Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kahrun vagy hogyishivják ahol én vagyok, sort még egyszer se láttam se este se reggel se délután, nép pedig van mindenhol dögivel.

GW2: Dragonknight.5302

Strahd_
vannak ajanlott serverek amikor majd inditod a launchert kiirja hogy epp melyik oda mesz nem lesz sorod (akkora 😛 )

Lehet, azért is tettem hozzá ezt mint tényt.

De vannak más tények is:
1. Panda ugyanúgy crashel a problémás népeknek mint egy fortress ostrom, csak nem 2 percenként hanem ritkábban.
2. Attól hogy egy patcher segitségével bebillentik az EXE headerben a LARGEADDRESSAWARE flag-et attól még a játék sajét memória menedzsere nem fog hirtelen ihletet kapni és 3GB ramot használni 2GB helyett. Ezt igy kellett volna leprogramozni, de ezt TELJESEN jogosan nem tették meg a koreai barátaink mert azért csúnya volna ha ezt volna minimális követelménye a játéknak.

A 2GB határ elérése és az ekkor történõ crash egyértelmûen memory leak eredménye, volt ilyen gond nem egy MMO-ban, egy közelei példa csak: AOC - egy teljes évig szenvedtek vele mire levadászták a hibát és akkro hirtelen az AOC nem evett többet mint 1GB ramot.

Sok ember a compressATI.dll fájlba követte végig a crasht és ebben látja a problémát. Ezt a fájlt a ncsoft nem írta át, mint a cry engine többi részét, és ez fájl az ATI kártyák textura tömörítését végzõ kódért felel.
Ezért az ötlet hogy ez a hibás, meglátjuk az ATI és az NCSOFT mit fog kitalálni ebben a dologban.

Még mindig vakon(nem jött még meg a futár az áruval):szerverek közül Spatalos kihúzva.Melyikre érdemes menni,ahol nem megyek el nyugdíjba bejelentkezés közben?

Zomil
amig nem voltál fortress ostromon addig sztem kár nyilatkozni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sáska
asmo oldalon volt tegnap 370k-ert.
Eddig azt hittem, hogy a broker az global, de akkor ezekszerint kulon van a 2 frekcionak.

Szép teória.
Mondok én is egyet.

A vas amivel játszom:
C2D 4GB RAM Win7 x64 RC1. ATI HD4870.
Beállítások:
1920x1200 24" LCD minden csutkára tolva Highban 2x AA bloom type 1.

Látszólag minden adott egy jó nagy szopáshoz: ATI, Vista vagy Win7 nagyfelbontás

Örömmel jelentem hogy amióta játszok crash még egyszer se fordult elõ. Igaz ostromban nem voltam (zsenge koromnal fogva, csak lvl17) de P-ben igen sûrûn megfordulok és ott van rendesen tömeg.

Ami viszont nálam nem alap az a driver.
A driverként talán az augusztusi catalyst van fennt de a CCC NEM mert az már máshol is komoly gondot okozott. Szóval csak és kizárólag a driver van feltelepítve és CCC helyett pedig a ATI Tray Tools, amivel szénné van hajtva a kártya. (Ez egy Saphire Toxic HD4870-es gyári túlhajtással, de én még erre is rátettem egy kicsit szóval jelenleg a kártya 820mhz core és 1050 RAM sebességen fut, egyetlen hiba nélkül).

Természetesen ez jelentheti azt is hogy szimplán istenek kegyeltje vagyok, de egy próbát megér szerintem, mivel a CCC nekem is fagyasztotta a gépet más játékok alatt vagy brutális grafikai hibákat produkált.

Tatyla
akinek 4 gigabyte-al is crash van ostromnál az nézze meg ezt a hozzászólást én ma kipróbálom hátha...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Zomil
sajna water spirit 2 egy darab sincs, tegnap szinte 2óránként ah check volt, csak egy water spirit 3 van benn 2milláért, a többi meg wind spirit1-2

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

No akkor most itt egy kicsit össze van zavarva a helyzet. Amit linkeltél az egy szösszenet arról hogy hogyan lehet wine (windows emulator, linux alá) segitségével elindítani a játékot. Ha ez a szándék akkor itt nem fogsz szerintem segitséget kapni.
Ha más a gond akkor meg azt írd le és talán még kapsz is valami ötletet.

😄

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

BTW a fixed fps használata sok esetben problémás lehet, mert a közeli monsztereket már akkor is elrejheti, ha egy icipicit is tereptárgy takarása felé közeledsz. Ez azt jelenti, hogy egy domb mögül érkezve az ellent már csak akkor veszed észre, amikor belefutottál, illetve te magad is teljesen kiérkeztél a takarásból.

vedd ki a pipát a fixed fps elõl, utána tudod állítani.

MrStokes
En tegnap ejjel mintha lattam volna bent a brokernel egy csomot, meghozza eleg olcson.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

mano1b
tessék nézd meg itt vancrysystem

antgecc
flame on
A vesszõt, mint mondatközi írásjelent ismered? Hogy ellenõrzöd a fiad háziját? <#wow3>
flame off

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

HELP!!!!

Mintha lelenne zárva az options menü nálam? Mitõl van ez ? Nemtudok semmit állítani , pedig felakarok tolni mindent maxra. Légyszi valaki segítsen , esetleg egy manuális beállítzás is érdekel.

Itt egy kép: http://kephost.com/view-236_aiiiion.JPG

mano1b
tegnap vetem a fiamnak a cdgalaxy tol ott eredeti van szerintem akkor mibaj vele xp sp3 alatt.

Strahd_
Strahd_
mar van par 😉
http://search.uk.aiononline.com/aion/index.jsp?site=aion&pos=main&where=aionweb^tsearch&query=addon

mano1b
éZ is ez az eredetibe van jó reggelt nem tudc olvasni néz ell az NCSOFT OLDALÁRA. OTT VAN. CSAK xp sp3 on

Sáska
felhivnank ismetelten a figyelmedet, hogy olvasd at alaposan a bannerben talalhato 1db mondatot, de ha nem szurja ki a szemed, akkor:
Itt mindenki eredetivel jatszik, tort szerverrol ne itt keress infot.

kkthxbb

mano1b
segitene valaki ez mit jelent pontosan..What works

Starting game to login screen

Changing resolutions

Changing quality settings

What does not
NCSoft Launcher/Patcher

What was not tested
Gameplay, since in Europe aion launches on 25/9.

Additional Comments

Launched with "wine bin32/aion.bin -ip:206.127.147.28 -port:2106 -cc:2 -noweb"

It is required to raise the max open file limit of your user above 10000, since Aion opens 2000 files on launch. If you don't raise it then it stops and report a random error for the following dlls CrySystem.dll/CryPhysics.dll/CryMovie.dll/D3drenderer.dll or the "Aion is unavailable in your country" error.

The max open file limit is a user specific value displayed by executing the command "ulimit -n". To raise this limit on PAM systems, edit /etc/security/limits.conf and insert 2 lines

username soft nofile 90000
username hard nofile 100000

where username is your login.

I have succesfully patched by hand my install from 1.5.0.1 to 1.5.0.6 using rar and xdelta, I'll try to put together an automated script in the following days.

Valoszinuleg nem lesznek. Azt el tudom kepzelni, hogy UI skineket lehet majd gyartani a jatekhoz, kb. ugy mint a LotRO-nal, de szerintem ennel tobbre ne szamits.

BEAST
Remelem nem lesznek addonok.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
én nagyon remélem, h NEM lesznek, sztem gusztusnalan, h wow-ban kb. már az addon játszik helyetted.
egyedül egy dps meter-nek örülnék, bár azt sem azért, h legyen mire verni, csak kiváncsi vagyok a teljesitményemre csapatban 😊

triplet
szerintem ez is olyan lesz mint a wow. egyeül dög unalom de csapatban haverokkal nagyon fun😄

STREEX
Nyugtassatok meg, ugye rövidesen lesznek addonok a játékhoz?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Zomil
tessék 😊
mivel oda van irva, igy egyértelmü, h melyik mit mutat

Zaylka
Hát ha valamennyi elõnye is lesz annak, hogy 40 felett ennyire kemény lesz fejlõdni az az, hogy picit talán kiegyenlítettebb lesz az egész. Értem ezt arra, hogy azért most így 30 körül nem olyan nehéz fejlõdni és így gyorsan elhuznak a 20+osoktól a 30 fölöttiek, de talán 40 után picit betömörülünk és elapad ez a hatalmas különbség a vége felé. Amugy meg ki tudja, lehet jönnek majd eventek és nem lesz annyira monoton az egész.

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

antgecc
Én már megbántam. De nem azért, mert szar. Jó játék ez, de már nagyon unom a questelgetést. Lehetnek új spelljeim, mászkálhatok új tájakon, szebb grafikával a wowhoz képest, de akkor is ugyan az. Ölj meg húszmillió mobot.... Számomra ez már túl unalmas, úgyhogy lejár az ingyen hónap és sztem megy eladásra. Mondjuk nem tudom mit vártam... <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

0Fritz0
Nem lepõdnék meg, ha annyi XP kellene 49-tõl 50-ig, mint amennyit addig a játékban összesen megkaptunk. <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bánni én se bánom, sõt... csak a töménytelen grindbe belefárad az ember😊 37-38 26milla xp kellett 49-50-re bele se merek gondolni mennyi kell majd, a mobokból pedig nem kapok arányosan több xpt😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Nem tudom,én úgy vagyok vele,hogy fejlõdni szeretek.Persze,ha vannak normális küldik.Valamennyi grind is belefér.Nem tudom,remélem,nem bánom meg,hogy megvettem ezt a játékot.....

Zomil
az 😊

Zaylka
Na igen, kivéve azt! 😄 Bocs.

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Running
"Heeding The Call, one and for all" - Hammerfall?<#vigyor>

ajjajj nálam 37-en érkezett el amit te most érzel😄 de tudtam mire számítsak, 50-ig kell csak elszenvedni/grindelni 40 felett meg tele van már instával/kicsit jobb lesz remélem...

Szia ingame Pm-ez rám

Zoleeka , megnézem tudok-e segíteni:_)

Semmi csak kíváncsi voltam.
Assassin. Ez miert erdekes?

Milyen karival játszol?
Teljesen igazad van.
Az az igazsag, hogy kezdem kicsit unni a jatekot. Keves kuldetes van es azok is tobbnyire sz.r XP-t adnak. Az meg vicc, hogy egy mobert tobb XP-t kapok, mint egy ismetelheto kuldetesert. 😛
Viszont 25 leszek nemsoka, meg a haverok is, vegre instaban grindolhatunk. 😄

Zomil
ha a main küldiket csinálod akkor el kellett jutnod oda, h sanctumban/asmo fõvárosban beszélned kellett egy npc-vel ami után bejött egy daeva-vá avatás video onnantol kezdve, ahol engedélyezett a repülés ott tudsz repülni

ui.: ugye nem tört szerveren játszol?

triplet
a poeta abyss gate-on miért nem lehet átmenni?

igyekezzetek a szintezéssel már partyzhatnánk együtt, kicsit belassítottam én is megvárjam a tömeget :o

"Amúgy ha siklani tudsz akkor repülni is."
Na ez nem igaz. 😊

triplet: repulni majd akkor tudsz, ha eljutsz a fovarosba es daeva leszel. Ott a varosban mondjuk nem tudod kiprobalni, viszont ahogy kijutsz onnan ott mar igen.

aoe dd

A gladi jó valamire egyáltalán?