Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt persze
Most is duelezek épp 😄

Próba

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

mano1b
szia kipróbáltam hát nem semmi ez a játék ég& föld a free és az off közöt.

mano1b
már megy más megoldás kell win7 allat

LSC
valakinek volt esetleg már pvp tapasztalata? Megoszthatna valamit vele kapcsolatban ty😊

mano1b
nekem is ez a gondom a gameguard mit lehet csinálni, ezt kitöröltem
127.0.0.1 jL.chura.pl de akkor se jó.

Tatyla
jahogyja azt hittem közvetlen link a bannerben ja így mûxik 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem is kéne neki, de ha a linkem fölé viszed az egeret, akkor látod h megy :p

Tatyla
nem az baj hanem beraktam de nem jelenik meg a bannerban

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
beraktam de nem történt semmi,nem kéne még valami a parancshoz?😞

Meele kaszt és a ranger lvl 20ig nem igazán élvezetes.

Hamed: http://varianceaion.wordpress.com/ olvass 😄

Másik kaszt skilleke meg biztos nem lehet majd használni

Ám tatyla: ezt rakd már be a bannerba: <script type="text/javascript" src="http://www.aionarmory.com/js/extooltips.js"></script>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

A windows/system32/drivers/etc könyvtárban a host nevû, kiterjesztés nélküli fájl notepaddal történõ megnyitása, és a nem #-el kezdõdõ sor törlése nálam megoldotta a problémát, beengedett a szerverre.

Na, fasza ez az update. Eddig mindig gond nélkül indult a játék, most meg gameguard error.
Azt hiszem, sikerült valamit jobban elrontaniuk, mint ahogyan eredetileg el volt...

Én azt gondolom, ha másik kasztok skiljeit lehet használni stigmával, akkor is csak az alsóbb szintûeket fogjae engedni a progi, tehát tippem szerint maximum 2-es szintig. Az meg annyira nem lesz egettverõ, hiszen ahogy néztem, a kezdõ kariknál is vigyáztak arra, hogy az ogyellapúder, a bandázshíl, meg a gyógyító skillek is kb egyformát gyógyítanak, csak kicsit máshogy, más alapanyagok kellenek hozzájuk.
majd elválik.
Jó lenne, ha a játékszerverekhez lenne olyan statisztika, ami mutatja, hogy adott szerveren mennyi játékos van, és azok hogyan oszlanak meg a kasztok és az iskolák között. Én ezt nagyon hiányolom.

Hamed
Ja erre nem ezt akartam😄
Szoval en arra lennek kivancsi igazak-e azok a pletykak, hogy az endgame bossdrop stigmak mar letezo skillek lesznek masik kaszt megkotessel. A lvl20-as stigma questben van is erre pelda.
Szerintem kamu az egesz, mert egyreszt a balancet nagyon felboritna (pl. egy gladiator heal stigmaval) masreszt nincs adat az armory-n ahol az 1.5-ot darabjaira szedtek. De hatha vki tud tobbet...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Basszus mit tolt 600 megat megint?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Ma (tegnap) úgy voltam, már nem bétázok, minek, hisz törlik a karaktert, de nézegettem az asmodian oldal karakterarcait, és hirtelen felindulásból csináltam egy asmo mage-t... ez volt kb 18:00-kor... aztán elkezdtem játszani vele, és éjfálig megállás nélkül toltam lvl 11-ig jutottam mikor jött a szerver shutdown, a patchelés miatt... ez a hat óra úgy röppent el, hogy észre sem vettem, pedig most egy gyengébb gépen játszok (majdnem minimum grafikával), nem az otthoni erõsen.
Nagyon élvezetes volt ez a játék, és mostteljsen tanácstalan vagyok elyos legyek-e vagy asmo, és milyen kaszt... templar gladiator vagy mage? 😊
Na, majd lesz egy hetem rá hogy megálmodjam 😊

http://www.taxierden.hu

BEAST
Skill/talent akarmi tree sosem art, foleg ha szeretnel valamennyire egyedi karaktert osszerakni (amig te, vagy mas ra nem jon melyik leosztas a "hudepro") ... Aionban erre itt lesz a stigmaskodas, kivancsi elszek tobbek kozt hogy ez is, mennyire fog mukodni a jatek masodik feleben.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hixer
ja azt nem mondtam, hogy az különösen tetszik, hogy nincs skill tree, szóval ilyen elosztogatható pontok skillekre, mert többi játékban akárhogyan csináltam, minidig eltúrtam vhogy.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

