Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna nincs szerencsém a bétához, de 1000+1 videot néztem és már csak 2 kaszt közti döntés a dilemma. Ranger vagy sorcerer. A sorci állítólag nagyon gyorsan hal, de erõs. A ranger dps-e rosszabb de jobb túlélõ.
na mostmar kulturaltabb xD viszont nemtom hogy hiba vagy sem de a balfelso sarkoban levo szoveg "tört szerverrõl ne itt keress infót" valamiert nemlatszodik jol

Veni, vidi, vici

Zomil
most tökéletes, gz 😊

maniac001: egylöre nem repül egyik pet sem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sáska
A SM-nek ugye repülhetnek a petek. De csak abyss területen. De abyss-on kívül is van pvp nem? Akkor ott használhatatlan a SM? vagy abyss a game legnagyobb része?
Tatyla
kód javítva most már mennie kell IE-n,mert kipróbáltam és nálam megy

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

VipJoco
GZ jó lett a banner, igaz grafikailag nem a legjobb, de nekem bejön 😄

Frosty01
hát igen.. a játék aktiválása még egy szép és érdekes sztori lesz <#confused>

practitioner of the forbidden arts of death

Sáska
itthon Chrome van, azon is teljesen ok.

Tatyla
itt ebben a témában mint a banner mindenki okosabb az tuti ha szóval valaki jobbat tud elküldi isten bizony beillesztem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Zomil
nálam ie-nél be sem tölti a flash-t és onnantol kezdve az egész oldalt nem látom csak a flash fehér helyét 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Torzonborz
FF ( 3.5.3 ) alatt jó , IE nél banner felet széép nagy üres semmi.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

FF alatt meg se jelenik, Tatyla, küldtem másik kódot, próbáld azzal.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

0Fritz0
IE alatt valóban meghal, de aki azt használ... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

waaa latom a masikat is xD
tuti direkt raktak oda 😄 ez mar tenyleg rasszista igy xD megvetik a varjunepet 😞 <#vigyor5>

Veni, vidi, vici

Sáska
nekem itt a cegnel ie van, es megy rendesen. egyetlen dolog, amiben nem vagyok biztos, hogy normalis, az a banner feletti nagy feher semmi. Eddig nem volt ott.
Ezt leszamitva nice.

@Zarachi: 2 elyos repul ;-)

sorry a dupla postert csak msot vettem eszre hogy a linkek ugyan ugy maradtak nemlehetne maskeppen berakni? mert igy eleg csunya 😞 esetleg valami gyujtolink moge rakni mert igy csunya 😞

Veni, vidi, vici

Zomil
nem elég...

ie is hasznalhatatlan xD szal eleg ha operan es foxon muxik 😛

Veni, vidi, vici

Zomil
ie alatt használhatatlan a fórum :S

"> ez mi a kep felett? 😄
szerintem meg mindig rasszista a kep de amugy teccik 😄
3 asmodian van es 2 elyos abbol egy repul 😛

Veni, vidi, vici

0Fritz0
A tetejérõl majd töröld ki a ">-t. 😊
(jóféle)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tatyla
na megszületett a banner
külön köszönet az alkotójának Shayana-nak a Variance-ból
és Cat 02-nek aki megírta a beillesztõ kódot mert én nem igazán vagyok ebben a toppon....

ranger trap meg egy buff
sorci a kis hidera kapott bufott
aoe skillek kiutik hidebol 😄

szal tobbsegnek aoe maradmeg

Veni, vidi, vici

0Fritz0
Az király, köszi. 😊

Lesz valamilyen ital, vagy buff a láthatatlan ellenség észlelésére, vagy az assák minden körülmények között felfedezhetetlenek lesznek az ellenség számára, amikor láthatatlanok?

Fordítva. Cookinggal lehet buff kajákat. Alchemy meg italok, orb, book.

0Fritz0
Kérdés: Az alchemy-vel lehet buff löttyöket csinálni, a cooking-al pedig HP és Mana italokat?

MrStokes
A sok noob... 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Akkor eddig ugy néz ki hogy a magyarok nagyon nagy százaléka Spatalosra megy! Elyos oldal is! Valóban?😊

Epsilon eSports&#8482;

MeoH
Igy van 😊 Assara az 1v1et ugy ertettem, hogy Abyssban hidebol beszurja az ott boklaszo enemyt 😊

fuck mmo's..i.,

Köszi!

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

látogass el a FugiTiveS oldalára ott találsz pontos leírást errõl, topicban kint van a link.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Sáska
amugy meg tulajdonkeppen teljesen felesleges belemenni 1v1 theorycraftingba, mert a duelen kivul szinte sosem lesz olyan, hogy egyenlo eselyekkel induljon a ket fel, hiszen vagy nem egyedul jonnek rad, vagy akkor jonnek rad, mikor 2 mob van a nyakadban, vagy mikor probalnal regeneralodni egy csata utan😊

Üdv!
Elnézést, ha már korábban szerepelt a kérdésem.

Úgy tudom, hogy lelehet tölteni különbözõ nyelvi csomagokat a játékhoz. Én személyszerint nem szeretnék angol szinkronhangokkal játszani.

Megtudná mondani valaki, hogy honnan / hogyan tudom beszerezni és érdemben aktiválni az eredeti vagy a japán hangcsomagot?

Köszönöm!

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

Varianceban van pár 40+, de csak 1 chanterre emlékszem 😊

MeoH
MInt Razstah irja, a letobbunk tapasztalata lv30 alatti. Igy nehez endgamere vmit is mondani. Amugy mind2 kaszt, assa es sorci is jo pvpben, 1v1ben talan jobb assa, masspvpben pedig a sorci.

fuck mmo's..i.,

sebki nem jutott még el 40-50-es szintre?😛

Nuclearity
haho? ennyire nincs senkinek sem tapasztalata a kérdéses kasztokról?

Zomil
Én már megvettem digitálisan a CE-t Steam-en ott kaptam egy kódot, és amikor regisztrálom NCsoft accountra akkor kér kártyát v gamecard-o.
Szóval valamelyik mindenképp kell, h a kódot regisztrálni tudd.

Sáska
jaja, csak annyi, hogy a huganak fel kell keszulnie, hogy a csaladbol vkinek a kartyajat be kell huznia kicst, amennyiben nincs sajatja :-)

Zsoltika 007
Az már lehet. De mégse kell megvenned a feltöltõt és utána bármikor ki tudod venni a számot ha már ketyeg a 30 nap.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sáska
nekem azt mondtak mikor atvettem, hogy a 30 nap akkor aktivalodik, ha beaktivalok egy bankkartyat.

Engem is ez érdekelne, pont e kettõ között akarok én is választani. Valaki megosztja tudását?
Sáska
privat ment.

Zsoltika 007
30 nap jár mindenkinek aki megveszi. Szerintem semmit sem kell csinálnod!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

csicso, mi van a paradigmával?! Ha jól tudom Sh1nobi a te karid neve..?
Privátban is jó lesz 😊

Running
Mi valszeg külön akcióba kezdünk, Horda-Vény csapatból leszünk páran egyelõre, aztán majd menet közben kiderül, hogy életképes lesz a sztori, vagy beszállunk más csapatba. Nagyon képlékeny még a jövõ, ennyire én sem látok elõre.<#vigyor>

Ha úgy lesz, mint L2-nél meg wow-nál volt, az elsõ GC a dobozban lesz. Úgyhogy végül mindkét oldalon jól írták. 😊

Sziasztok!

Kicsit megkavarodtam.
A hugom megrendelte a CE-t külföldrõl PP kóddal, válaszlevélben azt írták, hogy a 30 nap bónusz egybõl felhasználható, tehát nem kell vennie gamecardot az elsõ hónapban.
A galaxison azt írják, hogy csak akkor kapom meg a bónusz napokat, ha ez elsõ gamecardot aktiválom.

Tehát kérdésem lenne, hogy akkor most kell gamecardot vennem, ha kezdeni akarok 25-én, vagy sem..?

thx