Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hmm, akkor már most nerfelném õket😉 még jó hogy van 2 healem már most is😄 1 50%+ 1 100%-os, 45tõl megkapom az advanced stigmákat ranged stun etc... szal endgamebe biztos jobb lesz a templar mint most 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Zomil
az anti-kiter cucc is buff nem?
mert akkor azt nem gond leszedni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

templar 29en meg kell hogy mondjam elég kaki volt (kb itt kezdett elmenni az életkedvem tõle) 37-tõl egész pofás sebzéseket tudok betolni, meglett az "anti-kiter" stigma is 1,5perc / 3perces cd-vel (750k volt brokernél eddig az egyetlen amit láttam ott), innentõl kicsit fordult a kocka+kromede mace+full crit így nem olyan nehéz leverni a ranged kasztokat, de az SM feart akkor is nerfelném !!😊) legalábbis valami %-os alapon...

Allitolag assaval a legsz.rabb fejlodni az elejen. 25-tol mar jobb lesz, 35-tol meg fordul a kocka. Legalabbis ezt mondjak az okosok. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Zomil
amugy szerintem is felesleges a repülö pet, igazábol nem érzem szükségét, mert a levegöböl azért a földre tudom kényszeriteni az ellent, ha meg leért instant pet idézés, és onnantol kezdven nincs gond 😄

amugy tegnap duelezgettem egy templarral, ö lvl29 volt én 30, hát kb. 5-böl 5ször én nyertem, egyszerüen a negyed hp-mnál többet nem tudott levinni, ennyire gyenge lenne a templar 1v1-ben?

Frosty01
egy klántársam is SM, kb egyszerre kezdtük, amíg én 22re szenvedve jutottam el assassinnal, õ lazán 25ös, és úgy farmolja a mobokat mint a pinty

practitioner of the forbidden arts of death

Instant pet idézés? Elég OP. Gondolom van rajta vagy egy hónap cooldown 😊
Nagyon meggyõzõek a válaszok, köszönöm. Igaz, egy pvp orientált game-ben jobban számít a pvp skill. Így el is döntöttem, SM leszek. Egyébként is jobban tetszik a játékstílus. A wowban is pet kasztok voltak nekem. Hunter, lock, unholy DK.
Crokin
Ez annyira igaz... több órás pug szenvedés, viszont éjfél után mire a sok kis rinyagép elment aludni, sikerült összehozni egy "egész" jó partit és 2-3 óra alatt letoltuk szinte mindent 😄 Healer vagyok én is, és tényleg durva, hogy mit mûvelnek némelyek...

Repatarurgyán

Jah, még egy apró dolog ha már sm-ról van szó, és nagyon sokan errõl nem szoktak tudni: az instant pet idézésre való skill használható minden summonra, azaz servantra is! Szal pvp-ben instant fel tudod tenni a servantot ami szintén nagyon nagy táp.
Sáska
kesobb majd a spirit-nek lesz olyan skillje, ami az adott element-tel szembeni erzekenyseget noveli (pl.: a fire spirit a fire elemental sebzesek erteket noveli). Ekkor lesz ertelme, hogy az adott spirittel parban levo servantokat hasznald.

@Zaylka: az a gond, hogy a balance, mint _szo_ letezik, de mint fogalom nincs jelen, ergo van jobb, meg megjobb class. Az mas kerdes, hogy lehet, hogy az egyik class alacsonyabb szinteken jobb, a masik meg csak a vegjatekra erik be (lsd: ranger), avagy az egyik class soloban jobb, a masik meg inkabb csapatban mutatja meg a foga feherjet.
Amugy meg odairtam, hogy lvl35ig tudok nyilatkozni😉

maniac001: azért vannak különbözõ servantok, mert más-más dmg-et csinálnak (fire az fire-t stb) és az adott pet meg az adott dmg-re debuffol -res-t. Tehát speciális esetektõl eltekintve mindig azt a servantot éri meg használni, amilyen peted van.
Amúgy meg sorc-ot azért keresik jobban pve-ben, mert cc-je kényelmesebb, folyamatosan ki tudja kapcsolni a mobot, míg sm-nek ugye 1min-enként van a 20sec root, vagy a fear-en is cd van, plusz a fear irtó veszélyes egy zsúfolt instában.
Az SM cc-i pvp orientáltak, az hogy a fearbõl semmi dmg nem szed ki iszonyat op. (nem kell nekünk semmi repülõ szar csak hagyjanak mindent így😊 a sorc cc-ji pedig ezerszer jobbak ha instába mész. Neked ekll eldönteni hogy egy pvp orientált játékban melyikre van jobban szükséged ^^

