Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
neverwinter nights óta vágyom arra, hogy spellcasting közben beszéljenek a karakterek, szal spec én nem fogom
Hamed
10 perc utan ugyis idegesito lesz mind es kikapcsoljatok:]

Viszont a zenek nagyon jol sikerultek. Asmo kezdon az elso flight pontnal durvan komoly zene megy, eloszor csak acsorogtam ott es feltoltam a hangerot. Kar, hogy az a basszusgitaros csellos darkos dal nincs rajta az OST-n..

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

BEAST
Azon kivul hogy nincs bennuk egy szemernyi elet sem, tenyleg nincs veluk gond :d Az azsiai hangokkal nem volt kulonosebb gondom, lehet furcsak, de legalabb tenyleg beleelik magukat es oszinten vinnyognak 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A hangszín meg mélység jelentõsen jobb, mint a keleti hangoknál, úgyhogy emiatt nem panaszkodom.
Egyedül az furcsa, hogy nem a szó végén vannak a hangsúlyok, de az meg csak megszokás kérdése.

Sáska
ha valakinek nem indulna el az NCsoft launcher, akkor instalalja fel az arial es verdanda fontokat......<#falbav><#idiota>

Sáska
thx

Krinyo

Krinyo
Na elmennek a k.anyjukba.

BEAST
Nem open, de lesz.

Sáska
most hetvegen lesz open weekend?

@fragstar: link

BEAST
bleh...

FragStaR
Vettem egy ilyet : Aion: The Tower of Eternity : Presell Bonus Key - European region de ez a NCSoft installer valami halál nincs egy normális link ahonnan le lehetne szedni a klienst mert 25x. áll már le a letöltés ha meg jön akkor õrületes 40-60 kb / sec el max

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

capaszabi
Aionban ILYEN a plate felszerelés is, sokat mutat! 😄

Tatyla
dehogy

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

akkor finoman szólva kitörölhetem vele😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Üdv all!
Egy kis off, bocsássatok meg... ^^
Alakulgat egy Elyos Légió az eredeti EU szerverre. Jelenleg 9 tagot számlálunk magunk közt, és ez egyre gyarapodik. Aki úgy gondolja, hogy megéri áldozni erre a játékra azt a havi kis összeget, és szeretne egy vidám, jó hangulatú társaságot, itt a helye! A Légió neve Exalted (Feltörekvõ), fõként a Casual játékstílust kedvelõ légió, de ha kell, átcsapunk Hardcore-ba. Többek közt lesz majd .hu domain, tárhely, valamint TS vagy Ventri, megegyezés szerint (lehet mindkettõ). Amennyiben felkeltettük a figyelmed, írj e-mail-t az [email protected] címre, vagy vedd fel MSN-re a [email protected] címet.

Üdvözlettel,
Blocker

Exalted Legion Tagfelvétel (Elyos)! E-mail/MSN: [email protected]

Mikor a könyvvel simán támadsz, az critelhet.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

http://forum1.onlinewelten.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fnews.mmosite.com%2Fcontent%2F2009-07-28%2F20090728022859128%2C1.shtml

a képen a spellbooknak van olyan statja ami MAGIC CRITET ad, nah most nem az volt, hogy a magic nem critelhet ezért nagy az alapdmg-e?!

Krinyo
kínai béta volt fenn egész más helyen

Tippre azt mondanám, hogy két Aion klienst ugyanarra a helyre másoltál.
Ha valóban két különbözõ verzió van a gépen, próbáld más mappákba rakni õket.

Krinyo
találkozott már valaki ezzel a problémával?

Config file error. Duplicate entries found for an item with ID: Aion

Felgolos
Valószinû hogy kipróbálom a vista sp2-tõt mert a laptophoz a ahhoz adtak friss drivereket

Lehet, hogy azóta patchelték a gameguardot, kábé 1 hónappal ezelõtt még stabilan kékhalált okozott RCnél 😄
hát nekem 32bites windows7em van és mûködik 😄 1 telepítsésnél gameguard error, 2iknál is, 3ikra pedig mûködött, fogalmam sincs mi oldotta meg a gondját...
az aion tört szervereket pedig egyenként fogom szétrúgdosni <#mf2>
honann lehet letölteni?vki adna linket?
Az bizony szuper,köszi!<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Lesz US és EU Aion, de Amerikából is lehet EU-n játszani.

Running
Nem vagyunk ugyanolyanok, és a saját véleményem írtam le, más nevében nem nyilatkozom. Ha mind ugyanolyanok lennénk, akkor csak Britney Spears-t szeretné dugni mindenki. Hiányzik ez valakinek? <#hehe>

Aion régió kódos lesz?

Én nem unatkozom,raid-ek ezerrel,aktív Magyar ill. külföldi klánok közötti "bonyodalmak,harcok":-) sok-sok más.Aquil-serv;-)
OFF vége sry all!

Running
Igazad van, félreérthetõen írtam...a döghalált úgy értettem, hogy unalmas játékmenet. Egyébként a fury-n játszottam most h van két hét ingyen, és ötöd annyira se volt tele a szerver, mint tavaly nyáron.

Krinyo
valamelyik régióban játszhatsz ingyen asszem 5 órát

s0n1c
Csak a játékidõért kell fizetni.
<#zavart2>

s0n1c
Fricsi-fröcsi. Egyelõre az AoC server mergeek és népes kínai szerverek õt igazolják.
BEAST
hoh?

64 bites verzióra van megoldás, de 32 bites win7-tel jelenleg nem kompatibilis az Aion az anticheat rendszere miatt. Vagyis nem volt az, amikor kábé 1 hónapja megpróbáltam feltenni a kínai verziót (apropó a kínai verzió még mindig ingyen kipróbálható (open beta)? Most már 64 bites win7em van úgyhogy nem lenne akadálya a dolognak...).
Kússzál fel szépen azt nézd már meg milyen döghalálról beszélsz.
Azthiszed itt ömleni fognak Aion-ban Player-ek?
Tévedsz,ez is fizetõs lesz idõ után ugyanúgy le fog csökkeni mint bármelyik másik mmo..

Felgolos
lehet rosszul tudom de még az nem jelent meg. vagy még is elérhetõ?

Akkormár xp, w7-en nem feltétlen stabil még az Aion (vagyis az nprotect)

vista helyett akkor már inkább windows7

Felgolos
Tudom ez a kérdés nem ide illik.
XP sp3 rakjak fel vagy vista sp2?Az Aiont nem zavarja be a vista.
Este akarok majd telepiteni ha ajánljátok a vistát akkor kipróbálom.

Hamed
Csinaljak csak, legalabb nem eredetin rontjak majd a levegot a "nemfizetekjatekert" juniorok.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

"You can now kill mobs with your sword" !! 😄

http://en.aionwars.com/

De kb semmire sem jó, max karicsinálásra.

Felgolos
Ezt irták az egyik fórumon: Többen kérdezték, hogy hol találnak privát szerverekrõl információt.
A http://aionemu.try.hu oldalon igyekszem összegyûjteni az ezzel kapcsolatos adatokat. Már alfateszt szintjén léteznek is free szerverek, de még messze a kész állapot.
Én nem szeretem az ilyeneket azt hittem ebbõl nem tudnak tört szervert csinálni!De ugy látszik próbálkoznak vele!
Az oldal nekem nem jött be.

Omlás
Kééész 😄. Bioshock big daddy powa 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

http://www.youtube.com/watch?v=Xfo3NKX-_3s
lehet valami elrontottam, de itt melóba nálam nem látszik :i

Aion sport!