Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebben igazad van a GW részek mindig késõbb jelennek meg, mint ahogy eltervezik 😄 . A kieg az Eotn is sokkal késõbb jelent meg 😄

nekem mind1 csak 6000-nél ne nagyon legyen drágább

Kata
Na csak várj 2012-ig, vagy mikor akar megjelenni. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

GW2 az elsõ rész mintáját követte volna, de az NCCoin bevezetésével igen nagy esély van rá, hogy cash-shopos lesz.

Az azonban biztos, hogy nem lesz havidíja😞

Hát most ha belegondolsz h silkroad pl. ingeyens, viszont ahhoz, h 100% játékélményt kapj és ne alázzanak pvp-ben kb 7-10k huf-ot kell költened havonta... persze ez egy átlag fizetõ gamer. Határ a csillagos ég... láttam már olyat aki több mint 400 dollárt költött sro-ra havonta, szal silkroad esetében Joymax többet keres item mall-on mintha havidíjas lenne játék, még akkor is ha nem mindenki költ rá havi szinten... és én pedig ezért váltok majd Aion-ra mert ott egy konkrét összegért 100% játékélményt kapok.

asd

Kata
a gw2 is fizetõs lesz, csak mondom

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ez nem egészen így van, mert nem mindegy mennyi befektetéssel fedi le azt a piacot. Lehet, hogy az a plusz pár százalék nem ér meg egy teljes játékfejlesztést.

[/cserf][/fülünyúl]

akkor gondolom már 100% hogy fizetõs lessz.
én még mindig gw-zek.a gw2 is meg fogom venni valószinüleg.

mit is akartam még ..... nem tudom 😊

1. Nem volt szó arról, ki hegeszti GW2-t.

2. NCSoft adja ki a játékot (marketingrõl beszélgettünk, ennek kapcsán jött szóba a játék, ti. mindkét játék az õ égiszük alatt jön ki).

Bónusz fact:
3. ArenaNet a fejlesztõ, ami NCSoft leányvállalata.

Faki
Jó lenne felfogni hogy a GW2-õt nem az NCsoft heggeszti ám..

azért vezették be az Érméket?😄D :::mókázik:::

Na mindegy, Aiont csinálják meg úgy ahogy tervezik, aztán kész, többivel azt csinálnak, amit akarnak.

ja, és Pre-Searinget adják ki single-playerben, erre szívesen petícióznék.

Zomil
ez igy van 😊

de ha igy csinálják, és van is pénzük ennyi játékot fejleszteni annyira azért nem mehet rosszul a bolt 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Másrészt azonban nekik sem mindegy, hogy valaki cash-shopozik vagy fizeti a havit.

NC stratégiája mindig is nagy kérdõjel volt számomra.

Zomil
Sztem NCsoftnak tökmind1 h a saját piacát megosztja a játékokkal, ha picivel is nagyobb réteget tudnak lefedni 1 helyett 3mmo-val, a pénz végül ugyis náluk landol 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

😊)

Austint kellene még leszpemmelni, õk a leggyengébb láncszem, oda igazán lehetne szervezni valamit, mondjuk SG-s osztálykirándulást.

Kata
szóval már írtatok nekik 😊 jóvan

[/cserf][/fülünyúl]

Aion-on jelenleg 3,5 stúdiójuk ügyködik, Studio5 (kr), Brighton (eu) és a marketinges Austin, + a californiai NorCal (CoH/CoX) besegít a lokalizációban.

Kata
Nem tudom, hogy ez pénzügyileg, fejlesztésileg hogy éri meg nekik, mert gyakorlatilag saját piacukat osztják meg, nem igazán lefedésrõl van szó, de most nem akarok közgázos fejtegetésbe kezdeni, biztos tudják nekik mi a jó...
Azonban ha annyi stúdiójuk van, ráizzíthatnák mindet az aionra. Gyûjtsünk aláírásokat. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

NC-nek mindegy, hogy mivel játszik a nép, amíg valamelyik játékukkal teszik azt.

Kiadnak lehetõségeket, aztán biztos lesz olyan, akinek egyik nem jön be, de másik igen.

Minél nagyobb ízlésterület igyekeznek lefedni.

Meg hát annyi stúdiójuk van, valamivel muszáj elfoglalniuk magukat😊

Egyik koreai interjúban beszélték valamelyik kiállítás alkalmával, hogy jelenleg 6 játékon dolgoznak, ebbõl Aion a legnagyobb, õt szánják blockbusternek, a többit meg casual szinten.

GW2 meg a bemutatott NCCoinokkal ideális játék lesz azoknak a játékosoknak, akiknek nincs lehetõségük AION havidíját fizetni.

Kata
na és mit akarnak kezdeni vele az aion után? Szerintem elég sok embert elvinne az aion, kit akarnak gw2-be csábítani? A régi nagy gw-sek már rég mással játszanak mind.

[/cserf][/fülünyúl]

H a Gw2 együtt jelenik meg az Aionnal, nem hiszem 😄, vis én nem nagyon szeretném <#nevetes1>

Lyana lõdd le te a poént!😊 Mentem aludni emberek! Jóccakát néktek, és jó további jó forumozást!😊

nem startol egyidejüleg, gw2 még concept artok szintjén van, pre-alpha állapot, 2009 vége elõtt nem jön ki.

