Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Olyan nincs hogy szenved. Vagy akad vagy nem. De az tuti hogy akkor is tökéletesen kell megjelennie a képnek!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Krinyo
mondjuk nem ennél a játéknál

Krinyo
Próbáld kisebbre venni a grafikai beállításokat, nekem akkor volt ilyen amikor szenvedett a vidkari

1ébként meg a Kalil szerveren klánt keresek. elyos oldalon

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

meg csináltam mindent, frissitettem a video kari derivert, felraktam a legújabb directx-et de még mindig 1-2 perc mulva elcsikozodik az összes betû a chat meg minden , és ha lerakom tálcára és vissza csak akkor lesz ujra olvasható, de ezután kb megint 1- perc és csikozodik minden 😞 nem túl izgis percenként kirakni tálcára. aki tudja a hiba orvosságát segitsen ty.

silence is bejön shieldel a nyakamon 😊

végül sikerült bevennünk a fortot:

le is toltuk gyorsan a fort instát:

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

eladó accountot keresek.
pm pls köszi

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

tüz mobra a viz sebzés nem sebez többet...

(sorry h darabosan irom de igy jönnek elõ)

most nézegettem ambushbol a stunt akkoris bekapom ha van rajtam shield 😄

Videokari Driver frissites + Directx.Ha utana se jo akkor melegszik a videokari.Erre tippelek.

Sziasaztok! megvettema játékot és lenne 1 olyan gondom hogy a játékba elég gyakran elcsikozodnak a szövegek. ha lerakom tálcára és vissza akkor helyre áll de után 1-2 perc és ujra olvashatatlan lesz a szöveg, csak csikokat lehet látni. aki tud erre valami megoldást kérem segitsen. köszi

igy van, de egy tapasztalt pvp játékos nem nagyon stunol shieldel a sorcin a huzás meg slowot ad shieldel is (legalábbis tnap kaptam töle o.O)

Sáska
mi van/lett a fortressel? DC-t kaptam, 45 perc mulva leszek ujra 😞

Sáska
amig van rajtad shield, immun vagy a templar behuzasara, valamint a stunra. ez hatalmas elony.

Crokin
Kahrun serveren keresek légiót, Elyos cleric.

Repatarurgyán

spataloson jelenleg az asmok töketlen ******* xeo frenezyvel az élen lets roll pve?... az eszkimók meg 😊)) aki érti érti...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Witcher
Nekem is tetszik mert az Aionba minden kasztnak van elõnye meg hátránya is.Régóta vártam már egy ilyen MMO-t.Csak el ne basszák egy patchel mint a Conant!

jajj félre ne érts összegeztem a karit, persze hogy igy jo 😄 és igy is tetszik, nem terminátor akarok lenni, tányleg csak leirtam 2 szoval a karaktert

s0n1c
én nem keveslem a skilleket (lvl22-n 4 cc (ebbõl 1 stigma), 2 chain, 1 dot és 2 dmg 4 buff plusz portal szerintem ez több, mint elég 😊, plusz a sorc nagy elõnye még a burst és a sok cc mellett, hogy összesen csak 3 chainje van, majdnem az összes támadó skillje azonnal elérhetõ, ezek mellett, hogy 2 ütéstõl térdel, teljesen érthetõ
Witcher
Cene: "A másik a ha már papír armorom van és közel kerülnek hozzám, és kapok egy nagyobb sebzést beszakadok" miért mit vársz egy mágustól?Pont ez a lényeg hogy meglegyen minden kasztnak az elõnye meg a hátránya is.Az AOC-ot azért hagytam abba többek között mert odamentem a Conqerorommal a Necrohoz és amikor elkezdtem püfölni olyan volt mintha heavy armorba lett volna.Na az ilyenektõl hányok mikor irreális a külömbség a kasztok között!

Krinyo
Hidd el hogy egyszerûbb, ezt nem én mondom, ez tény. Menj arénába, vagy duelezz, 4-5 szinttel magasabb gladit is ölhet a sorci. Absorb shield, Sleep, root, slow, elfut, hátrateleportál, lõ, és így folytatja. Én pl templar vagyok és a "ráncigálós" skill nem jön be mindig. Persze ez nem jelenti azt hogy nagy szinten is így van. Lvl 45-50 környékén a templarokat mondják immbának. Persze mindez nem számít mass pvpnél, hisz ez mégsem 1v1 játék.

Krinyo
Nem feltétlenül. Van olyan gyüjtögetõs quest ahol mindenki megkapja az itemet, ráadásul ha többen mennek akkor gyorsabban halnak a mobok, kevesebb mana/hp fogy.

akkor szerintem az a meele nem nagyon tud játszani, bármilyen jó is a sorci azért legalább 1x megfogja, és egyes kasztoknak (lásd templar ráncigálos skill, avagy assassin dash v mi) még skill is van rá h ne legyen egyszerü dolga, bár még nem pvp ztem sokat, de még sosem hallottam olyanról sokkal tapasztaltabb sorciktol sem, hogy ne ért volna hozzájuk meele 😊

errõl a helyrõl még nem is hallottam XD

midnenesetre tudom, hogy a 2 fõ miatt lassu, de más is játszik igy ismerösök közül és nekik is jobban megy o.O továbbá csak a fejlödés kedvéért nem fogok nem partyzni mert nem haverral v spannal játszok hanem a párommal 😊 és bizony néha jo az ha nem ks el segitem ki 😊

triplet
egyébként engem is érdekelnének a vélemények a jéátékról.
szép? a repülés hogy lett megoldva? az egyes kasztoknak mik a hátrányai és erõsségei? milyen gyors a fejlõdés? milyenek a skillek?

Zomil
valószinüleg az a probléma, h 2-en játszotok, egyedül sokkal gyorsabb a fejlödés, pl. olyan q-knál ahol qitem kell akkor 2x annyi mobot kell megölnötök mintha egyedül játszanátok

ráadásul sokan nemtudják, h Theobomosra lvl 23 körül érdemes elmenni q-zni szépen lvl25-ig fel lehet fejlödni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Krinyo
Egy közepes képességû játékos is alázhat sorcival, pont ezért megy a sírás hogy a közelharcosok megse tudják suhintani.

Krinyo
Most lesz ingyen karakter transfer, szóval tuti csökkenni fog a sor

hm eddig a másfél 2 órás sorban állás volt a gond, legalább már lejebb vitték a felére, egy pár nap / hét után már nem is lesz (saját vélemény legalábbis ha 2 hét kellett nekik, hogy felezzék szerintem kb ugyanennyi alatt el is fogják tudni tüntetni) szoval szerintem egyenlöre felesleges ezen rágni magunkat attol, hogy teleirjuk a forumot h, 50 perces várakozás másfél ora várakozás attol még nem lesz kevesebb, inkább beszélgessünk a játék beli élményekrõl, kinek hogy tetszik..stb szerintem az új embereknek is sokkal jobban tetszene egy kis informácio a játékról a ki meddig vár, hogy bejusson helyett.

Nekem a játék tetszik, bár még csak most értem el sorcerer el abyssba (nem tudom mi és hogy van, nem tudom mit rontok el vagy hol questelek (másodmagammal tehát ketten és 23 ról 24 re 11 óra alatt sikerült fellépni... o.O) Abyss tényleg egy teljesen más oldala a játéknak, nagyon tetszik, bár kicsit zavar, hogy az Elyos kollégák a harc felvétel helyett (ha már betámadom öket) inkább befutnak a legközelebbi örtorony mellé és kise merészkednek mig el nem tünök vagy 4 kb lvl 30 as társuk le nem gankelne <#idiota>

A riftezésrõl nem tudok mit mondani nagyon szeretném meglesni, hogy milyen de Generalban informáciohoz jutni merre is van az adott lehetetlen (a játékosok nem adnak locationt vagy egy fake locationt adnak).

A Sorcerer mint karakter nagy dps semmi armor. valahogy igy tudnám jellemezni, számomra nagy negativum a karakterben, hogy lvl 25 és joformán nincs uj skillem csak az elözöek upgradeja, tehát lvl 9 tól sebzõ skillböl kb 3 új ha van amit egy varázslonál keveslek. A másik a ha már papír armorom van és közel kerülnek hozzám, és kapok egy nagyobb sebzést beszakadok, jobb esetben ugye rosszabban meghalok XD ezen felül a CC-im olyanok (Sleep Curse of Root), ha el kezdi az enemy kasztolni a spelljeit és bekapja a skillje felénél a fát mondjuk azt a spelljét még simán befejezi fa v sleep hatás alatt ergó telibe lõ, sajnos nem egyszer veszitettem el egy egy harcot az elyosokkal szemben =/

összességében a játék tetszik, a chain skill rendszer is, a karakterem is bár hezitálok még az assassinon 😄

akit érdekel a játék mindenképp probálja ki valahogy, csalodni nem nagyon fog.

bocs a kisregényért 😊

Heffi
<#kuss>

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Belton
<#wilting>
óemgé

BF:2-3-4(oORedstarOo)

MEdievil

ha-ha-ha yeees <#idiota>

F

Zomil
ezt lesd meg hátha segít

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sziasztok!

próbáltam rákeresni viszont sehol se találtam a választ az én problémámra, ami az lenne hogy install után se az aion se az ncsoft launcher exe nem hajlandó elindulni. duplakatt tölt egy picit majd semmi , se hibaüzenet, a rendszerkövetelménnyel sincs probléma. Mi lehet akkor a gond?<#pardon1>
Sûrûn vannak a mobok, végén könnyû legyõzni az arcot és gondolom fix zöld dropja van ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zomil
lol Morheim-ben az elyos spirit-es hegy miota ilyen népszerü?

eddig akárhányszor mentem át asmokhoz alig találkoztam asmokkal a hegy közelében, ma meg mikor átmentem kb. 2raidnyi asmo várt ott a hegy tetején 😮

triplet: nem kell várnod egyetlen másodpercet se, bármikor is érj haza melóból akár csúcsidõben is instant be tudsz lépni és játszani. Csak olyan szerverre kell menni ami nincs csurig. Sõt, nemrég indult vadi új szerver, ott még lvl lemaradásban sincs nagyon aki most kezd.
Az aktív, pörgõs szervereken persze vannak sorok mert mindenki ezekre akar bejutni, de ezt aki ezekre megy be kell vállalnia. (amúgy nemsokára lesz transzfer, szal aki akarata ellenére került ilyen zsúfolt szerverre, az meg el tud menni, így aki marad az is hamarabb bejut)
lvl20+ elyos templar Castoron klánt keres, pm ingame

Krinyo
2 órát fogsz várni

triplet
tudom itt sokal jobb a helyzett na de akk. is

SRO teljesen más.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

triplet
ne azt mondjátok hogy silkroad szindroma. várni kell mire bejutok? ne nevettesetek már. ha én hazajövök fáradtan a melóbol én nem akarok még 40 percet várni hogy bejussak.

Jockey
szombat delutan negyed 3 es 40 perces sor..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Zomil
#8815 ezt a hsz-t nézd meg

Megvettem az AION-t dobozos verzióban, és fölpakoltam a gépre, bejött angolul ez az ncsoft launcher, fölpatchelte magát, aztán elindult, viszont ilyen hülye kínai bejelentkezõ képernyõt dob föl. Nálatok volt ilyen?

1 hónapja még fönt volt a kínai verzió nálam, de letöröltem telepítés elõtt.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Zomil
Jah igen elözöböl kihagytam, h elyos oldalon, ha vki megtalálja a riftet, akkor egyböl nyomja be a location-t a general chat-be 😊

Zomil
Itt van infó róla, a képeket nézd csak, a többi infó sztem már nem igaz.
Még annyi, h a riftek minden páros órában vagyis 2óránként nyilik és addig marad nyitva amig be nem telik

Zaylka
Nem tudtok valahol egy oldalról, ahol mondjuk kiírják mikor hol merre nyílik rift a másik oldalra? Én nem tudom, asmo oldalon szinte soha senki nem tud egy riftrõl se, én meg egyedül tuti nem fogom az egész morheimet körbe futni, viszont az elyos meg százával jön a mi területünkre. Most õk ennyire szervezetten nyomják, vagy nálluk picit egyértelmûbb merre nyílnak a riftek vagy hogy mûködnek ezek a portálok. Arra elég könnyû rájönni mikor az égbe megjelenik a portál akkor valahol van, na de hol, egy-egy idõpontba esetleg mindig ugyanott nyílik? 28 vagyok de még egy portálon se jutottam át és ott vannak a 25-ös küldijeim, jó lenne õket megcsinálni, de general chaten hiába kérdezem senki nem tud semmit...Mint mondtam jó lenne a küldiket megcsinálni, kíváncsi lennék milyen az elyosos terület, a kicsik gankelése vhogy nem vonz, wow-ban sem vonzott soha, inkább abyssban pvpzek, de riften átjutni komolyan lehetetlenség...Valami ötlet?

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

a lényeg hogy dps karit szeretnék kezdeni. a gladiátoron gondolkozom nem tom mi a véleményetek róla?