BEAST
Enis gladiator vagyok 😄 Amugy solozni nem lehet az eliteket, de egy healerrel ketten megoldhato. Egyedul a totemes az amit kis szerencsevel le lehet solozni, vagy mert masok leirtottak a terepet elotted, vagy pedig ugyesen kikerulgeted a patrolokat es az egyik reszen ahol a black paw sator/visko mogott van a totem pont annyi hely van hogy a sator es a nem messze allo orok kozott el tudsz menni annelkul hogy megtamadnanak... igy mar csak azt az egy totemet kell lepufolnod parszor 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Jo hat, utana meg fokozatosan jott a semmit... :p Bar en aocban sem elveztem az elso 20 szintet annyira, nekem az elso igazan jo elmenyeim 20 es 30 kozott voltak. Vegre rohangalhattam amerre akartam (majdnem) es nem kellett singleplayerkednem ejszaka.

TDC Geronimo
AoC :p Igaz ott csak az elsõ 20 szint volt ilyen 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hixer
hát én élveztem a WoW-ot, a Silkroadot és az Aion-t is lvl10-ig, de mindenkinek más jön be én pl. nem szeretek PvPzni. Most ezt a favágós, lopakodós részét nem élveztem lvl17-lvl20-ig, ami mondom nekem volt favágós, lehet rossz csoport volt, lehet a karakterem is rossz, mert Gladiátor és nem vmi DPS hipermegaszuper class, lehet csak simán béna voltam, de minden ellenfél ha solozok annyira viszi le a HPmat, hogy hajszálon múlik ki hal meg és ha akkor vmi más monszta épp a közelbe sétálgat...

tény az én tapasztalatomhoz hozzátartozik, hogy valszeg vmit rosszul csinálok, nincs nagy tapasztalatom, hogyan csináljon az ember jó karit(nem tom pl. milyen kasztok vannak a játékban, melyik mire jó), stb. szóval nem számolom a manastone pontokat csak ami éppen jön és sztem jó lenne azt berakom, ilyenek, hogy melyik skill után melyiket érdemes, milyen sorrendben halvány fogalmam nincs, stb. szóval noob vagyok na. de ez is jelent vmit, hogy milyen a játék erõs kezdõ szemmel.

na de ha ittvagyok had tanuljak már vmit, hogy az istemnbe lehetne teljesíteni a totemgyakós küldit már group nélkül ez most vicc nélkül tényleg érdekelne, mert én ami totemeket találtam azt õrizte legalább 2 elit lvl17-es mob. Mondom közel mentem 2 csapás halál... Ez volt Black Claw Outpostban, szóval rossz helyen kerestem vagy miazatyaúristen. Ha csak én meg egy healer ment volna se tudott volna lépést tartani azzal, hogyan vesztem az életet.

vagy van vmi kaszt amit ajánlotok, amihez nem kell sok ész akkor? mert bevallom hiába indítottam DPS karit WoW-on sose tudtam annyira jól sebezni, mint a haverom, õ ott kente vágta, milyen cuccok kellenek, milyen skillekre kell rakni, stb. Én nekem errõl halvány gõzöm nem volt.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Unknow
Ezt úgy mondtad mintha más topic egy hazai nerd ring lenne számodra. Szerintem ne eröltesd magad ^^
"warri,scout,mage,priest szokásos free mmo" Ennel nagyobbat nem lehet ütni.Reg rohogtem mar ilyen jot,kicsi TL.<#szeret>Remelem holnap is irsz valami jot!<#buck>

BEAST
Nekem az elso 10 szint alatt nem tetszett a jatek, kesobb viszont nagyon is. De mondj egy olyan jatekot (mmo) amit lvl1-tol hihetetlen valtozatos es nem unalmas kb autoattackolas... mert az eddig itt felsoroltak mind azok voltak.

