Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En megvettem asszonynak, mert rakattant. Magamnak nem, mert nincs ra idom suli es munka mellett.

Aztan, par oraja magamnak is megvettem. 😊 Akaratgyenge vagyok, elbuktam, de leszarom. AIONni akarok, annyira jooo! Max par vizsgat atviszek jovo felevre. 😊

Wow, Lotro nem tetszett, ez elso pillanattol megfogott.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

van a játékban valami lehetõség hajformát változtatni? Láttam hogy festékek vannak 600K-ért 😊
De új hajforma lehetséges? van valami ilyen NPC de valami itemet kér amirõl senki nem tudja hogy kell beszerezni. Valaki tudja esetleg?
0Fritz0
"Itt érezzük majd elõször igazán mit jelent az, hogy MMORPG..."

Hát mi mást, mint lobogó fütyiket. <#hehe><#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Zsoltika 007
Félre értesz! Itt már a szerverek indulása elõtt megmondták a megmondó emberek hogy asmo fölény lesz... Ennyit róluk. <#hehe>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sáska
mint a Darkfall? <#ravasz1> Az hogy mit igernek, s abbol mi, mikor es hogyan lesz megvalositva, az neha (gyakran) igen messze tud lenni egymastol.

@xruu: thx a linket, erdekes olvasat. Leginkabb a legio fejleszteset es a balaurok AI-nak a javitasat varom. Ezeket ha jol kidolgozzak, igen jo alapot adhatnak a hosszutavu versengesre.

Kicsit utána olvasva fórumokon, úgy néz ki, hogy a korábban említett lag nem csak az invitel hibája (részükrõl az 1-3seces lagspikeookat kapom) a magas latency sok más embernél elõfordult és nem csak európában. A legjellemzõbben WIN7 és ATI vga kombinációban fordul elõ és az 1.5el érkezett. Korábban OB alatt nekem sem volt ilyen problémám, viszont most már kezd sok lenni belõle. Az hogy folyamatosan 200-500ms-es pingem van nagyon durva. Teszteltem a netet, nincs csomagvesztés más játékok alatt, nincs magas ping, egyedül AION alatt jött elõ, és a legrosszabb hogy a fóruokon lévõ hozzászólásokra nem reagál az NCsoft nem lehet tudni, hogy foglalkoznek-e a témával, van-e fogalmuk róla, hogy mi okozhatja ezt. Annyit vettem észre, hogy alap állapotban 30ms a ping, amint megjelenik egy vagy több online játékos ez az érték szépen emelkedik. Reggeli-délelõtti órákban mikor kevesebben vannak 120-190ms délután este 250ms alatt ritkán van. Viszont ha olyan helyre megyek ahol nincs körülöttem senki látótávolságban akkor 30-70ms-re visszaesik. Lehet hogy az ATI kártya win7 kombinációval van valami gebasz. Jó lenne márvalami hivatalos infó errõl, de eddig a support nem áll a helyzet magaslatán.
Attól függ te mit vársz el egy MMO-tól ahogy írtad is. Az eljövendõ kínálatból igencsak kitûnik a Mortal Online. Itt érezzük majd elõször igazán mit jelent az, hogy MMORPG annyira szabad világot ad nekünk.

Hibátlan játékot sosem fognak csinálni, mert mindenkinek más igényei lehetnek, és nem lehet mindennek megfelelni..
De kíváncsi vagyok, tud-e valaki jobb MMO-t mondani a piacon most, mint az Aion. Vagy kilátásban egyáltalán van-e jobb..

Zomil: és ez mégis hol bug? 😊
A kérdezõ arra volt kíváncsi az én olvasatomban, hogy aoc és war-hoz hasonlóan teli van e hibákkal, struck-olsz e minden ládába, vannnak e gameplay-t tönkretevõ hibák, legalábbis én így értettem a kérdést, erre mondtam hogy semmi ilyen nincs.

Az hogy a légiókezelést még lehetne tovább turbózni, az más dolog, nyilván még ezer dolgot lehetne sokkal jobban csinálni, amúgy pont tegnap jelent meg egy interjú pár továbi tervrõl a lead design-errel, érdemes elolvasni:

http://www.aionsource.com/forum/news-announcements/71220-exclusive-interview-aions-lead-designer.html
Zomil
sajnos nem igaz, h hibátlan

pl. nagyon szomru vagyok az egyszerüen szörnyü légio rendszer miatt, semmit nem enged állitani rajta, semmi finomhangolás a warehouse kezelésre stb.
szvsz ez egy nagy hiányosság és azt irta ayase, h egy darabig nem is fognak rajta változtatni 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Köszi szépen a választ, nagyon nagyon nagyon gondolkodom rajta és a te hsz ed is abba az irányba terelt hogy rajta 😊 so lehet ma már én is benézek 😊

Még1x kösz

BDO: Jordine

Dopti: gyûjtögetésre én itt néztem ki hogy adott szintû cuccért hova kell menni: http://www.aionarmory.com/search.aspx?browse=5 csak rákattintasz arra amilyen szintû a gatheringed, és map-on bejelöli hol az a növény.