Kata
Na de komolyra fordítva a szót. Hogy gondolták, hogy kb. egyszerre startol az aion és a gw2? Az egyik nagy bukta lesz pénzügyileg, az tuti.

[/cserf][/fülünyúl]

Igaz igaz.. bár remélem, hogy tartják is a megjelenési idõszakot, és nem csúsznak nagyon..😞

legközelebb akkor hagyni fogom, úgyis két-három nap múlva ismét elõjön a téma😊

Kata
dehogy volt muszáj 😊

[/cserf][/fülünyúl]

már jópárszor el lett játszva és az lett a vége, hogy min. 10 emberke komolyanvette és elkezdett sajnálkozni, muszáj volt.

Kata
Ez mellé minek? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Nah erre lelövi a poént!!!<#circling><#wilting> (ezt az utóbbi smilét nem lehetett kihagyni XDXD)

u.i.: fáradok..😊

így van😄

Kata
És a GW2-t kiadják mellé?

[/cserf][/fülünyúl]

remélem tudod, hogy csak adom a többiek alá a lovat, még mindig õsz végére a suttogott dátum😊

Kata
2012? Hát akkor erre se várok. 😊
A GW2-höz nem fûzök nagy reményeket.

[/cserf][/fülünyúl]

jah 24 éves <#nyes> (ha az a 90-es arra utal amire gondolok😊)

2014?? addig öreg leszek nagyon <#szomoru1><#wink>

Nah ez kell, ranglista, akkor rendben is vagyunk!😊

2012 az új dátum. Azt mondták inkább kiadják elõtte GW2-t, mert az úgyse menne Aion után.

De már 2014 is szóbakerült L3 miatt.

EDIT:

Már rég megkérdeztem, de elfelejtettem leírni: Joystick támogatott!!!😊

Kata
Tök jó lesz.
Mikor is? 2009?

[/cserf][/fülünyúl]

Lesz online ranglista, heti bontásban ismerteti ki-mit-hogyan!

Na ez lenne a legeslegjobb ötlet!!! <#vigyor> Így igazán kilenne élvezve a háború a két frakció között, mivel ott lenne a kis számláló, és akár dühbõl is nekilehetne menni a másik csapatnak, vagy emberkének! Ez eddig a legkreatívabb. Vhogy dubjunk már össze egy indítványt! XD

Zomil
hehe igyekszünk😊

tovább vittem kicsit a gondolatodat: 😛

az lenne a jó, ha mindkét félnél lenne egy ranglista az ellen frakcio játékosaibol, hogy kik öltek meg többet a te frakciodból, ez guildre és személyre is lebontva és aki pl. megöli a top100-as lista x-edik "WANTED" emberét az pénzöszeget nyer 😊

Elõbb el kell a tervezõkkel fogadtatni😊 Aztán biztos lesz vmi level megkötés😊 Amugy sunyiban bármikor lehet ilyet csinálni.. Megadod vkinek azt a bizonyos nevet, és halál reá. Mondjuk ez esetben kicsit rizikós a dolog kimenetele, szal az a biztos hha ottvagy mikor megölik😊 Vagy legyen vmi "negatív pontszerzõ lehetõség", amit nemtudom mire lehet kapni, és egy bizonyos szám fölött automatikusan bekerülsz a körözöttek listájára 😊 Minnél "rosszabb" vagy, annál több pénz van a kitûzve a fejedre. Bár vmi veszteséggel járni rád nézve az fix akkor, úgyhogy izgulhatnál😊 Az igazi meg az lenne, hogyha lenne olyan is, hogy mondjuk egy csapatot "köröznek"😊

Az biztos, hogy tartalmomra #1 vagyunk😊

Fel bizony😊 Amúgy most megnéztem a többi náció rajongói lapját, és meg kell, hogy mondjam az õszintét😊A miénk (értem itt a magyar rajongói oldalt) a legjobb kinézetre, az oldal megszerkesztettsége tekintetében mindenképp, az infokat még böngészgetem mondjuk ott is, de az angolon kívül minden mással hadilábon állok😛 Szal itt is grat az oldal szerkesztõinek!😊

Ezt a "vérdíjat" hogy lehet kitûzni? 😄

Zomil
feldobná a napodat az tuti 😄

errõl az oldalról is nézhetjük a dolgokat😊 Bár arra a helyzetre azért kiváncsi lennék, mikor felvillanna egy kis ablak mikor nyugodtan sétálsz az erõben, vagy repkedsz, hogy "a fejedre vérdíjat tûztek ki lefutási idõ 1 óra".. 😊 Ez persze szinttõl függ, de egy kicsit izzadnék az fix😊 Bár valóban izgalmas lenne.

Zomil
GW-t sztem azért hozta be, h ott /report-al lehet spammereket, scammereket és egyéb gusztustalan játékosokat jelenteni, gondolom arra célzott, h ezt átrakhatnák az aion-ba is 😊

amugy meg nem csak vadászni lenne érdekes az emberekre, hanem ha a te fejedre tüznek ki vérdijat, akkor jó kis izgalom futkorászni esetleg legyilkoni azt aki rád vadászik 😄

Nem arra utaltam, hogy GWbe van ks hanem arra, hogy lehet reportolni és arról meg nem hallottam, hogy Aionban hogy lesz a lootolás meg hasonló, bocs...