Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
ne tereld a témát...

én arra válaszoltam csak, h te kijelentetted, h lehetséges a mostani zárt CB-re bejutni ugy hogy feltöröd a programot...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Andr0
itt aza probléma hogy már elé kell tenni a "Hivatalos" szót szeritned a priv szerók emu-ja honnan jött szoval hol a biztosnág??

a maguk aktíválják-ba annyi a probléma hogy egy emberi mulasztás és vége és ahogy nézem mennyit is késnek most a srácok a kiadással??

innentõl kezdve hitelességét veszti az egész dolog

Armin & Ayu fan

Nem kulcsos, a hivatalos oldalon levõ accountodat saját maguk aktiválják. Anélkül teljesen mindegy mit akarsz törögetni, játszani azt nem fogsz.

Zomil
jó akkor azt irom, h hivatalos l2 szerveren lehet játszani, ugy h nem vetted meg és nem fizeted? 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Andr0
a wow ot a blizzard csinálja

Armin & Ayu fan

Zomil
ezért mondom, h hajrá törd fel akkor 😊

ha még fel is töröd 1 napnál tovább aligha használhatnád a feltört kulcsal készitett acc-ot

amugy ennyi erövel a wow-ot is fel lehet törni és eredeti szerveren lehet nyomni? 😮

Andr0
hallod hidd el a joymaxnak fejlettebb a biztonsági rendszere ilyen esetre mint az NCsoftnak errõl ennyit

Armin & Ayu fan

Zomil
akkor old meg hajrá törd fel a rendszert 😄

Andr0
pm ment pár szótárral és érdekességgel..×Ð

Zomil: meglehet oldani

Armin & Ayu fan

Zomil
cd kulcs nélkül aligha 😄DDDDD

Andr0
én már jártam kóreai szerveren fent neszólj senkinek

looser pm be adok linket a kóreai írásjelkombinációkról

Armin & Ayu fan

TQ cheater
Sok sikert hozzá de nem hiszem hogy van esélyed különben is koreaiul van 😊 .

Be Positive! MMO GAMER

Looooser
mármint a megoldásán, hogy hogyan lépjek be....

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
rajta vagyok....

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

MeoH
Persze a kliens letoltheto. Sok sikert csatlakozni a korea CB szerverre.

fuck mmo's..i.,

Looooser

Looooser
pill és szúrok be képet róla

Looooser
nekem megvan bitcomettel lelehet húzni... vicc nélkül....

Hulye kerdesre csak hulye valaszt lehet adni 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Gordis2k
Régen mondtam már, hogy kedden jelenik meg.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

ez szar poen volt 😊
es polcrol miota szokas letolteni?

Dregon a jatek meg nemjott ki koreaban van meg csak cb valamikor 2009 nyarara jon kb de ez se biztos

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

1 ev mulva valamelyik bolt polcarol. 😊

Hello honnan tudom letölteni a játékot?
Elég nagy baj!! 😊

MeoH
Annak is van elonye...

fuck mmo's..i.,

Andr0
odáig nem megyek el nincs rá idõm...😄

Armin & Ayu fan

Azért van itt pangás mert a hivatalos magyar oldalon aktivizáljuk erõinket!😊

Andr0
köszi^^ volt kedvenc osztálytársam...😄

Armin & Ayu fan

Looooser
téged?!? it?!? senki....

Andr0
szeretlek titeket!×Ð

Najó NEM! csak senki nem ír semmit gondoltam feldobom a topicot^^

u.i.: ed azért ugy ti szerettek engem??o.0

Armin & Ayu fan

hát szerintem nemmondok újdonságot,de tört szerókon tuti hogy sokszorosa tolja mint offokon,abból kiindulva h sokkal de sokkal több a tört szeró mint az offos ugyebár😊),és nem egy olyan van amelyiken még talán többen is vannak...biztos h sokkal többen tolják törtet
Pedig egyszerû L2-ben vagy botolsz vagy semmire se jutsz, sztem egy átlag L2 játékosnak van legalább 3-4 accountja, így lehet hogy van 20 millio account, de ezt 5 millió ember fizeti csak. Ennek is sztem 90%-a vagy több Ázsia szervereken tolja.
Én arra lennek kiváncsi, hogy a tényleg valós elõfizetõkön kívül(nem accountokat nézve) még hányan toljak tört szerveren, egy pár millát lehet még hozzácsapna.
Mondjuk meglesném a legdurvább koreai szervert is. 😊
Google dobta ki.
Amugy L2 re irtak valahol 1 millios aktivot is!! Az igaz lehet EU+NA-ra, de koreaban tuti sokmillioan nyomjak. Es akkor meg ott vannak a private serverek, amiket nem lehet megszamolni.

