Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
vagy xp v w7 ez a kettö a legjobb, bár w7-el várni kell sztem még egy picit mire minden fullosan támogatja
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lera,Dynn,Zulgron
practitioner of the forbidden arts of death
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
Win7-et nem lehet kikerulni, idovel fel kell majd rakni, de hat meg ki sem jott a vegleges...
Majd mikor minden driver normalisan meg lesz hozza irva, sok bug es problema meg lesz oldva es be lesz jaratva en majd akkor fogok valtani, addig minek?
Nem latom elonyet semmiben, dx11 lesz benne, de ahhoz olyan jatek + vga is kell - kb fel ev mulva talan mar "megeri" felrakni.
Aion cryengine-s es bar at van irva rendesen, a Crysis jobban szerette az XPt mint a vistat / win7et.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Sorry, kicsit sem értek hozzá, én csak játszom rajta 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Befejezés?
igen mégse
ez és utána kidob a windoesba
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A játék meseszépen fut, nem akad, nem szüttyög, maximumon is hibátlanul megy.
De tömegben, városban BAMM kiakad.
Windows Vista 32
Gforce 9800gt
4giga ram
3g core duo proci
nem hevül túl, nem fut a gépemen semmi más, frissek a driverek, és már fejem verem a falba.
Mi lehet a baj? A Vista 32? Cseréljem 64-re? vagy mi az -----?
http://www.taxierden.hu
Nyilván majd ha alábbhagy a hype lesz valami pár napod dolog, minden más mmo-nál is pont így néz ez ki. (A wow-hoz se volt a megjelenésekor trial, csak késõbb)
Addig sajnos aki nem akarja kipróbálás nélkül megvenni, annak várnia kell.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Legalább ennyit olvassál már vissza.
Ezt hogyan tudom orvosolni hogy angol vagy magyar legyen! Nekem jó az angol is 😊
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Koreai -> angol
Újabb probléma lépett fel a játékkal.Végre megoldódott hogy mûködik öcsémnek csak 1 prbléma van hogy kóreaiul írja ki a szöveget ha europát választom ki a NC launncherbe ha pedig north am. akkor meg nem enged be vkinek vmi 5let?
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Congratulations! You have successfully activated your Aion (Europe) game account.
😛
BDO: Jordine
a rest, meg follow parancsokkal probaltam eddig visszahivni, ami pve-ben mukodik is, de mondjuk egy duelben nem tudom olyan gyorsan e modon visszahivni, s a root-ot mindig leuti😞
thx 4 the info.
Viszont azt vettem eszre, hogy a spirit hiaba van "rest" allapotra teve, ha megtamadnak, akkor egybol tamad, ami eleg zavaro... :-(
amin meglepodtem, hogy a sorcerereket mennyire konnyen meg tudjuk enni :]
mindenesetre kivi leszek tényleg hogy mi lesz 😄
nalunk a castoron meg balaureknál :p
anti hero