A 17-es elitekrol meg csak annyit hogy esszel kell haladni, CB-ben talan meg kemenyebbek voltak az elitek, most OB-ben ketten csinaltuk vegig az osszes questet, es ezek kozt a totemes a legkonnyebb mert kb mob oles nelkul is teljesitheto 😛

Kicsicsíra itt éld ki magad ne más topic-ban,ott úgysincs esélyed FN<#bdead>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ezt fejtsd ki légy szíves bõvebben. Érdekelne, mert általában az idézgetõs kari tetszik.
Abyssban használhatatlan?

NcSoft fellõte a pizsomaûrhajót:
Game kivágott, de kultúráltan elnézést kért, amiért valamilyen hibával leállt, kérte, hogy küldjem el a logot, mert attól majd okosabbak lesznek. Hát elküldtem.
Vissza meg már nem enged, úgyhogy szunya van kinézõben.

Hixer
hát szerintem nem erény egy játéknál, hogy "Ja, igen lvl50-ig szívsz és nem fog tetszeni, de utána húúúha, nagyonjó."
Szóval szerintem sokminden következtetést le lehet vonni a játékról lvl5-ig is.

Elõször is mennyire hamar jutsz el odáig, milyenek a harcok, milyen a zene, milyen az addigi látványvilág. Persze teljesen nem ismered ki a játékot, de had hívjam fel a figyelmet az elõítélet mindennapi szerepére. Mindig mindenki elõítélekezik mindenrõl, többség hangosan, kevesek magukban, aki azt állítja õ nem elõítéletes, az valószínûleg nem mond igazat.

Egy másik emberrõl kb. 3 másodperc alatt van véleményed, ami utána változhat/megerõsödhet. Ha valaki nem jó megjelenésû, extrém esetben hajléktalan kinézetû, máshogy állsz hozzá végig, most mondhatják neked, hogy "Ember ez a világ legnagyobb arca. Legjobb fej ember akit valaha ismertem."

Nekem is kialakult egy véleményem kb. 5 perc alatt a játékról. Mégpedig az, hogy ezt már láttam a Silkroad-ban. Tovább játszva a játékot, ez rendesen módosult, de felszínre kerültek egyéb nekem nem tetszõ részek. Pl. a rohadtsok auto-attackos monszta egy kis helyre bezsúfolva, pl. Black Claw Outpost. Az a hely nekem egyáltalán nem szimpatikus, még groupban is lopakodni kellett, mint Solid Snake(megjegyzem utálom a MetalGear-t), és többször volt wipe azért mert miközbe gyaktunk 2 mobot oda spawnolt pont még 3 elit. És akkor lvl17 küldinek van kiírva, hogy pusztíts 3 totemet, amike kb 4 elit õriz. Volt, hogy odamentem, hogy majd valahogy elcsalom az egyiket és észre se vettem meghaltam kb 2 ütésbõl.

Impetusium viszont rohadtul bejött, fõleg mer lehet repülni, de az a kráter-tó terület rész is zsír, ott tetszettek a mobok, tetszettek az NPC-k, nagyon tetszett a zene, annyira nem volt monoton, de azért ott voltam pár órát. Na az a rész nagyon bejött.

Szóval nekem vegyes érzelmeim vannak, nagyontetszik egyrészrõl, rühellem a másikról. Kb. Silkroad-ot is hasonlóan fogadtam, grafikát, harcot imádtam, az öljél le 150 banditát küldiket utáltam.

De persze ez az én véleményem, ugyanígy a csapatban egy másik srácnak tetszett az Black Claw rész, mert jó kihívás volt és kb. mindenhonnan jöhetett egy jó kis wipe. Õneki ez volt az adrenalinpumpa. Én kevésbé vagyok oda ezért a részért. Tehát mindenkinek más a véleménye, és szerintem ha valaki játszik vele 3-4 órát és nem jön be neki, akkor nem kéne azt mondani, hogy hát majd ha 20-30at játszottál már akkor kezdhetsz véleményt adni, mert ezzel az állítással magát a játékot értékeli le az ember.

