Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
asd
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Azt hiszem hosszú lesz még ez az egy év..😊
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Talán AION nem ilyen lesz, de gyakorlatilag én a korlátozott röpködésen kívül semmi érdekeset nem látok a gammában, és tartok tõle ez is grind gamma lesz..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Jó lenne megszerezni a domaint, de pont olyan tartalma van, amit lehetetlen lenne költöztetni.
Persze kivánom, hogy jó játék legyen. Elmondonám azért, hogy L2 hihettelen ütemben 2-2,5 havonta dob uj krónikát és döbenet szinten jönnek az ujítások😊 fantasztikusan fejlõdik.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hírek AH-n, csak regeléssel olvasható, sok vid és kép jön majd napokban!
Bár azt azért nem kell mondanom, hogy elfogultnak tûnhetünk, de ami igaz, az igaz😊
fuck mmo's..i.,
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Es igen nagy sikert aratott Amnesian Zacsi haverod... Tobb hozzaszolast nem pazorlok ratok gyerekek, mert mar igy is tobbet kaptatok, mint amennyit megerdemeltek... (Eny, torolheto nyugodtan az utolso par hozzaszolas ezzel 1utt)
fuck mmo's..i.,
fuck mmo's..i.,
NC igenis kiadta a programot és Imádja, hogy 200x annyian játszák a játékát ingyen mint offon ahol lassan már csak 1 szerver lesz!!
Nem logikus?
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
majd ha egyszer felnosz rajosz 😉
igaz az teny hogy a donate nem ncsoftnak meg de ezeket nemzarjak be
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
A fajlokat nem NcS adta ki, hanem elloptak szerverfajlokat, amiket felhasznalva tudnak off-modos szerverket csinalni. A szervereken a donationt pedig nem az NcSnek fizeted, hanem a free szerver uzemeltetoinek, akikinek semmi kozul NcShez. Az igy befolyt penzt jo esetben a szerverfenntartasara koltik, ill. sajat zsebbe megy. NcS nem tamogat semmifele freeszervert, hanem inkabb bezarna oket(volt is erre pelda). De koszonom a hozzaszolasod, belinkelem, par L2forumba es jot rohogunk rajtad...
fuck mmo's..i.,
ha talan tudtad volna ezt nem szolaltal volna meg foloslegesen 😊
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
majd ha lesz kedvem megint akkor melozok amugy meg te vagy ritkan trolin most mondjuk en is 😊
Jah értem ha ennyire ismered a f2p rendszert akkor nyílván a Cabalnak meg a Rappelznek nem szóltak errõl a dolog hogy úgy mûködik hogy letöltöd és fizett a bejutásért, sebaj majd szólok nekik.
Az eredeti téma amugy az volt hogy állitólag atombiztos ez a játék. De nem az, semmi sem az.
Én itt befejeztem. Aki aztmondja hogy ez a világ elsõ olyan rendszere ahova nem lehet bejutni engedély nélkül annak üzenem: no comment
u.i.:A röhejes szó az j-vel írandó.
Armin & Ayu fan
masik meg gamestar altalaban fake infot ad de ezt tudnod kelett volna 😊
ja es ha megnezed nem tort servert irtam 😉
ezek ingyenesek csak lehet donetelni rajta masik meg az hogy ismerem a f2p rendszert szerintem most fejezd be hogy 2 fele probalsz okoskodni mert csak megrohelyesebb leszel 😊
fuck mmo's..i.,
Zarache: a f2p csak reklám. többe kerül játszani joymax bármelyik játékával mint akármelyik más mmo-val(alap 4-5 ezer forint ha még élvezni is akarod akkor 10ezer++) merthogy addig oké hogy ingyenesen letöltöd de a most élõ 30 szerver(egyenkénk 3500 férõhellyel) közül egyikbe se jutsz be 2 órán belül ha csak nem fizetsz amugy több mint 5ezer magyarnak áll érdekébe hogy elpoják az emu-t és most ugy áll a helyzet hogy már egy éve vmi német programozócsapat vett a cégtõl vmi õsrégi emulátort(a mostaninál kv 1.5 évvel régebbi) és azt próbálják leturbózni már fél éve. nyár elejére ígérték de most halasztották oktoberre hogy ész lesz... az NCsoft támogatja azokat akik idézem: "Az említett e-Global nem kevesebb, mint 6 millió euro (1 milliárd 500 millió forint) bevételtõl fosztotta meg a játék készítõjét és kiadóját."
Forrás
milyen nagylelkûek....
Armin & Ayu fan
legalabbis szerintem senki sincs olyan hulye hogy azert szenvedjen hogy egy f2p gamet eltudjon lopni 😄
masikmeg az hogy l2 serverek kozott van olyan amit az ncsoft tamogat es ok adnak hozza programot ezert nem l2j hanem off es altalaban levan maradva az eredetihez kepest
en a helyedben az tennem amit unknown mondott es csondben maradnek 😄
végül: én nem hitegetek senkit csak itt nagyba kijeletettétek hogy márpedig oda nem lehet bejutni. Bárhova be lehet jutni.
Armin & Ayu fan
★ 汤姆 李
1. én sohe egy szóval sem mondtam hogy én csinálom meg
2. NEM programtörésrõl beszéltem de ezt már említettem elõzõ üzeneteimben
3. ismersz kóreai programozási nyelvet?? o.0 kurvajóvagy
Armin & Ayu fan
Hidd el, nem te vagy az elsõ, aki próbálkozik, ha komolyabb csapatoknak eddig nem sikerült eredményt elérniük szerintem másnak sem fog menni.
a másik meg hogy egy zárt kóreai szerveren (nem Aion) már voltam fenn ahol elvileg csak kóreai lehet azt pl ksn szám lopással oldottuk meg itt is van kiskapu csak gondolkodni kell részemrõl téma lezárva
Armin & Ayu fan
erre te:
"meglehet oldani "
ironikusan értettem h törd fel 😊 gondolom, hogy nem tudod feltörni, csupán arra akartam utalni, hogy illegálisan aligha kerülhetsz be bétába, nem az l2-böl kell kiindulni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Zomil ma 19:53 | privát | galéria | válasz erre | #2416
cd kulcs nélkül aligha 😄DDDDD"
"Andr0 ma 19:55 | privát | válasz erre | #2417
pm ment pár szótárral és érdekességgel..×Ð
Zomil: meglehet oldani"
Feltörés te ezt hol olvastad annyit írtam hogy be lehet jutni. ezek után érkezõ üzenetedben beszéltél vi feltörésrõl:
"Zomil ma 19:59 | privát | galéria | válasz erre | #2418
akkor old meg hajrá törd fel a rendszert 😄"
a válasz hadd ne másoljam be inkább
link
majd ha látsz bármiféle kijelentést tõlem hogy márpedig én fel tudom törni a programot vagy ilyen módszerrel próbálkoznék szólj^^
u.i.: nem szeretem ha kiforgatják a szavaimat
Armin & Ayu fan