Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem keszulok 1vs1-re, a WAR-ban se volt olyan. Viszont tudom milyen volt az, mikor 300 ember lott masik 300at, es hogy ott a tankokon kivul a melee-nek a meghalason kivul nem sok szerepe volt. 😊 Sokan ezert is kerultek a nagy csatakat, es inkabb kis csapatban vadasztak a lemaradokra, elcsatangolokra, stb.
Persze ez egy masik jatek, bizom benne, hogy itt nem ez lesz, kulonben nem vettem volna meg. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Es nem zavar, hogy (allitolag) sok skill nem mukodik levegoben?! Allitolag az ambush sem. Legalabbis ma ezt olvastam.

Unknow
Nincs itt semmi gond, levegõben is meg lehet oldani a dolgokat. Legalábbis én assassinnal tökéletesen boldogulok. Na jó nem tökéletesen, de ha sikerül valakit kiszednem annak harangoztak.
Zaylka
Figyelj itt mindenre csak ne 1v1-re tervezz. Itt már 30as szinten sincs 1v1, 50-en még úgyse lesz, így semmi értelme a ranged dominanciától tartani, mert ha még elõnybe is lesz (bár ezt kétlem) veled is ugyanugy lesznek rangedek, mert hülye leszel egyedül mászkálni. 😊 Már most, mikor még csak küldizgetünk próbálunk egymás mellett ölni a legio társakkal ha gáz van közelbe legyenek. Nem akarom ide nem illõ példát hozni de kicsit olyan ez amikor megütsz 1-et és 10 jön helyette. Szóval ha elfogadsz egy tanácsot. Ha látsz egy elyosost/asmodiant magas szinten egyedül ácsorogni, nincs egyedül! 😄

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Zomil
amugy summon water spirit 2 könyv famroláson kivül nagyon utálatosabb dolgot még nem láttam a játékban, kb. 4órája ütöm azokat az idiota water spiriteket a forrásnál, de nem akarják dobni, persze brokernél egy db könyv sincs :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Azert a ranged dominanciatol tartok kicsit. Egyreszt a levegoben a melee eleve hatrannyal indul, masreszt ha itt is zergelesek lesznek, mint a WAR-ban, akkor ott a melee dd-k kellemetlenul fogjak erezni magukat.

Zaylka
Nem igazán értetted meg mire célzok...Legyen egy hasra ütéses példa, ennek semmi köze a valósághoz, az majd 50-en elválik de tegyük fel... Sorcit elveri az sm, sm-et elveri a sin, sin-t elveri a templar, templart elveri a ranger, rnagert elveri a chanter, chantert elveri a gladi, gladit meg elveri mondjuk a cleric, clericet meg elveri a sorci... Na most akkor melyik kari is a legjobb, mert ugye ha jól nézem körbeverték egymást, remélem érted a lényeget...Ergo nincs olyan hogy jobb és legjobb kari. Abba nem kötök bele, hogy egyes classok valóban jobbak 1-2 class ellen, de olyan kétlem hogy lenne aki mindenkit kenterbe ver.

Az meg, hogy létezik a balance szó csak nem valósul meg. Arra nem gondoltál amugy hogy az nem a játék miatt van, hanem a játékosok miatt? Természetesen, hogy a játékosok hozzáértése különbözõ, de attól még a karik erõsségét balancolják. Nem egyet pvpztem már a lassan 30-as sorcimmal. Most csak hasamra ütök, de 1 nap lazán agyonvertem vagy 8 templart, igen ekkor lehetne mondani, hogy milyen op a sorci, aztán jött egy templar aki semmivel nem volt jobb cuccba mint a másik 8, mindössze értett a karijához, és úgy agyonvágott, hogy öröm volt nézni. Tehát a másik 8nak is ugyanugy megvolt az esélye, hogy elverjen, csak épp nem volt annyira járatos, hogy kihozza a kari elõnyeit. De a balance attól még létezik, mert mint láthatod nem a karikon múlott.

