Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Viszont a zenek nagyon jol sikerultek. Asmo kezdon az elso flight pontnal durvan komoly zene megy, eloszor csak acsorogtam ott es feltoltam a hangerot. Kar, hogy az a basszusgitaros csellos darkos dal nincs rajta az OST-n..
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egyedül az furcsa, hogy nem a szó végén vannak a hangsúlyok, de az meg csak megszokás kérdése.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Egy kis off, bocsássatok meg... ^^
Alakulgat egy Elyos Légió az eredeti EU szerverre. Jelenleg 9 tagot számlálunk magunk közt, és ez egyre gyarapodik. Aki úgy gondolja, hogy megéri áldozni erre a játékra azt a havi kis összeget, és szeretne egy vidám, jó hangulatú társaságot, itt a helye! A Légió neve Exalted (Feltörekvõ), fõként a Casual játékstílust kedvelõ légió, de ha kell, átcsapunk Hardcore-ba. Többek közt lesz majd .hu domain, tárhely, valamint TS vagy Ventri, megegyezés szerint (lehet mindkettõ). Amennyiben felkeltettük a figyelmed, írj e-mail-t az [email protected] címre, vagy vedd fel MSN-re a [email protected] címet.
Üdvözlettel,
Blocker
Exalted Legion Tagfelvétel (Elyos)! E-mail/MSN: [email protected]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a képen a spellbooknak van olyan statja ami MAGIC CRITET ad, nah most nem az volt, hogy a magic nem critelhet ezért nagy az alapdmg-e?!
Ha valóban két különbözõ verzió van a gépen, próbáld más mappákba rakni õket.
Config file error. Duplicate entries found for an item with ID: Aion
az aion tört szervereket pedig egyenként fogom szétrúgdosni <#mf2>#mf2>
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
OFF vége sry all!
★ 汤姆 李
Azthiszed itt ömleni fognak Aion-ban Player-ek?
Tévedsz,ez is fizetõs lesz idõ után ugyanúgy le fog csökkeni mint bármelyik másik mmo..
★ 汤姆 李
XP sp3 rakjak fel vagy vista sp2?Az Aiont nem zavarja be a vista.
Este akarok majd telepiteni ha ajánljátok a vistát akkor kipróbálom.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
De kb semmire sem jó, max karicsinálásra.
A http://aionemu.try.hu oldalon igyekszem összegyûjteni az ezzel kapcsolatos adatokat. Már alfateszt szintjén léteznek is free szerverek, de még messze a kész állapot.
Én nem szeretem az ilyeneket azt hittem ebbõl nem tudnak tört szervert csinálni!De ugy látszik próbálkoznak vele!
Az oldal nekem nem jött be.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
lehet valami elrontottam, de itt melóba nálam nem látszik :i
Aion sport!