Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
sajnos el kell fogadni, h a spiritmaster nem a legkeményebb karater lesz pvp-ben, én már elfogadtam, de ugy látom, h csapatos mozgásnál mikor a többiek be tudna segiteni, h a földön maradjon az ellen, akkor elég hasznos, jól jönnek az a dot-ok 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hamilton22
csá mindenkinek!<#worship>

Hamilton22,Fc Barcelona

Hamilton22
szevasztok😄😄!!!!

Hamilton22,Fc Barcelona

valamit azert pedig csinalhatnanak persze petnek is legyen -defje levegoben xD

Veni, vidi, vici

Nem lesz repülõs pet ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Másrészt én azt olvastam, hogy a szept 25.-ei kezdésben már benne lesz a repülõ petes fix.
Ki beszélt itt pvp rõl. ^^
Hát jah. Abyssban meg kiröhögnek mikor megidézed a peted 😉

Ha rákkattolsz térképre jobb klikkel, akkor magától beszúrja chatbe

10 percig tart és 70% +dmg mellett még izom mennyiségû defenset is ad a petnek. Gyak amióta megkaptam, abból áll a questelés, hogy benyomom neki a steroidot és mindenkit megöl, én meg közben kitaskolva olvasgatok. Egyszerre 3-4 vele egyszintû mobbal bánik el komolyabb hp veszteség nélkül. Ha 10 percig ölök, akkor pont vissza is jön a 2000 dp és újra benyomhatom.
Zomil
küldetést ctrl+bal klikk a küldire
locations-t pedig ha jól emlékeszem akkor miután felvettél egyet a térképre akkor jobb klikk az x-re és ott vann vmi menü, h másolás chat-be v vmi ilyesmi, de erre már konkrétan nem emlékszek 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Running
MrYeti-vel szervezünk egy Aion-os csapatot, leginkább azokból akiket ismerünk, vagyis béefes arcokból. Jó lenne, ha nem mindenki 100 fele repülne szét, hanem együtt maradnánk, ezért jött az ötlet.............

Akit érdekel a téma, az keressen meg msn-en: [email protected]
vagy írjon itt privátban...

a, nem tart soká b, sztem van rajta cooldown c, hát, pve-ben 10-20 perc feltölteni, ha nem több a dp annyira.

Valaki magyarázza el nekem legyen szíves, hogyan raknak a chatbe bele linkeket Lokcation-ról, meg küldetésrõl.
De ne úgy, hogy p, meg k billentyû, mert az enyém totál át van állítgatva.

Hát DP skill vagy sem, röhejesen erõs.
Az DP skill szerintem amire gondolsz :p

Hát tulképpen a spiritmaster petboostoló skilljére ^^
Melyikre gondolsz ?

A buffok nagyon erõsnek tûnnek nekem ebben a gameben.
xruu, teljesen egyetértenék veled, ha normális hsz-t láthattunk volna. Ha leírja mi nem jó a játékban, akkor talán megértjük, és elfogadjuk. De ez, hogy konkréten minden eleme szar az Aionnak, és szevasztok, ez pont egy olyan hsz, amit a homlokára kellett volna felfesteni, nem ide beposztolni. Teljesen jogos volt rá az összes reakció. Meg úgy alapvetõen, lvl5ös karival a háta mögött senki ne jöjjön ide az Aiont fikázni, menjen el egy wow fórumra, és ott irkálja, hogy az Aion mennyira béna, ide meg jöjjön vissza, ha már látott is valamit a játékból, és úgy nem jött be neki.

Ugyan, nem kell ezt szerintem srácok, igazán nem volt sértõ amiket írt, túl általános volt és nem fejtette ki mire gondol ez tény, dehát ha nem jött be neki akkor nem jött be. Van akiknek meg nagyon bejön (pl én is ide tartozom) azoknak sok sikert kívánt, szal szerintem nekünk is ennyit kell tenni: sok sikert más játékban neked is Tomy Lee!

Ps.: lécci ne legyünk már olyanok mint az AoC közösség akik ha nem tetszik a játék és ezt megírod nekik, elküldenek melegebb éghajlatra 😊

Igenis tény, hogy a Tokien-féle fantasy-n felnövõknek ha nem elég nyitottak az újra, akkor lehet akár milyen jó egy keleti fantasy környezet, akkor is úgy fogják érezni hogy ez túl sok, tuuuu maccs hogy a klasszikust idézzem. Jó hogy végre egy populárisabb játék, az Aion is megjelenik ebbõl a környezetbõl, mert lassan érdemes lesz hozzászoktatni az európai szemet is ezekhez a dolgokhoz, a jövõben ugyanis rengeteg új játék fog érkezni keletrõl (az új Final Fantasy, Tera Online, Blade and Soul) szal ideje megtanulni megemészteni ezeket 😊
😄D
Igen,ez nagyon fontos alkotó eleme egy mmo-nak<#nevetes1>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

hát gondolom rájöttél már, de miutan lvl10 lettel mar tudsz repulni -.-
Õ a téglalábú motoros tauren paladinokat szereti na!

"Ezek a mobok ez a robot zene,szaltózások a levegõben,karakter irányítás,npc-k,harc ill.skill,spell-ek használata,animációk,omg"

Igen, felsoroltad, hogy mibõl áll a játék.
De semmit, arról, hogy miért is nem jó, vagy milyennek kellene lennie.
Valami tartalmasat is tudsz írni?
Vagy csak hsz-t akartál növelni?

