Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Jaja...szerintem amúgy rengeteg ember lesz aki így fogja csinálni és amolyan "fejvadász" módjára fogja kergetni a magas rank-al rendelkezõ egyéneket az ellenséges frakciókból. Ja meg ugye minnél magasabb valakinek a rankja - tied minnél alacsonyabb, annál több Abyss pointot kapsz ha jól tudom...szóval nem kell aggódni 😊 Bevásárolsz és mint a jó predátor elmész vadászni 😊
Hamed
Sztem sokkal izgalmasabb, hogy nem tudhatod hogy a lowrank ellenfel akit le akarsz genkelni egy friss 50-es noob, vagy egy veteran aki epp most vasarolt be epixbol es lever mint vak a poharat. Plusz at lehet szabni a ruhak kinezetet, tehat ranezesre meg nem mondod mi van rajta.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

hehe
akkor nézd egy kicsit másképp:
- minden rangból meghatározott számú ember lehet, ergo ha nem romlana a rangod a "semmittevéssel" akkor elég lenne egyszer felgrindelni azt csókolom
- mi lenne szerinted a megfelelõ büntetés ha meghalsz? - ha a katonát megölik a háborúban nem kel fel többet és egy idõ után feledésbe merül a rangjával együtt, miért baj az, hogy más léphetne a helyébe?
kötöszködni lehet a rendszerrel végülis, nincs olyan játék ami mindenkinek tetszene.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

capaszabi
ez elég furának tünik (RP és logikai szempontból mindenképp):

1. Lemészárolok 10k ellnfelet, én leszek a übermega-vezérharcos
2. Veszek egy páncélt, hogy ne dögöljek meg, ha nekem jön pistike
3. Hopp, Alcsicskahelyettes-segéd lettem csilivili páncéllal.

EZ csak nekem sántít?

Miért lenne hülyeség, hogy nem romlik a rankod, ha már elértél valamit? IRL melyik tábornokot fokozták le, mert éppen nem rohant agyatlanul, ha uj háboru tört ki valahol?
Régen is, ha egy katona dicsöséget szerzett, megbecsülték akkoris, amikor egy bálba elment 2 háboru között. NEM?

Hamed
Itt a pontokbol jobb cuccokat veszel, a rang onmagaban nem er semmit. (kiveve a rank1 hero kepesseg, dehat az eselytelen) Ha elkoltod a pontjaid utana visszaesel arra a szintre amennyid maradt. Szoval lehet fesziteni magas rangon hetekig, de akkor a karid nem fejlodik.

Olvasgattam beszamolokat koreabol, bizonyos rang felett mar nagyon meg kell gondolni mit vallal be az ember. A testorseg az alap, egyedul sehova, esetleg pve-bol farmoljak ki a maradek pontot, nehogy levagjak kint es bukjon tobb napi melot ero pontot.

Abyss pontokat nem csak pvp-vel lehet szerezni, instance, balaur farm, stb... szóval sok mindenért jár abyss pont amivel tudod fejleszteni a szintedet, az meg milyen hülyeség lenne ha a rankod úgymond nem "romlana"?! abyss pontból meg veszíthetsz ha az ellenfél leöl, vagy épp valami geart vásárolsz belõle... sok variáció van.. 😊

capaszabi
kérdés: Az abyss rendszer olyan lesz mint a régi 14 rankos WoW pvp rendszer? Vagy miben fog különbözni? Mert ha itt is tartani kell a rankot x hétig hogy feljebb lépj. és amugy romlik a rank, ha nme pvp-zel, akkor elég szopo, nem beszélve arrol, hogy idö-függö és nem skill függö lesz, acc-share meg alap lesz, és azt ugye kb nem nézi NCsoft. :S

foxpal
Ide régen irtam😄
Van most valmai cbt?

10

És mennyi a max ench?

15 szintnyi különbségnél 100%-os az esély, persze ez azt jelenti, hogy lvl36-tól már nincs ilyen.

Zomil
szerencse függö 100%-os esély sosincs, ez olyan mint amikor egy 2. manastone-t akarsz belerakni a cuccodba, teljesen mázlifüggõ, nekem a rekordom eddig egy +7-es bot 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

na hátha valaki ki tud okosítani "plusszolás terén", tehát adott egy lvl 15ös szintû 1h sword, vannak ugye a plusszoláshoz szükséges cuccok (a neve nem jut eszembe), mitõl függ, hogy beadja 100%-osan az enchantot a következõ szintre? példaképpen tegnap próbálkoztam ilyennel lvl 18-as 1h sword + lvl 15/20/22 "enchant kõ"
nah ezekbõl volt nálam egy rakás +2 volt a max amire felment...
Szóval?😊

DarkHorSe
Koszi az accot hamed !

