Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Nem telt meg még a Spatalos, csupán errõl van szó. Elméletileg majd újranyitják.
jójó, közben ahogy írtam, magam is megtaláltam, twitteren, csak én már ilyen über-szuper trendi vagyok hogy már a facebook is "so last year" 😄
The Garrett
facebook - aion support. ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Na magamat válaszolom meg: Liv írja twitteren, hogy preselect-re lezárják sorban a szervereket hogy egyenletesen legyen mindegyiken ember. Ofc messze nincsenek teli, headstart-ra nyitják mind.

"To clarify, servers that are full for pre-select WILL re-open at headstart."

Btw nem csak Spatalos van így, kb nemsokára Peranto vagy mi is, valamint legtöbb szerveren már asmo full. 😞
"Creation on Server: Spatalos is full for preselect. Perento is getting close."

forrás: http://twitter.com/aion_liv
Forrás?
Mert twitteren nem írt senki ilyent, ha simán csak nem tudtál karit csinálni az más tészta: a szerver folyamatosan nézi a két oldalt, és ha egyik túlnõ a másikon, letiltja amíg nem lesz újra balansz.

Magyarul ha valaki nem tudott karit csinálni, vár amíg a másik oldalon nem csinálnak eleget, aztán újra tud. Nyilván kényelmetlen, de unbalance szerveren játszani ennél sokkal-sokkal kellemetlenebb. War-nál nem figyeltek erre, meg is lett az eredménye 😞
The Garrett
Spatalos megtelt a preselection idejére, </brékingnyúz>

Az mondjuk pozitív, hogy a pres. alatt végig nézik a szerveket, és balanceolnak.

Nah, én is túl vagyok a karikon, 3x töröltem mire na meglettek 😊
Amúgy alig lehet "gonosz" pofákat kreálni, de azé' valamelyest lehet 😊

http://www.taxierden.hu

A bloodscalp szinvonal akkor jön el, amikor 2-3 millió elõfizetõ lesz EU/USA-ban... addig sztem még nem 😊
Adig még csak a normálisok nézik meg mi ez a játék, utána megy híre csak, annyira hogy a vérpistikék is ezt kérjék karácsonyra anyutól - ráunva a WoW-ra...

The Garrett
ja hogy spatalos lesz a köv bloodscalp? ^^

/me Spatalos asmo. \o/

Sáska
nem is tudom erdemes-e beirni, hiszen csak 1et kell visszalapozni, a bannerrol meg nem is beszelve..

Tatyla
legtöbb magyar mind elyos mind asmo a Spatolos-on

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

OMG 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Strahd_
800mega mint patch... erdekes

na karik megcsinálva, nevek lefoglalva <#bohoc>

anti hero

Én azt nem tudom, de nekem kész a sorc és a fighter a Spataloson, Elyos oldalon. Ha jól tudom oda sokan megyünk magyarok
Zsoltika 007
Na most akkor még egyszer leírnátok hogy magyarok melyik oldalon melyik szerón vannak?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

nyilván idegesítõ de ha választhatnák a 2 közt biztos azt a verziot választanám....

Na muxik. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Gordis2k
BENTVAGYOK!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Servers are up.
...és a büfésük is jól kaszálhat a kávéval...
Azért vicces lehet most az az irodaház ahol az NC-sek dolgoznak most...
Over 10,000 followers. No pressure. *breathing in and out*. Server still on their way. 😄😄 <#eljen>

tényleg idegesítõ "megoldás"
ez legyen a legnagyobb bajod

Nekem nincs hibaüzenet, csak szimplán kirja You have been disconnected from the server, és a szokott módon kilép. Ki volt az az agyhalálos aki ezt kitalálta, hogy login hiba után kilõvi az egész klienst... gondolom ha elütöm a jelszót akkor is tölthetem újra az egészet.

Strahd_
akkor meg ne aggodjak a fail to inicialize(1024) .) hibauzi miatt? 1.5.0.6 verzional?