Haggyad, eljutott lvl 9-ig és 100%osan megismerte a gamet 😊

BEAST
A combat zene csak elsore volt erdekes... de tobb napnyi, hetnyi jatek utan inkabb kikapcsoltam enis es hallgatok sajatot :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

attyspocak
BB.
Bár elmondhatnád, hogy milyen fizetõs MMORPG-t tudsz, ami lepipálja ezt. 😊

Robot zene? Mobok? Karakterirányítás? LOL!
Mégis mi baj ezekkel?

A zene csodaszép, én ki nem kapcsolnám, és mellesleg dinamikus változik, helyzettõl függõen.

Mobok, NPC-k karakterek a legkidolgozottabbak a játékban, mozgásuk animációjuk precíz és részletes, és a harci az effektek sem túlzóak hogy semmit ne lehessen látni - mint pl a warhammerben. Viszont az akció villámgyors, néha sztem túl gyors is - de meg lehet szokni.

Free mmo szint? Láttam párat, egyik sem éri ezt be.

Ez a játék a WoW szintjén van, igaz mégcsak most indult, nem akkora a bejárható terület mint abban - csak ennyiben marad el tõle. Grafikailag meg odaver a WoW-nak. Igaz a warhammert sztem nem éri el grafikailag, de viszont nem akad a játék harc közben - meg nincsenek furcsa lagszerû anomáliák a játékban.

Igaz, én is többet vártam volna a terep kidolgozottságában a cryenginetõl, de valszeg majd késõbb ez még alakul.

http://www.taxierden.hu

BEAST
ok bye 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Na kipróbáltam de ennyi elég is volt:S
Ezek a mobok ez a robot zene,szaltózások a levegõben,karakter irányítás,npc-k,harc ill.skill,spell-ek használata,animációk,omg csak csodálkoztam,hogy ez lenne Aion amit évek óta várok??Na nee
Egy free mmo-nak tökéletes lenne de ezért fizetni azt már nem.
Sry,hogy így röviden elintéztem és,hogy leírtam véleményem de én nem erre számítottam😞(
Persze sok sikert kívánok mindenkinek akinek tetszik a továbbiakban,biztos szórakoztató játék rengeteg ember részére!!
Nálam Aion out..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nah az minket is érdekelne... mondjuk még nem néztem utána hogy lehet oda bejutni, de vagyunk már jópáran a guildbõl akik meglesnék...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Ha lvl10 vagy, és meg volt a kasztváltó küldid, akkor tudsz repülni. Jobb oldalon alul van egy kis ikon, vagy page up bill, vagy skilleknél ahol a combat/normal mód váltó gombja is van, ott is találsz egy repülés ikont amit skill barra lehet tenni.

Sziasztok!
Rákészülve az Aionra (majd eredetiben persze, szeretnék begyûjteni 1-2 hasznos linket ahol jó kis okosságok vannak leírva. Küldetésektõl, a fegyverekig, helyeken át, a helyi instanceokon át.
1-2 haszos linket kérnék, angol és persze magyar is jöhet egyaránt.
Kerestem már párat,de hátha itt kapok 1-2 mégjobbat.
Elõre is köszönöm!

Megvolt DX letöltés is, memóriás cuccoshoz meg nem igazán értek... 😄

l3alF1aKe
Azt kérdezném, hogy lvl 10 en lehet tanulni repülést? Ha igen hol?
Ha nem, mikor és hol ? 😊 Körbe rohangáltam Sanctumiot, felvettem mindent amit lehetett, most meg A citadellán nem tudok tovább menni egy küldivel, mert fel kéne repülni a tetejére.
köszi

That\'s All Folk\'s

0Fritz0
Tegyél fel új DirectX-et.
Ha ez sem segít, akkor próbáld ki azt, hogy egyszerre csak egy memóriát hagysz a gépben és cserélgesd õket. (Már ha több van)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nekem egy dolgo nem tetszik az irányitásban,az hogy mikor repülsz a felfelé irány külön billentyûn kell lennie, ahelyett hogy egybevonva lenne az ugrással... Nem lehet ezt valahogy ugyanarra a gombra tenni?

5 gombos egérrel, a 4 és 5. gomb lehetne a ugrás(fel) és a leülés (lefele) a 3. gomb a repülés aktiválás/deaktiválása...

http://www.taxierden.hu

GeForce 7300 GT

0Fritz0
Milyen videokártyád van?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

mano1b
értem akkor azért más nálatok a játék most már értem.

LSC
Ma esti játékom után odaadom az open beta accomat annak aki elsõként ír PM-et érte, mert hétvégén fulltime meló van. Ha nem kapsz választ már elkelt sorry.

Zomil
mi eredeti szerveren játszunk, nem tudunk tört szerverben segiteni

mano1b
hát én itt játcok mert nem találtam másik müködöt InfiniteAion és it máshogy van mint nálatok ti hol játcotok

Tatyla
pm ment...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
képet linkelj pls

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok,lenne egy kérdésem.A barátnõm gépén a szöveg , egy idõn belül el mosódik 'krix-krax'-os lesz.
Például akkor jön fel ez a probléma hogyha új helyre megyek,vagy sok karakter van a környéken és rájuk álok az egérrel.
Direkt vett a barátnõm új videó kártyát hátha az a gond,meg amúgy is akart venni egy erõsebb kártyát.
Nem tudjátok mi lehet a gond?
Elõre is köszönjük a választ(ill.: válaszokat).
Frosty01
fileplanet azt mondja h a országomtól vissza van utasítva XD

tudnál igényelni nekem egyet ha szépen megkérlek? és pmben elküldeni 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Tatyla
különbözõ oldalakon pl. fileplane igényelj(most már kap mindenki) egy kulcsot és regisztrálj az ncsoft oldalán egy acc-ot

Tatyla
csak el kell gondolkoznod egy full rendszer installon...