De én se tudhatom mi lesz 50-en. Ha netán mégis igazatok lenne és lenne egy legjobb kari (amit nagyon kétlek) akkor itt valamit nagyon elszúrtak és az lesz az a pont amikor nagyot fogok csalódni az Aionban. Eddig bármelyik mmo-val játszottam mindenhol elérték, hogy ne legyen ez, ha itt mégis bekövetkezik, hát az elég GÁZ! 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Zomil
hát nagyon remélem, h nem, mert akkor 2-ára szivom meg 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ugy legyen! Nerf az SM-eket, petet a sineknek! 😄

jah, az a wow-ban olyan, mint itt lesz majd az SM 😄

Zomil
DK minden egyes patch-ben szépen le lett nerfelve a sok kis siro emberke miatt, nah de mind1, ez itt az aion topic 😄

megvan a maga baja...baszogatják a suliban is, meg még itt is osztjátok...
köcsögök vagytok, na, evvan, fogadjátok el...õ már csak tudja <#idiota>

off:

2009 márciusi movie, kissé már elavult a dolog...
azóta már "kicsit" más a szitu a dk-val (arena representaion 1% asszem ez kb. mindent elárul a jelenlegi szituról 😄)
ezzel a makróval, ami ebben a movie-ban van, most örülhetsz, ha eljutsz 0-áról a 100-as rating-ig...bár szerintem még addig se fogsz :S

Predtom0O
én pl nem is olyan régen kértem 2 segítséget is és 1-2 percen belül jöttek a válaszok (lehet azért mert kiváltságos vagyok nem tudom)
az ,hogy az osztálytársaid milyenek sztem pont telibekulázza mindenki, az nem a mi problémánk kérd meg a szüleidet írassanak át másikba (de ha mindenki köcsög akkor akkor lehet egy melegbárba tévedtél le vagyis szándékosan odamentél te kis huncut😊 )
jah és én nem játszom vele (csak öcsém) és igen én is tudok dumálni

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Azért milyen jó, hogy egy szerencsétlen tízéves gyerek féloldalas flame-téma tud lenni. Nem baj, hogy valaki 1-2 órával (meg majd nappal) késõbb jön, azért csak ír mindenki valami baromságot (vagy nem azt, de mikor?!). 😊

MeoH
Azt kapod, amit a "hozzaszolasaid" alapjan erdemelsz...

fuck mmo's..i.,

szívatnak a suliban, szívatnak a fórumon, és mi vagyunk a köcsögök...
400k player megoldotta, hogy tud játszani (persze ha nem áll sorba 😛 ), egyszer csak összejön neked is. addig is:

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

antgecc
Egy csávó hajt az autópályán, hallja a rádióban a hírt, miszerint egy õrült szembe megy a forgalomnak. Erre megszólal a figura: Egy õrült?! Hisz' itt mindenki szembe jön!

Remélem érted a célzást...

Bár sztem nem, ezért inkább kérdezd meg anyukádat, hátha elmondja a kisfiának.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Krinyo
😄D

triplet
bazdmeg ember. oda van írva fölül hogy Itt mindenki eredetivel játszik. avagy ha letöltötted akkor ne itt rinyálj hogy nem tudsz játszani vele. old meg.

Ennél pontosabb címet nem tudok adni, ha meg free játéklehetõséget keresel húzzal le az játszótérre a maciddal.

Hamilton22
egy húsboltba hogyan már?......hehehehehehehehehe....jó mind1 valahogy megoldom de azé kösz a semmit

Hamilton22,Fc Barcelona

Sáska
mar megmondtak neked a #8946-ban.
ITT megveheted. gl.

Hamilton22
mer?....az tudd dumálni akki már jáccik vele igaz???...meg aki msot vette meg vagy töltöte le annak persze nem segit senki!<#mf2><#mf2><#gunyos1><#ejnye1><#gun><#violent>..láttom ugyan olyanok vagytok mint az osztály társaim vagyis köcsögök...na mind1 tiltsatok leszarom.....ennyih

Hamilton22,Fc Barcelona

http://www.google.hu/

gyengébbek kedvéért:
http://cdgalaxis.hu/kereses?q=aion&platform=minden

Zomil
sztem ez a játék nem neked való

Hamilton22
és hogyan??.....mert ilyen szar....hol vegyem meg küldj egy linket vagy vmit!!

