Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a zöld íjas thunder? Ha igen, akkor az nari ? :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Crokin
Jövõ héten lesz transfer lehetõség asszem.

Repatarurgyán

Krinyo
<#idiota>

MeoH
Probald a hentesnel...

fuck mmo's..i.,

Az szuer.

Es masik szerverrol at tudom vinni a karaktereimet? spatalosrol castrorra kene az elyosaimat vinni, a spatalosra meg az asmo megy elly helyett.

Sajna ncsoft supportnal nem talaltam kari migraciora vonatkozo utalast 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Crokin
Szerintem simán, csak egyszerre nem lehet mindkét oldalon karaktered tudomásom szerint.

Repatarurgyán

Hi,

Ha castoron most asmo van, de elly akarok lenni, ha letorlom a karit, itana tudok masik oldalt valasztani?
Vagy ez mar abszolut eselytelen?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Krinyo
te tudod neked mit érdemes leszedni

Érdemes letölteni10Gb ot Aion miatt vagy inkább felejtsem el ezta game-t választ kérnék szépen pls

LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)

FragStaR
Új update ben javítjak ezt a "you are to far away from target" dologot de ez mikorra várható tudja valaki ?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Hamilton22
és hol vegyem meg?

Hamilton22,Fc Barcelona

Krinyo
megkéred hogy ne lõjjön rád 😄

hogy lehet klánt csinálni?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Healing Potion.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

werkfilm
ez valami betûkirakós game? kapcsold már ki a neveket <#phone>

A ranger lassítását illetve a stun-t vhogy le lehet venni magunkról ?
Milyen eszközök vannak erre ?
Köszi!

Vedd meg.

Hamilton22
hol tudom le szedni az AIONT???..mert nem néztem az oldalt mosntanába..XDpls..valaki küldjön egy linekt!<#worship><#worship><#worship><#idiota>

Hamilton22,Fc Barcelona

nyilván, mondhatnám azt is hogy van 1 rakat hülye sorci aki áll és lõ és tankol clothban...

Hamilton22
helló mindenki!😊<#worship>

Hamilton22,Fc Barcelona

Ez egyébként is egy meddõ vita, minden kasztnak megvannak az elõnyei és a hátrányai is, pont ez adja a játék változatosságát! Sajnos sokan játszanak "eszetlenül", de ez nem kasztfüggõ!
Zomil
amit linkeltem oda van irva, h lehet megoldani

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

megtehetném, csak nem minden mobnál, mintahogy mostis egy másik szorcival vagyok egy partyban az idõm 90% ában, és vissza térve nincs gondom a meele karikkal, csak szimplán nem az én stilusom, és nem csipázom ha valaki esztelenül játszik ennyi az egész, kis figyelemmel sokkal jobb játékélményt nyujthatna 1-1 partynak az adott ember, nem pedig az idegeskedést, hogy jajj megint meghaltam valaki miatt...

Köszi, valószínû hogy segítene mert nekem is ezt a message-t teszi a log file ba inditás után ( Message: Font 'Verdana' does not support style 'Regular'. ) csak azt nem értem hogy mi lehet a baj ezzel. Valaki tudja hogyan kell megoldani? A windows/fonts ban van Verdana típus viszont Regular nincs ,de egy ismerõsömnek ugyanígy néz ki ez a mappa és neki niuncs gondja az indítással. nekem viszont nem reagál se az aion se a launcher exe-re bármit is teszek.
Az az igazság hogy én is sorcerert szerettem volna indítani, de még nincs meg a 2. diplomám, ezért nem éreztem magam elég érettnek hozzá! Egyébként ha nem lennének a meele karik, nem tehetnéd meg hogy egy partyban biztos távolból varázsolgass, amig szerencsétleneket 3 oldalról ölik a mobok....
uhhh 😄

Nekem nem lehet drivert rakni a vidi karim alá mert behal tõle a gép 😊 4 éveset használok és azzal elõ szokott fordulni.

akkor leírom, hogy a vissza maradottak is megértsék, leirtam, hogy midnenkinek más tetszik, nekem konkrétan a gladiátor nem a stilusom ahogy assán kivül egy meele sem, és leirtam, hogy a játékban a LEGTÖBB (TEHÁT NEM MINDEGYIK AHOGYAN EZT IS MEGEMLITETTEM AZ ELÖZÖ POSTOMBAN) gladiátor csak megy és ész nélkül üt mindent, kiüti a sleepböl a mobot a CC kbõl amit pont azért lettek kirakva, hogy az a szerencsétlen fasz ne haljon meg, és igen sajnos a legtöbb gladiátor (megint mondom hogy van kivétel is, olyannal is játszottam már) csak észnélkül zongorázik a skilleken... lehet megsértettem érzéseidet, lehet magadra ismertél a postban, de az elsõ osztályba iratkozz vissza mindenképp mert az értõ olvasást nem sajátitottad el eléggé, hogy meg is indokoljam

