Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikor is lessz ez ob? csakmert tolni szeretném márr. amúgy most rohan onlinet nyomom. de ez jobban tetszene.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

nem aion téma csak egy kis help kellene.nemtudom itt sgn megváltoztatni a regemet,mert ebböl a kakimakikából már elegem vanXD Csinálom a reget,de aztán nemfogadja el a beírt jelszót.mivel nem ideillõ téma pls valaki priviben help.
hát most nemtom, én örülök h sro-ba sikerült csinálni nekik, de elvileg aion nem lesz grindelõs, szal... hátha nem lesz bot, bár ha akarnak csinálni úgyis megcsinálják sajna. 😞

asd

Looooser
jah láttalak a másik fórumban 😊

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Mindenkinek más ás más tetszik benne.. Amúgy pedig a HMO-on szép kis videós "beszámoló" van az elsõ percekrõl.
Azt hiszem hosszú lesz még ez az egy év..😊

most unalmamban én is requiemet tolom😄
botkészítõk már gyúrnak rá...

Looooser
hát nem toom speciel engem jelenleg jobban érdekel az hogy mindenbõl ömlik a vér és a mobok feje leesik az utolsó csapásnál... mármint a requiemben...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ezért sokkal jobb egy frankon beállított j szeró,3-4szeres ratekkal,mert maga a game az istenkirály,de ez a botozósdi annyira nekem se gyere be.De amúgy nemtudom miért mindenkinek a repkedés az elsõdleges érdekesség Aionba,nem mondom jó lesz tuti,de szerintem az a töménytelen mennyiségû cucc amit az elõzetes hírek szerint beletesznek,megspékelve egy hihetetlen mmoba sosemlátott graffal,engem személy szerint jobban érdekel mint a röpcsi..😊)
Looooser
nah jó requiemben felhúzok egy pár karit mire ez OB-s lessz

Jockey
bot-k egyetlen egy értelme van, ami miatt sosem lesz kivéve l2-l, az a +account, amit fizetsz utána. 1 player így futtathat akár 2-3 acc-t is, ami az amúgy is megfogyatkozott létszámnál életmentõ. L2 úgy van elbaszva ahogy kijött, bot nélkül értelmetlen bármi fejlõdés és no life-t igényel.
Talán AION nem ilyen lesz, de gyakorlatilag én a korlátozott röpködésen kívül semmi érdekeset nem látok a gammában, és tartok tõle ez is grind gamma lesz..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
Ugy ertettem aion.hun kivul ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ott keresgélhet infók után😄DD

Jó lenne megszerezni a domaint, de pont olyan tartalma van, amit lehetetlen lenne költöztetni.

lehet igazad van,de ennyi erõvel bármelyik gamebe berakhatják az Aion által nyújtott újdonságokat....azért mert l2 ncsoftos,a 2 gamenak annyi köze lesz egymáshoz mint egy kiló kenyérnek a szomszéd kéményéhez.ha pedig tényleg nem néztél utánna és fingod sincs miben különbözik a 2 game,akkor hajrá aion.hu...😊
Gordis2k
Persze amig 50 a szint és nem 85/80/80/80 majd meglátod aion chronicle 2-3-4-5 öt😛

Persze kivánom, hogy jó játék legyen. Elmondonám azért, hogy L2 hihettelen ütemben 2-2,5 havonta dob uj krónikát és döbenet szinten jönnek az ujítások😊 fantasztikusan fejlõdik.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

BEAST
Hatoo, igen ez sem utolso erv 😄 ... de l2 startkor nem voltak meg botok es ugy is meg lehetett oldani, viszont ertheto hogy ugy senkinek sincs kedve grindelni amikor mindenki high lvlen pvpzik 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

beépíteni beletudnák, de nem fogják, úgyhogy marad Aion😄 Sztem így jobban jártunk.

Abban újít, hogy nem csak bottal tudod felhúzni a karidat használható szintre. 😊
BEAST
Neztem ah-n a sieges videot, es nem igazan ertem pontosan miben is ujit az aion a lineage2-hoz kepest :d ... nem igazan neztem utana a dolgoknak, de a legtobb video alapjan azon kivul hogy egy masik vilagra epul a jatek, semmi olyan nem lesz benne amit lineage2-be ne lehetne berakni egy chronicle kereteben 😊 Bar a karakterkeszitos video tetszett, szep karaktereket lehet csinalni 😊

na ez durva. olvasni olvastam pár dologról de így hogy mûködik még nem láttam

Hacsak 1 napra is, de teszteltük a játék elejét!!!!

