Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄 ha állandó partyt szeretnél Tempart kezdj, némelyik játékkal ellentétben itt pvp-ben is megállja a helyét, Gladiatorból rengeteg van (sajnos sok gladi csak az aoe-t tudja spammelni, mintha kötelezõ lenne)

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

triplet
nem engedi az erdõben sem. am a profilnál sincsenek bent a szárnyaim.

Szóval.Picit megkevertetek.Írkáltok itt mindenféle karakterrõl.Csak a wari,gladi nem került szóba.Az a helyzet,egy olyan karakter kéne,ami viszonylag jó pvp-ben illetve pve-ben is.Ha jól olvasgatlak benneteket,akkor ilyen a spiritmaster,sorci,ranger.Jól látom?

Az action bar mellett jobb oldalon van a repülés ikon. Nem mindenhol tudsz repülni. ha a kör közepe fekete az ikonon akkor ott nem tudsz. Amúgy ha siklani tudsz akkor repülni is. Altgard fortressben próbáld.
Mert repulni meg nem tudsz, csak siklani.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

triplet
nem. melyik npc-nél kel felveni? am. a vicc az hogy ha kétszer megnyomom a szóközt akkor megjelennek a szárnyaim és repülök. vagy is ladnolok. de ha megnyomom a pageupot akor meg kiírja hogy te itt nem tudsz repülni.
érdekes.

Sáska
megcsinaltad az "Ascension" questet?

@maniac001: a tooltip-rol annyit talaltam, hogy bar nem lehet teljesen kivenni, de ha options-ben a font size-t kisebbre allitod, akkor a tooltip box is kisebb lesz, ezaltal kevesebbet takarva el a kepbol. Valamint ha a HUD-ot fentre teszed, akkor a radarodat sem fogja eltakarni. Kesobb lehet, hogy javitanak rajta.

Nekem a chat box opacity hianyzik a legjobban😞

ird be, hogy /wings

triplet
lvl10 vagyok de nincsenek szárnyaim. mér?

már találtam oldalt rá, szóval tárgytalan

Nem azt keresem csak tudni akarom mert itt nem ismerem a karaktereket mint a wowban. A három favorit kaszt nálam a sorci, SM és a ranger. Mindhármat felviszem lvl20-ig és amelyik jobban tetszik azt fogom vinni. Hangulatra az SM jönne be legjobban de zavar hogy a dotokat egyszerûen alig látni a targeten. BCO questeknél a party minden tagja tolt az enemyre valamit, azt se tudtam melyik az én debuffom. 5x5 mm-es kis négyzet jelzi. Nem tudom mi lesz ha nem csak 2 dotom lesz hanem több. Ezen kívül én nem gombokkal játszom hanem egérrel kattintok az ikonokra akármennyire noob dolog, nekem így jön be. És gáz hogy 1-2 pet command skillnek van 2 tooltipje és kitakarja a fél képernyõt. Gondoltam írok rá macro-t, meg is csináltam, mûködik flattul de sajna nem jelzi a CD-jét. Van egy 12 sec CD-s spell, Spirit Thunderbolt Claw azt hiszem ez a neve. Csináltam rá macrot hogy ne legyen baszott nagy tooltipja. Ellövi ha rányomok de az ikon nem jelzi hogy mikor használhatom újra mint az alap ikonjánál hogy látom mikor jár le a CD. Hiába írok be delay-t nem mûködik. Nem találtam megoldást rá hogy lehet úgy macrot írni egy spellre hogy a macro ikok az action bar-on jelezze a CD.-t úgy mint az eredeti spell ikonnál.
hmm nem volt elég egyértelmû a kérdésem vagy rosszul fogalmaztam? A parancsról én is tudok, de amíg nem voltam ott honnan tudjam, hogy mekkora a CD rajta?😛

te még mindig azt keresgéled, hogy melyik a legOPabb kari? 😊
jah, ranger állítólag az, szóval hajrá, reroll, még nincs késve semmi...de ha majd megkapja a nerfjeit, akkor ne mondd, hogy mi nem szóltunk elõre :S

beírod, hogy /checkentry és kiírja, melyikre mehetsz vagy hogy mennyi idõ még a CD.

Valaki nem tudja, hogy a Steel Rake (lvl40-45) instának mennyi a cd-je? Vagy esetleg van olyan oldal ahol az összes insta cd-je le van írva?
Ty

Olvasgatom itt a dolgokat...
A ranger ennyire OP lenne pvp-ben? Nincs gondja a casterekkel meg a levegõben kiteolással? Ott hogy fogja le az ellen lábát? 😊
vagy ott is mûködik? Melee ellen elhiszem hogy jó de caster ellen is?
"de gondolom neked sm van és biztos valami video alapján indítottál azt, mert brutál kari! 😛" ?! 😊

Halál Angyalai légió felvétel hirdet Spatalos szerver Asmo oldal.
Jelentkezés az alábbi oldalon.
-Link-

Zaylka
Tudod az a baj, hogy a vitázásnak pont az a lényege, hogy az ember próbálja megérteni a másikat, és átlátni a nézõpontját, csak az a baj, ha ez csak az egyik félnek sikerül akkor megszakad a vita! :/

Annyit azért had mondjak el neked, hogy nem egy videot csináltam már játékról, úgyhogy azt hiszem konyítok hozzá valamit. Én egy szóval nem állítottam, hogy elõtte lebeszélték. Még egy 1 perces videoba is meg lehet azt csinálni, hogy másnak mutatod be a karit, mint ami. Tudod van az a dolog, hogy ha pvp videot csinálsz vagy csak olyat raksz bele ahol nyersz, vagy csak olyat ahol veszítesz, vagy vegyesen. Mind a 3 elég különbözõ ízt és élményt adhat a közönségnek, de a valós dolgokról kb semmit. Ha már per pill ezzel a témával foglalkozom a tételeim között akkor egy sarkalatos példa: Tudod Hitlerrõl is lehetne olyat videot csinálni, ahol bemutatják, hogy egy nyugodt, emberszeretõ és az emberi életet tisztelõ ember volt, vagy egy fanatikus õrült akit nem érdekelt, ha hullák millióin át vezet az út céljai eléréshez, DE az, hogy valójában milyen volt csakis az õt ismerõk tudnák elmondani. Így lekövetkeztetve ha majd megismered a karid 50-en, akkor várom a véleményedet ha még itt leszünk, addig viszont sztem hülyeség olyat kijelenteni, hogy sm>sorc mindnen esetben! 😊 Szó sincs arról, hogy nekem nehéz lenne elfogadni, ha az Aion legxarabb karaktere lenne a sorci én akkor is azt indítottam volna, mint az összes régi játékban amivel játszottam ilyet indítottam elõször, szóval ha te úgy értelmezted, hogy a sorcikat védelmezem akkor valamit nagyon félreérthettél és csak elbeszélünk egymás mellett. Ebben semmi személyeskedés nincs, nem szidjuk egymás szüleit, rokonait, véleményt cserélünk a játékról, és én úgy hiszem ezt a célt szolgálja ez a fórum, mint mindegyik másik. De ha én tudom rosszul akkor sorry, kihagyom a hszeimbõl a véleményem! 😄

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Sáska
nem kene szemelyeskedesbe atmenni, de elarulom, hogy a videot most lattam eloszor en is, es alapvetoen pve bealitottsagu vagyok, kulonben rangert inditottam volna.
Azt pedig badarsag allitani, hogy mindegyik karakter ugyanolyan jo. Nyilvan minden class masban jo (amirol eddig is beszeltunk), ezert tudjak a sokfele jatekostipus sokfele igenyet kielegiteni. duelben sm>sorcerer - bar lehet ezt nehez elfogadni sorcererkent.
Amugy meg igen, a videoban szereplok direkt ugy allitottak be a duelt, hogy elotte lebeszeltek, hogy majd az instant fear utan a sorcerer hagyja magat<#idiota>

reszemrol lezarva ;-)

mano1b
itt egy link hogy mirõl van szó ..crysystem .dll hiba de több is van ilyen a gyártó ncsoft is tud róla mert ott is írnak róla már.

Zaylka
Jajj istenem hát hiába beszélek? Mit is mondtam a videókról? Csinálnék neked olyan videot ha visszatenném a vegast amibe porba alázok mindenkit anélkül, hogy 1hp is lemenne az életcsíkomból, akkor a sorci lenne a jobb kari? Másrészrõl tudod milyen cuccba volt az sm? Tudod milyenbe a sorci? Az meg már ugye mellékes, hogy a sorci semmit nem csinált, hogy elinte futkározott a pet elõl aztán mire rájött annak semmi értelme, akkor elcastolt egy spellt az sm-re és csá, már ne is haragudj de ennek nem sok köze volt a pvphez és nem azért, mert ennyire jó az sm! 😄 Ha cc-zte volna a petet ki tudja, még az is lehet hogy elveri, de nem igazán szánt rá idõt hát ez lett a vége. Na mindegy, én nem fogok az sm ellen beszélni és a sorcit támagotni, mert nem ez a célom, de gondolom neked sm van és biztos valami video alapján indítottál azt, mert brutál kari! 😛

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Zomil
jah asmo oldalon oda kell mennni 😄
én elyos oldalon a sivatagba az oázisnál farmolok

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sáska
hol farmoltal? engem a Sky Temple-be kuldek a water room-ba.

http://uk.aiononline.com/board/notices/view?articleID=164&page=
Zomil
én 30 felénél kezdtem el farmolni, most járok lassan 31 negyedénél, szoval hajrá...

többség azt irta, h 4-6 farm óra után dobta nekik, azt hiszem sikerül megdöntenem :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sáska
En holnap allok neki, most lett esedekes.

30 perc ^^ De OB alatt nem volt antiafk még.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hixer
mi, ha boltot nyomsz akkor mennyi ideig maradhatsz játékban anélkül, hogy ledobna?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

selfownage?
Tojjad mán fel torrentre az 1.8-as aiont, biztos sok sm lekapná a repülõ petek végett.

Gordis2k
Jelenleg az 1.5 ös verzio fut! 1.8 as aion pl egy program neve mac alá ráadásul 1,8 még csak béta.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

mano1b
sziasztok lenne egy érdekes kérdés erre a hibára tud e valaki megoldást ...crysystem.dll ...xp sp3 alatt van ez és az aion 1.8 frisités fent van már újabban ez terjed nagyon ez a hiba meg köszöném a segitséget ha tud valaki valamit.

uncsiztam, lehet nem igaz, de mégis 😄
Ám itt is stall az üzlet neve ?

Gordis2k
2-3 hét 1x ingyen lehet menni cucostul!

Ha minden igaz ez is akkor és onanntól a casterek varázslata nem szakad meg ha rangen kivül mész castolás után! Végre...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Frosty01
megmondom ha megmondod hogy mikortól repülnek az SMek petjei 😊)

practitioner of the forbidden arts of death

Witcher
És mikor lesz a transfer?

Krinyo
Ha játék közben szakad meg, utána visszamehetsz soron kívûl 15 percig.
Nem azért van sor mert az ncsoft nem gondolt a sok emberre, hanem azért hogy mindig tömeg legyen, és élvezetes csaták legyenek abyssban is, mivel nicns rosszabb egy üres szervernél. Sajnos ennek is ára van, de hamarosan jön a karakter transfer. A játékidõs fizetés többe kerülne, kínain toltam és egy mostani havidíj áráért játszhattam 10-15 napig.

Frosty01
lesz char transfer, mert az uj 2 eng server üresen kong. oda 1× bármikor átviheted majd a karaktereid ha jól tudom

practitioner of the forbidden arts of death

Hixer
ehh, ez a queue dolog már kezd egy vicc lenni komolyan... szal hazaérek 18:00-kor bekapcsolom a gémet, hogy esetleg 20:00-kor elkezdhessek játszani(de ezt már megszoktam), erre 19:34-kor vmiért megszakadt a netem egy pár másodpercre játék kidob, felmegyek újra, persze queue végére kerültem, most már talán 3 óra múlva beléphetek esetleg...

értem, hogy szegény ncsoft, nem gondoltak erre stb. stb., de most komolyan a havidíj akkor hogy van? szóval azt nézik mennyit játszol a játékban, vagy WoW-szerûen megy a számlázás? (azért kérdem, mer volt szó arról, hogy játékban eltöltött idõ alapján megy a dolog, de azt olvastam megváltozott, illetve az ncsoft account managementben október 25.-ér van kiírva következõ bill dátum) mert akkor elégnagy lehúzás ez így, hogy játszanék, de nem tudok, max hétvégén, ha reggel 8-9 fele elindítom a gépet... ja és hogy sajnálják, de miért nem tudtam elõre, hogy várjak új szerverekre, vagy miért nem játszom délben, ehh még ez a char transfer is, és mivan ha ismerõsök ittvannak? WTF?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Zomil
nekem nem kéne, h repüljön, csak ha magasabb helyröl legurok(pl. kisebb domb) akkor jöjjöb utánnam 😊
és ne álljon meg minden egyes szintkülönbségnél

amugy fél napja summon water spirit 2 könyvet farmolok eddig eredménytelenül 😞

Hát Abyssban igazából tök mind1 h repül-e, így is agyonbaxnak ha mobolsz/nem számítasz a támadásra 😊

Sáska
ezert mondom, hogy nem kene eroltetni azt a repulo pet-et.. de csomo spiritmasterrel jatszo ember sir miatta... de hogy miert?!

Ez kínai 1.0/1.2-vel. 1.5-ben az sm még erõsebb lett, erre megkapja repülõ petet. Nemsokára lecsap a nerf hammer, érzem 😄

Unknow
Azzal el kéne fogadnia, ha volt rajta kb 1Eu akkor azt le kellett volna vonnia ellenõrzés céljából és kész.
Devil_Gy
Az 1ik dombornyomott volt(CI😎. Minek a kártyás fizetés ha nem fogadja el és csak gamecard-al tudok játszani? :S

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Unknow
Csak dombornyomott kártyával mûködik a cucc. Vegyél egy 15 napos gamecardot inkább sztem.
Sáska
ime egy pelda egeszen magas szinten, hogy a lvl43as spiritmaster mennyire konnyeden borogatja ossze a ket szinttel magasabb sorcerert. Nem hiszem, hogy sok eselye volt a sorcinak, barmily skilles ember is jatszott vele.

Devil_Gy
Hali! Megvettem a gamet(dobozos nem preorderes) nemrég. Serialt beírom továbblép, kiválasztom a bankártyás fizetést, beírom az adatokat és erre azt írja hogy FRAUD akármi....... 2 kártyával is próbáltam... Természetesen mind2 az enyém és van rajta pénz is. Találkozott más ezzel a problémával?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Sáska
Nem arrol volt szo, hogy melyik a legjobb class, vagy hogy letezik-e...
csupan annyi volt a felvetes, hogy vajon a sorcerer avagy a spiritmaster erosebb-e. Errol beszeltunk, hogy melyik jobb adott esetekben.
tovabbra is tartom, hogy bizonyos classok erosebbek mas classoknal, valamint hogy azonos szintu sorcerernek duelben nincs eselye a spiritmaster ellen (ismetlem, lvl35ig allitom biztosan).

vki tegyen be egy random kepet, hogy feldobja a topicot
<#smile>

Unknow
Nos, én megelégszek azokkal akik leszállnak. Általában az elsõ 2 pattern után ami kb 1 sec, a poison is rajtuk van, onnantól kezdve nincs menekvés, ha netán kevéske hpvel sikerül felszállni, elõveszem a íjat és hajrá. Esetleg még egy Dash attack is belefér 😊 Szal nem, nem zavar. Igaz ami igaz, tömegben azért nehezebb a dolgom mint a rangednek, de nekem bejön ez a stílus.