Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az azonban biztos, hogy nem lesz havidíja😞
asd
[/cserf][/fülünyúl]
én még mindig gw-zek.a gw2 is meg fogom venni valószinüleg.
mit is akartam még ..... nem tudom 😊
2. NCSoft adja ki a játékot (marketingrõl beszélgettünk, ennek kapcsán jött szóba a játék, ti. mindkét játék az õ égiszük alatt jön ki).
Bónusz fact:
3. ArenaNet a fejlesztõ, ami NCSoft leányvállalata.
Na mindegy, Aiont csinálják meg úgy ahogy tervezik, aztán kész, többivel azt csinálnak, amit akarnak.
ja, és Pre-Searinget adják ki single-playerben, erre szívesen petícióznék.
de ha igy csinálják, és van is pénzük ennyi játékot fejleszteni annyira azért nem mehet rosszul a bolt 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
NC stratégiája mindig is nagy kérdõjel volt számomra.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Austint kellene még leszpemmelni, õk a leggyengébb láncszem, oda igazán lehetne szervezni valamit, mondjuk SG-s osztálykirándulást.
Azonban ha annyi stúdiójuk van, ráizzíthatnák mindet az aionra. Gyûjtsünk aláírásokat. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Kiadnak lehetõségeket, aztán biztos lesz olyan, akinek egyik nem jön be, de másik igen.
Minél nagyobb ízlésterület igyekeznek lefedni.
Meg hát annyi stúdiójuk van, valamivel muszáj elfoglalniuk magukat😊
Egyik koreai interjúban beszélték valamelyik kiállítás alkalmával, hogy jelenleg 6 játékon dolgoznak, ebbõl Aion a legnagyobb, õt szánják blockbusternek, a többit meg casual szinten.
GW2 meg a bemutatott NCCoinokkal ideális játék lesz azoknak a játékosoknak, akiknek nincs lehetõségük AION havidíját fizetni.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
u.i.: fáradok..😊
De már 2014 is szóbakerült L3 miatt.
EDIT:
Már rég megkérdeztem, de elfelejtettem leírni: Joystick támogatott!!!😊
tovább vittem kicsit a gondolatodat: 😛
az lenne a jó, ha mindkét félnél lenne egy ranglista az ellen frakcio játékosaibol, hogy kik öltek meg többet a te frakciodból, ez guildre és személyre is lebontva és aki pl. megöli a top100-as lista x-edik "WANTED" emberét az pénzöszeget nyer 😊
amugy meg nem csak vadászni lenne érdekes az emberekre, hanem ha a te fejedre tüznek ki vérdijat, akkor jó kis izgalom futkorászni esetleg legyilkoni azt aki rád vadászik 😄