Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van egy oldal ahol kezdetleges cb2es skillek vannak felsorolva meg a tulajdonságok stb,de az csak útmutató h kb mire számítson az emeber mert azokat még sokmilliószor átformázzák,de egy karaktert le lehet belöle vonatkoztatni.ventrin keressél meg és meglessük az oldalt
na igen nem is nagyon érdekelT...
hogy mi változtatta meg a véleményem azt hagyjuk. A lényeg, hogy itt vagyok és várom, (elsõ játék amiért hajlandó leszek fizetni)
de, hogy milyen kaszt leszek ahhoz nekem kellene kis utmutató mi milyen mégis (skill leírások..stb) ha érted mire gondolok

Doomista
hát te ?û
nem azt mondtad hogy nagyon nem érdekel az aion ? 😄DDDddd

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

van valami oldal, ahol esetleg a skillek leírása megtalálható? vagy ilyenre még nincs esély?
köszönöm szépen a helpet

Lullaby
Jöhetne már... (:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

az elmúlt napokban állandóan leáll a szerver, karbantartás lehet vagy mi. De módfelett idegesítõ. Néha csak pár percre, néha órákra.

na lol. behalt az aionhun.hu oldal?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Zomil
kössz, de reklámot nem kérünk, pláne nem ref linkel...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

dougO
Sziasztok!

Amig nem jelenik meg a game (ki tudja mikor fog végre) ajánlom a következõ játékot: VégzetÚr ingyenes böngészõs magyar és minõségi. Jól elvagyok vele 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Looooser
tudsz koreaiul??? vagy csináltak már angol klienst? mert koreában az angol is nagyon beszélt nyelv, toom mert van koreai tv csatornám és 90%-ban angolil beszélnek Arigang FTV

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

november12 open beta a koreai szerón

Gordis2k
Igen sajna nekünk férfiaknak nem mindegyik szülinap a 20dik😊 visszont az öregedés nem ráncossá hanem sarmosá tesz😛

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Kata
és te is már alulról szagolgatod majd Ibolya nénit 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Gordis2k
Jaj te jó ég addigra te is és Lyan is 20évesek lesztek.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Kata
2090

[/cserf][/fülünyúl]

December eleje elvileg, aztán ki tudja..

Gordis2k
2009 q1 a koreai start date?

sose fog megjelenni. oly sokat kell csicsikálni érte.

Looooser
sztem itt mindenki koczka ^^

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

MeoH
Gordi nem alszik, mert kocka...

fuck mmo's..i.,

Ha a délutáni csicsikálásokat is beleszámolod😛P

Gordis2k
LOLLOLOL Hello!!!

Ezer meg egy éve😊

For others:
már csak 640et kell aludni aionig?😊?

Nethyrrea
valamibõl fizetni kell a fejlesztõket 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Kata
na mi van, póló már van, játék még nincs? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

hát reméljük asmodianlányon jobban fog kinézni mint így ez a póló..😊
Looooser
fenébe azthittem h vmi fiús vérthez tartozik...ehhh...

Az asmodian lány kosztümjéhez tartozott.

Hunnenkoenig
kicsit sokaig tartott, mert szenvedtem a kep atrakasaval PC-re :-)

Hunnenkoenig

Looooser
mi ez a lánc-dolog????

Itt van három kép/részlet/, de Hunnené úgyis szebb lesz.

Győri Devi
okés köszi

やられたらやり返す。倍返しだ!

Hunnenkoenig
Mindjart csinalok es kirakom, csak elö kell kaparni a fenykepezöt.

Győri Devi
egy képet a pólóról mutatnál legalább? 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

lol vaz,ahoz már kicsit õrültnek kell lenni hogy azt a pólót valaki fel is vegye😊
Hunnenkoenig
A mmogames.hu -n egy nyeremenyjatek soran 5 eredeti AION polot sorsolunk ki a regisztralt tagok közt!

Szeptember 7-ig mindenkinek van eselye!

ToCsEk
csak vipesek szurhatnakbe flasht?

Új vid.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

mostmár tudom miért éreztem az oldalon azt hogy valmit elfelejtettem 😊
már 1 hete le akartam szedni a zenéket onnan csak mire az oldalra jutottam mindig elfelejtettem😊

Győri Devi
hát a folyamatosan váltakozó banner hova tünt? 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

néztad AH-n a Letöltések részlegnél?😊

valaki régen berakott 1 linket ahonnan az aion zenéit lehetett leszedni. berakná valaki mkég1-szer aki ismeri a linket

csaknemtán.ilyen aljasok csak nem lesznek.

Simán kinézem belõlük, hogy azért CB-zgetnek ennyit, hogy egybõl egy kész játékot adjanak ki és ne kelljen ingyé OB-t adni ^^

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Looooser
ja requiemnél is wipe volt

mi az h "ha lesz eu-s ob..." miért ne lenne már?vagy hallottatok olyat valahol hogy nem lesz?😊)lol amúgy én idén 3 gamet kezdtem el ob vagy cb alatt tolni,egyiknél sem maradtak meg a karik,mindenhol wipe volt
Kreeder44
ha lesz eu-s OB... és csinálsz karit álltalában minden mmo-nál viheted tovább a karid csak arra az acc.-ra kell elõfizetned és persze megvenni a gamet 😊

aionhun.hu n minden infót megtaláltok
na ez jó kérdés.

Amúgy lesz EU-s OB? Ha igen akkor az ott csinált karaktereket az OB végén törlik, vagy lehet folytatni?

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]