Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Öcsém, ez ütött.<#eplus2> Hátránya, hogy nem lehet vele egész hétvégét átívelõen játszani. Az aionnal meg igen <#duhos2>

Torzonborz
MMORPG fogalmak , kifejezések. Kicsit régi de azért még használható.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ja, az elõbbi erre akart válasz lenni.

aoe= területre ható sebzés
dd= damage dealer (akiknek a feladata a sebzés jelentõs részét tolni bele a monszterba. Gladi, sorc, spiritmaster, ranger, assa)

Tökmindegy, ahogy sokan írták is off. fórumon, csak pár kampányküldetésre és küldetésre vonatkozik, többnyire lvl40 felett.

Emlékeim szerint a L2 topicban nagy piros betûkkel volt kiírva és ott se nagyon látták meg vagy csak nem érdekelte õket, ettõl a kis szürke felirattól mit vársz?😄

Valaki nem tudja, hogy az Xp boostos patch mikor várható az EU változatba?:o

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Errorhun ment a privi
Szerintem ez majd egy késõbbi fizetõs feature lesz. Feltehetõen még nem mûködik.

16tól egyre jobb, elötte szopás. te már túl vagy a nehezén 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Tudna valaki mondani valamit a rangerrõl? Most 16-os de elég szenvedõs vele haladni. Állítólag 20-tól lesz jó. Nem lesz top dps de hangulatos, ezt hallottam.

Van ez az ingame karakter változtató NPC. Valami plastic surgery ticket-et kér. Ezt honnan lehet megszerezni? Az aionarmory-n se írják csak hogy van ilyen.
Devil_Gy
Bekuppogsz a budira elõkapod a "pöpit" és játszol vele. Na az olyan ami nem fizetõs.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Ok.Köszi szépen.

Krinyo
"olyan-t"? <#wilting>

0Fritz0
Nem

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

"itt mindenki eredetivel játszik, tört szerverrõl ne itt keress infót!"

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Nekem az rémlik, hogy a különbözõ kasztok nem is ugyanannyi AP-t kapnak ugyan olyan killekért. De ez lehet valami fals emlék egy soha nem létezett információból.<#confused> <#confused>

4 nap alatt lvl21... szép.
Én elkezdtem korábban, és csak lvl 23 vagyok.
Egyébként ezek a petek szerintem soha nem lesznek olyanok, mint a jó öreg RFO-ban.
Egyetlen lövöldözõs van, a vízelementál, de nem üt nagyot,(rfoban isis távolsági és überbrutál, na ez nem az -lehet késõbb az lesz-) és a lõtávja is csak fele a SM saját távjának.
A szélelementál elvileg üt kritikalokat (de ez közelharci, nem úgy, mint a hecate).
A földelementál a paimon (kicsit üt de sok a hp-je).
A tûzelementál tûnik a legnagyobb sebzésûnek számomra, persze lehet késõbb változik a helyzet. Fire jellegû monszterek ellen viszont szerintem a vízelementál jobb.

Sáska
nem kell kulon megtanulni a gathering skilleket. Ha jol remlik az ironhoz 15-vagy 25-os gathering skill kell, siman huzd fel erre a szintre mas novenyek gyujtogetesevel, s akkor menni fog.

Bányászni hol tudok tanulni lvl8-as koromban?Vaj egy küldi,ahol vmi iron oer-t kell szerválnom egy bányábol.Vannak is itt-ott kupacok,ahol van ilyen ore,de azt írja,nincs meg a skillem hozzá.A küldi vmi ".... box".Jó,tudom,értelmes a kérdés,de hátha vki...<#wink>

