de bármikor megteheti

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

MeoH
Hat igen csak meglepo lenne ha NCsoft dobna a projektet...

fuck mmo's..i.,

Zomil
no igen, de mivel Aion-nak már kiadoja is van(NCsoft) igy erre igen icipici az esély 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Looooser
és még rengeteg más játék, mert nem kaptak szponzort stb...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Jockey
DragonEmpire?:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Zomil
hát mmo-ról nem tudok amit béták után allitotak le 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nem-e??

Óhóóhóhó!

Zomil
több closed béta teszt után már nem szoktak leállni a fejlesztéssel 😊

Kata
Én arra gondoltam, hogy leáll addigra az egész fejlesztés, és csak mint egy soha el nem készült játék emléke marad meg bennünk.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
csapj szét köztük 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Gordis2k
Vagy akár a City of Herosban is.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

másik topik!

5 megás netem van és a crysis közepes grafon simán megy. és ezen a gépen volt ilyen szar. és bármikor amikor felmentem ezt tapasztaltam

Looooser
ne nagy grafon és jó nettel teljesen elviselhetõ és """""""""lag mentes"""""""""

ja és ha benyomok 1 skillt akkor 2 sec mulva láto annak hatását mert ilyen csúszás van a szerókon 😊

Sõt, már jóval PW elõtt is, Shadowbane-ben!

...

Csak a játékok minõsége között van """""nagyonapró"""""" eltérés😊

Jockey
nem akarok nagyon belebeszélni a dolgokba, de tudtátok, hogy van olyan mmo, ahol már van repkedés a játékban, sõt, a normál ground fightok mellett simán lehet pvp-zni a levegõbe repkedve is?😊
a játék neve Perfect World😊
tök véletlen kerülten a gammába, de az aionba ígért "forradalmi harcrendszeren" kívûl minden benne van😊
ráadásul egyes fajok lvl1tõl képesek repülni😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ja és ahhoz 3 honapot kell botozni hogy elérj 79 re , a barátoknál meg az a baj hogy invibe maradt de oda tuti nem megyek 😄 a maradék klánt meg már ismerem és nem véletlenül nem ott voltam ..pl BH/Fusion 😄

Excal1bur Leader of Sleepers

Gordis2k
Fogtam!!!😛 Minden zöld, SZUPPER zöld.

DarkVen
Hogyhogy elment tõle a kedved? Most, mikor végre felhozzák a lovagokat, a Darkava 9k powerütést kapott, amikor ténylet jó játszani, és ilyenkor megye el tõle a kedved? 😄 És ha az a gond, hogy a korábbi barátaid már nincsenek, majd lesznek újak, nem szabad bezárkózni, a szerver tele van jó(értelmes) emberekkel is! 😄
Az Aion olyan játék, amire élvezet várni, mert ki tudja mikor- és milyen lesz, ha majd megjelenik. (azért remélem jó!)

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

2012-ben az eu/us open béta lesz! Én a koreairól beszélek<#beka2>

Gordis2k
Most akkor nem 2012?? Teljesen összezavartok..😊

bocs, 2010, bocs😄

nyárom játszani szeretnék vmivel de l2töl elment a kedvem miután beszélgettem vkivel a többi játék meg nem nagyon vonzzzzzzzzzz

Kata
majd 2009-ben visszaemlékezünk milyen jó kis játék lett volna ez 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Gordis2k
És milyen vicces gondolataid lesznek 2008 novemberében boldogan, hogy még mindig nem játszod. Bár ha a többiek jól tippelnek nem sokkal utána igen. Na persze vártam én már 4évet játékra(DungeonKeeper).

*2006 novemberében

AZért vicces hogy 26 novemberében már azon gondolkoztam hogy 2007 nyarán végre kijön ez a játék ...😄

musha
á, nem akarok játszani vele ^^

Zomil
hehe 😄

elfut és törli magát<#idiota>

Zomil
"if you try to lure into the ****ies of a female character from above... she will look up to you like "Geez... where are you looking, you pervert"
és ha alulról akarod megnézni? 😄DDD
lol 😄

"Teszter:

There is so much stuff in this game...

For example if the character is standing in the water he will start to wash himself... and in the rain he will use this "giant leaf" to protect himself against the rain.
..even some ironic jokes from NC Soft...
if you try to lure into the ****ies of a female character from above... she will look up to you like "Geez... where are you looking, you pervert"

Ezt nektek😄

csak az idõ mert még mindig nem aionozunk 😊

yesss
na mivan srácok megállt az élet

yesss
hát nem ártana😄

Kata
jöjjek gyakrabban vagy mi? 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

Győri Devi
jaja egy évben egyszer 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

végre volt mit olvasni 😊

Év második felére, Q4-re.

A szemes tényleg mókás😄DD

musha
õszre ígérik a fullt? gondolom elõtte open beta fázis nem lesz...

(micsoda szemtalálkozó ^^)

yesss
na nõuralom...

Kata
😄

[/cserf][/fülünyúl]

község😄