Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#wow1>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Tatyla
most hétvégén felhúztam egy egy elyos sorcit 22-re,hát meg kell mondjam komolyan elbizonytalanodtam hogy ez vagy cleric legyek e a fullban....
majd frissítem az albumot most hétvégi képekkel.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Zomil
elég nagy élmény mikor átmész egy rift-en bekampeltek valahova és ha a hegy tetjén vagytok megláttok egy lent bóklászo asmo-t és a grp egyszerre ugrik le és kezd el siklani az asmo felé 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

érdekes, talán a "siklásnál" lehet szürke a skillbár

Nem tudsz mindenhol repülni. Fõvárosok mellett, és Abyssban csak. De siklani mindenhol tudsz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem tudtam semmit csinálni levegõben,szürke volt a skill bar<#confused><#nemtudom>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ja,ami még nem tetszett,hogy rangsorolva vannak skill-ek,azthiszem spell-ek nem de szerintem ez nem kéne bár tényleg nem láttam át e kevés idõ alatt,hogy miképpen alakul ez szintezésnél.
Nagyon kevés viszont ez a negatívum,összeségében jól kidolgozott komoly mmo-nak tûnik!

pedig talán a repülgetés az ami ad egy kis pluszt, ugye nem csak a földön mehet a harc, hanem a levegõben is vagy épp fentrõl érkezik az "áldás"... egyébként poén lesiklani egy magas hegyrõl 😊

Már a béta is jó<#worship>
Igaz kipróbáltam vagy 20 percet havernál szokásos ízlésficamos female mágusával:S
Átnéztem title-it azt a kettõt ami volt neki😊 de lényeg,hogy van.
Gépén ment szépen tehát az enyémen full-full fog menni(na jó ha nem akkor shadow,blur-t lerántom majd vagy valamit ami felesleges effect)!
Nagyon jók a karakter mozgások ezt hamar észrevettem kiszúrtam ugye.

Dmg number-en remélem változtatnak még valahogy nem tünt 3D-nek.
Ez a repülgetés nem tetszik😞

sokan úgy várják war és egyéb "befuccsolt" mmo után mint a messiást :o

vear
Arra számítottam, hogy egy undorító keleti valami lesz, és többet rá se nézek, de azt kell mondjam, pozitívan meglepett a játék. Egészen játszható, és a helyenkénti keleti beütés nem is idegesítõ (mint pl GW-ben). A quesztelés a WAR-ra emlékeztet, szóval ha ilyen az egész játék, akkor még jó is lehet.

Sáska
nekem is, ugyanakkor az tetszett, hogy erteni mit mondanak az npc-k,mikor rajuk klikkelsz. Kar, hgoy sokszor tul amerikai angol ami sztem nagyon nem passzol a jatekba :/

Nemtom,de nekem a Koreai hangokkal jobban teccet a Warriorom.

Sáska
ahh, akkor csinalok mashol ty

Amíg a 2 új szerver nem éri el a többi népességi szintjét, addig tiltva van a régieken a karigen.

Sáska
Azphel-en nem enged karaktert csinalni, pedig nincs meg seholsem😞)

Unknow
Nálam van a hiba, vagy csak a preview hangok lettek angolok, és castolásnál még mindig koreaiul vinnyognak?
BEAST
Koreaiban most jon az 1.5-os patch, nalunk ez startra jon majd.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jól nézneki ki ezek a túletetett dögök.
de mi is ez a kor update

oreal
Kosz a segitseget, mar sinen vagyok mint Jozsef Attila 😄

6 van, 9tõl. De magyar oldalt nézd meg.

oreal
Szevasztok ! en meg uj vagyok itt csak azert koszonok 😊
A mai online teszhez tobb szerver is van ? ( ha igen kerdesem ti melyiken jatszotok ? )- meg 1 kerdes >😊 hany oratol lesz online a szerver ?!
TS ventri stb ? 😄

Sáska
thanks
lehet akkor csinalok ma egy karit, h megnezzem milyen EU-n, bar az egyik kollegamnak odaigertem a beta accom

7végén leszel ?

Zomil
hát azért én nem nevezném aion-t grindelõs izének, másrészt meg szvsz egy jó darabig fogom hallgatni a zenét, mert azt nagyon eltalálták

a hangokat meg megnézem ingame ott azért más lesz a hatásuk

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
Voltam mindketto, de ost-t hallgattam epp :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

köszi de már 40%onvan 😄 csak annyi volt h a régi linket átírtam és már jön is a patch

Hm itt olvasgass Soad.

hali mind1 találtam már egyet ami jön rendesen de azért thx

Biztos csak az asmok rosszak <#buck> ha Elyos vagy akkor fail 😄

Ám aionhunon valami megauploados dolgot mondtak.

BEAST
Lineage2 zenei jobban tetszettek, foleg a combat zenek :/ , de tenyleg van egy par szep aionban is 😊

BEAST
Sajnos nem tudok ilyesmirol, de aionhu chatboxon mintha lett volna szo ilyesmirol :o

Ingame zenék jók pedig ^^

Hosszú távon úgyis némítva lesz a játék és hallgatod a kedvenc zenédet/ventrilon beszélgetsz a haverokkal. Ezeket a grindelõs izéket csak így lehet bírni 😄
hali! Valaki nemtud egy letöltõhelyet ahonnan kicsit gyorsabban jönne a patch... mert ez a 20kb ez enyhénszólva lassú....thx

Azlenne a jo ha lehetne valasztani az EU es Kinai hangok kozul egyforman,amikor karit krealok.

Várjátok már meg milyen lesz ingame... ám Kínai hang is irritáló, mégis hozzá lehet szokni .

Tatyla
ezek tényleg jók csak a brit akcentus szúrja a fülem kicsit 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
úristen de rossz és ciki égõ az egész hang....

BEAST
Azphel serveren

Sáska
asmo magyarok merre lesznek fellelhetoek a hetvegen?

Zomil
ahhh imádom a BG-t 😊
de iwd stb. is nagyon le tudtak kötni 😊

TDC Geronimo
aww <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
Tevedtem, ez a legjobbabb! :d

TDC Geronimo
legnagyobb játékok mai napig. BG, IWD és társai. Remélem dragon agebe visszajön ez az érzés hála az izometrikus nézetnek

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
8 es fel 10 kozott meg mehet, de utana indul a hosszu hetvege :p

s0n1c
pedig lehetnél a fekával 😄D
BEAST
Nem tudom mirol beszelsz, este Aion CB5 9-tol 😄

Amugy meg, legjobbabb!

s0n1c
este l4d, ha nem jössz tudod mi van 😄