"Azért sík hülye valaki, mert más stílusú karakterrel szeret játszni mint te? Gratulálok, te aztán kibasz..tt intelligens lehetsz öcsém......"

szép magyar tájszolásoddal megcsillantottad a saját intelligencia hányadosodat, továbbá mutass rá hol irtam azt, hogy azért sík hülye bárki is mert nem azzal a karival játszik mint én? elég furcsa lenne, ha csak sorcererek szaladgálnának a játékban nem?

...

felraktam a legujabbat. vagy akkor probáljek régebbit? és neked sikerült megoldani ezt a problémát?

Krinyo
mondjuk érdekes lenne ha egy gladiátor nem ütne 😄

"a gladiátorok sík hülyék csak mennek és ütnek mennek és ütnek" ez aztán a kulturált vélemény nyílvánítás Te agyoniskolázott....
te meg retardált, olvasd már el mit irtam értlmezd és utána dumálj, ha ugyanerre jutsz akkor ajánlom, hogy iratkozz vissza általános iskola elsõ osztályába...

Videókártya drivert próbáld meg. Sajna nekem is szokott ilyen lenni =\

ja a mugy a crysis-el is volt ien problémám hogy a szöveg ugyanigy elcsikozodik. ez jelent valamit?

Azért sík hülye valaki, mert más stílusú karakterrel szeret játszni mint te? Gratulálok, te aztán kibasz..tt intelligens lehetsz öcsém......
Kösz a választ.Csak azért gondolkodtam el más típusú karin,mert láttam,látom,nem mindig a nyers erõ ami segít nyerni.

ha nem Cancelozod ki a elõfizetést az NC soft master accon akkor havonta veszi le a pénzt és tölti fel magát automatikusan (gondolom ha pénz is van a kártyán) ha utközbe más fizetési megoldást szeretnél, vagy csak ki akarsz hagyni egy honapot akkor Cancel subscription és nem vonja le onnantol kezdve. itt a warrior a Gladiátor az, hogy ki mit favorizál egy dolog, mindenkinek más tetszik mindenkinek más a játék stilusa, bár tulnyomo részt a gladiátorok sík hülyék és csak mennek és ütnek mennek és ütnek általában (nagyon nagyon kevés a kivétel) igy én abszolut nem szeretem õket 😄 viszont elég massziv karakter, ha eddig warrior beállitottságú karakterekkel játszottál akkor valószinüleg itt is azt kéne mert az a stilus jön be. De megnézheted a karaktereket ami tetszik és utána dönts 😊

ez oigy jáchatatlan :S

ja azzal nekem is cak utána 1-2 perc és ujra elcsikozodik

Krinyo
Azt hiszem ilyen sima csík nekem is volt 1x de alt tabbal "rendbe jött"

nem igazán apró csikok lesznek a szöveg helyeken. de adol 1 msn cimet akkor küldök 1 képet

Krinyo
Ez a játék úgy vonz engem,mint lepkét a lámpafény....Lehet,megveszem.Ehhez kapcsolódóan van 2kérdésem.Ha PayPal-on keresztül fizetek,az hogy megy?Minden hónapban az NC levonja a kártyámról a PayPal-on keresztül a lét?Vagy nekem kell belépni és utalni nekik?Bocs,ha <#lama>a kérdés,de nem foglalkoztam még ilyen dolgokkal.A másik:eddig mindegyik játékban inkább "erõ karakter"voltam(warrior,vagy ami ennek megfelel).De olvastam,itt volt hogy vmi sorcit favorizálnak páran.Meglestem,ez vmi mágus féle.Szal a kérdésem:gladiator,vagy ilyen "értelmiségi"karakter?

de nem csak a cset szövege hanem az összes szöveg a név a quest leirás a mobok neve minden ami betûvel van irva

0Fritz0
A launcher-ben próbáld ki a repair-t, ártani nem árthat.
Utána a játékban állítgasd a cset beállításokat, hátha...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

csak a szöveg csikozodik semmi más

kösz a tippet +probálom mert elég zavaró 😞

Krinyo
szar hütésû régi vidkari simán túlmelegedhet

0Fritz0
Ha nemcsak a cset "csíkozódik", akkor az lehet a rossz videokártya hûtés miatt is.
Nagyjából így, meg így néz ki.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.