Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
le is toltuk gyorsan a fort instát:

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
pm pls köszi
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
(sorry h darabosan irom de igy jönnek elõ)
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
midnenesetre tudom, hogy a 2 fõ miatt lassu, de más is játszik igy ismerösök közül és nekik is jobban megy o.O továbbá csak a fejlödés kedvéért nem fogok nem partyzni mert nem haverral v spannal játszok hanem a párommal 😊 és bizony néha jo az ha nem ks el segitem ki 😊
szép? a repülés hogy lett megoldva? az egyes kasztoknak mik a hátrányai és erõsségei? milyen gyors a fejlõdés? milyenek a skillek?
ráadásul sokan nemtudják, h Theobomosra lvl 23 körül érdemes elmenni q-zni szépen lvl25-ig fel lehet fejlödni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nekem a játék tetszik, bár még csak most értem el sorcerer el abyssba (nem tudom mi és hogy van, nem tudom mit rontok el vagy hol questelek (másodmagammal tehát ketten és 23 ról 24 re 11 óra alatt sikerült fellépni... o.O) Abyss tényleg egy teljesen más oldala a játéknak, nagyon tetszik, bár kicsit zavar, hogy az Elyos kollégák a harc felvétel helyett (ha már betámadom öket) inkább befutnak a legközelebbi örtorony mellé és kise merészkednek mig el nem tünök vagy 4 kb lvl 30 as társuk le nem gankelne <#idiota>#idiota>
A riftezésrõl nem tudok mit mondani nagyon szeretném meglesni, hogy milyen de Generalban informáciohoz jutni merre is van az adott lehetetlen (a játékosok nem adnak locationt vagy egy fake locationt adnak).
A Sorcerer mint karakter nagy dps semmi armor. valahogy igy tudnám jellemezni, számomra nagy negativum a karakterben, hogy lvl 25 és joformán nincs uj skillem csak az elözöek upgradeja, tehát lvl 9 tól sebzõ skillböl kb 3 új ha van amit egy varázslonál keveslek. A másik a ha már papír armorom van és közel kerülnek hozzám, és kapok egy nagyobb sebzést beszakadok, jobb esetben ugye rosszabban meghalok XD ezen felül a CC-im olyanok (Sleep Curse of Root), ha el kezdi az enemy kasztolni a spelljeit és bekapja a skillje felénél a fát mondjuk azt a spelljét még simán befejezi fa v sleep hatás alatt ergó telibe lõ, sajnos nem egyszer veszitettem el egy egy harcot az elyosokkal szemben =/
összességében a játék tetszik, a chain skill rendszer is, a karakterem is bár hezitálok még az assassinon 😄
akit érdekel a játék mindenképp probálja ki valahogy, csalodni nem nagyon fog.
bocs a kisregényért 😊
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
próbáltam rákeresni viszont sehol se találtam a választ az én problémámra, ami az lenne hogy install után se az aion se az ncsoft launcher exe nem hajlandó elindulni. duplakatt tölt egy picit majd semmi , se hibaüzenet, a rendszerkövetelménnyel sincs probléma. Mi lehet akkor a gond?<#pardon1>#pardon1>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
eddig akárhányszor mentem át asmokhoz alig találkoztam asmokkal a hegy közelében, ma meg mikor átmentem kb. 2raidnyi asmo várt ott a hegy tetején 😮
Az aktív, pörgõs szervereken persze vannak sorok mert mindenki ezekre akar bejutni, de ezt aki ezekre megy be kell vállalnia. (amúgy nemsokára lesz transzfer, szal aki akarata ellenére került ilyen zsúfolt szerverre, az meg el tud menni, így aki marad az is hamarabb bejut)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
1 hónapja még fönt volt a kínai verzió nálam, de letöröltem telepítés elõtt.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Még annyi, h a riftek minden páros órában vagyis 2óránként nyilik és addig marad nyitva amig be nem telik
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc