Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy mi változtatta meg a véleményem azt hagyjuk. A lényeg, hogy itt vagyok és várom, (elsõ játék amiért hajlandó leszek fizetni)
de, hogy milyen kaszt leszek ahhoz nekem kellene kis utmutató mi milyen mégis (skill leírások..stb) ha érted mire gondolok
nem azt mondtad hogy nagyon nem érdekel az aion ? 😄DDDddd
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
köszönöm szépen a helpet
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amig nem jelenik meg a game (ki tudja mikor fog végre) ajánlom a következõ játékot: VégzetÚr ingyenes böngészõs magyar és minõségi. Jól elvagyok vele 😊
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ezer meg egy éve😊
For others:
már csak 640et kell aludni aionig?😊?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Szeptember 7-ig mindenkinek van eselye!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
már 1 hete le akartam szedni a zenéket onnan csak mire az oldalra jutottam mindig elfelejtettem😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]