Eszembe jut errõl(kicsit más), mikor haverom WoW-on folyamatosan azzal nyüstölt, hogy jussak már el Outlands-be mer ott milyen jó küldik vannak. Nekem az alapjáték is tökre bejött, de õ mindig ott volt és mondta, hogy mit kell csinálni, melyik küldi nem éri meg, mit hol öljek, melyik küldi kell, hova menjek, így pár hét alatt végigdaráltam magam lvl 62-ig és mentem Outlandsbe. A legrosszabb, hogy ekkorra annyira rühelltem a sok mob-irtást, ugyanolyan séma-küldiket, a zenét, még magát a karakteremet is, hogy hiába, egyáltalán nem tudtam élvezni az elõre beharangozott "Húdefaszaüberkirály."-küldetéseket, egyszerûen nem tetszettek annyira amennyire több hétig hallgattam. Abba is hagytam azóta az egész játékot. Egyébként neheztelek emiatt a haveromra, mert elvette az újdonságot, a felfedezést, a lelkét a játéknak és meg is untam az egészet.

Ezek után én sose mondom valakinek azt, hogy figy az eleje tré, de késõbb jó, mert ha nem tudod élvezni a játékot az elejétõl, akkor a késõbbi részt sem fogod élvezni rendesen.

Tomy Lee baratunk irta a GW topikba,bizonyitva mekkora hatalmas multtal rendelkezo MMO esztéta õ valojaban : "warri,scout,mage,priest szokásos free mmo féle válogatás na mondom megnézem "elyos" fajt erre ugyanazok csak rózsaszínben meg kékben jó kiválasztottam a mage-et."

nem

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Jóvan, tankkal könnyû 😄D

Ám artifacthoz kell stone ?

fél órás insta kb😊 de elég jó xp..

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

25.

Jockey
mikor jelenik meg hivatalosan a jatek eu-ba?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

😄

Yap.

0Fritz0
Weapon (vagy bármilyen) flux-okat mobokból lehet szerezni?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ezen hülyeség vitázni melyik mmo jobb melyik nem, van ami nem a te izlésednek felel meg és van ami nem az õvének,(ez az én véleményem persze de le lehet sz*rni 😛) én AoC oztam pár honapig, szép game és jó (bár más a megszokottakhoz képest) de a 14 napos reaktiválásnál kemény gondok voltak egy erõmüvön is (anno nem volt ilyen gond soha) igy az kiesett nálam =/

Pretorian
Na ezzel én is igy vagyok, ezért nem jön be az Aion 😉

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Mind2 pvp alapu, de egyikben sem lesz soha class balance, es lehet mondani, hogy csapatba kell jatszani, de akarmit fogsz csinalni, pl. egy aocban, sose lesz pvpben semmi haszna mondjuk egy dark templarnak, alapjaiban rontották el az egészet. Akkor pedig sztem mehet a kukába egy mmo, ha van x class ami teljesen haszontalan bármilyen pvp szituácioban, és ha élvezni is akarod akkor reroll xy class. (és tudom most kap minden fele valtoztatast a DT, de azok semmin nem valtoztatnak.) Tartalomrol meg ne is beszeljunk.
Unknow
Egy erõsen troll postot akartok minden áron lereagálni? 😄
Zomil
csakhogy egy mmo-nak nem egy év live után kell jónak lennie 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Pretorian
Nekem semmi problémám nem volt AoC-vel, Warhammer-el sem. Egyébként nem a technikai ronyók döntik el, hogy mennyire jó egy MMO. Még egy év, és mindkét játék rendben lesz technikailag. És akkor már "csak" a tartalom, a játékmenet, a harcrendszer/fejlõdési rendszer marad viszonyitási alapként.

Solid Snake
Sztem.Lotro <#nezze>
Tatyla
én mindkettõt láttam és közel sem.
AoC (béta+1hónap+reactivate 14nap)szarabbul fut a gépemen,ami jelzem nem kicsi,mint mikor megjelent...
WaR(béta+trial pár hónappal késõbb) meg sajnos megbukott az engine-je miatt,ha ezt a motort használná ma is király lenne

Pretorian
AoC, Warhammer Online.

Zomil
õ a shugok-kal volt 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tatyla
azért azt áruld el pls hányas szintig jutottál és melyik oldalon?