Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez már szimpatikusabb ám 😉

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

tudnék még mondani pár oldalt, ahol a wow-hoz hasonlítják a játékot, meg manapság szinte minden mmorpg-t (sajnos)... itt is ugyanúgy lesznek wowos playerek akik az elsõ patch alkalmával visszamennek, még ha kijátszák egy hónap alatt is az adott contentet, mert hát a wow az a WOW ugye 😊

Nah, ranger vidi, egy cool-t ha tetszik ha nem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Zomil
ez mondjuk igaz 😊

amugy az sem hülye 5let, h kialakitunk egy main és egy alt szervert

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
igen én a hew-es zoom vagyok 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sáska
amig nem jatssza sok magyar verpisti nem fog arra sullyedni; ellenben majd meglatod, hogy a kulfoliek ugyanolyanna tudjak tenni, mint pl. az altalad emlitett bloodscalp servert. csak olvasni kell a chat-et. ugyanaz megy, csak angolul.

Erre pelda hogy hetvegen, mikor belogoltam eloszor az EU-s serverre, kb az elso mondat amit a general chaten olvastam:
...why could not they make it like it was in wow ffs?! - nehez volt megallni, hogy ne irjak neki ;-)
szerintem lehet ertelmesen is jatszani egymas ellen - ez csak rajtunk mulik?!

Krinyo
nem teljesen, vanank csak elyos és asmo skillek

Running
Te a Cod4-es snipás zomil vagy?

nagyjából ez volt az alapkoncepció + ezzel mi is megkíméljük magunkat az esetleges vérpistiktõl és az olykor színvonalas "hun" csatitól - tisztelet a kivételnek természetesen... 😊

Zomil
én nem akarom h egy aion szerver bloodscalp szintre süllyedjen annál gázabb nem nagyon van...

sztem a 2 külön szerverrel nem nagyon van gond, akor meg szeretne magyarokat ölni az oda alapit guildet ahol magyarok vannak az ellenséges oldalon 😊

még nem vagyunk start közelébe se ;D

INV PLS! <#buck>

Sáska
mas jatekoknal is volt kijelolve kulon server a frakcioknak, megis voltak magyar guildek egyeb servereken, szival nem hiszem, hogy gondot okozna, ha valaki mas serveren akarja magyarokkal kiprobalni a masik oldalt.
ellenben ha nem lesz 2 magyar frakcio 1 serveren, akkor majd max arrol lehet beszelni, hogy hogyan gankelted meg a RUScorp vagy az italy legio egyik tagjat, ahelyett, hogy "ismert" jatekosokkal kozosen, bar egymas ellen jo mokaban fightoljunk ;-)

arrol nem is beszelve, hogy remlik valami olyan, hogy lesznek dungeon-ok, ahova elyosnak s asmonak kozosen kell bemenni?! Ha lesz ilyen, akkor ez konnyebb lesz, ha elotte le tudjuk beszelni.

valahol olvastam, hogy az 1.5-ös patchben csökkentik a PVP dmg-et, most ez az érték mennyi lesz olyat is láttam, hogy -40% amit elég soknak tartok bár akkor sokáig tart a harc is...

Az a baj, hogy akkor ha valaki kipróbálná a másik fajt, akkor mehet egy nem magyar szerverre 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

érdekes, War onlineba láttam értelmét 2 külön szervernek oldalanként, mert ugye minden kaszt "teljesen" más volt, de itt ugyanazok a kasztok vannak csak más skin-be ültetve... no m1😊

Ha valaki Elyos legion-t keres eredeti szerverre, mail/MSN: [email protected] | Ventri on, .hu domain hamarosan, website 70%-os állapotban.

Exalted Legion Tagfelvétel (Elyos)! E-mail/MSN: [email protected]

Valóban jobb lenne asmo és elyos magyarokkal egy szeveren találkozni, de biztos lesz, aki kipróbálná mindkét fajt, és így már egy kicsit kényelmetlenebb ez a megoldás. A legjobb az lenne, ha két szevert szemelnénk ki, de fajok terén vegyesen, egyet maineknek egyet altoknak. 😊

Sáska
jah az jo lenne; ha gondolod vegyel fel msn-en, kuldok privatot.