Hamilton22,Fc Barcelona

triplet
vedd meg te idióta.

Hamilton22
csá mindenki....lejöt a játék de nemtom h tovább elindult de kell az ID és a jelszó mit tegyek?

Hamilton22,Fc Barcelona

MrStokes
Vajon mukodokepes anti-afk megoldasnak szamit az, ha a karaktert egy szoba falanak nekifeszulve automata futasra tesszuk?

Lattam mostanaban par ilyen modszerrel probalkozo emberket a fovarosban es elgondolkodatott, lehet hogy mukodik?! o_O

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Mind1, azert koszi.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

És mi a vélemény a rangerrõl? Van egy 12-es de rémálom vele a fejlõdés. Gyakorlatilag egy mobbal át kell futnom a fél térképen mert ugye kiteolni kelll. Csapda még nincs, nem is tudom mikor lesz. De alapból jó kaszt lehet de csak lvl20 után azt hallottam. Utána viszont OP.
Zomil
reggel/késö este kell vadászatra indulni, ugy nagy eséllyel 1v1-et tudsz csinálni, bár multkor is 5-6 kill után már riadoztatták a többieket, h egy elyos sm rosszalkodik abyss-ban 😄DDD

maniac: jelenleg igen, mivel kb az egész szerver még alsó abyss-ban tart szintezésben, elég nehéz 1v1-be belemenni. Késõbb ez a tömeg eloszlik jobban, és ahogy én nézem felsõ abyss nagyobb is lényegesen. Ha találsz is egy magányos küldizõt és elkezded reszelni, tuti befut valahonnan még 3-4 elyos, meg persze hozzád is csatlakozik pár asmo. Én még soha nem tudtam 1v1-et végigcsinálni mert mindig épp odaért valaki, egyik vagy másik oldalról 😊
elõfordul azért 😊 de igen a csoportos pvp gyakoribb, általában duoban vagy full grp-al mennek vadászni az emberek.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Sáska
ugy tudom, csak legio tagoknak adjak meg a jogot 😞
amugy nincs semmi xtrem ott sem, mert meg eleg uj. xruu-nak is azert szoltam, mert az sm szobaban kb masodmagammal elmelkedek.

MrStokes
Erdekelne hogy milyen eszmecserek folynak az egyes class topic-okban nalatok, ha publikus akkor leirhatnad a forum cimet.😊

Gondolom abyss-ban az 1v1 ritkán fordul elõ, inkább csoportos megmozdulások vannak.
Hát igen, itt azért picit máshogy van mint wow-ban, ahol ha 10 skillt gombról használtál már mindent megoldottál 😄

Kedvenc videóm a témában az 1 gombos faceroll DK, ráadásul nem is pve vagy bg-n, hanem arénában: DK faceroll
Mass pvp-ben eleinte én se használtam, de valamiért nekem tab-ra folyton az ellenfél spiriteit találta meg, így aztán arra gondoltam hátha tudom magam így védeni. Nemtom hogy ez csak véletlen, vagy direkt, sokkal több idõ kell ezt kitapasztalni de én is tapasztalom mióta kint van mellettem a spirit hogy néha tömeg közepében, mellettem békésen ácsorogva eltûnik a fenébe, ergó õt tabolták ki. Szóval én most emiatt ilyen golyófogónak használom mass pvp-ben + akit behúzunk azt stun-olja (wind elem)
De egyébként tényleg kb lényegtelen, SM grp-ban offenzív debuffer szerepben a leghatékonyabb, stun-olsz fear-elsz root meg debuff, és dmg-bõl én kb csak dot-ot teszek fel meg 10sec-enként aoe dot, mert ennyire van idõm. Szerintem így játszva tudod segíteni a legjobban a csapatod, lövöldözni lövöldözzenek csak a sorc-ok, õk úgyse tudnak mást ^^ Persze lehet full téves ez, de még nincsenek grammra kimért értekezések, mindenki próbálkozzon hogy a leghatékonyabb.
Ehhez még hozzátenném, hogy én L2-es beidegzõdéseimnek hála F1-F8ra is kitoltam még a jobb oldali függõleges skill bar-t, és raktam skillt az e meg f (+ - helyett) gombra is, úgyhogy nem jelenthet nagy problémát a skillek kezelése. Más kérdés, hogy a wasd feletti számsort szvsz 5-6ig lehet max pontosan használni, ha már elemelem a kezem a megszokott helyérõl le kell néznem a billzetre. :p De így is 0-5 + e + f az 8*3 skill, és még 8 a negyedik bar. 😊