The Garrett
Érdemes követni az aion community manager-t twitteren, most pl percrõl percre írja mit javítanak, vagy pecselnek, hogy indulhasson a preselection:
link

0Fritz0
Akkor nem leszünk lezergelve? Dee kááááár... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

KDS nem a mi szerónkra jön (Spatalos), hanem Telemachos... :o

Gordis2k
seeemmiiii😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Zsoltika 007
Nem

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Be lehet lépni már? Nekem nem megy.

a probléma az h már repairáltam, updateltam és ugyanez :s

Tatyla
launchert is frissítsd,de lehet ma nem lesz kreálás senkinek...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

valaki kap hasonlo hiba üzit mikor elakarja inditani Aiont?

This program is unavaiable to your country.

Europe English a beállitásom és eddig ment...

Tatyla
én csak egyet 25-ig de teljesen egyetértek veled.pikk-pakk felhúztam

Én 2 Sorcit húztam fel 30ra, és nekem nem voltak vele mana gondjaim, és leülnöm se kellett soha, simán cd-re nyomni kell a mana visszatöltõ spelleket, illetve nem össze vissza elnyomkodni a spelleket és olyanokat is hasznalni ami nem éri meg pve szempontból.
hmmm kerdes valaki tudja mennyi centurio lehet egy legioban? vagy nincsen limit mert sajna ezt nemtudom 😞

Veni, vidi, vici

MrStokes
Lvl 20-on kapja a sorci az elso stigmajat, ami 15-secre lefelezi az osszes spell manakoltseget. Ez pve csapatolas kozben azert kicsit segitett az allando mana gondokon, de nem hiszem pvp-ben tul hasznalhato lenne, illetve lenne az embernek meg arra is ideje hogy fel/egy percenkent mindig aktivalja ezt a skill-t a tenyleges sebzo spellek elott.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
OB alatt sorcit probaltam, es nekem ugy tunt h nem teljesen linearisan skalazodott a mana mennyisegevel a rest altal igenyelt ido, vagyis ahogy leptem a szinteket es nott a manam, mintha kicsit tobb idobe telt volna, hogy maxra toltodjon vissza. Amugy az elejen tenyleg csak 1-2 mp, de kesobb azert tobb idobe tellik, mig teljesen visszatoltodik rest hasznalataval.

A masik, manaval kapcsolatos dolgot csapatos kuldizes kozben tapasztaltam, miszerint allandoan elfogyott a manam, es nem regeneralodott olyan utemben, hogy ne kelljen folyton megallni pihizni.
Mondjuk ez ellen ugy vedekeztem, hogy idorol idore manapotikat ittam.
Kivancsi vagyok ez kesobb hogyan fog alakulni magasabb szinteken.

Sajnos nem mindig akarodzott a pug csapat tobbi tagjanak megallni kizarolag miattam, mana regeneralas celjabol. Erdekes modon a clericnek mindig volt eleg manaja, soha nem kenyszerultunk megallni miatta.
Nem tudom hogyan csinalta, bar igaz, hogy nem ismerem a cleric skill-jeit. Azt halottam pl. hogy egy DP skill-jevel manat tud visszatolteni.

Azt kulso megfigyelokent en is tapasztaltam, meg irtak is sok helyen, hogy lvl 20-22 alatt a ranger az nagyon szenvedos es tenyleg sokat kell vele rohangalni.

Amugy csapatban sorci csak nekem tunt kicsit unalmasnak?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Unknow
Továbbá abyssban már lesznek olyan fegyverek amikkel elég messzire is el lehet ütni 😊
Pillanatok alatt visszajön a mana, igen, de én kb ugyanannyi idõ alatt lõttem is el. 😊 Pedig vagyok ám akkora birka, hogy azt számolgassam, melyik skillcomboval megy le "olcsóbban" a mob, de mindenhogy ücsörgés lett a vége sorcival...
Most azt kezdtem el mérlegelni, hogy levegõben játszódó pvp közben mekkora hátrány melee-nek lenni. De gyanítom, tökmindegy, mert flight time-nak kb ugyanannyinak kéne lennie, innentõl meg hogy a levegõben repked-e el elõlem a ranged class, vagy a földön szaladgál, tökmindegy ha minden igaz. Javítson ki valaki, ha tévedek.

