Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
érdekes.
@maniac001: a tooltip-rol annyit talaltam, hogy bar nem lehet teljesen kivenni, de ha options-ben a font size-t kisebbre allitod, akkor a tooltip box is kisebb lesz, ezaltal kevesebbet takarva el a kepbol. Valamint ha a HUD-ot fentre teszed, akkor a radarodat sem fogja eltakarni. Kesobb lehet, hogy javitanak rajta.
Nekem a chat box opacity hianyzik a legjobban😞
jah, ranger állítólag az, szóval hajrá, reroll, még nincs késve semmi...de ha majd megkapja a nerfjeit, akkor ne mondd, hogy mi nem szóltunk elõre :S
Ty
A ranger ennyire OP lenne pvp-ben? Nincs gondja a casterekkel meg a levegõben kiteolással? Ott hogy fogja le az ellen lábát? 😊
vagy ott is mûködik? Melee ellen elhiszem hogy jó de caster ellen is?
Jelentkezés az alábbi oldalon.
-Link-
Annyit azért had mondjak el neked, hogy nem egy videot csináltam már játékról, úgyhogy azt hiszem konyítok hozzá valamit. Én egy szóval nem állítottam, hogy elõtte lebeszélték. Még egy 1 perces videoba is meg lehet azt csinálni, hogy másnak mutatod be a karit, mint ami. Tudod van az a dolog, hogy ha pvp videot csinálsz vagy csak olyat raksz bele ahol nyersz, vagy csak olyat ahol veszítesz, vagy vegyesen. Mind a 3 elég különbözõ ízt és élményt adhat a közönségnek, de a valós dolgokról kb semmit. Ha már per pill ezzel a témával foglalkozom a tételeim között akkor egy sarkalatos példa: Tudod Hitlerrõl is lehetne olyat videot csinálni, ahol bemutatják, hogy egy nyugodt, emberszeretõ és az emberi életet tisztelõ ember volt, vagy egy fanatikus õrült akit nem érdekelt, ha hullák millióin át vezet az út céljai eléréshez, DE az, hogy valójában milyen volt csakis az õt ismerõk tudnák elmondani. Így lekövetkeztetve ha majd megismered a karid 50-en, akkor várom a véleményedet ha még itt leszünk, addig viszont sztem hülyeség olyat kijelenteni, hogy sm>sorc mindnen esetben! 😊 Szó sincs arról, hogy nekem nehéz lenne elfogadni, ha az Aion legxarabb karaktere lenne a sorci én akkor is azt indítottam volna, mint az összes régi játékban amivel játszottam ilyet indítottam elõször, szóval ha te úgy értelmezted, hogy a sorcikat védelmezem akkor valamit nagyon félreérthettél és csak elbeszélünk egymás mellett. Ebben semmi személyeskedés nincs, nem szidjuk egymás szüleit, rokonait, véleményt cserélünk a játékról, és én úgy hiszem ezt a célt szolgálja ez a fórum, mint mindegyik másik. De ha én tudom rosszul akkor sorry, kihagyom a hszeimbõl a véleményem! 😄
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Azt pedig badarsag allitani, hogy mindegyik karakter ugyanolyan jo. Nyilvan minden class masban jo (amirol eddig is beszeltunk), ezert tudjak a sokfele jatekostipus sokfele igenyet kielegiteni. duelben sm>sorcerer - bar lehet ezt nehez elfogadni sorcererkent.
Amugy meg igen, a videoban szereplok direkt ugy allitottak be a duelt, hogy elotte lebeszeltek, hogy majd az instant fear utan a sorcerer hagyja magat<#idiota>#idiota>
reszemrol lezarva ;-)
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
én elyos oldalon a sivatagba az oázisnál farmolok
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
többség azt irta, h 4-6 farm óra után dobta nekik, azt hiszem sikerül megdöntenem :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Tojjad mán fel torrentre az 1.8-as aiont, biztos sok sm lekapná a repülõ petek végett.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
uncsiztam, lehet nem igaz, de mégis 😄
Ám itt is stall az üzlet neve ?
Ha minden igaz ez is akkor és onanntól a casterek varázslata nem szakad meg ha rangen kivül mész castolás után! Végre...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
practitioner of the forbidden arts of death
Nem azért van sor mert az ncsoft nem gondolt a sok emberre, hanem azért hogy mindig tömeg legyen, és élvezetes csaták legyenek abyssban is, mivel nicns rosszabb egy üres szervernél. Sajnos ennek is ára van, de hamarosan jön a karakter transfer. A játékidõs fizetés többe kerülne, kínain toltam és egy mostani havidíj áráért játszhattam 10-15 napig.
practitioner of the forbidden arts of death
értem, hogy szegény ncsoft, nem gondoltak erre stb. stb., de most komolyan a havidíj akkor hogy van? szóval azt nézik mennyit játszol a játékban, vagy WoW-szerûen megy a számlázás? (azért kérdem, mer volt szó arról, hogy játékban eltöltött idõ alapján megy a dolog, de azt olvastam megváltozott, illetve az ncsoft account managementben október 25.-ér van kiírva következõ bill dátum) mert akkor elégnagy lehúzás ez így, hogy játszanék, de nem tudok, max hétvégén, ha reggel 8-9 fele elindítom a gépet... ja és hogy sajnálják, de miért nem tudtam elõre, hogy várjak új szerverekre, vagy miért nem játszom délben, ehh még ez a char transfer is, és mivan ha ismerõsök ittvannak? WTF?
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
és ne álljon meg minden egyes szintkülönbségnél
amugy fél napja summon water spirit 2 könyvet farmolok eddig eredménytelenül 😞
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
csupan annyi volt a felvetes, hogy vajon a sorcerer avagy a spiritmaster erosebb-e. Errol beszeltunk, hogy melyik jobb adott esetekben.
tovabbra is tartom, hogy bizonyos classok erosebbek mas classoknal, valamint hogy azonos szintu sorcerernek duelben nincs eselye a spiritmaster ellen (ismetlem, lvl35ig allitom biztosan).
vki tegyen be egy random kepet, hogy feldobja a topicot
<#smile>#smile>