Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Plasztikai sebészre gondolsz ? Mert az valszeg micropaymentes lesz =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

0Fritz0
"És minden kaszt lehet nõ és férfi karakter is?"

Sõt, játék közben is válthatsz nemet.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Zomil
én elhiszem neked és értem is a logikád, csak ugy látszik te nem érted én mit mondok 😄
teszem azt a guildböl 20 ember nem pre-selectel és mire csinálhatna karit addigra felfüggesztik a karakter generálást, addig az a 20ember várjon 1honapot? 😊
vagy lehet csak én tulzom el a mostani aion rohamot és a kevés szervert

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

maniac001: igen, mindkét frakcióban lehetsz minden klasszal, és ffi nõ is lehet mindbõl, szóval ilyen tekintetben a wow-ra, és nem a war-ra hasonlít.
vaakuum: pont ahogy írod, amikor megkapod onnan nõ a szintje a skilleknek, és ha magasabb rangút kapsz, akkor újra 1-rõl indul és növekszik.

Zomil: igen, valszeg start-kor rövid idõre be fog telni de pontosan ez a lényeg, mert utána ha letelik a hónap mindenképp csökken a létszám (ez sikeres mmo-nál is így van, bukásnál meg pláne) szóval a csontra telített szerverekbõl lesznek a jó kis akciódús szerverek, a félig telítettekbõl meg a szellemszerverek ahol semmi mozgás nincs. Ha játszottál war-al akkor tudod mirõl beszélek, ha nem akkor meg vagy elhiszed nekem, vagy nem és saját bõrödön próbálod ki, nekem mindegy igazából, nem erõszak a disznótor 😊
A skillek szintje az itt mitõl függ?
Azt nézi a progi, hogy melyik szinten lett elkezdve a használata, és azóta hány szintet fejlõdött a karakter?

Zomil
hát eddig 2nagy elyos légióról halottam, h Spatalos Variance és Lunarion, mi Perentora szeretnénk menni de igazábol különcködni se akarunk, azért jó lenne, ha nem egyedüli magyar légióként mennénk oda

az a gond, h én nagyon félek a spatalostol, elsö helyen szerepel a listán és aki meglátja és gõze nincs hova menjen az rányom, h "némá Spatalos tök izé neve van, hö ez jó lesz"
és igy szépen a vérpistikék gyüjtõhelye is lehet könnyen ráadásul, elõszõr szvsz ez a szerver fog betelni, és nem ugy, h az egyik oldalra nem lehet majd karit csinálni, hanem egyik oldalra sem, h a többi szerver töltödjön :S

amugy elég megnézni aionhun-on megnézni a szavazást, szvsz az emberek többsége azért arra szavazott, mert 1. az az elsõ, 2. jó kis aion-hoz kapcsolható neve van

de mind1 lesz ami lesz

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mindegyik frakciónál elérhetõ minden kaszt mint a wow-ban vagy limitált mint a war-ban?
És minden kaszt lehet nõ és férfi karakter is?
Elit tank ^^
Mondjuk én anno azzal soloztam, nem kell annyit healelni.

Zomil
sajnés én csak 20-as szintig jutottam még anno kinai bétán pvp-t nem tudtam megnézni, igy személyes tapasztalatom nincs, de ugy halottam/olvastam, h a water spirit egész szépen dolgozik, ha pedig riftezésröl van szó a wind az ajánlott elég szépen tud kritelgetni 😊

solo-ra egyértelmü a fire a legjobb, igazábol az earth-öt nem tudom hol lehetne kihasználni

Eddig Spatalos gyanus

Valaki tudja már hogy a magyar elyos többség hová tart majd?

Epsilon eSports™

Mi most Colisseumban pvp-ztünk, gondoltam fun-ként elverem a spiritmastert, fel is repültem, pvp start. Aztán annyit láttam csak h mozogni nem tudok és megy le a hp-m.

Unknow
Egész kedvet kaptam a rangerhez a videó miatt XD
Unknow
Nem, dehogy... 😊 Mikor még úgy volt, hogy felesbe megyünk elyosba és asmoba akkor a többiek gondolkoztak azon,hogy esetleg paradigma, de mivel a Varianceben lesznek elegen és OBT-be úgy láttuk,hogy velük meggyûlik majd az ember baja, mindenki restart Asmoba majd. 20-25 embert meg nem tud felvenni a paradigma, tehát marad majd a saját guild.
Sáska
van itt valaki aki eljutott spiritmasterrel valami ertelmes szintre?
akar azsiaban, akar vmelyik beta soran?

Most hetvegen kiprobaltam, hogy milyen is, es igen tetszett, viszont csak lvl18ig jutottam, de eddig bejovos volt. Sajnos a 19hez mar nincs idom, igy a water spirit-et nem tudtam megnezni, illetve pvpzni sem nagyon tudtam par duelt leszamitva.