hát l2öröl olvastam már hogy 20,olvastam már 19,de olvastam 22 milliós elõfizetõi tábort,de ezt a "14milla de nem aktív"at nemvágom...😊 bár 1-1 milla eltérés is hatalmas szám,ezért egyértelmû hogy amiket én olvastam adatok,nem tutira tükrözik a valóságot,és hát kiváncsiságból utánnaolvasnék egy hivatalos adatnak😊
A WOW tul van a 10 millio aktiv elofizeton.
GW 3,5 millio eladott peldannyal buszkelkedhet, de ez a 4 reszre vonatkozik. Azonkivul csomo terulet pang az uressegtol, szoval eleg keves az aktiv jatekos.
L2 nek 14 millio usere van, de ez nem az aktiv, hanem az osszes.
EVE -nek konkretan 220 000 aktiv elofizetoje van.

GamerAdams007
3 hónapot játszottam vele. Agentezés nekem rohadtul egyhangú volt, és amíg gyengék a skilljeid mást úgy se nagyon tudsz csinálni, max bányászol, az meg még unalmasabb, csak bekapcsolod a lézereket azt 10 perc pihi. Scannelés szintén nem túl akciódús. 3 hónapig elvoltam, aztán meguntam. 180 milla ISK-ból már lehet venni 30 napos gtc-t, bár lehet közbe megszûnt és csak 50/100as van, értelem szerûen kicsit drágábban. Ettõl függetlenül végülis fizetsz érte, más kérdés, hogy mivel. Szal nem olyan, mint cabal vagy sro, hogy fél év kihagyás után csak gondolsz egyet és belogolsz. Mindenesetre sztem kicsit eltértünk a topictól, úgyhogy részemrõl ennyi a hozzáfûzni valóm.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

hát nem tudom te menyit tudsz a eve-rol de szerintem nem anyira 1-hangú a játék. a fizetést meg meg lehet úszní úgy hogy nem tudom hány millát összeszedsz a játékba havonta és azt is elfogatdják havidíjnak.

akor is az aion lessz a legjobb

na majd meglesem minjá,tuti lesz ott free 1hét game vagy valami...
GamerAdams007
Lóvés ûrscifimmo. Nagyon jó, csak egyhangú, így elég hamar bele lehet unni.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

én l2öt tudtam elsõ helyre,olvasgattam pár forumot ahol ilyen dolgokat írtak,de semmi konkrét adat nemvolt sehol,csak azt írogatták,hogy l2 magasan ver mindent jelen pillanatban,de itt ketten is megemlítettétek az evet,érdekes hogy ennyire az elején van és arról nemláttam semmit...az lóvés game amúgy?ki kéne próbálnom..😊
GamerAdams007
WoW mér ne lenne a helyzet magaslatán? Egyébként konkrét adatokat nem tudok de sztem elsõ három most L2, wow, meg talán gw vagy eve.

Andr0
eve online talán asszem

Armin & Ayu fan

ha már itt tartunk,tudja valaki hogy manapság számokkal alátámasztva melyik a legtöbb elõfizetõt számláló game manapság??de most komolyan kérdezem,mert wowról tudom hogy már nincs a helyzet magaslatán,csak kíváncsi vagyok mi vezethet😊)
GamerAdams007
AoC-ra is ezt mondták, de nagyon nem jött be nekik... kiadtak egy alpha verziót, ami ugyebár full bug az egész. Lvl 20-30 felett még content se nagyon van. Ennyit arról... meglátjuk Aion majd mit változtat az MMO-k világán, én kiváncsian várom.

Márcsak azért vetettem fel eme dolgot,mert Aion is elvisz pár embert az mmosok közé akik eddig nembiztos h ezt szerették,de a D3 is tuti elvisz pár mmost majd..😄
Na ez az😄 Amúgy tudom nem egy kategória a két game,de Diablo3 megfingathatja Aiont,de persze ez egyéni vélemény,meg attól is függ persze hogy melyiket mikor adják ki...
Andr0
a wow amugy sincs trónon

Armin & Ayu fan

Sokan azt mondják ez le fogja taszítani a WoWot a trónról
jah európában,bár az cb itt is meglesz idén
Vass Gábor
Most halasztották a játékot jövõre.