Bhalage: 2 nap telt el, majd egy hónap múlva is ha így lesz akkor beszélhetünk permanens elõnyrõl csak szerintem 😄 Amúgy Xeo-ban (asmo topklán) sokkal több a magasabb szintû mint az eszkimóknál, az is lehet hogy már eleve a nagyhalra mennek, a homokozót meg meghagyják a kicsiknek. Aztán lehet nem, de pont ez a jó a játékban, hogy végre nem 10x-es destru zerg van, én örülök hogy ally is aktív végre.

gabor696: ezt hogy megéri e neked elkezdeni senki sem fogja tudni megmondani 😊 Maga a játék hibátlan, a soroktól eltekintve, nincs az mint aoc vagy war-ban, a millió hiba, melee lag meg ezek, érzõdik hogy már 1 éve megy élesben koreában, és már 1.5-nél tart. Persze akinek a stílus nem tetszik, az ne kezdje el, aki túlságosan hozzászokott free epix-hez az se kezdje el, akit blizz rászoktatott arra hogy a szintezés csak valami qva rossz dolog és gyorsan túl kell lenni rajta ahelyett hogy élveznéd az se kezdje el. A játék sokkal jobban emlékeztet a wow elõtti, igazi mmo-kra, ez komoly játékosoknál elõny, de aki a wow-on nõtt fel az kerülje el szerintem, nem need a sírás 😊
Sziasztok!

Lenne egy pár kérdésem! Van itt olyan ember aki szivesen megadná az msn címét vagy valamilyen más elérhetõségét ahol megtudnánk beszélni a dolgokat?
Hamed
En se tudom honnan jott ez.. Szinte az osszes szavason nagyjabol egyenlo volt az arany. A szerver is 49-51%-on all. 1 het utan meg kar lenne barmilyen folenyrol beszelni. Az hogy epp melyik oldalon van tobb magas szintu par het mulva nem fog szamitani. Sokkal inkabb az hogy mennyi jol szervezett tenylegesen pvp legio lesz. Mert sokra megyunk a nolife hc csapatokkal ha egesz nap csak instakban vannak.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Én az asmo fölényen már az elsõ pillanatban jókat derültem.
Asmoknak nem abyssba kell menni, hanem a fodrászhoz, sörényt dauerolni.

Zsoltika 007
Ennyit az asmo fölényrõl, meg hogy senki se megy elyosba.. <#vigyor2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Felgolos
Én is ott játszok már.

Zomil
igen, egy pár napja leginkább elyos kézben van az alsó abyss, de artifact-okat mindig foglalgatnak az asmok is, gondolom még a nagyobb guildek várnak picit egy nagyobb fortress ostrom-ra

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hamed
3 also fortress az ovek ket napja, a permanens azert meg odebb van😊 Tobb kockajuk van igy elorebb tartanak. Par honap mulva jo meccsek lesznek ha feler mindenki max szintre.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hy all,

Tudom kicsit hülye a kérdés "De megéri elkezdeni?" Agyalok már rajta 1 ideje de nem volt szerencsém részt venni a beta ba.

Wow oztam sokáig AOC ot is próbáltam meg a WH online t, csak hogy a közelmúltat említsem, s nem szeretnék abba a "csapdába" esni mint az AOC nál.

So 1 wow os szemmel is van benne fantázia és játszható a gamma? 😊

Elöre is kösz a válaszokat.

BDO: Jordine

Tegnap csinaltam oda egy karit. Lehet maradok is ott nincs buzi sor.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

jol lattam a spataloson ilyen permenensen elyos oldalnal van az abyss?
vagy cska rosszkor loggoltam be?:p

anti hero

antgecc
Kahrunon Elyos oldalon játszik itt vki?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

0Fritz0
Igen

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

MrStokes
Kiscsaj alatt azt az NPC-t kell erteni, akinel Elthen Fortress-ben vehetsz fel kuldit, meghozza, hogy engedd meg neki hogy elteleportaljon?

Es persze mindig elrontja az uticelt, nem is kicsit...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ugye a két varázsló kasztnál az orb és a könyv, mint elsõdleges fegyver esetében az attack érték az alap támadási módra vonatkozik? Arra, amikor vasgolyóval dobálja az ellent.
A skilleknek mivel adott a sebzésértéke, ezért úgy gondolom, hogy csak a könyv illetve orb többi paramétere az, ami lényeges ennél a kasztnál.
Jól értelmezem?

s0n1c
ez engem is érdekelne
antgecc
Van lehetõség arra, hogy a chat panel háttérszinét sötétre vegyem? Mert ez az alap láthatatlan nagyon nem jön be...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Egyet ertek az elottem szolokkal,egy opredszer csere sokat dobna rajta.
Dopti
Ati VGA kat nem nagyon vágom, de bõven jó a géped hozzá. Nagyon jól van optimalizálva a játék grafikailag és netkódilag is. Nekem CoreD 3.2, 8800GTS, 2 giga ram - külterületek 100 fps,tömeg 60-80, fõvárosok 30-40 fps-t produkál majdnem max részletesség, 1680as felbontás.Látótávot szoktam kicsit visszavenni az sokat dob az fps en. Win7 et viszont felrakhatsz, kisebb az gépéhsége.

Zaylka
Esetleg a #8695-ös hsz-emre még várnék véleményeket, mert biztosra szeretnék menni, nem akarok oprendszert fölöslegesen telepítgetni ha esetleg többek szerint semmit nem fog segíteni, mert akkor ugye minek...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Dopti
Parancsolj PowaWiki Katt arra a dologra ami érdekel és leírja hogy mit tud.

Más.
Én viszont olyan oldalt keresek ahol felszedhetõ anyagok vannak. Húzom a gatheringet és nem szeretnék túl sokat keresgélni.

Ismét megragadnám az alkalmat :
Elkészült a Légió fórumunk ,akit érdekel egy magyar légió a spataloson Elyos oldalon a fórununk recruit részét regisztráció nélkül megtekintheti és hozzászólhat.Regisztrációt csak az aktív légió tagoktól fogadunk el.
http://portalmedia.hu/aion/
Itt lehet érdeklõdni.
Köszi
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Doomista
túl sok a duma, képeket már ! sok sok képet ! mindenrõl ! <#pias><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Frosty01
na igen... fõleg morheim. olyan jó zene szól alatta h lelkileg feláll <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

16tól már felgyorsul a fejlõdés, de addig vérpisálós 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

MeoH
Udv Kecske 😊
Jo a ranger, csak ra kell erezni 😊

fuck mmo's..i.,

molnarpe80
Ez abszolút így van szerintem is.
Nagyon cool lett.

Minden videot, screenshotot stb felülmúlt a gyakorlatban.
Egy pillanatra úgy elérzékenyültem még a nyálam is csöpögött <#vigyor3>

Krinyo
Nekem abszolút L2 filing, a sok idegesítõ dolog nélkül

molnarpe80
SOLD 😊
Ami meg nem az szépen lecsupaszítva és befizetetlen.

Voltak ellenérzéseim Aion-nal kapcsolatban, hogy túl wowos.
A tegnapi este után viszont valahogy nem akaródzik visszamenni L2-be 😊

Jó az anyag az tuti, csak ne lenne ez a sok várakozás míg bejut az ember.

Krinyo
20ig fikázzák csak utána gyilok

25-30tól nagyon powás.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Krinyo
Mi lett a sok L2 accal? 😄

molnarpe80
Köszönöm 😊

Ezek szerint 40 körül már olyan erõs spéci cuccokat szerezhetek amik többet érnek.
Mivel gamecards.eu-ról rendelném ahol csak egy cd-keyt kapok és nincs festett figura, térkép és egyebek, akkor tényleg felesleges a drágább verzió.

Hadd kérdezzek még egyet a ranger tényleg annyira gáz?
Én tegnapig abszolút nem játszottam a játékkal csak olvasgattam róla.
Haver accján elhúztam lvl 7-ig egy scout-ot próbaképpen.
Szerettem volna rangert tolni,de mindenki fikazza.

30-40-re elvesztik a jelentõségüket a tárgyak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

molnarpe80
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem azokat a cuccokat amiket a collectors editionben találok be lehet szerezni magasabb szinteken questbõl, abyss pontból bármibõl?
Esetleg akár jobbakat is lehet majd szerezni kitartó játékkal vagy ez olyan elõny amihez semmilyen játékban megszerezhetõ itemmel nem juthatsz?

Tehát van e ez akkora táp, hogy megérje 8k huf (alap kiadás) helyett 13k (collectors edition) hufot adni érte?

Köszönettel: Kecske

15 perc múlva (talán ez a határ) ia nulladik leszek a sorban, én már próbáltam, azonnal bejutsz.

http://www.taxierden.hu

Zomil
ha elérted a lvl 9-et automatikusan megkapod Ascension(remélem jól irtam) névvel

mano1b
elyos faj

mano1b
sziasztok egy kis help kérnék csináltam egy templárt tud valaki leirást a kasztváltorol ennek nem tudom hol kel felveni.