Hírek AH-n, csak regeléssel olvasható, sok vid és kép jön majd napokban!

Bár azt azért nem kell mondanom, hogy elfogultnak tûnhetünk, de ami igaz, az igaz😊

MeoH
Java alapu emulalt szerver. Regebben ezekbol volt tobb freeszerver. De iszonyat instabil es hatalmas hardver igenye van. Elmeletileg mindig az a verzio ami Officail szerveren is fut. CSak eppen kozel sem ugy mukodik, mert lelkes amatorok keszitik, es kb hetente mashogy mukodik minden, mar ami epp mukodik. Otthoni barkacs szervernek elmegy...

fuck mmo's..i.,

GamerAdams007
java talán

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Zomil
elnézést tudtatlanságomért, de mit is jelöl az a J betü az l2 mögött? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

megvárom míg befejezitek, utána mindenképp.

MeoH
Ez nem vita, mert idiotakkal nem erdemes, de 1 utolso proba: igen valoszinu, hogy NcS tobb millios fejlesztest ad oda ingyert, jo fejsegbol, hogy ingyen jatszhason akarki, amikor a offical szervereken egyre fogynak a jatekosok( pl most volt szerver-osszevonas). Es a GS hir nem kacsa, epp igazat irtak. NcS az FBIal karoltve bezart par amerikai szervert(L2Extreme, L2Paradise). Es azert vannak mar ILos offmod freeszerverek, mert par emberke fejleszti(pl DMX) es beleteszi ami lehetseges. L2Jrol is beszelhetunk, de azok gyenge bugos probalkozasok, amik eselytelen probalkozasok. Es ismerek szerveruzemeltetoket, hidd el hogy 1ikuket sem NcS fizeti, vagy adja nekik a szerverfajlokat.
Es igen nagy sikert aratott Amnesian Zacsi haverod... Tobb hozzaszolast nem pazorlok ratok gyerekek, mert mar igy is tobbet kaptatok, mint amennyit megerdemeltek... (Eny, torolheto nyugodtan az utolso par hozzaszolas ezzel 1utt)

fuck mmo's..i.,

meoh pff😊))istenem ugy szeretem amikor olyan dolgokrol megy a vita amiröl senkinek semmi fingja nincsen,és mindenki fujja a magáét h mennyire vágja a témát,de közben az igazságot senki sem tudja...😊én sem,félreértés ne essék😊)de meoh,amig te zacsin röhögsz a haverjaiddal,mi ugyaolyan jót rajtad..😊
MeoH
Ja vegulis igazad lehet. Bocs, Zarache tevedtem... Es akkor most, hogy ct2 lesz offon, kiadjak az interludeos fajlokat is ingyert? Mert akkor vegre jatszatok free szerveren kamaelel es nemkell fizetnem a havidijat vegre!!!! Hu de jo!!!!Es az biztos NcSnek is megeri, hogy fullos freeszerverek lesznek es nem fizet senki nekik havidijat...Ja es csak 4eve L2zom, akkor 1 ev mulva talan felnovok es megertem ezt a logikat...

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
Ne is haragudj Meoh, de én nem adok neked igazat....

NC igenis kiadta a programot és Imádja, hogy 200x annyian játszák a játékát ingyen mint offon ahol lassan már csak 1 szerver lesz!!

Nem logikus?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

rohogjetek nemnagyon zavar mivel akikel kezdtem anno l2-t ok is tudjak mi a palya tudom mindjart jon a szoveg hogy te mar 5 eve tolod
majd ha egyszer felnosz rajosz 😉
igaz az teny hogy a donate nem ncsoftnak meg de ezeket nemzarjak be

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

MeoH
Koszonjuk Emese...
A fajlokat nem NcS adta ki, hanem elloptak szerverfajlokat, amiket felhasznalva tudnak off-modos szerverket csinalni. A szervereken a donationt pedig nem az NcSnek fizeted, hanem a free szerver uzemeltetoinek, akikinek semmi kozul NcShez. Az igy befolyt penzt jo esetben a szerverfenntartasara koltik, ill. sajat zsebbe megy. NcS nem tamogat semmifele freeszervert, hanem inkabb bezarna oket(volt is erre pelda). De koszonom a hozzaszolasod, belinkelem, par L2forumba es jot rohogunk rajtad...