Jockey
lvl21-azt gondolná az ember, már kaptál egy képet a játékról, vagy és gondolom a skileid is használtad már, szal tuddo kb mi-mit csinál
aionarmory.com-n is szétnézhetsz, skillek, stb leírások, de ha ezek nem mennek, akkor érdemes egy szótárral kezdeni..:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Én azért elõször más irányba fókuszálnék a helyükben. Ajánlanám nekik olvasásra a hivatalos oldalon mondjuk a techical support részt. Rengeteg probléma van, és az elõfizetõk egyre türelmetlenebbek, a support meg egy hatalmas 0-eddig. Ha ezen nem változtatnak sokan nem fogják befizetni a következõ hónapot. A legtöbb embernek a játék tetszene, de vagy a lag problémákkal küzd, vagy a folyamatos crashek-el, szerencsésebbek pedig mindketõt egyszerre élvezhetik, és az egyéb hibákról nem is tettem említést (nem patchel a kliens, hibásan patchel, koreai nyelven akar kimmunikálni az eu-s dobozos verzio, utolsó patch több embernél kinyírta a windowst). Ingame petícióra nem kapok választ, techical support-topicba szeritnem NCsoftos alkalmazott még életében nem írt egy sort sem... Egy havidíjas játéknél azért ennél több kellene. Ez még egy free mmo-nál is kevéselném, és ilyen hibák esetén nem a goldsellerek eltávolítása lenne a legfontosabb feladat szerintem...
szerintem rank10-ig vagy 11-ig nincs értelme elkölteni a pontjaidat. Addig nagyon nehezen jön, utána viszont a bónuszok miatt már jóval könnyebb fenntartani a pontokat, így akkor érdemes vásárolni.

Zaylka
Nos alapvetõen rajtad kell, hogy legyen a pajzs. Elég szaladgálós karakter a sorci, így nem igazán fogod üttetni magad pajzs nélkül, mert nem bírja szegényke! 😊 Egyenlõre pvpben nem tudom, mert ott próbálom nem hagyni, hogy kiüssenek, moboknál olyan 200 fölötti dmg-tõl szakít kb. De hidd el, ott se akarod magad üttetni! 😊 Concentrationnel valóban lehet javítani, de õszintén szólva én nem foglalkozom ennek a feltornázásával.

Az elyosok valószínûleg azért repülnek gyorsan, mert megcsinálták azt a campaign questet aminek a rewardja ha jól tudom felgyorsítja a repülést. Ha nem erre gondolsz, akkor tény, hozzá kell szokni mire ráérzel, hogy mi az a pont amikor még érdemes castolni és melyik amikor nem (hiszen hülye bugos és ha pl meghalt az ellenfeled akkor is végigcastolja...). Gyakorlás kérdése az egész, lassan kezdek ráérezni, hogy kell a tömegbõl 1-2 figyelmetlen embert kiszedni, úgy hogy ne rántsanak maguk közé.

Más: Ugye AP kell a ranghoz (ami nem tudom milyen elõnyökkel jár így errõl is felvilágosíthatna valaki), de AP kell a ruhákhoz is. Na most ha költöm az AP-t vesztem a rangom. Hogy a manoba lehet annyi AP-t összeszedni, hogy mindkettõ fen legyen tartva? TEgnap majd egy fél napot pvpztem, 2 fortress war és összeszedtem 6k AP, gondolom mondanom sem kell, hogy ezzel kb semmit érek. Hogy lehet olyan hatalmas mennyiségû AP-t összeszedni? Illetve melyik szinttõl érdemes már ruhákat venni belõle? Kéket vagy jó a zöld is?

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

0Fritz0
Privi ment.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Xinaf: komplex átfogó guide még szinte semmirõl nincs, ennek nyilván idõ kell hogy a kialakuljon. De kezdésnek mindenképp jónak tartom az Aionsource SM faq -ját. ÉS egyébként általánosságban is elmondható, hogyha valamirõl leírás kell érdemes aionsource-on keresni, ha ott nincs akkor jó eséllyel még nem készült a témában elmélkedés.
Hali.
Nekem valami komplett guide kéne Spiritmasterröl.
Full kezdö vagyok 4 napja játszok lv 21.
Kérdéseim:
-Melyik Pet mire jo ( exp, farm, boss, pvp):
- Milyen manastone-t asználjak és mibe rakjam öket?
- Milyen fö skilleket használjak van egy nagy csomo varázslat. ?
elöre is köszi : link is jo lesz.

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Bizonyos skillek DP-be kerülnek, ami grindelés közben töltõdik. Elvileg lvl10-en már kapnod is kellett volna egy ilyen skillt.

Djuree
az a DP csik az mi lenne?

Waaaaaagh!

Djuree
na már lvl10-es ranger lettem<#vigyor2>

Waaaaaagh!

Jockey
ez nekem kinai..:p
kuld at valahogy a kesz cuccost, azt se tom hogy kell exe/siteni vagy mi apocs..:p

Mas az autorun, es mas, ha egy billentyu folyamatosan nyomva van, es kuldi a hardveres megszakitasokat. Persze ha odafigyeltek erre, akkor ezt is ki lehet szurni.
Segithet egy programozhato billentyuzet is.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

0Fritz0

Krinyo
van autorun, és az sem segít

Hixer
rakjál követ a W-re egy falnál

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Krinyo
Azért ugrálnak sokan mert nagy a sor, és azért nagy a sor mert sokan ugrálnak bent afk-val.

Jockey
jah. es varjak ujabb 2 orat hogy betudjak lepni..:p

Torzonborz
ne legyél túl sokáig afk 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
nemtudjatok csinaltak valamit a peccsel a kliensel? eddig ha raraktam valamit a space-re nem dobott ki, most is megtettem megis kidobott egy tul slokaig voltam afk uzenettel..:p
valami otlet mit kell csinalni?😊

<#eplus2>

Sziasztok!
Olvasgatva a fórumban néhány kifejezást nem értek(most kezdek ismerkedni a játékkal)pl: aoe,dd stb.meg a hasonló röviditéseket ha valaki összefoglalná és leirná ide(a legfontosabbakat). elõre is thx
Frosty01
8500GT, 512 rammal, silent 😄

és sokszor jobban megy mint a cserekari ATI HD4850

practitioner of the forbidden arts of death

Ja,nekem is GeForce 8800GT van.

Frosty01
4g dual 2x2g ddr2 800mhz kingston, + 64bit vista + all patch, és eddig sose volt memória probléma. csak az ati kártyám miatt dobált ki soxor. mióta visszakaptam a geforcem, azóta megy mint az isten nyila

practitioner of the forbidden arts of death

Nekem is 4giga van a gépben.És 64bites Win7 alatt nyomatom a játékot.Nincs semmi gondom vele.

MrStokes
Erre irta utana vki h nem mukodokepes, de hajra, a remeny hal meg utoljara! 😊

En meg most akarok 2 Gb-rol 4-re valtani 32 bites Vistarol 64 bites Win7-re, de kicsit parazok...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Érdekelne, 1-2 dolog magasabb (30+) sorcererektõl:
-Milyen sürün szakít be 1-1 fizikai támadás?
-Ha sürün, van rá megoldás, hogy nagyon nagyon kis % ban tudjanak csak? (tudom a concentrationt kell huzni ami csak ruhában van és nem lehet máshogy de lvl enként mégsem vehetek ruhát...)
-Hogyan repülnek az Elyosok kiba gyorsan? XD (vicces kérdés de lassan hányok attól, hogy a levegõben vagyok mögöttem a földön áll 1 Elyos elkezdek rá castolni 2 seces skillt és ugy elöttem van, hogy a skill már Far awayezik -.-)
- Mikortól van kb az a pont mikor a szívéhez kap a karakter és sohajtozik (ugy vettem észre olyankor minden támadás beszakitja ami fizikális)

per pill ennyi majd irom a többit is csak nem jtunak eszembe 😄

Továbbá még mindig várom egy Castoros Elyos pm jét, fontos lenne

Hyder
Köszönöm, ott van a link...ezt kerestem

Steam: [HUN]Feriggno

Hyder
skacok, itt linkelt be valaki egy 4GB Ram patchet?

nem találom, valaki akinek esetleg megvan vagy tudja merre van belinkelné nekem?

Köszönöm!

Steam: [HUN]Feriggno