Nos, tudom, hogy nincs repulo spirit, meg hogy a van olyan skill, ami a foldon tartja az ellent, de megis, valakinek volt tobb tapasztalata ezzel a kaszttal?
Riftezes soran nyilvan nincs repules, igy nincs hatranyban. Abyssban is -amennyire en lattam - leginkabb a nagy szigeteken maszkal az ember, ergo ha betamadnak, akkor a water spirit gondoskodik rola, hogy a foldon is maradjanak.
Valakinek vmi tapasztalata?

Többségi szavazás szerint mi is igyekszünk arra a szerverre menni: Spatalos... a nyugdíjas szerver nem lenne elõny 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Paradigmás vagY?

Unknow
A mi légiónk a spatalos asmo oldalt választotta, már csak azért is mert elyosoknál ott van a variance akikkel szerintem elég jó csatákat lehet majd lenyomni. Nagyon úgy tûnik,hogy a FS!-es banda is ott lesz megtalálható, bár õk még nem döntöttek biztos, majd kiírják a blogukra.
köszönöm!

Zomil
ti már döntöttetek melyik szerverre mentek?

magyar a vezetõség

Zomil
a vezetök magyarok én ugy tudom, csak egy nemzetközi légió

Sziasztok.
A fent említett légiók mindegyikének vezetõsége magyar? pl a FugiTives légió is? Csak mert az oldal teljesen angol (ami nekem nem gond) de nem derül ki, hogy a vezetõi magyarok vagy csak egy jobb nemzetközibb csapat, ahol már több magyar is van.
köszi

lvl 10en kapod.

Titan
Aham...akkor biztos lvl.14-en még nincs olyan skill(summoner) ami azt használná...😊

vannak olyan skillek amik azt használják

Titan
Az vili, de melyik gombbal? Vagy hova kell kattintani?

Tatyla
feltöltõdik és utána....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Titan
Skacok a Divine Power-t hogyan lehet elsütni?

Hát, úgy h volt templar, nem igazán volt nehéz 😄
Random group-pal megcsináltuk 5-en. Ez tényleg csak XP-zésre jó, de arra nagyon. kb 80 %ot fejlõdtem 😄

Miért, szerinted miért adnak meg "minimum" configot egy játékban, amin még éppen hogy csak elindul a game? Poénból? 😊
csak sikerült?😊 gz

Nah, végigmentünk a traning campen.

Upon reviewing your system specifications, we found that your PC does not meet the minimum specifications to play Aion as intended. Specifically, your system's Processor "AMD Athlon(tm) XP 2200+, MMX, 3DNow, ~1.8GHz" will need to be upgraded to conform to the required minimum specifications. Please review the requirements listed below.

Télleg ezért nem indulna Aion? 😮

a sütõbe
Tatyla
remélem minden fontosabb légió bekerült a bannerba,ha nem szóljatok!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Aion fõmappa

valaki tudja hogy a leszedett patchet hova kene rakni hogy automatan felismerje?

Veni, vidi, vici

mano1b
meg probálom

Tatyla
el kell vinned egy folyadékot amit a tóban tölthetsz fel...

mano1b
kis help kéne sipiritmaster lenék de 9 es szitü vagyok nem vált 10-re
a classt nem tudom átváltani, ezt irja ki go to the island at the center of cliona Lake and fill up the bottle pernos gave you. ez igy van leirva bocs a sok hibá ért.

a koszi 😊 akkor lehet megvarom amig xfire befrissiti amit mar namartana nekik xD

Veni, vidi, vici

<#eljen>

Tatyla
lesz banner ,most készül és be lesz rakva minden link

próbáld meg az adminokkal berakatni a linkeket, meg ha van új banner (ráférne) akkor azt is 😊

Régebbin.

C:\Program Files\Xfire\xfire_games.valami

És itt átírod Aion-t. Ingame chat az nincs mondjuk.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Cat ezt a mostanin csinaltad mert ha igen elmondhatnad hogyan alitottad be xfirenel hogy felismerje Aion-t 😄

Veni, vidi, vici

barcsak menne mar a game liveba mar lehetne gyurni az ilyen targyakra Tahaba

Veni, vidi, vici

Sáska
Spiritmastereket kicsit megbuffoltak :]

tegnap egész nap abyss-ban csapatoltunk, templar olyan 40+-os szinten kezd jó lenni, akkor kap olyan skilleket amik jók a kiterek ellen, sorci, ranger azért nehéz dió levegõben (lassítanak etc...) de azért így is sikerült egy párat ledarálni az odarántós stigmával 😊 de szerintem 30-40-ig a ranged kasztok dominálnak pvpben, aztán lassan kezd balanceolódni...
Volt egy pár szép elyos barát aki megtelepedett mindig valami magasabb sziklán és ugye a radar felfele nem lát csak ha te is repülsz, megvárták míg 1 vagy 2 mob volt rajtam és akkor arattak hõsies küzdelmet egy kis nuke-olással 😊 egyet megtanultam érdemes betárazni magad flight növelõ potikkal, mert egy egy levegõben végzett csata közbe igencsak belemerül az ember és azt veszi észre, hogy már zuhan lefele, mert elfogyott a repülési idõ😄