Sáska

Xruu majd ha lesz idod pls nezz be a class forumunkra. thx

Sáska
nem tudom; en probalgattam a spiriteket mass pvp-ben, es nem latom akkora hasznukat annak tekinteteben, hogy eleg sok mana megidezni oket. Az a gond a water spirittel, hogy -bar ranged- nem olyan nagy a hatotavolsaga, tehat elore kell neki is mennie a tankokkal egy sorba, ha nem meg kozelebb, hogy az ellenfel taboranak az elso sorat lojje. Akkorat meg nem sebez, hogy erdemben beleszolna, de ha megis, a kozelsege miatt pikk-pakk leszedik, s lehetne ujra idezni.
En inkabb sporolni szoktam a manaval, hogy mindel tobb embert tudjak cc-zni, dipsel-ezni s aoe dotolni.
de azert legkozelebb kiprobalom, hogy lerakom valahova, kikapcsolom a kovetest, s hagyom, hogy ellegyen egyedul, ahogy te irtad.

triplet: lehetséges, hogy fat32-es filerendszer van még a winyódon, ami nem tud 4gb-nál nagyobb file-okat kezelni, márpedig a telepítõ ennél nagyobb file-t akar letölteni. Ezt meg tudod nézni, intézõben adott lemezre jobb klikk és "tulajdonságok", ott pedig "Filerendszer" mezõben írja hogy mi a helyzet.

maniac: szerintem ez nem kikapcsolható, legalábbis én nem láttam semmi ilyen beállítást. De ez nem is baj, mert aki kattingat az megérdemli hogy szopjon, aki meg normálisan billentyûzetrõl játszik az sose látja, ergo ez igazából semmiféle valódi problémát nem jelent. Amúgy igen, !lényegesen! több spell van mint wow-ban, nem egygombos faceroll játék de a billentyûzeten se 4-5 gomb van, sõtt ott a ctrl, alt meg shift módosító, ha elfogynak 😉
triplet
az jó mer nekem 54 gigám van és kiírja hogy nincs elég hely:S

Zomil
15gb az ajánlott, de kb. ugy 10gigát foglal

triplet
hány giga kell ennek hogy feltelepüljön a gépre?

SM esetében én a távolsági vízelementálban reménykedem. Úgy tekintek rá, mint egy mozgó lövegtoronyra. Megvan az az elõnye, hogy ha elkezd támadni, nem kell neki az ellenség után szaladgálni a hatókörén belül. Ez pedig azt jelenti, hogy míg SM hátrál/menekül, addig a spirit tolja a maga sebzéseit folyamatosan. Melee spirit meg próbál rohanni az ellen után, és olyankor nem sebez.
Mass pvp-ben is potenciális petnek látom a távolságit, nem megy bele a sûrûbe, de utána tud nyúlni a kariknak. Szélsõsõges esetben ez azt is jelenti, hogy az SM-nek a távolsági spiritjén keresztül nõ a hatótávja.
Majd elválik, tényleg fog-e tetszeni, vagy csalódok benne.

És azt tudja valaki hogy lehet kikapcsolni azt a rohatd spell tooltipet? Ráviszem az egeret és a többi spellt az action baron kitakarja a tooltip. És ahogy láttam az aionarmory-n egy rakás spell a spirit utasítása aminek meg ráadásul két tooltipje van ami a fél képernyõt eltakarja. Annyi spell van hogy ezeket képtelenség lesz billentyûzetrõl tolni mint a wowban azt a 3-4 spellt amit használtam. Én csak az equipment tooltip kikapcsollását találtam meg de az se mûxik nálam. Aki tudja hogy kapcsolható ki a spell tooltiop az kap egy raklap tequilát komolyan…