Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ams
2010?<#nemtudom>

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Sziasztok! a 7en beszerzem a gamet és érdeklödnék milyen karit érdemes kezdeni?!Ami elég táp a szerveren.

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Zaylka
Aki megteheti, tegye, én nem tehetem meg, hát kiskapukat keresek, aki pedig keres az talál. Tök fölösleges ramot tennem a gépbe ha 2Gigával is eldöcög pont azon a szinten amin én szeretnék játszani nem? Nem fogok 10 ezreket kiadni azért amit úgyse használok ki és csak azért legyen benne, hogy villogjak melyikünknek nagyobb az e-penise...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Zomil
vistát sajnos el kell felejteni és elásni 😄DD

vagy xp v w7 ez a kettö a legjobb, bár w7-el várni kell sztem még egy picit mire minden fullosan támogatja

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

werkfilm
2010ben azért illene ramot is tenni a gépbe

Zaylka
Na szóval, újrahuztam az op rendszert, végül Xp-re voksoltam, úgy voltam vele inkább maradok a jó öreg és bevált módszernél. Atiból csak a drivert tettem fel, semmi control center. Na mármost, a játék olyan pöccre indult, mint még eddig soha. Na teszteljük a várost, pipa mindenhova, a legtöbb beállítást highra, 1-2 mediumra, 1 óráig rohangáltam a városba mindenféle lagg vagy a tömeg miatti dc nélkül. Aztán jött egy laggspike, na mondom semmi nem lehet tökéletes, nincs dc erre jön a lagg. Majd mikor kiléptem látom a windows keményen frissíti magát, ja mondom, bocs. Szóval egyenlõre úgy néz ki, hogy megoldódott a dolog (bár ezt most lekopogom). Úgy látszik valahogy a vista+ati combot nem szerette az Aion. Végre fel tudtam fedezni a várost, és bekapcsolodhattam egy tömeges pvpbe, anélkül hogy attól kellett volna tartanom mikor fagyok ki megint. Így ez úton szeretném megköszönni mindenkinek aki azt tanácsolta, hogy op rendszert cseréljek! 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Hát a Far Cry szerintem még jobban szerette az Xp-t 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mondjuk Aion cryengines mig Crysis cryengine2es

Lera,Dynn,Zulgron

Frosty01
nekemi s van hogy majd belehal a gépem mint pl ma este, de az ezelõtti napokban lazán ment hibátlanul... fogalmam sincs mi lehet a probléma :>

practitioner of the forbidden arts of death

uhh hát beleolvastam és Windows vista 32-tõl Windows 7 64 ultimateig mindenkinek van ez, service pack ide vagy oda, ahány ember annyiféle megoldási kísérlet és mindenkinek megmaradt a gond..., hát akkor reménykedhetek egy pecsben

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

áh köszi, de XP-t nem akarok sohatöbbé, gyûlöltem. És a vista után nagyon fapados. Sokan játszanak vista alatt hibátlanul. Más lesz itt a megoldás.

ja értem.... frissen formatált gép...

Smithwarden
En XPt ajanlok elsosorban (ha biztosra akarsz menni.)
Win7-et nem lehet kikerulni, idovel fel kell majd rakni, de hat meg ki sem jott a vegleges...
Majd mikor minden driver normalisan meg lesz hozza irva, sok bug es problema meg lesz oldva es be lesz jaratva en majd akkor fogok valtani, addig minek?
Nem latom elonyet semmiben, dx11 lesz benne, de ahhoz olyan jatek + vga is kell - kb fel ev mulva talan mar "megeri" felrakni.
Aion cryengine-s es bar at van irva rendesen, a Crysis jobban szerette az XPt mint a vistat / win7et.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

nah látom ezt már senki nem vállalja 😄

Azt hogy kell?
Sorry, kicsit sem értek hozzá, én csak játszom rajta 😊

0Fritz0
Adj neki több virtuális memóriát, hátha.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

" a program simeretlen hiba miatt leállt"
Befejezés?
igen mégse

ez és utána kidob a windoesba

Zomil
mit jelent az, h kiakad?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hai! Segítség kell!

A játék meseszépen fut, nem akad, nem szüttyög, maximumon is hibátlanul megy.

De tömegben, városban BAMM kiakad.

Windows Vista 32
Gforce 9800gt
4giga ram
3g core duo proci
nem hevül túl, nem fut a gépemen semmi más, frissek a driverek, és már fejem verem a falba.

Mi lehet a baj? A Vista 32? Cseréljem 64-re? vagy mi az -----?

TRIAL akkor lesz majd, ha üresen konganak a szerverek. Jelenleg ennek az ellenkezõje van ép, nem tudnak mit kezdeni a nagytömegû vásárlókkal.

http://www.taxierden.hu

Jelenleg semmiféle trial nincs, a népszerûbb szerverekre sokszor a fizetõs emberek is sorban állnak, csak ezena héten 2 új szervert indított az ncsoft.

Nyilván majd ha alábbhagy a hype lesz valami pár napod dolog, minden más mmo-nál is pont így néz ez ki. (A wow-hoz se volt a megjelenésekor trial, csak késõbb)
Addig sajnos aki nem akarja kipróbálás nélkül megvenni, annak várnia kell.
Zsoltika 007
Idõvel lesz.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

triplet
érdekelne engem is.

valami trial mint wownal van? ha van hol lehet beszerezni?

