Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok
Ez a játék fizetös vagyis olyan mint a wow?😄 vagy csak olyan mint a gw?
ITT, bár ez 1.0-ás verzió, nagyon sok változás volt azóta, de alapnak nem rossz.

Valami blog-on volt, ahol mondta a srác h istenes 10 percig 80k hp-val rohangálni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hamed
Ezekrol hol talaltatok infot? Marmint hero/officer buffok, skillek, stb.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Jaffa 2843
hali

lehet kulcsot szerezni valahonnan? :S

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Healelni lehet ? Mert 80k hp-t nem könnyû levinni 😄
Ám a 8 guardian nem kap semmit ? Mintha úgy rémlene.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Tatyla
1.nem
2.igen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

capaszabi
kérdések:
1. ha simát rendelek elõ, nem csak digitális kulcsot, akkor is kapok bétakulcsot galaxisnál?
2. ha az eurogamer-es bétekulcs valóban csak az elõzõ bétaára jogosított, és valahonnan szerzek kulcsot, akkor az új accountot kreál, vagy folytathatom az elõzõ karim (ergo ráupgrade-elhetem e az elözö kulcsra) ?

ok kösz közbe énis utána jártam😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Tatyla
beterhelik hacsak nincs külön pre-order kulcs rendelés mint a cd galaxisnál

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ha megrendelem a játékot külföldi oldalról (preorder) akkor vajon azonnal beterhelik a kártyámat az egész összeggel vagy csak mikor már postáznák (tehát szeptemberben)?

Tatyla

itlosz78
http://aionhun.hu "Ez a cím nem elérhetõ."

Csak nekem nem elérhetó vagy nektek is?

Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.

így van, egészen pontos kép úgyis csak ingame fog kialakulni mit merre hogy 😊 hozzáteszem, siegek alkalmával biztos zerg lesz, de remélem (mivel tapasztalataim szerint nincs olyan mint war-ban "open party" bárki becsatlakozhat stb, alliance sincs...) lesz elegendõ kiscsoportos pvp is, + ha jól láttam nem lehet korlátlanul elfoglalni minden erõdöt (idõlimites+balaurok közbeszólnak), meg ugye ott vannak a Riftek(random átjárók a másik térfélre ami korlátozott számú embert enged át),szóval hamár WAR-hoz is hasonlítjuk akkor több lehetõség nyílik a kisebb pvpkre, eszetlen zergbe nem fog jönni úgy az AP...

Jockey
pont ez az amit, a wow-ból nem kellet volna lenyulni szvsz, mert már ott is dühítõen fos volt:-)
no mind1, meglássuk

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
értem én, van is benne logika, de pont nekem aki casual lesz, kevésbé vonzó ez..
továbbá felveti a zerg problémát is a dolog, mivel ugyebár ne járkálj egyedül vagy kis csapatba, mert bezergelnek..
ez már probléma volt war-ba is.
másik mmo-ba pl nem vesztes rankot de nehezen növekszik a rankod, és látod ki mekkora rangú, tudod mire számíthatsz és ha leteszed õket fasza élmény..:-)
szal nekem a rang/zerg kényszer bajom van, de persze majd meglássuk mi alakul ki ingame high lvl-n

ha egy guild ezt meg tudja csinálni akkor meg is érdemlik, de mivel PvPvE, a 3. frakciónak is lesze beleszólása szvsz....

Magh
Viszont ha egy guild monopolizálja a magasabb rangokat (pl. top 150), mit lehet tenni, ha állandóan rommágearelt, nagyobb csopotokban mászlálnak, extrém kpd-vel.

Zomil
ez igy van😊

ezért hatalmas felelõtlenség abyss-ban magasabb rank-on egyedül kóricálni, mindig legalább 2-en kell, h menjenek, mert magasabb rank-on többet lehet bukni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Magh
Ebben az esetben ha elérek egy magasabb rangot, bevásárolok, visszaszerzem a rangot, majd a továbbiakban fenntartom a szükséges k/d arányt (és nem mészárolnak halomra r1 arcok), már nincs is szükség grindre.