Az a baj igazából, hogy sm-el picit játszani is kell tudni, az meg ugye nehéz és ezért megy a sírás. Ha majd megkapjuk a repülõ pet-et, akkor még OP-bb lesz, erre majd lenerfelik mondjuk a fear-t és azzan nem fogunk jól jártni. Levegõben nem kéne pet, mert ezer évig tudjuk szivatni, lassítani az ellent, lazán el fogjuk tudni érni magasabb szinten hogy elfogyjon a fly time-ja és leessen.
Igen ebben igazad van, nem is ez érdekel igazán. Csak a kari hasznosságát próbálom kutatni hogy ne legyen az mint a wowban hogy régen hiába imádtad a huntert nem vittek sehova. Én szeretek az adott csapat hasznos tagja lenni akár légió akár pug szinten. Azért vigyenek pvp-re meg instába mert hasznos a karakterem, ne azért mert szegény hagy jöjjön már ha már itt van…
Zaylka
Annyira jót tudok mulatni azon mikor jönnek ezek a találgatások meg okoskodások melyik kari jobb, úgy látom ebbe minden játékba eljut az ember egyszer. Nem csak neked címzem, hanem értsétek már meg, amióta létezik a balance szó nincs jobb meg legjobb kari. Minden karinak megvannak a maga erõsségei, illetve a maga gyengéi. Szerintem tök fölösleges a sorcit meg az sm-t összevetni, mert úgyse fog kiderülni melyik a jobb, mert nem is jobb egyik sem a másiknál. Ugyanis ezt csak akkor lehetne biztosan állítani, ha 2 teljesen egy szinten hozzáértõ játszana a két karival (ami lehetetlen mert kb nincs ilyenre példa) és meg azután sem lehetne nyíltan állítani, mert ott van a szerencse faktor. Most ez resistel, most amaz critel stbstbstb. Most leeht itt mondani jujj ennek ilyen skillje ezért tuti megveri, amaznak meg még jobb így tuti nem. Ráadásul mindezt úgy állítjátok, hogy egyikõtök se pvpzett 50 így kb halvány fogalmatok sincs arról, hogy mi folyik ott. (Az olyan dolgoktól kíméljetek meg, hogy jajj én ilyen videót láttam, video egy nagy átverés...) Nem kötözködni akarok, mert felõlem aztán vitázhattok melyik a jobb, csak értelme nincsen, mert egyikõtök se nyomta még annyit, hogy bármi értelmes indokkal alá tudjátok támasztani. Majd úgy fél év játék után 50-en fullos setben levõk érveit szívesen meghallgatom, de annak kb semmi teteje vitatkozni addig is... 😄

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Na igen ez is jogos. Jó hogy említed ezeket a servantokat. Most kaptam a wind servantot. Eddig fire volt. Kipróbáltam, ugyanakkorákat sebeznek a gömbök a wind és a fire servantnál is. Akkor minek 2 féle? Biztos megvan az értelme de én nem látom.
És pve-ben is kell a pet mert az adja a dmg-ed egy részét. A water spirit pl. ranged ami elég hasznos. Amúgy pvp-ben melyik a leghasznosabb pet? És a dispell magic vajon leszedi a sorci alatatását vagy más cc-jét? Sok a kérdés de attól okosodik a nép 
Sáska
SM vs Sorc duelben mindig a spiritmaster nyer (legalabbis olyan lvl35ig biztosan, kesobb nem tudom, hogy lesz).
Van az SM-nek egy skillje, ami instant leszed 3 buffot (a sorcerer shieldjet is, s buffonkent kb 200at sebez). Es sorcerer shield nelkul = game over

Sáska
azt elfelejtettem irni, hogy a 2 DOT stack-et PVE targetre ertettem. Talan kiderult a postbol, hogy en is ugy vagyok vele, hogy az SM elegge eros mar igy is, felesleges tovabb erositeni, mert csak nerf lesz a vege..
@Maniac001: a fire servant CD-je pont akkor jar le, mikor el is tunnek a servantok. Ha elobb teszed az erosiont, s utana egybol kuldod a servantokat, akkor ezzel a rotacioval nem kell addon, hogy lasd, mikor jarnak le, mert az erosion kicsit tovabb tart.
amugy meg azert keresnek dungeonbe inkabb sorcerert mint sm-et, mert mig a sorcerernek inkabb pve cc-je van, az sm-nek meg inkabb pvp cc-k (stun, fear, root stb..).
A damage pedig sztem hasonlo, a kulonbseg annyi, hogy a sorci sokaig castol s nagyot lo, mig az sm rovid ideig castol, s folyamatosan szedi le a hp-t.