Swedish people are albino monkeys

Frakció-specifikus daraboknál csak felezni kell, az újabb rangú skillek pedig nem írják felül a régieket, s bár egy recharge-on vannak, nincs értelme egybevonni õket: ugyanúgy használhatók a késõbbiekben is (mana management az Abyssban elég kemény lenne, ha minden egyes alkalommal a legmagasabb rangú lenne benyomva, a lowlvl karakterek resistjérõl nem is beszélve).

Nem azért maradnak meg a régi skillek, hogy hosszabbnak tûnjön a lista😊

No meg aionarmory 1.0-áról frissített állapotokat tükrözik (45-ös skillek kihúzva 50-ig), azóta már igen sok dolog került a játékba.

akkor már nem írom le😊

http://www.aionarmory.com/search.aspx?browse=6.8

Elyos és Asmodian only-t levonva, Assa-val közös skilleket levonva, a 12 szintenként ismétlõdõ (igen ua, csak erõsebb) skilleket levonva, már nincs is annyi.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lapozz végig bármilyen skill-listát.

Tatyla
nocsak ki Aionozik 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

antgecc
Valaki nem tudja, hogyan lehet invert mouse look-ot használni? Nem találom sehol. Vagy nincs is benne ilyen? Megõrülök ettõl a kamerától.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

szia

szedd le innen: aion client

csak 1 ingyenes regisztráció kell és durván 15 percet várni és jön is lefele (nekem 2MB-vel)

Stigma-k speciális skillek. Ám ruha is sokat számít.
Gladi pl gyúrhat phy attackra, critre, de akkár parry-ra is.

1: akkor mégis, mitõl különbözik 2 azonos karakter -> mik azok a stigmák PONTOSAN?

2: ez a barom installer harmadszor szopat meg, ugye 6gigát szeretne letölteni.. hagytam elõször 6500 megáig, mikor ki kellett kapcsoljam, persze 0byte-ról "folytatta", ma délután pedig chello elment egy pillanatra 85%-nál, és persze ismét törölte az egészet.
Ha tudtok valami gyors letöltési helyet azt privátban szívesen fogadom.

100+ skillt és a 40 stigma-t honnan szülted ? 😄

Augusztus vége és fizetõs.

MadeInHell
Sziasztok volna 1-2 hülye kérdésem mert nem tudok semmit errõl a játékról csak videókat láttam eddig.Fizetõs lesz a játék? és mikor lesz open beta? kössz

TAO BoT Warr

Szerintem ellentétes oldalról van megközelítve a dolog.

Aionban nincsenek ágak, nincs kötött specializáció.
Itt van minden kasztnak 100+ skillje, kap mellé 20-40 stigmát s abból alkothat olyat, ami az õ játékstílusához igazodik.
Röviden: nagyobb a szabadság.

Minden kasztról lehet látni, hogy mik felé nyithat, sok kaszt már önmagában hibridet képez más hasonló MMOk általános kasztjaihoz képest, hogy késõbb a játékos maga alkothassa meg az általa követni kívánt utat. Nincs megadva x "talent-ág", hogy azokat kövesse mindenki, kivétel nélkül.

Szerintem ez sokkal nagyobb stratégiai elemet, izgalmat és meglepetést biztosíthat egy-egy pvp során, mint egy specializációkra osztott kasztrendszer. Nem lehet tudni pontosan, hogy mire is számítson a játékos, ha az ellenséggel találkozik, lévén csak tapasztalat útján lehet rájönni, hogy milyen taktikát is használ az ellen valójában, ami azért valljuk be, egy kötöttebb, specifikáltabb rendszerhez képest mindenképp jó dolog.

Szerintem az ágak meg specifikációk nemlétét(legalábbis inyourface módon) nem hiánynak, vagy egyszerûsítésnek(sõt!) kell tekinteni, hanem szabadabb játékmenetet, mélyebb és jobb taktikai rendszert nyújtó lehetõségnek.

Hamed
Kicsit GW-re hasonlit a dolog ezzel a cserelgetheto skill keszlettel, meglatjuk hogy fog mukodni elesben. Remelem nem az lesz, hogy 1 honap utan megvan az optimalis pvp vagy pve stigma elosztas es minden kari azzal a leosztassal megy.

