Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tovább meg nem jutottam. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Pl. gondolom fegyó mindkettõnek az elérhetõ legjobb kell. Minden cuccba crit stone. De rangert mennyire ütik? Kevésbé lényeges esetleg a ruha? Illetve mennyit kell pihennie mobozás közben? Templarral azért ültem hébe-hóba..
Másik lényeges szempontom: ha solozásra szánnám magam, és valami kósza afroamerikai karmos-sörényes izé nekemrontana, ranger mennyire bírja ezt lereagálni? Mármint mennyire gyorsan tüntetik el a hp-ját, és van-e valami, amivel gyorsan felveheti a kényelmes távolságot pl egy assa ellen? Templarral van egy kis idõ összekapni magam és nekiállni stunolni...
A ranklistán ami volt itt linkelve elég meggyõzõ volt a lvl30 ranger az élen, de mégis több templar látszott a top10ben.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
köszi a válaszokat
Veni, vidi, vici
na ha megveszed a jatekot akkor +30nap melle meg jon a preorderel a headstart
viszont ha digitalisan vetted meg akkor +30nap melle meg jon a preorderel a headstart meg +7nap ajandek
de akar ventrire is feljohetsz es ott is megdumalhatjuk
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Castor szeró és asmo oldal?
Meg lenne egy kérdésem. Van ugye az 50 eurós teljes játék, ha jól olvastam abban van 7 nap játékidõ? És emellé ha megveszem a preorder-t 1990Ft-ért abban van egy hónap játékidõ és ugye hamarabb kezdhetek (headstart)? Vki világosítson fel pls, thx.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
lag nem a szervernel problema, hanem nalam, mobile internet nagyon fos..:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Veni, vidi, vici
Nekem az nem tetszett benne, hogy abyssban 1v1 csatakban nem igazan tudtam nyerni, mert mindig elfutottak elolem, ha jol alltam, es sajna a pull skull tobbszor nem jon be, mint igen. (ez lvl27-32 korul).
Viszont magas szinten van egy skillje amivel osszehuz tobb enemy playert, ez nagyon flott sztem, valamint van egy armor kepessege, ami x ideig stun resist, ergo assassinnak nincs sok eselye ellene.
Sztem nem is lag-erzekeny class - legalabbis kinaban nem volt sosem gondom vele.
@Zarachi: sajna nekem itt szurve van a net, a hivatalos oldal nem megy. (The Websense category "Games" is filtered.)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Templar szvsz jó dmg dealer lesz endgame fele, elég szép sebzõ skillei/stigmái lesznek, a pajzs se elhanyagolható (stunok miatt + critelhetnek és elég szépet ütnek azok is) www.youtube.com Aion templar pvp nézz körbe😊
keresem a karim, mert mobile internet miatt korlatozottak a lehetosegeim, casterek kizarva, fokepp chanter tetszene, de nemtom ott fight-ba egy "kis"lag mennyire hatraltato lenne..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ez tobbek kozott azt (is) jelenti, hogy 32bit-es rendszeren elvileg mukodni fog teljesen a Logitech G13, G15 stb..
forras: aionsource
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Sajnos az EvaVix és a Mystic Awekening a Perentora megy.
The gods have disconnected you ...
Celestial Being - magyar- Asmodian
Equites - nemzetközi - Asmodian
FugiTiveS - nemzetközi - Asmodian
Memento Mori - magyar - Asmodian
Tenebrae - magyar - Asmodian
TriBute - magyar - Asmodian (a felvétel szünetel)
Vigil - magyar - Asmodain (a Paradigma-ból kivált, magyar kontingens)
Destiny - magyar - Elyos
FS! - Black Ravens - magyar - Elyos
Heroes - magyar - Elyos
Lunarion - magyar - Elyos
Variance - magyar - Elyos
The gods have disconnected you ...
remelem egyre kiforottab lesz aion sg 😊
Veni, vidi, vici
Sorcerer vagy ranger. Amelyik életrevalóbb pvp-ben s pve-ben is jó.
Veni, vidi, vici