fuck mmo's..i.,

keressel ra ncsoft adott ki olyan data packokat ami offos es van par server ami ezzel muxik es free csak a problema az hogy nem kamael 1.5 hanem meg csak interlude illtve ezek se teljesen freek mert lehet rajtuk donetelni 😊
ha talan tudtad volna ezt nem szolaltal volna meg foloslegesen 😊

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

peh melo most meg nem 😛
majd ha lesz kedvem megint akkor melozok amugy meg te vagy ritkan trolin most mondjuk en is 😊

zaracsi mivan veled leszel kamon fel ventrire krampusszal pont ma szidtuk az õseidet h mivan veled,lehet melozol tán...😄D
Andr0
Lehet hogy a gamestar nem mindig közöl hiteles infókat sõt lehet ez sem az de mindenképp van valóság alapja.
Jah értem ha ennyire ismered a f2p rendszert akkor nyílván a Cabalnak meg a Rappelznek nem szóltak errõl a dolog hogy úgy mûködik hogy letöltöd és fizett a bejutásért, sebaj majd szólok nekik.
Az eredeti téma amugy az volt hogy állitólag atombiztos ez a játék. De nem az, semmi sem az.
Én itt befejeztem. Aki aztmondja hogy ez a világ elsõ olyan rendszere ahova nem lehet bejutni engedély nélkül annak üzenem: no comment

u.i.:A röhejes szó az j-vel írandó.

Armin & Ayu fan

igen az illegalis es bizonyos privat serverek kozott van kulonbseg 😄
masik meg gamestar altalaban fake infot ad de ezt tudnod kelett volna 😊
ja es ha megnezed nem tort servert irtam 😉
ezek ingyenesek csak lehet donetelni rajta masik meg az hogy ismerem a f2p rendszert szerintem most fejezd be hogy 2 fele probalsz okoskodni mert csak megrohelyesebb leszel 😊

MeoH
Sot maga NcS uzemeltett free szervereket...okos. Te is jobban jartal volna, ha csondben maradsz😊

fuck mmo's..i.,

Andr0
minek ellopni egy félkész programot? és én még midnig nem lopásról beszéltem amugy az is lehet hogy ebay.com ra feltettek egy acc-ot eladásra(mármint CB acc-ot) kitudja volt már rá példa

Zarache: a f2p csak reklám. többe kerül játszani joymax bármelyik játékával mint akármelyik más mmo-val(alap 4-5 ezer forint ha még élvezni is akarod akkor 10ezer++) merthogy addig oké hogy ingyenesen letöltöd de a most élõ 30 szerver(egyenkénk 3500 férõhellyel) közül egyikbe se jutsz be 2 órán belül ha csak nem fizetsz amugy több mint 5ezer magyarnak áll érdekébe hogy elpoják az emu-t és most ugy áll a helyzet hogy már egy éve vmi német programozócsapat vett a cégtõl vmi õsrégi emulátort(a mostaninál kv 1.5 évvel régebbi) és azt próbálják leturbózni már fél éve. nyár elejére ígérték de most halasztották oktoberre hogy ész lesz... az NCsoft támogatja azokat akik idézem: "Az említett e-Global nem kevesebb, mint 6 millió euro (1 milliárd 500 millió forint) bevételtõl fosztotta meg a játék készítõjét és kiadóját."
Forrás
milyen nagylelkûek....

Armin & Ayu fan

vegig olvastam amiket irtal jonagyoakt nevettem rajta en unkownal ertek egyet ezek melett mit istenited hogy joymaxtol nemloptak ki semmit f2p gameket nemnagyon szoktak kilopni teljesen felesleges xD
legalabbis szerintem senki sincs olyan hulye hogy azert szenvedjen hogy egy f2p gamet eltudjon lopni 😄
masikmeg az hogy l2 serverek kozott van olyan amit az ncsoft tamogat es ok adnak hozza programot ezert nem l2j hanem off es altalaban levan maradva az eredetihez kepest
en a helyedben az tennem amit unknown mondott es csondben maradnek 😄

Unknow
Tudtommal L2 tört szerver is csak azután volt,hogy megjelent a játék. 😛 Szóval tudomásom szerint még nem volt rá precedens,hogy lett volna tört szerver eredeti elõtt 😛
Andr0
a file rendszer a szerver op rendszerétõl függ hmm márcsak ki kell találni windows linux vagy solaris és még mindig nem mondtam hogy meg tudom csinálni csak azt hogy meg lehet am. ha a nasa gépeit vki felnyomta akkor ezt is fel lehet. az NCsoft-ról annyit hogy szerinted hogy került ki a vállalat kezei közül az szerver emu program? pl lineage. Orosz és görögországba van pár illegális szeró. Joymax-ról sokminden elmodható de még emulátort nem loptak tõlük.
végül: én nem hitegetek senkit csak itt nagyba kijeletettétek hogy márpedig oda nem lehet bejutni. Bárhova be lehet jutni.