Hamed
Klasszikus tree-k (pvp, pve, hibrid) nincsenek a jatekban. Van egy alap megveheto skill keszlet minden kasztnak, plusz max szinten hasznalhatsz 5+3 stigma skill-t ami ugymond a "specializacio".
Alap stigmakat szerezhetsz questekbol, random drop-bol. A komolyabb stigmakat endgame bossok dobjak, vagy rengeteg pvp pontbol lehet megvenni. Ezek mar kb. olyan erosek mint wow-ban a tree-k vegen levo skillek.
Gondolom raid boss-bol inkabb pve, abyss pontokbol meg inkabb pvp stigmakat lehet szerezni. Armory nagyon hianyos ezen a teren, szoval ez csak spekulacio.

Chain skilleket legjobban a jatekban lehet latni a skill oldalon, ott megvan vegig miket kapsz meg kesobbi szinteken atlathato modon.

Magh
Aion Armory-t nézegettem, de alig van valami. Találtam összesen 2 chaincasting képességet meg pár stigmát. Nem értem, ez hogyan felelne meg pl. egy sima háromágú talenttreenek, írhatnál egy példát.

Zomil
a stigma kb. felér egy talent fával fõleg az uj 1.5-ös patch-tõl
aionhun-on olvasgass róla infót, rengeteg variácio lesz igy

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
ezek jok :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kis móka 😊 ha már valaki linkelte akkor kéretik törölni a commentet:
mókás aion karakterek

Magh
Én is azt mondom, hogy jobbnak tûnik az utóbbi pár évben megjelent MMO-knál, a kezelhetõség közelíti a WoW-ét, jól összerakottnak néz ki. Aztán majd meglátjuk, mit hoz az endgame. Pár kérdés:

Chaincasting-ot nem igazán értem, adott egy második szintû spell, amit bizonyos elsõ szintû után lehet csak elsütni, de miért van a tooltipben másképp elnevezve? Ez magasabb szinten hogyan néz ki, vannak-e választási lehetõségek, be lehet-e iktatni egy-egy sima spellt a chainbe?

A stigmákon kívül akkor nem is lesz más változtatható tulajdonság, szokásos talent tree? Nem lesznek így unalmasak a classok?

A PvP mennyire van korlátozva területileg?

Végül egy kérés, ha valaki esetleg megengedné, hogy magasabb szintû mage karakterét kipróbáljam, lekötelezne. Ugyanis béták alatt nem vagyok túl motivált a szintezéshez.

Hát nekem az jött le hogy nagyon jó játék 😊
1 óra alatt sokminden lejöhetett belõle, bár ahogy látom azt írtad h megfogod venni 😊

Nincs valakinek egy fölös cdkey?

Smithwarden
Pedig nem rossz jatek.
Tenyleg a legigeretesebb wow mellett mmo-ban sztem.
En ugy tippelem egy kis beta teszt utan, hogy biztosan tobben fogjak stabilan nyomni, mint a warhammert vagy a conant.
Nekem olyan feelingu a jatek, mintha osszegyurtak volna mindent, wow/lineage/guild wars/kis manga, stb.
Es eleg jol sikerult a jo tulajdonsagokat osszehozni ezekbol.
Szemely szerint a manga stilus nem igazan jon be es nem hiszem fogok jatszani az Aionnal komolyabban, de az biztos hogy elsore jo jateknak tunik.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Na ezt a játékot is kár volt kipróbálni, már most tudom hogy meg fogom venni, pedig alig 1 órája játszok.
Tatyla
Ryo most benn van én nem írj rá!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

drop
kaphatok egy invet a guildba karakter nevem dorka

na 1300 ft ert vettem preorderes kulcsot tökömsefog ittszenvedni 😄 Azphel szerveren vagyok van valami magyar guild itt?

need beta key

ezt a szemétséget most olvasom el rendesen a kapott emailt amit a második beta hétvégénél kaptam:
The beta key below will only allow you into this week?s beta event. For future beta access, you will need another key, or you can preorder Aion for access to all beta events, plus other exclusive preorder benefits

need beta key

Tatyla
nekem is az NcSoft küldte de jó minden hétvégére...

kisfigi
Szept 15 asszem

Destiny. The design is clearly ancient.

sziasztok nub kerdes, de total uj vagyok AIONbol, mikor jon ki a retail ?

anti hero

Pedig nekem és másoknak is megy vele.

Az a poén hogy nekem is ezt írja ki, csakhogy nekem már hozzá van adva a preorder key is, mégse enged be.
Devil_Gy
ok megvan a hiba! "For future beta access, you will need another key, or you can preorder Aion for access to all beta events, plus other exclusive preorder benefits."
Én nem tudom minek kell kulcsot adni ha csak 1 töredékét tesztelheted a játéknak, más meg élvezheti rendesen. Akkor inkább ne adtak volna. Ha tudom ezt elõrendelem. :S

Bevehetnék étkezésre a szebbik felemet.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim