Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Karakterre van korlátozás? (kaszt, lvl, stb... vagy együttfejlõdõs társaság?) Ventrit használtok? Mennyi az aktuális létszám?
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Aion: A karakter transzferek most oktoberben lesznek, vagy csak novembertol? Nem egyertelmu szamomra. 😞
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
fuck mmo's..i.,
nos, én is nemrég vettem meg a gamét, de sajnos 15 nél nem tudom feljebb tolni a karikat mert 15-20 percenként crash...van amikor már 3 perc után is. ez reggel/délelõtt még elmegy, de amikor este 2 órás sor után csinálja ezt...sõõt van amikor még sorban állás közben kivág.
eddig ezeket próbáltam:
- swap ki/be
- nvidia vezérlõben csúszka balance/quality
- amd dual core ki/be
- game reinstall
- aion.bin del/reinstall
- nvidia driver 191.00/191.07
van még valami 5let mi a bánatot próbáljak még ki, mert így igencsak kezdek feszült lenni
Steam: [HUN]Feriggno
practitioner of the forbidden arts of death
Waaaaaagh!
lvl5 scout lettem, majd ranger akarok lenni😊
nem rossz a gém, olyan guild wars feelingje van.csak furcsa hogy a mobok nem támadnak meg maguktól. késõbb is igy lesz? vagy majd ha nem állatok lesznek ellenem akkor maguktól jönnek nekem?
a gém szép, fõleg a vizecske.
Waaaaaagh!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
nekem egyszer sem crash-elt, de miután variance/lunarionnal elmentem artifact-okat foglalni utána 1szer behalt 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
A WoW legutóbbi kiegje egy optimalizálatlan fosszar.
Kalil szerveren Elyos oldalon várunk mindenkit a Klánunkba.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Castor szerveren Elyos oldalon szivesen varunk minden magyart a clanban,
www.ancients.try.hu
Jama
Ja és ami durva: nállunk több ember van, aki egyáltalán nem fagyott ki, tehát van az a konfig ami még azt a több ezer embert is bírja ami tegnap volt sulfor erõdnél. Ami azért eléggé nagyon durva dolog. (és itt nem feltétlen a bivajerõs gépekrõl van szó, mert egyre inkább kezd kirajzolódni a kép, hogy bizonyos alkatrészek meg oprendszerek kombinációjánál száll el a memóriakezelés. De reméljük hamar kiderül mi a baj, és ha az ATI is ludas hamar kiad egy új drivert.)
Mindenesetre az, hogy többen is végigbírták azt a más mmo-ban eddig kb elképzelhetetlen tömeget ami tegnap volt, optimistává tesz. Jobban félek hosszú távon a kivett GG miatt elszaporodott bot-októl (bár azt mondják kínain is sok a bot gg-vel) mert a játékban ezerszer fontosabb a pénz, mint wow-ban, ezért ha nem kezdenek valamit a botokkal az nagyon gáz lesz.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
jobb driver, javítás a játék kód-jában, stb. millió meg egy lehetõség van...
Waaaaaagh!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
fuck mmo's..i.,
2. azon a szerveren csak olyat indithasz az ellenduly miatt
3. olyan nincs, h "gonoszok"
wtf?!
amit ennyien játszanak nem hagynak javítatlanul sokáig...
Waaaaaagh!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
@Mr.Stokes: nekem ez a 10-15 fps extrem eset volt max beallitasokon, mert _iszonyatosan_ sokan voltak. gyakran volt, hogy elmentunk 20-25en group pvp-zni ugyanennyi ember ellen, s akkor szepen futott.
fuck mmo's..i.,
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Azon felul, hogy remenykedik az ember abban, hogy majd a fejlesztok javitasai reven a netes resz jobb lesz, velemenyetek szerint melyik szgepi komponens az ami a legnagyobb mertekben befolyasolja a jatek teljesitmenyet nagy tomegben?
Jelenleg egy Core 2 Duo E8400-on "docog" a jatek 2 GB RAM es egy 9600 GT tarsasagaban Win Vista32 alatt. Ugy gondoltam, a videokartya csereje es a RAM mennyisegenek duplazasa, valamint az op. rendszer XP vagy Win7-re torteno cserelese vezethet szamottevo eredmenyre.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
pvp-t csak fps-ben szeretem😊)
Waaaaaagh!
fuck mmo's..i.,
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
lehet külön pve szerveren karit indítani mint a wow-ban, hogy ne basztathassanak más játékosok?
engem nem érdekel a pvp, nem szeretem...
Waaaaaagh!
most a legutobbi ostromon -ami par napja volt- ott voltam, s nem vettem alabb semmi beallitast. Igaz, a nagy tomegben leesett 5-10 fps-re a jatek, de a shift+F12 komboval felment 15 FPS-re kb, de nem crashelt 1x sem, pedig ott castoltam vegig a guardian labanal.
ostromig nekem se volt semmi probléma,majd meglátod amikor 500vs500 player van a fortressnél...
ja és nekem nVidia 8800GT-m van nem ATI akkor hogy is van ez?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA