Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
mert akkor azt nem gond leszedni 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
amugy tegnap duelezgettem egy templarral, ö lvl29 volt én 30, hát kb. 5-böl 5ször én nyertem, egyszerüen a negyed hp-mnál többet nem tudott levinni, ennyire gyenge lenne a templar 1v1-ben?
practitioner of the forbidden arts of death
Nagyon meggyõzõek a válaszok, köszönöm. Igaz, egy pvp orientált game-ben jobban számít a pvp skill. Így el is döntöttem, SM leszek. Egyébként is jobban tetszik a játékstílus. A wowban is pet kasztok voltak nekem. Hunter, lock, unholy DK.
Repatarurgyán
@Zaylka: az a gond, hogy a balance, mint _szo_ letezik, de mint fogalom nincs jelen, ergo van jobb, meg megjobb class. Az mas kerdes, hogy lehet, hogy az egyik class alacsonyabb szinteken jobb, a masik meg csak a vegjatekra erik be (lsd: ranger), avagy az egyik class soloban jobb, a masik meg inkabb csapatban mutatja meg a foga feherjet.
Amugy meg odairtam, hogy lvl35ig tudok nyilatkozni😉
Amúgy meg sorc-ot azért keresik jobban pve-ben, mert cc-je kényelmesebb, folyamatosan ki tudja kapcsolni a mobot, míg sm-nek ugye 1min-enként van a 20sec root, vagy a fear-en is cd van, plusz a fear irtó veszélyes egy zsúfolt instában.
Az SM cc-i pvp orientáltak, az hogy a fearbõl semmi dmg nem szed ki iszonyat op. (nem kell nekünk semmi repülõ szar csak hagyjanak mindent így😊 a sorc cc-ji pedig ezerszer jobbak ha instába mész. Neked ekll eldönteni hogy egy pvp orientált játékban melyikre van jobban szükséged ^^
Az a baj igazából, hogy sm-el picit játszani is kell tudni, az meg ugye nehéz és ezért megy a sírás. Ha majd megkapjuk a repülõ pet-et, akkor még OP-bb lesz, erre majd lenerfelik mondjuk a fear-t és azzan nem fogunk jól jártni. Levegõben nem kéne pet, mert ezer évig tudjuk szivatni, lassítani az ellent, lazán el fogjuk tudni érni magasabb szinten hogy elfogyjon a fly time-ja és leessen.
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
És pve-ben is kell a pet mert az adja a dmg-ed egy részét. A water spirit pl. ranged ami elég hasznos. Amúgy pvp-ben melyik a leghasznosabb pet? És a dispell magic vajon leszedi a sorci alatatását vagy más cc-jét? Sok a kérdés de attól okosodik a nép
Van az SM-nek egy skillje, ami instant leszed 3 buffot (a sorcerer shieldjet is, s buffonkent kb 200at sebez). Es sorcerer shield nelkul = game over
@Maniac001: a fire servant CD-je pont akkor jar le, mikor el is tunnek a servantok. Ha elobb teszed az erosiont, s utana egybol kuldod a servantokat, akkor ezzel a rotacioval nem kell addon, hogy lasd, mikor jarnak le, mert az erosion kicsit tovabb tart.
amugy meg azert keresnek dungeonbe inkabb sorcerert mint sm-et, mert mig a sorcerernek inkabb pve cc-je van, az sm-nek meg inkabb pvp cc-k (stun, fear, root stb..).
A damage pedig sztem hasonlo, a kulonbseg annyi, hogy a sorci sokaig castol s nagyot lo, mig az sm rovid ideig castol, s folyamatosan szedi le a hp-t.
Állítólag ott az SM a jobb.
Másik dolog meg, hogy az sm-ek alapvetõen lazán ellavíroznak egyedül ücsörgés meg gondok nélkül, így ritkábban is keresnek partyt.
Sztem a sorcinak több cc-je van. Mitõl jobb akkor pvp-ben az SM? PVE-ben tudom hogy a sorci nagyobb dmg és jobban kell egy partyban mint az SM. Soxor látok olyat hogy LF sorcim, de olyat sosem láttam még hogy LF SM. Nem tudom miért ennyire népszerûtlen az SM ha úgy van ahogy mondjátok. Mellesleg a játékstílusa az SM-nek nekem jobban bejön mint a sorci. 19-es az SM de ha egy partyban csak 1 SM kell a dot felülírás miatt akkor nem tudom mi legyen. Mert hioába szeretem az SM-et jobban ha egyet visznek csak mert a 2. már haszontalan. Anno a vanilla wowban hunterrel voltam és akkor még elég gyengék voltak, nem vittek szinte sehova. Nem akarom mégegyszer ezt az AION-ban is. Ezért agyalok hogy sorci vagy SM.
Viszont a repulo pet-eket nem raknam bele, mert semmi ertelme nincs, es csak azt fogja eredmenyezni, hogy mindenki sirni fog, hogy SM OP, nerf-nerf..
Duelben ha akarom pet nelkul is el lehet verni barkit, annyi cc van, akit meg pet nelkul nem sikerul legyozni, azt a pettel sem valoszinu, hogy sikerult volna.
Group pvp-ben meg ugyis megved a csapat, ergo nem vagyok hatranyban, hogy nincs pet, ha esetleg legi harc van. Amugy meg ugy vettem eszre, hogy a csatak tobbsege ugyis a foldon zajlik, a petet meg nagyobb pvp-ben ritkan idezem meg, mert ha rakuldom az ellenre, ugyis szetszedik egybol..
Szoval az lesz, hogy berakjak a repulo petet, erre mindenki elkezd majd sirni, hogy mennyire durva igy az SM (holott ez a valtoztatas nem ad sok plusszt a classhoz), s majd jol megnerfelik. <#levele>#levele><#szomoru1>#szomoru1>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A Sorc nem altat, a heal-er üti az elit mobot, a templar, glad meg rohan ész nélkül elõre, mind1, h a fél csapatnak nincs már manája, vagy 1x 50-en ugranak rá.
Kedvencem az volt, mikor tegnap a kralloknál az abyss kapu elõtt a híd közepén áll a csapat, illetve ül, mert épp mana regen volt. Templar gondol egyet és befut 8 elit közé. Annyi idõm nem volt, hogy a heal-t rányomjam. Ilyenkor csak nézek, h veled mivan.
Másik csapatban a srác 17. szinten, nem tudta mi a különbség a teleportos utazás és a repülés között, 15 percbe került mire sikerült neki elmagyarázni, hogyan ér le a parti részre.
Sík hüje vagyok én is csomó dologhoz, fõleg, h nem vagyok egy mmo kocka, de azért szörnyû mennyi értelem szorult néhány fejbe.
retired Sorcerer @ Spatalos
valszeg megveszem a gémet.
melyik szerveren van a legtöbb magyar? hova érdemes mennem?
Waaaaaagh!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
X:=fortress cooldown 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."