ez sok dologtól függ, szvsz nincs jobb vagy nem jobb :o

És a pvp?
Állítólag ott az SM a jobb.
Talán azért keresik jobban a sorcit, mert CC-ben nem nagy a különbség, viszont dps-ben a sorci keményebb. Látványosabban ugrál a mobok hp-ja. :p A pet meg szerintem partyban felesleges, mert a melee-k ottvannak helyette. Nem kizárt, hogy egy jó sm jobb, mint egy átlag sorci, de ez valami berögzõdés lehet, hogy sorcit meg rangert/assát keresnek csak dps-nek.
Másik dolog meg, hogy az sm-ek alapvetõen lazán ellavíroznak egyedül ücsörgés meg gondok nélkül, így ritkábban is keresnek partyt.

Sziasztok, megszeretném kérdezni, hogy ha részt vettem a pre-order-en és természetesen van accountom elég megvenni a játékot, vagy még plusz feltöltõ kártyát is vennem kell? Most elég nekem a 30 nap is egyenlõre.
😄

Krinyo
legalább nem lesz gond az emésztéseddel 😄

Igazatok van. Nehéz a wow után így, ott gyakorlatilag az addonok játszottak helyetted, mindig mondták mit kell csinálni. Azt mondják az SM durvább pvp-ben mint a sorci a sok cc miatt. Ezt azért nem értem, mert a sorcinak sztem több cc.-je van. 20-as a sorcim és root, aoe fagyasztás, altatás, és lesz még fává alakítás stb.
Sztem a sorcinak több cc-je van. Mitõl jobb akkor pvp-ben az SM? PVE-ben tudom hogy a sorci nagyobb dmg és jobban kell egy partyban mint az SM. Soxor látok olyat hogy LF sorcim, de olyat sosem láttam még hogy LF SM. Nem tudom miért ennyire népszerûtlen az SM ha úgy van ahogy mondjátok. Mellesleg a játékstílusa az SM-nek nekem jobban bejön mint a sorci. 19-es az SM de ha egy partyban csak 1 SM kell a dot felülírás miatt akkor nem tudom mi legyen. Mert hioába szeretem az SM-et jobban ha egyet visznek csak mert a 2. már haszontalan. Anno a vanilla wowban hunterrel voltam és akkor még elég gyengék voltak, nem vittek szinte sehova. Nem akarom mégegyszer ezt az AION-ban is. Ezért agyalok hogy sorci vagy SM.
Krinyo
ilyenkor jönne egy harmadik sm hogy mérnem stackel az õ dotja is? aztán a negyedik és ötödik.... végtelen rinyatenger. Szegény warriorok meg ott állnának rootban és a sima dotok is szétkapnák, igazán jó lenne 😄

Egyetertek, de azert attol hanyni tudok, mikor a sinnel pakolom fel a runakat, alapbol adott a kicsi debuff ikon, amin egy kb. 2x2 pixeles pont szinebol lehet latni, hogy eppen mennyi ment fel eddig. 😛

<#eljen> egyik gameba se szerettem az addonokat :o lehet õskori lelet vagyok ilyen szempontból...

s0n1c
érzésbõl kell játszani, nem addonokkal
Engem az is zavar hogy nincs normális dot timer mint a wowban. 1000 debuff van a targeten, azt se tudod melyik a téd és mikor frissítsd. Ráadásul ilyen apró kis négyzet a dot jelzõ a targeten, semmit nem látsz az egészbõl.
hamár SM nerfrõl volt szó, a Fearbõl miért nem szed ki semmi dmg?! Ezt egy kicsit túlzásnak tartom, hogy fogj egy SM-et feareld az ellent és mindenki addig püffölheti amíg meg nem hal... hozzáteszem nem egyszer tapasztaltam ( a levegõben való rootról/ fearrõl nem is beszélve miközben pörög a flight time )