Sáska
sztem nincs limitalva.

valaki nem tudja hány centurion lehet a légióba?

0Fritz0
Alacsony szinten nálam a ranger HP-t töltött, a sorci meg manát. 😊
Egyébként a rest-el pillanatok alatt visszajön a hp/mp és így már a sorc a gyorsabb.
Ranger-rel minden egyes mobbal futkosni kell, míg a sorcival tudom közben nézni a TV-t. 😄

Persze mindenkinek megvan a maga favoritja.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sáska
Nekem hasonlo dilemmam van a spiritmasterrel es az assassinnal<#idiota>

Mindkettorol olvastam mar egy csomot aionsource-on, megsem sikerult dulore vinnem a dolgot. Probaltam mindkettot, s mindketto szimpi mind a jatekstilus, mind a hangulata alapjan. probaltam mas classokat is (templar, sorcerer, chanter), s az osszeset kizartam, maradt ez a ketto.
viszont tudom, hogy:
a) utalni fogom, ha egy assa a semmibol elotunik, s levag egy pillanat alatt, mert cloth-ban vagyok, s eppen fel hp-n vagy 2 mobbal a nyakamban epp probalok eletben maradni.
2) utalni fogom, ha egy SM szetfearel mikozben a hulye spiritje a servantokkal uldoznek, s en csak nezni tudom az assassinomat mikozben megeszi az erosion.
szoval, ha nincs ami atbillentene a merleg nyelvet vasarnapig, akkor feldobok egy ermet, es utana bosszankodok egeszen lvl50ig, hogy miert nem a masikat valasztottam😊)

Az tuti, hogy több figyelmet igényel, mint egy dps kaszt. De itt az se mindegy most, hogy a templar mostani endgame powere nem azt jelenti-e, hogy az elsõk között lesz nerfnél? 😊

Unknow
Egyébként a hiedelemmel ellentétben a templar szerintem sokkal több figyelmet igényel mint egy dps kaszt. Mondjuk én itt még nem pvpztem tankkal. WoWban pl azért ha BG-n neki álltam tankolni igen csak ugrálhattam ide - oda, és mindenre figyelni kellett ami körülöttem történik. Healerekrõl leszedni azokat mindig akik támadják õket, és ilyen apróságok, lassítani az ellenséget ahol csak lehet... PvEben meg úgy látszik a templar igenis sokat kell, hogy ugráljon. Mi nem sok mindent csináltunk, dpseltük amit kellett, heal, cc..de ugye a templarunk meg nem gyõzött forogni,hogy esetlegesen melyik mob jön következõre, mi az amibe több "aggrot" kell tenni és stb. Na szal azért a templar nem egy unalmas, állok figura. Arról nem is beszélve,hogy ugye a játékba aki simán áll, az nem lesz hosszú életû. A képernyõn ha megjelenik a "mozgás bónusz X irányba", akkor érdemes kihasználni. Meg ugye nem mindegy,hogy merre fele nyomja el az ember ezt a bónuszt, mert mérlegelni kell a helyzetet is. Nem olyan egyszerû ám ez XD
Cat, én inkább "büntetni" szeretek, tehát szeretem ha történnek a dolgok, és hullik az enemy, de a "pörgést" nem azzal akarom kitölteni, hogy ugrálok mint Remi Gaillard kenguru jelmezben (lsd még: youtube) és menekülök, hanem szívesebben vagyok én a fogó. 😊

Zomil, életemben egy percet nem tanultam angolt, és silány tudásommal azt a pirosat úgy értelmeztem, hogy a srác biztos játék helyett ronggyá farmolta magát egy csapat társaságában abyss pontokkal. Mostmár okosabb vagyok, mint fél órája.

Unknown, köszi, otthonról elolvasom azt az írást este.