Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kerestem víz alatti képet, de csak járda alattit találtam :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

BEAST
Bar nem a viz alatt van, de oda keszul !

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ha aionnal kapcsolatos, akkor már olyan képet kerestél volna ahol valaki sétál a víz alatt plate felszerelésben 😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Running
Aki megtalálja a kakukktojást az kap valamit:

Running
búvárkodás:

letellik a bünti hamar

az búvárkodik ^^

Ha ezt a vízre érted akkor az öngól lenne, mivel halál után gyök2-vel mész 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Running

BEAST
At lehet charge-olni, de akinek nincs az megszivja :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

van kamikaze megoldás is, futsz ameddig lehet, lehet venni ilyen "ujraélesztõ követ" azt szépen egy nyugodt helyen felélesztitek egymást😊

Running
Én szeretek fejjel a falnak úszni!<#nyes>

Hát te mondtad h rossz h nem lehet úszni, mert így healer nélkül nem lehet megkerülni a mobokkal teli barlangot.

Bár igazad van, én szeretek grindelni, sõt ebben a játékban jól is jön ha leölsz pár + mobot, amit nem is kéne.

Az úszás meg szerintem még mindig felesleges, ha heal-errel sikerült máshogy csinálnod a quest mint ahogy kellett volna, akkor nem tudom mi a baj. Nyilvánvalóan azért lett az a valami odarakva, hogy egy megölj egy barlangnyi mobot.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BEAST
Csak tudnam miert probalsz kontrazni, ha azt sem erted mit irok. :/ Ki beszelt itt minden megkeruleserol meg repkedesrol... egyszeruen csak a talalekonysagrol van szo, nem mindenki szeret fejjel a falnak rohanni.

Most akkor miért nem lehet repülni ? Átrepülném az összes mobot a quest tárgyik és kész.... De most végülis megpróbálhatsz mindent megkerülni... esetleg assa elszel ? Akor el-hideolhatsz mellettük, az is izgalmas.

BEAST
A part menten is jarkalnak mobok, ott sem harc nelkul jutna tovabb az ember... de legalabb lenne valasztasod. Viszont ha neked megfelel egy cso amiben rohanhatsz elore, akkor hajra. Pff.

Pff, lehet azért van így csinálva nem ?

Running
Asmo kezdõ helyen van víz, ami felett híd is van. Ott beleestem és belefulladtam. KELL AZ ÚSZÁS! 😄

BEAST
Elyost nem tudok, de mar emlitettem, hogy az egyik utolso altgardi kuldetesnel az egyetlen ok amiert egy mobokkal teli barlangon kell atverekednunk magunkat, az az hogy healer nelkul nem lehet megkerulni a vizben. -.-

Mondj egyet légyszíves. (lehetõleg Elyost 😄)

Omlás
Én már látom itt nem a grind lesz a fõ csámcsogós téma hanem
"Ménemlehetúszni wtf????" <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Running
Nem akarok víz alatt repülni. Vízben és boldogságban szeretnék úszni. 😄

van benne víz alatti terület, bár ott is repülsz😄

BEAST
Pedig van.

Running
De kell, mert én megfulladtam. Lehetne víz alatti terület...pl.

Running
Nem azt mondtam h nyugatosítani kéne, hanem lehetne ez is az is, a kevesebbõl picit több, a többõl talán picit kevesebb...tetszik érteni...<#vigyor>

Úszás komolyan MINEK ? Sose kell használni, nincs benne olyan terület ahol kéne.

😄

s0n1c
Szerintem meg a hangokat sem kellene nyugatiasítani, el kellene inkább fogadni, hogy ez egy keleti mmo. Nem hiszem, hogy a kínai wow community meg azért sír, hogy pl. wowban a night elfek nem Bruce Lee hangon nyígnak...
Running
Tetszik h normál területen nem basznak szét minden másodpercben, majd nem basznak szét a spawnpont közelében. Viszont van olyan terület, ahol erre számítani lehet és értelme is van az egésznek... Conan pve szerver döghalál, pvp meg undorító volt.
A grafika néhol picit csicsa, de pont annyira, hogy kiemeli a sok sablon játék közül és hozzáadja azt a pluszt, ami kiválóvá teszi.
Nekem nem hiányzik, h ömöljön a vér, elég látványos így is a harc.
Minden ami az L2-t jóvá tette, megvan benne, plusz hozzáadták azt, ami abból hiányzott.
Szerintem minden esélye megvan egy hatalmas sikerre, fõleg ha nem marad abba a folyamatos és normális fejlesztés.

Negatívum: Úszás lehetne..., egy hangyafülnyit lehetne több európaibb ízlésnek megfelelõ fegyver és páncél. Eddig, kb ennyi.

BEAST
Ez is igaz :d

+ a koreai hatalmas fegyverek, páncélok <3

Hamed
Ne is mondd.. nekem is elegem van ezekbol a wow only figurakbol akik megjelennek minden uj jatek elott. Ugyanaz a sema mindegyiknel: igy unjak mar, meg ugy szar, megis mindent olyanra akarnak alakitani mint ahogy ott van. Itt most epp a legyen pve szerver (lol), miert nincs mount, keves a flight pont, jaj grindelni kell a slagertema.
Az a szomoru, hogy valojaban a wow kell nekik egy uj kontosben. Nem tudnak elszakadni tole, csak nem merik bevallani. Blizznek tenyleg ki kene mar adnia valamit amin kattoghatnak a fuggo tomegek.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

s0n1c
Pont ez benne a jó 😊
a baj, hogy számomra eddig semmi sem múlta felül az L2-es siegeket, war-ba reménykedtem illetve valami hasonlóra számítottam, de a várak mondhatni kicsik voltak, pve jellegû, várfalak nem voltak rombolhatóak, ezzel szemben l2-ben... a videók alapján az itteni várfoglalások remélem azt a feelinget adják majd vissza, bár rombolható falakat itt se láttam :S

s0n1c
Akár hogy is nézzük már nagyon régi játék 😊
Key Selling Points
- Broad Appeal - suitable for casual and hc players
- Stunning graphics - first mmo using cryengine
- True 3d experience - take a flight and experience the world of Atreia
- PvPvE - adding a new dimension to the battlefield
- Massive Customisation

De ez legalább mind benne van :p

sonic: mikor a Balaurok porig aláznak majd, nem fog annyira tetszeni 😄

BEAST
Inkabb valami jo kis valewalker koppintas kellene ide -.- ... amugy nem jott be a daoc 😄

BEAST
Lineage2 vilaga is tetszett, jo kis sztorikat tudnak kitalalni a koreaiak :d raadasul ha nem is forradalmi, de hihetetlenul latvanyos a harc es az anime sem all tavol tolem, szoval egy eselyt igy is, ugy is adok neki.

s0n1c
Én 3 dolog miatt veszem meg:

- 3 frakció endgame pvpben, ezt eddig egyedül a dark age of camelotban tapasztaltam (a még fénykorában lévõ Mythic terméke), azóta sem volt annyira jó pvp rendszer egyik mmoban sem
- a chanter játszható class, ami erõsen hajaz a daocban lévõ friar classra 😊
- az engine lehetõvé teszi, hogy mass pvpben sincs egy deka lag sem

Na meg az összes haver ezt fogja tolni 😊

Warban nem tudom pontosan mit értesz fejlõdés rész alatt (a realmranknak semmi értelme nem volt (az elosztható pontoknak gyk nem volt súlya), a beszerezhetõ cuccok pedig farmra kényszerítettek, az amúgy is szar fortress rendszerben)), nekem egyedül a trophy megoldások tetszettek, meg hogy pvpben lehetett fejlõdni rank1tõl, ez viszont aionban is benne van lvl25-tõl, a szintezés meg mindenhol szar (legalábbis én gyûlölöm), itt sem lesz másképp.
Nincs is ezzel semmi baj igazából. Korrektebb is, hogy itt nem ígérnek fût-fát, mint ahogy a többinél tették. Ez egy jó kis átlag MMO lesz, aki szereti a mûfajt az nagyon jól fog szórakozni vele, efelõl nincs semmi kétségem. Annyi így külsõ szemlélõdõként számomra feltûnt, hogy a menetrendszerû "félévente kijelöl a közösség egy része 1 MMOt és azt kezdik megváltóként hirdetni" jelenlegi alanya ez a játék, mást se olvasok, hogy ilyen wowos klán megy át, olyan wowos társaság megy át. Szerintem mondjuk õk itt is, mint az összes többi hasonló esetben az elsõ kontent patchre menni fognak vissza. Talán a közösség jobban is jár majd, ha az ilyen emberek visszamennek, õszintén szólva WARban már eléggé untam, hogy másról se szólt a chat meg a ventri, hogy "hûûûû ez mennyivel jobb, mint a wow és a wow milyen fos és milyen jó, hogy eljöttem". Aztán a Blizz bevezette az achievement rendszert és egy csapásra megszûnt ez a jelenség, mert mind visszamászott achizni... ;-)
BEAST
Az a vicc, hogy engem meg pont ez vonz a jatekban. Igy AoC, War, DF, mittudomenmarmik utan egy csoppet elegem lett a "vilagmegvalto" jatekokbol. Az Aion pedig lehet nem lesz olyan veres mint az AoC, olyan "wow-vero" mint a War, olyan "forradalmi" mint a DF, sot valoszinu olyan elethu sem mint a Mortal Online, de valoszinuleg mukodni fog. -.-

Jajj, azt csak poénnak szántam, mert minden héten benyögi valaki, hogy mennyire kislányos a grafika aztán megláttam ezt a képet a magyar oldalon és tudtam, hogy ha valamikor tudok valami értelmeset is postolni a topikba akkor annak a végére be fogom ezt biggyeszteni 😄
Szóval nem emiatt nem veszem meg a játékot, amúgy se venném meg, nekem a 3 év wow túl nagy adag volt és nem érzem azt, hogy ez a játék koncepció szintjén olyan túl sokban eltérne a többi MMOtól (nem azt mondom, hogy nem tér el!), ha emlékszel a WARt is megkaptam ajándékba de a másfél ingyenhónap alatt összesen level20ig jutottam el (annak ellenére, hogy a játék fejlõdés része amúgy szórakoztató, ebben szerintem egyet értett mindenki). De azért ha lesz openbéta megnézem miért rajong mostanában a nép aztán meg ki tudja, hogy mi fog történni... ;-)
Felgolos
thx

BEAST
Szerintem meg...!

Ott adtam linket, ahol 25%kal olcsóbb, sõt, megveheted dollár alapon is, úgy lehet, hogy még olcsóbb.
s0n1c
Véletlenül sem akarlak rábeszélni, de egyetlen egy kép alapján butaság dönteni bármirõl is legyen szó imo. A setek nagy többsége nekem sem tetszik, de egyrészt van armor festés, másrészt, ha jól tudom a megszerzett páncélok/fegyverek skin cseréjére is van lehetõség (ha egy régebbi cuccod kinézete jobban tetszik).
Felgolos
nem tudom megnézni mert a munkahelyen korlátozott a net de igy tudom hogy egy árba van mindenütt XD thx

A Daeva ruhára gondolsz amibõl 1 darabot kap mindenki questbõl, a többi pedig ritkábban esik mint egy narancssárga ruha ? Te tudod...

Steames cuccok itt szoktak a legolcsóbbak lenni, feltéve, ha bekerülnek a kínálatba. Aion van, 10 euróval olcsóbb steamnél. Paypalon vagy Paypal gatewayen (ahhoz nem kell regelni paypalra) lehet fizetni, de EUból sima átutalással is akár.

Engem személy szerint ez a kép meggyõzött arról, hogy ne nagyon érdekeljen a játék... (level 50es setrõl van szó) 😊