Tatyla
ez csak a béta adottsága volt külön jelezték

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Krinyo
Amugy bétában hogy-hogy engedte mind2 fajt egy szerveren?

természetesen asmo oldalon (ez lemaradt)

apropó, pont dumálni akartam veled errõl, hogy l2esek, meg mi is vagyunk jópáran gondolkodtunk, hogy arra a szeróra megyünk majd amin a magyar elyosok vannak... de akkor nem csak nekünk jutott eszünkbe egy ilyen megoldás 😉 mivel gondolom úgyis egy guildbe tömörülünk, legalábbis Koggal ezt dumáltam...

Sáska
jaja vagom, csak en asmo parti vagyok ;-)
remelem egy serverre probalnak menni majd mind a magyar asmok s elyosok is, hogy legyen mirol forumozni munka kozben majd<#hehe>

Zomil
pff 😄DD

Után :o

Felgolos
LOL még most töltöm a gamét majd jövõ héten

Felgolos
Most jött egy levél hogy a következõ zárt bétára meghivtak XD!

Krinyo
9 kor vége 😄

Aham. Elvileg kapnod kellett kulcsot, emailben talán.

Felgolos
Most vettem meg a hivatalos oldalon a játékot, azt szeretném kérdezni, hogy így, hogy mindent kifizettem játszhatok-e a zárt béta teszten?

A print screen-es képbõl de látom nem esett le,np😛

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Zomil
"Magyar felirat"- ezt honnan veszed? 😊

Sáska: hát nemtom, most pl. riftezéskor egy komplett team jött ki elöttünk hide-bol kb 4assával és 2rangerrel, hát mit ne mondjak meglepödtünk 😄DDDD

pl. ha 2assa összeáll és mindig együtt mászkál szinte bárkit kicsinálnak

Alchemy az egyik legolcsóbb, csak Glass Bottle kell hozzá 😊

Tatyla
nem én gyártom,általában quest rewardok de lehet venni is,még nem költöttem rá kicsit drágának találom

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Igen,elég élethûek a karakterek meg Magyar felirat,hmm mondom az év játéka lesz<#idiota>

Telemachus ki van borulva<#idiota>

Kettéáll a füled 😄 Ám ez sztem szép, aranyosak a szeplõi 😊

Ám különbség min és max texture detail között:

Azt alt+tab meg megölni nekem a print screent 😄

Potikat te gyártod?

Full tank nem is jó mármint hasznos ugye de én sem kimondottan ezt az irányt szoktam követni viszont egy armor mindenes rengeteg hp-s dmg dealer és spell használó karakter-nél számomra jobb nincs😊

Tatyla
mostani sorcerer kari csak hogy tudjatok mit fikázni:

BEAST
Ha folytatom akkor gladiator leszek, bar a templar is tetszett, de utalok tank lenni 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sáska
ennel mar csak az nagyobb elmeny, mikor átmész egy rift-en bekampeltek valahova és ha a hegy tetjén vagytok megláttok egy lent bóklászo elyost-t és a grp egyszerre ugrik le és kezd el siklani az elyos felé 😄 <#nyes><#hehe>

Sáska
jah, velem is hasonlo a szitu; en most hetvegen egy assassint csinaltam, s igen tetszett. Meg a kinain beszeltem Reoval, es o elegge lehuzta, de nekem kozel sem tunt olyan gyengenek, mint ahogy mondta..

en a sorcit 22-n hagytam abba kinain a templar miatt, de nagyon szerettem.
Viszont EU-n sztem chanter leszek. Ha nem akkor meg sorcerer vagy assa<#hehe><#nemtudom>

Hat en is teljes bizonytalanba vok. Felhuztam lvl 15-re Gladit-Assat-Ranget, es befosok,hogy barmelyikkel logolok be elvezem a jatekot,es nemtok donteni full-ba mivel kezdjek!

Korrekt price,köszi!

Tatyla
havidíjas lesz mint a wow 12.99 euro/hó

havidíj korlátlan játékidõvel? igen

hehe hasonszõrû cipõben vagyok, azthiszem sokat bétáztam túl sok karakterrel :o templar,sorc,ranger <#conf>

Ez a Playtime csak 1 lehetõség igaz?
Lesz korlátlan játéklehetõség havi egyszeres befizetéssel?