Armin & Ayu fan

Passzus,megöregszek mire ez kijön<#buck>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Unknow
Szóval se mondtam,hogy kóreai, de ,hogy az ottani file rendszer tök más mint az itteni, az hótziher. Te közölted,hogy simán megoldható és majd elmagyarázod,hogy hogyan stb... Egyébként sztem nem csak nekem jött le úgy mintha Te itt elõadnád a nagy hackert. Holott semmit nem tudsz az egészrõl. Beszélsz itt az NCSOFT biztonsági rendszerérõl mindenféle marhaságokat, aztán azt se tudod mi van ott. Honnan tudnád Te azt? Nem tudsz Te semmit, csak úgy teszed mintha tudnád... Inkább maradj csendbe és ne hitegesd azokat akik bedõlnek a hülyeségednek, hogy ezzel játszani fognak mielõtt megjelenik. Majd játszanak ha a boltok polcain lesz. Hogy akkor lesz tört szerver mikor megjelenik? Valszeg lesz... Mindenbõl van. De ettõl még kapitális baromság amit te összehordassz.
Andr0
te most tényleg ilyen hülye vagy??

1. én sohe egy szóval sem mondtam hogy én csinálom meg
2. NEM programtörésrõl beszéltem de ezt már említettem elõzõ üzeneteimben
3. ismersz kóreai programozási nyelvet?? o.0 kurvajóvagy

Armin & Ayu fan

Unknow
Szóval õ megcsinálja azt ami eddig másoknak nem sikerült? 😄 Na most komolyan...szerinted itt ki az aki komolyan vette azt,hogy ez sikerülhet? Persze...feltöri a rendszert. Kóreai szervergépet, amihez alapból más nyelven kell hozzányúlni és stb. Ezzel max kiröhögteti magát, semmi mást...
Looooser
hé ismerem a srácot ha azt mondotta hogy meglehet csinálni akkor meglehet csinálni.... ha nem is mi fogjok akkor mások....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

kssn lopás? Google.com, fél perc😄D

Hidd el, nem te vagy az elsõ, aki próbálkozik, ha komolyabb csapatoknak eddig nem sikerült eredményt elérniük szerintem másnak sem fog menni.

Andr0
kulcsot csinálni lopni másolni is lehet köze nincs a programhoz egyik sem törés

a másik meg hogy egy zárt kóreai szerveren (nem Aion) már voltam fenn ahol elvileg csak kóreai lehet azt pl ksn szám lopással oldottuk meg itt is van kiskapu csak gondolkodni kell részemrõl téma lezárva

Armin & Ayu fan

Zomil
"cd kulcs nélkül aligha 😄DDDDD "

erre te:
"meglehet oldani "

ironikusan értettem h törd fel 😊 gondolom, hogy nem tudod feltörni, csupán arra akartam utalni, hogy illegálisan aligha kerülhetsz be bétába, nem az l2-böl kell kiindulni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Andr0
nem szó sincs róla😄

"Zomil ma 19:53 | privát | galéria | válasz erre | #2416

cd kulcs nélkül aligha 😄DDDDD"

"Andr0 ma 19:55 | privát | válasz erre | #2417

pm ment pár szótárral és érdekességgel..×Ð

Zomil: meglehet oldani"

Feltörés te ezt hol olvastad annyit írtam hogy be lehet jutni. ezek után érkezõ üzenetedben beszéltél vi feltörésrõl:

"Zomil ma 19:59 | privát | galéria | válasz erre | #2418

akkor old meg hajrá törd fel a rendszert 😄"

a válasz hadd ne másoljam be inkább
link
majd ha látsz bármiféle kijelentést tõlem hogy márpedig én fel tudom törni a programot vagy ilyen módszerrel próbálkoznék szólj^^

u.i.: nem szeretem ha kiforgatják a szavaimat

Armin & Ayu fan