Zomil
ha megölnek/vmi cuccot veszel

ha nem csinálsz semmi akkor tudtommal nem csökken 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Magh
Konkrétumot írna valaki a pontvesztésrõl? Magától is csökken, vagy csak ha megölnek?

Zomil
és azt kihagytad, h az sem tenne tul jót a játéknak, ha egy idõ után mindenki max-os rank-al rohangálna, igy legalább az ember 2x is meggondolja, h megéri-e neki kivenni egy picivel jobb cuccot magának a pontokbol v bõven elég a mostani is

Legalább állítanak valami célt a játékosok elé.
Szvsz pont ez a jó, hogy van valami bünti ha meghalsz nem pedig csak a x gold / soul healer etc... igenis kell valami különben mit érdekelne, hogy meghal a karakterem, és?-> megyek újra... kb + kialakulhatna egy úgymondd AP farm a 2 oldal játékosaival, így valószínûleg nem fog mert senki nem akar veszíteni a pontjából...

Jockey
miért jöttem volna fikázni?
csak leírtam, mi tetszene..

látom jöttél fikázni;D

Jockey
pedig a rank vesztés nekem se tetszik:-)
inkább tegyék nehezen elérhetõvé a ranklépést, de ha egyszer eljutottam egy szintre akkor ne fokozzanak le..:-)

mondj egy mmo-t ami nem az idõt preferálja 😞 mind a grindrõl szól mindegy, hogy pvp vagy pve..

nahigen😄

Zomil
öhm talán nem volt elégszer kihangsulyozva: aki egyedül kóricál abyss-ban az magára vessen...

capaszabi
"de ajánlom figyelmedbe a bannerben található oldalt, napi 20 óra bg helyett olvasgass egy picit ott..."

segithetnél, hogy hol is találok az emlitett helyen ÉRDEMI információt...

capaszabi
bajom semmi, csak szar a rendszer, már elõre látszik 😄
24/7 pistike, aki zergel agyatlanul grp-ban behozhatatlanul nagy elönyben ban azzal szemben, aki mondjuk 3 orát játszik, de lever mindenkit 1v2-ben is skillbõl.

capaszabi
látom kicsit fogalmatlan vagy. a rank elbukása nem egyenlõ a rankból adódó képességek elbukásával. Attól hogy látszik a nevemnél, hogy én elértem force-commander rankot, attol még elveszithetem a godlike képességet.

a másik amit nem értesz, hogy attól, hogy egy rendszer az idõt preferálja és nem a skillt, attól nem lesz jó.

a k/d arány jónak tûnne, de ez meg classpreferenciát fog eredményezni, egy olyan karinak, akinek nincs healje/ meglepetése/ cc-je, sose fog jó kd arányt mutatni.

helliSh
Mellesleg béta tesztekre hol lehet jelentkezni?

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

helliSh
Sajnos anyagi helyzet miatt biztosan nem fogom tudni megvenni ill gc-t fizetni, de nagyon remélem hogy ebben is lesz tört szerver. Bár azt azért sajnálom hogy ncfost mindent a Lineage ra épít. Ez tiszta Lineage 3, néztem képeket van olyan fegyver ami 100%-osan eggyezik is. Nomeg a rucik, de jó lesz!

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

s0n1c
"Ez egy olyan dolog,hogy aki többet dolgozik mint a másik,ugyanolyan melót,akkor több manit keres,ha kevesebbet,hát kevesebbet." - bocsáss meg nem tudom dolgozol e, de ez rl kurvára nem így van 😊 Akkor nem itt tartana nagyon sok dolog, de ebbe nem megyek bele.
gondolom ha írni tudtok akkor olvasni is 😛 aionhun.hu ...

itlosz78
A havidíjakról tud már valaki mennyibbe fog fájni? Lesz lifetime lehetõség?

Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.

helliSh
Valami fix dátum hogy mikor jelenik meg a game?

Ez egy olyan dolog,hogy aki többet dolgozik mint a másik,ugyanolyan melót,akkor több manit keres,ha kevesebbet,hát kevesebbet.játékban is ez van,aki sokat játszik,sok cuccot szerez ahoz képest mint aki keveset tud csak,ez az mmok kiküszöbölhetetlen része,nincsen rá megoldás,nem is kell nagyon belegondolni sem...ez egy olyan mûfaj,amit napi 1-2 órában nemigazán lehet élvezni hosszútávon,legalább is akinek vannak kimaxolási tervei,tehát ott sem biztos hogy magával a rank rendszerével volt a baj,hanem hogy aki nemtudott sokat játszani ahoz hogy elérje,annak szurta a szemét.capaszabi amúgy ha nemlehetne elbukni a rankot,akkor az az ember lenne minden szerón frakcionként a hero végig aki legelõször megszerezte,az szerinted fasza lenne?kicsit gondold át elõször mit mondasz
Nem csak a r18-as "lesz raidboss". R10-tõl mindenki kap Guardian formát, ez frakciónként kb 200 embert jelent. R10-tõl felfelé minden rankon egy-két-három új Abyss Guardian skillt kapnak a játékosok. R18-t nevezik Hõsnek, mert abból csak egy lehet frakciónként.

Mivel a pontok mellett a kill/death ratio is számít, tehát az adott rankhoz szükséges minimális pontszám megszerzése után hiába farmol valaki, ha nincs megfelelõ arányú k/d-ja.

óránként 20 percre?😊

Tatyla
jaja rank1= raid boss

Zomil
rank1 ugye csak 1db lehet és az kap egy szép kis buffot 😊

egyedül nem sok esély lesz leverni több ember kell majd oda

amugy ha nem elsõ vagy akkor végülis teljesen mind1 mekkora a rangod, szépen a te tempódban gyüjtöd a pontokat és majd kiváltod a cuccokat
jelenleg semmi pluszt nem adnak azon az 1db emberen kivül, csupán abyss cuccok beváltására jó a pont, ami mondjuk elég fontos 😊

Magh
Mindenesetre egy hasonló rendszer a WoW-ban pl. nagyot bukott, mert a farmot 99%-ban az engedhette meg magának, aki nem dolgozik, nem tanul, nem csinál semmit, hanem napi legalább 10 órát grindel, magyarul tizenéves suhancok. Ez teljesen elértéktelenítette a rangot. Hogy a rank hogyan apad és ez mit von maga után, teljesen lényegtelen.

A rank1 karakter mit kap amúgy? Mennyi esélye van valakinek közepes gearreal egy maxolt karakter leölésére, már ha az van olyan hülye, hogy egyedül nyomul?

de igazából nem is értem mi most a bajod tulképpen?!😊
abyss pont a cuccok miatt kell nagyjából, a rang nem ad semmi pluszt kivétel az elsõ (frakciónként 1 lehet ebbõl).
Abyss pontokat NEM CSAK PVPbõl szerezhetsz... de ajánlom figyelmedbe a bannerben található oldalt, napi 20 óra bg helyett olvasgass egy picit ott...

Tatyla
én kínain egészen rank 4-ig húztam magam és nem csak pvp-vel hanem abyss questtel...

capaszabi
sajna nem tudom másképp nézni, anno rank 13-ról 14-re 13! héten keresztül kellett napi 20 órát bg-zni! Nem kivánom senkinek.

a minden rangból meghatározott számu ember lehet, meg kicsit sántit, mivel pont alapu a rank. x ponttól y rank vagy. Ha 10 ember éri el a pontot akkor 10 lesz azon a rankon, ha 100 akkor 100. nem?