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Dopti
Kösz, pont ilyenre gondoltam<#eljen>

Krinyo
"nem járnék-e"
Nem fogsz úgy járni, ez pvp orientált játék

Nem tudom,mit csináljak.....Vonz ez a játék,de nem tudom,nem-e járnék úgy vele,mint a WOW-al.Azzal végigtoltam a karakterem,aztán 70en majd' megevett az unalom.60-as szint után úgy voltam,hogy "nah,70-en majd kereskedek,bányászok,betegre keresem magam".Ehelyett csak ténferegtem jobbra-balra.Vhogy nem vonzott az,hogy két tonna istance-ot csináljak,hátha esik egy epic fegyver,vagy páncél.Valahogy olyan céltalannak éreztem a dolgokat 70-en.Elõtte Silkroadoztam,Cabal-oztam.Hozzátartozik,ezekben nem vittem végig karaktert.Ja,a WOW nem eredeti szerveren volt.Ritkán van,hogy nem tudok dönteni,de most ez van.Tudom,nem dönthettek helyettem,de hátha tudtok ehhez valamit szólni,ami átbillenti a mérleget........<#help>

KicsiMonkey
megelõztél 😊

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

KicsiMonkey
6 hsz-szel elõtted

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

5 hozzászólással hamarabb ott a megoldás....

Legalább ennyit olvassál már vissza.

Lett egy órási problémám! Most szedtem le az Aion eu clientet és miután updatelt kínai lett az egész 😄

Ezt hogyan tudom orvosolni hogy angol vagy magyar legyen! Nekem jó az angol is 😊
s0n1c
hah, big thanks!!!
launcher settingsben engedélyezed a "több app futtatása egyszerre" opciót.

Predtom0O
köszi

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

s0n1c
tudja valaki, hogy lehet két klienst futtatni egy azon gépen 3rd progi nélkül?
Predtom0O: erre van hivatalos válasz is a hivatalos oldalon, ha valami gáz van érdemes ott szétnézni elõbb. De azért hogy ne legyek szemét, a közvetlen link hogy ne kelljen keresgetni:

Koreai -> angol
ok köszi
Predtom0O
csa'p mindkei!
Újabb probléma lépett fel a játékkal.Végre megoldódott hogy mûködik öcsémnek csak 1 prbléma van hogy kóreaiul írja ki a szöveget ha europát választom ki a NC launncherbe ha pedig north am. akkor meg nem enged be vkinek vmi 5let?

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Ha népszerû, zsúfolt szerverre mész akkor csúcsidõben akár több órát is várhatsz hogy bejuss. De Karhun-on eddig még csúcsidõben se volt várakozás, és ma indítottak egy teljesen friss szervert, szóval még lemaradásba se leszel ha ott indulsz, hiszen mindenki most kezdi ott húzni a kariját.
Délután-este (16-22ó) körül van olyan 1-3 órás várakozási idõ, egyéb idõpontokban viszonylag jól be lehet lépni, hajnaltól koradélutánig azonnal logol. Ez spatalos szerver, Karhunra úgy tudom nincs várakozás még.

No lenne még egy kérdésem😊 Tényleg várni kell,hogy belépj a serverre?Ha igen kb mennyi idõt?köszi
FYI!

Congratulations! You have successfully activated your Aion (Europe) game account.

😛

BDO: Jordine

Sáska
hmm, majd otthon megnezem - eddig nem tunt fel.
a rest, meg follow parancsokkal probaltam eddig visszahivni, ami pve-ben mukodik is, de mondjuk egy duelben nem tudom olyan gyorsan e modon visszahivni, s a root-ot mindig leuti😞
thx 4 the info.

Zomil
ha nem akarod h automatikusan támadjon át kell rakni manual state change-re v mi a neve, ahol a pet bar van annak a bal also sarkában van egy kis gomb amivel tudod állitani

Sáska
sztem is.
Viszont azt vettem eszre, hogy a spirit hiaba van "rest" allapotra teve, ha megtamadnak, akkor egybol tamad, ami eleg zavaro... :-(

amin meglepodtem, hogy a sorcerereket mennyire konnyen meg tudjuk enni :]

ja felreertheto voltam, en sem ugy gondoltma hogy moost náluk van minden és ez igy is marad, hanem beloggoltam es lattam hogy minden fortress meg anyamtyukja a kezukben van ...
mindenesetre kivi leszek tényleg hogy mi lesz 😄

nalunk a castoron meg balaureknál :p

anti hero

Hát nem tudom én templarral megkergettem asmo földön egy sm-et, de igaz nem nagyon számíthatott rám. 😊 Elég lassú reagálású egyén volt.

Zomil
amugy ugy érzem 28-as szinttöl erösebb az sm pvp-ben, pet stun, saját stun-olos skillje + egy fear-t rányomok valakire és már nem olyan nehéz megölni 😄

Van benne valami, az biztos. Tud azért az NC. A wow lvl20ig tartott kb, a perfect world 2 nap, volt egy repülõgépes mmo is, az egy hét kb, többi már leírásoknál elvérzett nálam, egyedül L2 és most Aion, amiben találtam valamit, ami kell! =) De leírás alapján mondjuk ez a Mortal is elég durván hangzik. Kíváncsi vagyok a megvalósításra, csak rendkívül idõigényesnek hangzik.

Krinyo
van a fõvárosban