Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
dd= damage dealer (akiknek a feladata a sebzés jelentõs részét tolni bele a monszterba. Gladi, sorc, spiritmaster, ranger, assa)
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Van ez az ingame karakter változtató NPC. Valami plastic surgery ticket-et kér. Ezt honnan lehet megszerezni? Az aionarmory-n se írják csak hogy van ilyen.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Én elkezdtem korábban, és csak lvl 23 vagyok.
Egyébként ezek a petek szerintem soha nem lesznek olyanok, mint a jó öreg RFO-ban.
Egyetlen lövöldözõs van, a vízelementál, de nem üt nagyot,(rfoban isis távolsági és überbrutál, na ez nem az -lehet késõbb az lesz-) és a lõtávja is csak fele a SM saját távjának.
A szélelementál elvileg üt kritikalokat (de ez közelharci, nem úgy, mint a hecate).
A földelementál a paimon (kicsit üt de sok a hp-je).
A tûzelementál tûnik a legnagyobb sebzésûnek számomra, persze lehet késõbb változik a helyzet. Fire jellegû monszterek ellen viszont szerintem a vízelementál jobb.
aionarmory.com-n is szétnézhetsz, skillek, stb leírások, de ha ezek nem mennek, akkor érdemes egy szótárral kezdeni..:-p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Az elyosok valószínûleg azért repülnek gyorsan, mert megcsinálták azt a campaign questet aminek a rewardja ha jól tudom felgyorsítja a repülést. Ha nem erre gondolsz, akkor tény, hozzá kell szokni mire ráérzel, hogy mi az a pont amikor még érdemes castolni és melyik amikor nem (hiszen hülye bugos és ha pl meghalt az ellenfeled akkor is végigcastolja...). Gyakorlás kérdése az egész, lassan kezdek ráérezni, hogy kell a tömegbõl 1-2 figyelmetlen embert kiszedni, úgy hogy ne rántsanak maguk közé.
Más: Ugye AP kell a ranghoz (ami nem tudom milyen elõnyökkel jár így errõl is felvilágosíthatna valaki), de AP kell a ruhákhoz is. Na most ha költöm az AP-t vesztem a rangom. Hogy a manoba lehet annyi AP-t összeszedni, hogy mindkettõ fen legyen tartva? TEgnap majd egy fél napot pvpztem, 2 fortress war és összeszedtem 6k AP, gondolom mondanom sem kell, hogy ezzel kb semmit érek. Hogy lehet olyan hatalmas mennyiségû AP-t összeszedni? Illetve melyik szinttõl érdemes már ruhákat venni belõle? Kéket vagy jó a zöld is?
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nekem valami komplett guide kéne Spiritmasterröl.
Full kezdö vagyok 4 napja játszok lv 21.
Kérdéseim:
-Melyik Pet mire jo ( exp, farm, boss, pvp):
- Milyen manastone-t asználjak és mibe rakjam öket?
- Milyen fö skilleket használjak van egy nagy csomo varázslat. ?
elöre is köszi : link is jo lesz.
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
kuld at valahogy a kesz cuccost, azt se tom hogy kell exe/siteni vagy mi apocs..:p
Segithet egy programozhato billentyuzet is.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
valami otlet mit kell csinalni?😊
Olvasgatva a fórumban néhány kifejezást nem értek(most kezdek ismerkedni a játékkal)pl: aoe,dd stb.meg a hasonló röviditéseket ha valaki összefoglalná és leirná ide(a legfontosabbakat). elõre is thx
és sokszor jobban megy mint a cserekari ATI HD4850
practitioner of the forbidden arts of death
practitioner of the forbidden arts of death
En meg most akarok 2 Gb-rol 4-re valtani 32 bites Vistarol 64 bites Win7-re, de kicsit parazok...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
-Milyen sürün szakít be 1-1 fizikai támadás?
-Ha sürün, van rá megoldás, hogy nagyon nagyon kis % ban tudjanak csak? (tudom a concentrationt kell huzni ami csak ruhában van és nem lehet máshogy de lvl enként mégsem vehetek ruhát...)
-Hogyan repülnek az Elyosok kiba gyorsan? XD (vicces kérdés de lassan hányok attól, hogy a levegõben vagyok mögöttem a földön áll 1 Elyos elkezdek rá castolni 2 seces skillt és ugy elöttem van, hogy a skill már Far awayezik -.-)
- Mikortól van kb az a pont mikor a szívéhez kap a karakter és sohajtozik (ugy vettem észre olyankor minden támadás beszakitja ami fizikális)
per pill ennyi majd irom a többit is csak nem jtunak eszembe 😄
Továbbá még mindig várom egy Castoros Elyos pm jét, fontos lenne