Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szívesen ránéztem volna, de az ilyen honlapokat a céges tûzfal szûri. Ezért kérdezek:

Karakterre van korlátozás? (kaszt, lvl, stb... vagy együttfejlõdõs társaság?) Ventrit használtok? Mennyi az aktuális létszám?

Kína jelen pillanatban katonai szempontból erõsebb mint Oroszország. Taiwant pedig azért nem támadják meg, mert akkor az amcsikkal kellene háborúzni, amit egyik fél sem akar.

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Devil_Gy
1-2 apróság nekem kicsit hiányzik, pl assist-ot nem találtam, ha valaki tudja ossza meg velem pls hogy hol van 😊 és az autoloot is kicsit hiányzik nekem(lehet wow berögzõdés miatt) de eddig 1 rossz szavam sincs a játékra. Illetve a kamerakezelés nekem kicsit zavaró.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Az jo, lehetsz majd 1 a rohamozo 1 millio gyalogosbol. Sok esely lesz az UCAS-ok ellen. 😊 Nem kell elajulni toluk. Csilivili 70-es evek szinvonalan levo hadsereg. Vajon miert nem voltak kepesek 60 ev alatt elfoglalni Tajvant? Pedig nagyon razzak az okluket a viz tulpartjarol 😊

Aion: A karakter transzferek most oktoberben lesznek, vagy csak novembertol? Nem egyertelmu szamomra. 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

MeoH
MEgfognak tamadni, lesz aggro mob jol kesobb 😊 A radar ezeket piros korrel jeloli. A rangerrol oedig annyit, hogy lv16ig kicsit nyogvenyelos-szenvedos, de utana mar csak erosebb lesz, szoval ne add fel.

fuck mmo's..i.,

Hyder
Hali

nos, én is nemrég vettem meg a gamét, de sajnos 15 nél nem tudom feljebb tolni a karikat mert 15-20 percenként crash...van amikor már 3 perc után is. ez reggel/délelõtt még elmegy, de amikor este 2 órás sor után csinálja ezt...sõõt van amikor még sorban állás közben kivág.

eddig ezeket próbáltam:
- swap ki/be
- nvidia vezérlõben csúszka balance/quality
- amd dual core ki/be
- game reinstall
- aion.bin del/reinstall
- nvidia driver 191.00/191.07

van még valami 5let mi a bánatot próbáljak még ki, mert így igencsak kezdek feszült lenni

Steam: [HUN]Feriggno

Hali, Kalil szerveren ténykedik magyar klán?
Frosty01
majd lesz még rinyálás a sok pre-emptive mob miatt 😄 akik ráadásul egymást rántják rád

practitioner of the forbidden arts of death

Djuree
kina ma már mindenben erõs. olyan hadseregük van hogy beszarás, meg technológiájuk. ha háború lesz velük leszek az tuti😄

Waaaaaagh!

Djuree
na most végeztem. bakker hogy fogok így holnap reggel felkelni, de még a dual wieldinget muszáj volt megtanulnom😄
lvl5 scout lettem, majd ranger akarok lenni😊
nem rossz a gém, olyan guild wars feelingje van.csak furcsa hogy a mobok nem támadnak meg maguktól. késõbb is igy lesz? vagy majd ha nem állatok lesznek ellenem akkor maguktól jönnek nekem?
a gém szép, fõleg a vizecske.

Waaaaaagh!

Krinyo
kína azért elég erõs informatikában

Tatyla
mert javarészt nagy teljesítményû gépeken jelentkezik a probléma mivel memóriakezelési hiba van 3giga felett,gondolom Kínában nem mindenki erõmûrõl tolja,de lehet hogy a mi lokalizált verziónkban van csak a hiba...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Krinyo
látom itt sunnyogsz 😄

Zomil
nah ma ott voltam a Sulfur siege-en amit végül balaurok foglaltak el 😄

nekem egyszer sem crash-elt, de miután variance/lunarionnal elmentem artifact-okat foglalni utána 1szer behalt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

FragStaR
Eddig én sem critical oztam ki egyszer sem. Én is totál max grafikán játszom. Semmi gond nem volt vele városban abyss on mindenhol gyönyörûen futott (100+ fps is sok helyen) Vasárnap siege en viszont vagy 5x crash eltem én is továbbá nagyon durván beállt rengetegszer érzõdött h vmi nem kerek. Egyébként Core2Quad proci 3Ghz en 8800 GTS 512mb és 4GB ram Visa x64 en

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

s0n1c
Én csak azt nem értem, hogy ez a probléma keleten miért nem jelentkezett? Ha meg jelentkezett akkor meg tudni kéne a megoldást...
Csirke4
Jó az a Wintergrasp, örömmel tölt el ha nem fagy ki memóriahiánnyal a WoW mikor elrepülök fölötte. 😄
A WoW legutóbbi kiegje egy optimalizálatlan fosszar.
Sziasztok!
Kalil szerveren Elyos oldalon várunk mindenkit a Klánunkba.

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Sziasztok
Castor szerveren Elyos oldalon szivesen varunk minden magyart a clanban,

www.ancients.try.hu

Jama
Pyotr
Elyos oldalon várunk szeretettel!

██

MeoH
Ha nem akarsz varni akkor igen.

fuck mmo's..i.,

Szal Kahrun szerver nyerõ?

Így van. Más játék már 200 körül megfekszik, jelenleg messze az aion a legstabilabb játék ilyen szempontból, netom tudjatok e hogy wow-ban valami 100-100-ra maximalizálták wintergrasp-ot mert afelett nem bírta, ami kb egy vicc, War-t meg ugye ne említsük...

Ja és ami durva: nállunk több ember van, aki egyáltalán nem fagyott ki, tehát van az a konfig ami még azt a több ezer embert is bírja ami tegnap volt sulfor erõdnél. Ami azért eléggé nagyon durva dolog. (és itt nem feltétlen a bivajerõs gépekrõl van szó, mert egyre inkább kezd kirajzolódni a kép, hogy bizonyos alkatrészek meg oprendszerek kombinációjánál száll el a memóriakezelés. De reméljük hamar kiderül mi a baj, és ha az ATI is ludas hamar kiad egy új drivert.)

Mindenesetre az, hogy többen is végigbírták azt a más mmo-ban eddig kb elképzelhetetlen tömeget ami tegnap volt, optimistává tesz. Jobban félek hosszú távon a kivett GG miatt elszaporodott bot-októl (bár azt mondják kínain is sok a bot gg-vel) mert a játékban ezerszer fontosabb a pénz, mint wow-ban, ezért ha nem kezdenek valamit a botokkal az nagyon gáz lesz.
Nah,megvan a játék,a regizés,most patch-eli magát ezerrel.Tayla köszi a segítséget.c

léci valaki
Krinyo
Így is tökéletesen fut, sokkal stabilabb mint akármelyik mmo. Ettõl függetlenül mindennek van egy határa, 1000+ playert más hasonló grafikájú játék sem bírna

Szuk 3 ora, es bejuthatok a szerverre. Nem is tudom hol olvastam mostanaban, hogy egyre kisebbek a sorok. <#mf2>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Djuree
hogyne lenne.
jobb driver, javítás a játék kód-jában, stb. millió meg egy lehetõség van...

Waaaaaagh!

Zomil
egyensuly*

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MeoH
Itt nincs gonosz... A valasz a kerdesedre pedig: a szerveren tuleroben van az Elyod oldal, ezert csak Asmot krealhatsz. Valasz2: MAr van a szerveren asmo karaktered, es ott mar nem krealhatsz Elyost, szerverrel oldalt is valasztasz.

fuck mmo's..i.,

triplet
mi az az ellenduly? jah és kitöröltem minden karakterem és úgy akarok újat csinálni.

Zomil
1. már van azon az oldalon karaktered azon a szerveren
2. azon a szerveren csak olyat indithasz az ellenduly miatt
3. olyan nincs, h "gonoszok"

triplet
az mi a faszomért csinálja hogy új karaktert akarok készíteni, de ki sem írja hogy én melyik csoportal akarok lenni. hanem már alapból eldönti hogy a gonoszokkal leszesk.
wtf?!

Krinyo
Az fps-en nincs mit "javítani".

Djuree
az fps meg ne érdekeljen senkit, nemsoká javítják ezt is tuti.
amit ennyien játszanak nem hagynak javítatlanul sokáig...

Waaaaaagh!

Djuree
na mégiscsak megvettem én is ezt😊
hátha kedvet kapok a pvp-hez is😊

Waaaaaagh!

MrStokes
Ok, koszi a valaszokat. Elfogadom, hogy nagyon sok embernel nem maximalis reszletessegen kell jatszani. :-)

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sáska
@Djureesztem ne a lich kinget vedd meg, ha pve-t szereted. inkabb nezz ra a lotro-ra, azt mondjak, pve-ben nagyon jo. En probaltam, tetszett is, csak nekem a pvp hianyzott belole.

@Mr.Stokes: nekem ez a 10-15 fps extrem eset volt max beallitasokon, mert _iszonyatosan_ sokan voltak. gyakran volt, hogy elmentunk 20-25en group pvp-zni ugyanennyi ember ellen, s akkor szepen futott.

MeoH
1etertek. 500+ emberke futkozik, kasztol 1xre, ez meg 1 csucsgepet is megizzaszt rendesen, barmennyire is jol optimalizalt a graf.motor.

fuck mmo's..i.,

Hát max grafon nem tudom miért csodálkozol. Egyes becslések szerint 500 ember volt ott, de van aki szerint megvolt az 1000 is.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

MrStokes
Meg nem volt alkalmam egy nagyobb letszamu pvp-hez sem, de kicsit elszomorit, amiket irtok, hogy nagy tomegben nagyon leesik az FPS. 5-10, de meg 15 FPS-t sem neveznem igazan jatszhatonak.

Azon felul, hogy remenykedik az ember abban, hogy majd a fejlesztok javitasai reven a netes resz jobb lesz, velemenyetek szerint melyik szgepi komponens az ami a legnagyobb mertekben befolyasolja a jatek teljesitmenyet nagy tomegben?

Jelenleg egy Core 2 Duo E8400-on "docog" a jatek 2 GB RAM es egy 9600 GT tarsasagaban Win Vista32 alatt. Ugy gondoltam, a videokartya csereje es a RAM mennyisegenek duplazasa, valamint az op. rendszer XP vagy Win7-re torteno cserelese vezethet szamottevo eredmenyre.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Djuree
hát akkor megveszem inkább a wow lich kinget. ott volt elég komoly pve, csak beleuntam fél év után😊
pvp-t csak fps-ben szeretem😊)

Waaaaaagh!

MeoH
Akkor ez nem a TE jatekod, mert bizony ez eleg Pvprol szol. Nincs pve szerver es nem is lesz.

fuck mmo's..i.,

0Fritz0
Majd megszeretnek téged hátulról a játékosok. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Eltnen fortressnél ment már vki a riften keresztül ? Napok óta próbálok, de még egyszer nem vettem észre, hogy ott nyílt volna.

Djuree
ha csak pve-zni akarok akkor mennyire jó nekem ez a gém?
lehet külön pve szerveren karit indítani mint a wow-ban, hogy ne basztathassanak más játékosok?
engem nem érdekel a pvp, nem szeretem...

Waaaaaagh!

Sáska
nekem core 2 Duo E8500 as proci, 4 giga ram, s egy geforce 8800 GTX 768MB VGA van. minden fullra van rakva , AA 4x, es meg soha nem crasheltem.
most a legutobbi ostromon -ami par napja volt- ott voltam, s nem vettem alabb semmi beallitast. Igaz, a nagy tomegben leesett 5-10 fps-re a jatek, de a shift+F12 komboval felment 15 FPS-re kb, de nem crashelt 1x sem, pedig ott castoltam vegig a guardian labanal.

MrStokes
Igazad van, elneztem.

Ok.Köszönöm szépen az infókat.

Tatyla
jol van menj el egy ostromra majd lesz crash,memóriakezelési gond van a nagy géppel rendelkezõknél fõleg.
ostromig nekem se volt semmi probléma,majd meglátod amikor 500vs500 player van a fortressnél...
ja és nekem nVidia 8800GT-m van nem ATI akkor hogy is van ez?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA