Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
akkor nézd egy kicsit másképp:
- minden rangból meghatározott számú ember lehet, ergo ha nem romlana a rangod a "semmittevéssel" akkor elég lenne egyszer felgrindelni azt csókolom
- mi lenne szerinted a megfelelõ büntetés ha meghalsz? - ha a katonát megölik a háborúban nem kel fel többet és egy idõ után feledésbe merül a rangjával együtt, miért baj az, hogy más léphetne a helyébe?
kötöszködni lehet a rendszerrel végülis, nincs olyan játék ami mindenkinek tetszene.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
1. Lemészárolok 10k ellnfelet, én leszek a übermega-vezérharcos
2. Veszek egy páncélt, hogy ne dögöljek meg, ha nekem jön pistike
3. Hopp, Alcsicskahelyettes-segéd lettem csilivili páncéllal.
EZ csak nekem sántít?
Miért lenne hülyeség, hogy nem romlik a rankod, ha már elértél valamit? IRL melyik tábornokot fokozták le, mert éppen nem rohant agyatlanul, ha uj háboru tört ki valahol?
Régen is, ha egy katona dicsöséget szerzett, megbecsülték akkoris, amikor egy bálba elment 2 háboru között. NEM?
Olvasgattam beszamolokat koreabol, bizonyos rang felett mar nagyon meg kell gondolni mit vallal be az ember. A testorseg az alap, egyedul sehova, esetleg pve-bol farmoljak ki a maradek pontot, nehogy levagjak kint es bukjon tobb napi melot ero pontot.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nah ezekbõl volt nálam egy rakás +2 volt a max amire felment...
Szóval?😊
Nem azért maradnak meg a régi skillek, hogy hosszabbnak tûnjön a lista😊
No meg aionarmory 1.0-áról frissített állapotokat tükrözik (45-ös skillek kihúzva 50-ig), azóta már igen sok dolog került a játékba.
Elyos és Asmodian only-t levonva, Assa-val közös skilleket levonva, a 12 szintenként ismétlõdõ (igen ua, csak erõsebb) skilleket levonva, már nincs is annyi.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
szedd le innen: aion client
csak 1 ingyenes regisztráció kell és durván 15 percet várni és jön is lefele (nekem 2MB-vel)
Gladi pl gyúrhat phy attackra, critre, de akkár parry-ra is.
2: ez a barom installer harmadszor szopat meg, ugye 6gigát szeretne letölteni.. hagytam elõször 6500 megáig, mikor ki kellett kapcsoljam, persze 0byte-ról "folytatta", ma délután pedig chello elment egy pillanatra 85%-nál, és persze ismét törölte az egészet.
Ha tudtok valami gyors letöltési helyet azt privátban szívesen fogadom.
TAO BoT Warr
Aionban nincsenek ágak, nincs kötött specializáció.
Itt van minden kasztnak 100+ skillje, kap mellé 20-40 stigmát s abból alkothat olyat, ami az õ játékstílusához igazodik.
Röviden: nagyobb a szabadság.
Minden kasztról lehet látni, hogy mik felé nyithat, sok kaszt már önmagában hibridet képez más hasonló MMOk általános kasztjaihoz képest, hogy késõbb a játékos maga alkothassa meg az általa követni kívánt utat. Nincs megadva x "talent-ág", hogy azokat kövesse mindenki, kivétel nélkül.
Szerintem ez sokkal nagyobb stratégiai elemet, izgalmat és meglepetést biztosíthat egy-egy pvp során, mint egy specializációkra osztott kasztrendszer. Nem lehet tudni pontosan, hogy mire is számítson a játékos, ha az ellenséggel találkozik, lévén csak tapasztalat útján lehet rájönni, hogy milyen taktikát is használ az ellen valójában, ami azért valljuk be, egy kötöttebb, specifikáltabb rendszerhez képest mindenképp jó dolog.
Szerintem az ágak meg specifikációk nemlétét(legalábbis inyourface módon) nem hiánynak, vagy egyszerûsítésnek(sõt!) kell tekinteni, hanem szabadabb játékmenetet, mélyebb és jobb taktikai rendszert nyújtó lehetõségnek.
Alap stigmakat szerezhetsz questekbol, random drop-bol. A komolyabb stigmakat endgame bossok dobjak, vagy rengeteg pvp pontbol lehet megvenni. Ezek mar kb. olyan erosek mint wow-ban a tree-k vegen levo skillek.
Gondolom raid boss-bol inkabb pve, abyss pontokbol meg inkabb pvp stigmakat lehet szerezni. Armory nagyon hianyos ezen a teren, szoval ez csak spekulacio.
Chain skilleket legjobban a jatekban lehet latni a skill oldalon, ott megvan vegig miket kapsz meg kesobbi szinteken atlathato modon.
aionhun-on olvasgass róla infót, rengeteg variácio lesz igy
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mókás aion karakterek
Chaincasting-ot nem igazán értem, adott egy második szintû spell, amit bizonyos elsõ szintû után lehet csak elsütni, de miért van a tooltipben másképp elnevezve? Ez magasabb szinten hogyan néz ki, vannak-e választási lehetõségek, be lehet-e iktatni egy-egy sima spellt a chainbe?
A stigmákon kívül akkor nem is lesz más változtatható tulajdonság, szokásos talent tree? Nem lesznek így unalmasak a classok?
A PvP mennyire van korlátozva területileg?
Végül egy kérés, ha valaki esetleg megengedné, hogy magasabb szintû mage karakterét kipróbáljam, lekötelezne. Ugyanis béták alatt nem vagyok túl motivált a szintezéshez.
Tenyleg a legigeretesebb wow mellett mmo-ban sztem.
En ugy tippelem egy kis beta teszt utan, hogy biztosan tobben fogjak stabilan nyomni, mint a warhammert vagy a conant.
Nekem olyan feelingu a jatek, mintha osszegyurtak volna mindent, wow/lineage/guild wars/kis manga, stb.
Es eleg jol sikerult a jo tulajdonsagokat osszehozni ezekbol.
Szemely szerint a manga stilus nem igazan jon be es nem hiszem fogok jatszani az Aionnal komolyabban, de az biztos hogy elsore jo jateknak tunik.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
need beta key
The beta key below will only allow you into this week?s beta event. For future beta access, you will need another key, or you can preorder Aion for access to all beta events, plus other exclusive preorder benefits
need beta key
anti hero
Én nem tudom minek kell kulcsot adni ha csak 1 töredékét tesztelheted a játéknak, más meg élvezheti rendesen. Akkor inkább ne adtak volna. Ha tudom ezt elõrendelem. :S
Bevehetnék étkezésre a szebbik felemet.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim