Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01

Ayase, az angol CM pont a minap írta
a hivatalos oldalon, hogy a kiadó jelenlegi
fõ prioritása most a gold spammerek és
a sok bot kiirtása a játékból. Több GM is
figyeli a chat csatornákat és naponta
bannolnak több ezer hívatlan vendéget.
Kitért arra, hogy a közeljövõben filterrel
bõvül majd a chat funkció ezzel is tovább
csökkentve a spamek mértékét. Segítségükre
van még a Block használata, mellyel a
chat ablakon belül blokkolhatjátok a
spammelõket. Arról nem szól a fáma,
hogy esetleg hamarosan visszatérne a GG.
Az eredeti poszot ITT találjátok.

forrás: aionhun.hu

practitioner of the forbidden arts of death

Fehercsoki
Ha leszedek egy patch filet,de nem launcherrel hanem máshonnan mert gyorsabb,akkor hogy vegyem rá hogy abból patchelje fel magát és ne akarja újra letölteni?

Fehercsoki
Nagyszerû😊Remélem nem fogják visszarakni.

Sáska
az europai verzioban mar nincs GG.

Fehercsoki
A teljes verzióban(1.5 ami a boltokba került) van még gameguard?

Sziasztok!
Kalil szerveren Elyos oldalon várunk mindenkit a Klánunkba.

Ingame nevem: Uwalla

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Devil_Gy
az még nem sasoltam. mondjuk felûl van a térképem de átvizsgálom este. TY.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

egy Elyos a Castor szerverröl irjon már rám privátban plz, köszönöm

Elindítottam, töltögetett is valamit bõszen. Majd elválik, mi volt ez.

A gyorsbár és a térkép között lenn jobb oldalon sincs ott a kis félig átlátszó ikon, kérdõjellel?

Sáska
Megneztem aionsource-on, de hirtelen nem lattam, hogy mikor jon pontosan, viszont irnak a repulo spiritekrol, meg hogy ugy altalaban csokkentettek a karakterek elemental defense-t.... mar latom is a nerfbat-et😊)

viszont erdekes hir, hogy az nVidia legujabb drivere tamogatja az AION es az SLI egyuttes hasznalatat!

nem csak i/L betû, volt s x etc... vak nem vagyok😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Most nezem, itt rohangaszik mellettem egy BWvW nevu gladiator.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Nem L betû az ? Mert az olyan mint az i

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Jah, erdekes.
Mas. Van uj patch.

csak egy apróság, bár biztos sokaknak feltûnt már, tehát ezek a jópofa goldsellerek nevei néhol nagybetût használnak a nevük közepén is, nah most ezt hogy?😊))

Devil_Gy
Volna itt még 1 apróság! Account managrnél van 1 ilyen:
Apply In-Game Items.
Érteném én hogy ez mi de hiba lövöm be a karit meg a servert azt írja hogy "All available items or item packs have been given out to this character."

Ingame meg semmi se jött se postán se az inventoryba. Ötlet? ty.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Napi tobb ezret? Remelem dolgoznak is rajta, mert egyre tobb spammer van a fantasztikus intezkedeseik ellenere is, belogolas utan az elso 10 percben csak blokkolgatom az embereket.
Ami furcsa volt nalam: a leblokkolt illeto hulyesegei a class channelen tovabbra is latszodtak. Ki lehet azt a csatornat egyaltalan kapcsolni?

Krinyo
"Ayase, az angol CM pont a minap írta
a hivatalos oldalon, hogy a kiadó jelenlegi
fõ prioritása most a gold spammerek és
a sok bot kiirtása a játékból. Több GM is
figyeli a chat csatornákat és naponta
bannolnak több ezer hívatlan vendéget.
Kitért arra, hogy a közeljövõben filterrel
bõvül majd a chat funkció ezzel is tovább
csökkentve a spamek mértékét. Segítségükre
van még a Block használata, mellyel a
chat ablakon belül blokkolhatjátok a
spammelõket..." aionhun

MrStokes
Remlik vmi, mintha a LFG csatira nem lehetne 30 mp-nel gyakrabban irni...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Gordis2k
Meg lehet valahol nézni mikor van leállás meg ilyenek?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Jaaaaaaaaaa,bocsi.<#worship><#papakacsint>

2 óráig szerver leállás van!
Én nem tudok csak belépni?Beírom fhnév,jelszó.Erre kicsit gondolkodik,kiírja hogy vmi authorization szervert nem ér el.<#wilting>

Zomil
nincs sajnos, és elyos oldalon egy db sincs a broker-nél pedig mostmár oránként ránézek, pénzem lenne böven rá, mert most van 800k-m 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sáska
Zomil, megvan mar a Water Spirit II? Tegnap miutan ujfent kiuritettem a water room-ot, s ures kezzel tavoztam, ugy dontottem, hogy inkabb par nap alatt craftolok, s gyujtok penzt, s megveszem a brokertol. tegnap mar volt 250k-ert is.

Zomil
lol miért ne vehetnéd meg az összes skilled az adott szinten 😄DD

ez nem GW

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Van ebben skill pont limit mint GWben, vagy korlatlan szamu skillt vehetek?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Running
Próbaképp szedd ki az egyik ramot. Vagy úgy h ne legyen több a gépbe, mint 2 giga. Próbáld úgy. Nekem 2 giga van és 2x dobott ki csak eddig, akkor is csak azért mert nem hagytam tölteni, hanem rohantam a tömegben ész nélkül, akármennyire is kezdett belassulni.
Most már ha látom h kezd akadni, akkor picit várok, pár mp és folytatom az utat...

inkább az überratyi fülbevalót lehessen eltûntetni... asszem átváltom majd nõre a karaktert, ha ez nem lesz megoldható 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Dehogynem lehet, nekem is el van rejtve.
Mondjuk fejbõl meg nem mondom, hogy hol, azt hiszem, az options elsõ lapján valahol ...

Pyotr
Vannak!
irj rá Gomez-ra és már kapod is az invet😊

&#9608;&#9608;

Aaaa, nagyon jok vagytok. En rogton a sapka mellett kerestem az ikont, mint a GWben. Akkor ma este atturom az optionst es kikapcsolom, hogy lengedezhessen a szep szoke hajam 😊)))))

El lehet rejteni a sapkát és a köpenyt is. Alaposabban nézz körül az optionsban.

Hyder
Option -ban el lehet rejteni a sapit és a köppenyt

Steam: [HUN]Feriggno

game options show helmet etc.

En mintha lattam volna ilyen opciot az optionsban.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Nem tudom miert nem lehet a GW chatrendszeret hasznalni. Az jo volt.
A masik, szomoru, hogy itt nem lehet elrejteni opcionalisan a sapkat. Rondak. 😊

Zaylka
Még valamit kifelejtettem, külföldi haver nagy igazsága, ha nem lenne aki veszi nem is lennének goldbotok! 😊 Ergo csak is azért van ennyi, mert nem 1, nem 2 ember vesz goldot...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Kahrun szerveren, Elyos oldalon vannak magyarok?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Zaylka
El kell hogy szomorítsalak ha a koreai játékokat vesszük példának nem fogják. Ugyanis bár ezt csak mi gondoljuk és nem tudjuk mennyi valóságalapja van, nem véletlen, hogy nem rugdossák ki õket, mert bizonyos százalékot kapnak az eladott goldok után. Ha megnézed más magyarázat nem lehet rá, mert egyszerûen nem hiszem el, hogy ne lehetne ellenük valamit tenni (csak egyszerû példa, goldspamm, melyik accon is van, bann és acczár, szevasz.) Én amint meglátok egy goldsellert chaten azonnal blokkolom és már igazából ott tartok, hogy 1 nap 4-5 újjal találkozom ami ha megnézzük nem sok, fõleg, hogy semmibe nem kerül csak jobb klikk és block. Én elhiszem, hogy zavaró, én valahogy már kezdek hozzászokni és már blokkolás nélkül is szinte kizárom a tudatomból a botokat! 😄 Mondjuk talán engem azért nem idegesít ennyire, mert 3 évig játszottam olyan játékkal ahol nem csak ez, hanem a karakterrel játszó botok is mindennaposak voltak. Inkább szokj hozzá, az NCsoft meg had dumáljon, hogy hûû de most nagyon kidobjuk az összes botot, életembe hányszor hallottam én ezt más játékokba! 😄

Jó lenne egy olyan szûrõ, ami tiltaná, hogy sûrûn dumáljanak a fõcsatornákon. Mondjuk percenként egyszer, vagy valami. Az sem lenne hátrány, ha a sell, LFG és egyéb csatonákat egyenként is lehetne tiltani.
Egyébként tegnap én is tényleg kivettem az allchanel mellõl a pipát a tab optionsban, mivel funkciótlan lett.

Hyder
van

2x2 GB van benne dualban :-/

Steam: [HUN]Feriggno

OFF:
Azert az oroszokat sem kell leirni. Nem hiszem, hogy kina erosebb lenne. Azert a muszkaknal van meg jopar top cucc. Nem csilivili, de potyognanak a J-10/J-11-ek az biztos. Nem vagyok benne biztos, hogy usa annyira kapkodna tajvan utan. Valszeg mar lemondtak rola, azert nem adjak el nekik az uj haditechnikat. usanak jobban kell a kinai penz mint a tajvani baratsag.
ON:
A chatrendszer hasznalhatatlan a sok hirdetobot miatt. Hihetetlen, hogy 1 szot sem lehet valtani miattuk. Es hiaba blokkolom oket mas kamu neven azonnal jon a kovetkezo. 😞 Ezt nagyon gyorsan meg kellene NCsoftnak szuntetni.

Zaylka
Tegnap elfelejtettem írni, hogy ha minden igaz, akkor van egy bot ami játékosként adja ki magát, az LFG channelre ír úgy, hogy a következõ sorban is az õ írása van és -ként hírdet egy oldalt, ami arra szolgálna, hogy a sikeres bétát megünnepeljék az emberek. Gondolom senkinek nem kell ecsetleni miért ne látogassa meg az oldalt. Tudom, hogy itt mindenki ért hozzá de hátha van olyan naiv aki még bedõl ezeknek a trükköknek! 😊

Ui: Bármilyen oldalt amit játékon belül hirdetnek soha nem kell megnézni, még azt se amit egy esetleges GM ír, ha egyáltalán létezik ilyen a játékban...

ezért kell várni 2-3 hetet a transfer után, hogy mi lesz a helyzet

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Karaktertranszfer ha tényleg csak egyszer lesz ingyenes, az megint elementális szop@st vetit elõre.
Lehet a ló túlolalára átesés következik be, mindenki transzferálni akar olyan szerverre, ahol nincsenek sokan -> így lehet egy másik szerverbõl "spatalos".

Mennyi memória van a gépedben? Ha több, mint 2 giga, az egyik modult vedd ki próba képpen néhány napra.

Autoloot polémia:
a loot ikont rakd rá egy gyorsgombra, akkor nem kér enterrel megerõsítést, meg semmit sem. Monszta eldõl, gombot nyom, következõ monszta kijelöl, megtámad...
Nekem már nagyon rááll a kezem.

Sáska
assist sztem van a jatekban, legalabbis target of target biztosan (keresd az options-ben).
Autoloot = shift+jobb klikk
Kamerakezeles (distance) szinten allithato options-bol.

talan ezek segitenek