Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztan, par oraja magamnak is megvettem. 😊 Akaratgyenge vagyok, elbuktam, de leszarom. AIONni akarok, annyira jooo! Max par vizsgat atviszek jovo felevre. 😊
Wow, Lotro nem tetszett, ez elso pillanattol megfogott.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
De új hajforma lehetséges? van valami ilyen NPC de valami itemet kér amirõl senki nem tudja hogy kell beszerezni. Valaki tudja esetleg?
Hát mi mást, mint lobogó fütyiket. <#hehe>#hehe><#bohoc>#bohoc>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
@xruu: thx a linket, erdekes olvasat. Leginkabb a legio fejleszteset es a balaurok AI-nak a javitasat varom. Ezeket ha jol kidolgozzak, igen jo alapot adhatnak a hosszutavu versengesre.
De kíváncsi vagyok, tud-e valaki jobb MMO-t mondani a piacon most, mint az Aion. Vagy kilátásban egyáltalán van-e jobb..
A kérdezõ arra volt kíváncsi az én olvasatomban, hogy aoc és war-hoz hasonlóan teli van e hibákkal, struck-olsz e minden ládába, vannnak e gameplay-t tönkretevõ hibák, legalábbis én így értettem a kérdést, erre mondtam hogy semmi ilyen nincs.
Az hogy a légiókezelést még lehetne tovább turbózni, az más dolog, nyilván még ezer dolgot lehetne sokkal jobban csinálni, amúgy pont tegnap jelent meg egy interjú pár továbi tervrõl a lead design-errel, érdemes elolvasni:
http://www.aionsource.com/forum/news-announcements/71220-exclusive-interview-aions-lead-designer.html
pl. nagyon szomru vagyok az egyszerüen szörnyü légio rendszer miatt, semmit nem enged állitani rajta, semmi finomhangolás a warehouse kezelésre stb.
szvsz ez egy nagy hiányosság és azt irta ayase, h egy darabig nem is fognak rajta változtatni 😞
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Még1x kösz
BDO: Jordine
Bhalage: 2 nap telt el, majd egy hónap múlva is ha így lesz akkor beszélhetünk permanens elõnyrõl csak szerintem 😄 Amúgy Xeo-ban (asmo topklán) sokkal több a magasabb szintû mint az eszkimóknál, az is lehet hogy már eleve a nagyhalra mennek, a homokozót meg meghagyják a kicsiknek. Aztán lehet nem, de pont ez a jó a játékban, hogy végre nem 10x-es destru zerg van, én örülök hogy ally is aktív végre.
gabor696: ezt hogy megéri e neked elkezdeni senki sem fogja tudni megmondani 😊 Maga a játék hibátlan, a soroktól eltekintve, nincs az mint aoc vagy war-ban, a millió hiba, melee lag meg ezek, érzõdik hogy már 1 éve megy élesben koreában, és már 1.5-nél tart. Persze akinek a stílus nem tetszik, az ne kezdje el, aki túlságosan hozzászokott free epix-hez az se kezdje el, akit blizz rászoktatott arra hogy a szintezés csak valami qva rossz dolog és gyorsan túl kell lenni rajta ahelyett hogy élveznéd az se kezdje el. A játék sokkal jobban emlékeztet a wow elõtti, igazi mmo-kra, ez komoly játékosoknál elõny, de aki a wow-on nõtt fel az kerülje el szerintem, nem need a sírás 😊
Lenne egy pár kérdésem! Van itt olyan ember aki szivesen megadná az msn címét vagy valamilyen más elérhetõségét ahol megtudnánk beszélni a dolgokat?
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Asmoknak nem abyssba kell menni, hanem a fodrászhoz, sörényt dauerolni.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Tudom kicsit hülye a kérdés "De megéri elkezdeni?" Agyalok már rajta 1 ideje de nem volt szerencsém részt venni a beta ba.
Wow oztam sokáig AOC ot is próbáltam meg a WH online t, csak hogy a közelmúltat említsem, s nem szeretnék abba a "csapdába" esni mint az AOC nál.
So 1 wow os szemmel is van benne fantázia és játszható a gamma? 😊
Elöre is kösz a válaszokat.
BDO: Jordine
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
vagy cska rosszkor loggoltam be?:p
anti hero
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Es persze mindig elrontja az uticelt, nem is kicsit...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A skilleknek mivel adott a sebzésértéke, ezért úgy gondolom, hogy csak a könyv illetve orb többi paramétere az, ami lényeges ennél a kasztnál.
Jól értelmezem?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Más.
Én viszont olyan oldalt keresek ahol felszedhetõ anyagok vannak. Húzom a gatheringet és nem szeretnék túl sokat keresgélni.
Elkészült a Légió fórumunk ,akit érdekel egy magyar légió a spataloson Elyos oldalon a fórununk recruit részét regisztráció nélkül megtekintheti és hozzászólhat.Regisztrációt csak az aktív légió tagoktól fogadunk el.
http://portalmedia.hu/aion/
Itt lehet érdeklõdni.
Köszi
R
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
practitioner of the forbidden arts of death
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Nagyon cool lett.
Minden videot, screenshotot stb felülmúlt a gyakorlatban.
Egy pillanatra úgy elérzékenyültem még a nyálam is csöpögött <#vigyor3>#vigyor3>
Ami meg nem az szépen lecsupaszítva és befizetetlen.
Voltak ellenérzéseim Aion-nal kapcsolatban, hogy túl wowos.
A tegnapi este után viszont valahogy nem akaródzik visszamenni L2-be 😊
Jó az anyag az tuti, csak ne lenne ez a sok várakozás míg bejut az ember.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ezek szerint 40 körül már olyan erõs spéci cuccokat szerezhetek amik többet érnek.
Mivel gamecards.eu-ról rendelném ahol csak egy cd-keyt kapok és nincs festett figura, térkép és egyebek, akkor tényleg felesleges a drágább verzió.
Hadd kérdezzek még egyet a ranger tényleg annyira gáz?
Én tegnapig abszolút nem játszottam a játékkal csak olvasgattam róla.
Haver accján elhúztam lvl 7-ig egy scout-ot próbaképpen.
Szerettem volna rangert tolni,de mindenki fikazza.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lenne egy kérdésem azokat a cuccokat amiket a collectors editionben találok be lehet szerezni magasabb szinteken questbõl, abyss pontból bármibõl?
Esetleg akár jobbakat is lehet majd szerezni kitartó játékkal vagy ez olyan elõny amihez semmilyen játékban megszerezhetõ itemmel nem juthatsz?
Tehát van e ez akkora táp, hogy megérje 8k huf (alap kiadás) helyett 13k (collectors edition) hufot adni érte?
Köszönettel: Kecske
http://www.taxierden.hu