Sáska
En annak orulnek, ha mondjuk 2 dot stackelne, hogy tenyleg ne usse ki 2 SM egymast a partyban.
Viszont a repulo pet-eket nem raknam bele, mert semmi ertelme nincs, es csak azt fogja eredmenyezni, hogy mindenki sirni fog, hogy SM OP, nerf-nerf..
Duelben ha akarom pet nelkul is el lehet verni barkit, annyi cc van, akit meg pet nelkul nem sikerul legyozni, azt a pettel sem valoszinu, hogy sikerult volna.
Group pvp-ben meg ugyis megved a csapat, ergo nem vagyok hatranyban, hogy nincs pet, ha esetleg legi harc van. Amugy meg ugy vettem eszre, hogy a csatak tobbsege ugyis a foldon zajlik, a petet meg nagyobb pvp-ben ritkan idezem meg, mert ha rakuldom az ellenre, ugyis szetszedik egybol..
Szoval az lesz, hogy berakjak a repulo petet, erre mindenki elkezd majd sirni, hogy mennyire durva igy az SM (holott ez a valtoztatas nem ad sok plusszt a classhoz), s majd jol megnerfelik. <#levele><#szomoru1>

Lassan a helyükre kerülnek a dolgok a játékkal kapcsolatban.Egy utolsó kérdés(egyenlõre):hogy éri meg fizetni?Direktbe bankkártyáról vagy PayPal-on keresztül?

Pug power 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Running
Hétvégén volt idõm kicsit kockulni és sírva néztem, h mi lesz itt Abyss-ban ha már egy normális group-ot is nehéz összehozni, hogy 1-2 küldit megcsináljon az ember a krall-oknál.
A Sorc nem altat, a heal-er üti az elit mobot, a templar, glad meg rohan ész nélkül elõre, mind1, h a fél csapatnak nincs már manája, vagy 1x 50-en ugranak rá.
Kedvencem az volt, mikor tegnap a kralloknál az abyss kapu elõtt a híd közepén áll a csapat, illetve ül, mert épp mana regen volt. Templar gondol egyet és befut 8 elit közé. Annyi idõm nem volt, hogy a heal-t rányomjam. Ilyenkor csak nézek, h veled mivan.
Másik csapatban a srác 17. szinten, nem tudta mi a különbség a teleportos utazás és a repülés között, 15 percbe került mire sikerült neki elmagyarázni, hogyan ér le a parti részre.
Sík hüje vagyok én is csomó dologhoz, fõleg, h nem vagyok egy mmo kocka, de azért szörnyû mennyi értelem szorult néhány fejbe.

Satisfactory
Ennek nem így kéne mûködnie? Nem lenne kicsit bunkó ha stackelne minden egyes SM dotja egy targeten? Én nem örülnék neki, így is kegyetlen durvák már. Repül majd a spirit, jön majd a nerf...reméljük 😄

retired Sorcerer @ Spatalos

Lehet már tudni hogy hajlandóak-e a fejlesztõk kijavítani hogy a spiritmaster dotjai stackelõdjenek a másik spiritmaster dotjaival? 2 SM egy partyban és az egyik dotja felülírja a másikat. Dot kaszt, ez így elég fos. És az is hogy nem lehet kikapcsolni a spell tooltipet. Ráviszem az egeret és eltakarja a többi ikont.
Djuree
ok, igazad van😊

Waaaaaagh!

Legyen igazad, legalább ha visszafoglaljuk remélhetõleg megint kapunk majd medált 😮

Hober Mallow
Nem szemétségbõl de majdnem minden nap elhangzik ez a kérdés és válaszolnak is rá,te se legyél rest picit visszaolvasni és egyböl megtudod!<#worship><#worship>

Djuree
üdv!

valszeg megveszem a gémet.
melyik szerveren van a legtöbb magyar? hova érdemes mennem?

Waaaaaagh!

BEAST
<#nevetes1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tatyla
de jó hogy megint beindultatok egy kép miatt,hajrá...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Jóvan csak mondom. X óra múlva úgyis Elyos lesz.
X:=fortress cooldown 😄

hmm tényleg az elyos npck mellett nem volt elyos?! 😛

most szerinted ez ezen az oldalon értelmes kérdésnek számít??😄 nem,ne hogy leszedjed azt a hihetetlen atom überbrutál kimondhatatlanul sok 10gigát....
Jah bocs akkor reroll pve 😄 npcktõl nehezebb elvenni jah 😞 noob asmok! ftw

Hát Balaurnál ott vannak asmok is ^^

BEAST
ooo szerinted melyik nehezebb? Npc Balaur oroktol elvenni egy fortresst vagy elyos zergtol 100 crash-sel per fo? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Asmok most végül elfogalták az Elyosoktól a fortokat ? Amik õk sokkal nehezebben elvettek a balauroktól ?

2 bukott fort után? vagy fort fight közbe?<#finom>