Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szasztok.
Ha valaki Miskolc vagy miskolc közeli és Aionozik vagy tudja hol lehet miskcolon Aion Game time Cardot venni az irjon már rám lécci vagy hagyjon itt üzit.

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

0Fritz0
Gondolom kiestem a pixisbõl. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Running
Tényleg Fritz, te hogy-hogy nem vagy Kisköcsög??

Running
Nem hasonló vagyok mint egy agyagedényt, hanem az vagyok, egy KisKöcsög. Te sajnos nem lehetsz tag, mert nem vagy elég köcsög. De ha belehúzol, és sokat dolgozol, akkor még akármi lehet. De vigyázat, a KisKöcsög kör tagjai között nem fenékig tejfel az élet. <#vigyor>

0Fritz0
A kérdés még mindig adott: voltál már ostromon?

Mivel addig nekem sem crash-el, pedig minden maxon megy 1900*1200-ban.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jacek
Tanitanalak ha nem lennel hasonlo mint a neved vegen levo agyagedeny!

Jacek
En meg azt gondoltam hogy elolvasod a kommenteket! mikor irtak a 4 gigas crasht, en irtam hogy 64biten jelenkezik. no comment

Zomil
ugye tudod, h a hiba legföképp 64bites rendszereken jelentkezik?

attól, h neked még nem crash-elt a játék nem azt jelenti h másnak egy "egy rakas femhulladek"...

bár gondolom ostromon még nem voltál...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Running
Ha mindenki ilyen okos lenne, mint te, már nem lenne szarban az ország. Taníccs mester!!!

Jacek
ja es fol lehet tornaszni 3.75-re de minek😊

Jacek
hmm jo lenne kepben lenni😊 nem kezeli kezel 3.25-ot, ami tobb mint a ha csak 2 gigad van😊 de nem ez a lenyeg hanem hogy nem tud alkalmazasonket 2-nel tobb gigat kiosztani!

De😊 nekem 1.6/1.7-et eszik az Aion, namost nekem akkor is marad 1.5 gigam masra, na errol ennyit!

Zomil
és mind a 4gigát kezeli? 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Running
Bot e vagy?

Aion Game Time Cardok érkeztek 15,30,60,napos további részletek a hivatalos forgalmazó oldalán www.an-tec.hu
Sáska
nekem is 32bites xp sp3, 4giga ram, s tegnap crasheltem eloszor. Eddig ostrom alatt is mindig ment 5-10 FPS-el full beallitasokkal (ShiftF12 nelkul), de tegnap eloszor adta be a kulcsot, mikor megprobaltam a guardian deity-tol kirohanni megallas nelkul keresztul az elyos hadakon😊
na ez kicsit sok volt a gepnek😊

Zomil
jah csakhogy a 32bites oprendszer nem kezeli a 4gigát szóval sokra mész vele 😄DDD

amugy voltál már fortress osrtomon?

Running
Egyszerû, ha doktor szeretnél lenni, legyél cleric, ha meg ndk-s védõnõ akkor chanter, az én clericem mondjuk egy vietnami narkós prostituált, de ez csak kivételes lehetõség volt.

Running
Mekkora király vagy, akkor másnak se lehet gondja.

Jacek
64 bites oprendszerrel!!!!! nekem 32bites Sp3 XP 4 giga ram, meg nem volt crash!!!mondjuk minosegi a gep nem egy rakas femhulladek😊

Tatyla
ha nagy gépe van 4 giga memóriával elõfordulhat

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hali.
Baártomnak upc-chello nete van a legnagyobb sávszélességgel.
de aionban DC zik elég sürün föként ha nagyvárosba portál.
valakinek valamilyen megoldási ötlet?
elöre is köszi

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Kalil Szerveren Elyos Oldalon vár mindenkit LvL2 Légionk, jelenleg 41Fõvel..
Közös Pve és Pvp-vel 1aránt.
Ingamen belül Uwalla néven +találsz!!

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

A lényeg, hogy legyen a kártyának IBAN, BIC száma, amivel lehet külföldi utalásokat végezni, ennyi. Ez az a háromjegyû szám, amit netes vásárláskor mindig kérnek.

De miért téma még mindig ez a dombornyomott kártya cucc? Mezei kártya is elég hozzá. Ez egy hatalmas tévedés itt MO-n. Anno wowhoz én is dombornyomott kártyát vettem ,mert fórumon mindenki megokoskodta, hogy az kell majd. Aztán évekkel késõbb barátnõm sima legalapabb visa electronjával kipróbáltam és simán elfogadta.

mellesleg azóta már nincs dombornyomott kártyám, MKB-nál is tök mezei visa electront kaptam, az van beregelve Aionhoz mint fizetõ eszköz és gond nélkül elfogadta...

BEAST
Az a lenyeg hogy megprobaltad 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jacek
Mert nem jo a digitalis game card??? nem tom mit kell szarakodni kartyaval, cdgalaxis es digitalis gamekard ott tudsz atutalassal is fizetni, elkuldod a penzt es kuldik a kulcsot ennyi...

Krinyo
Szerintem legyél cleric....vagy chanter 😄

lyen csomagom van. Netto 150e fizetes, es nem kell csoportos beszedes. Nekem sincs, csak a fizu stimmel.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Na igen, de az apró betûs részt is elolvastad? 😄

Ahhoz, hogy ingyen kapd mindezt csupán annyit vár el a bank, hogy minimum 250e Ft fizetés ide jöjjön havonta + 2-3 csoportos beszedési megbizás.

Basszus nem tudok donteni hogy cleric vagy chanter. Segitsetek ki tanaccsal pls😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Kalil Szerveren Elyos Oldalon vár mindenkit LvL2 Légionk, jelenleg 40Fõvel.
Ingamen belül Uwalla néven +találsz!

Vannak bankok, akik ingyenes szamlavezetest kinalnak, ingyenes kezpenzfelvetellel, raadasul van olyan bank, ahol ehhez lehet rogton ingyen dombornyomott kartyat kapcsolni.
Augy nyugaton ez a normalis, csak magyarorszagon volt eddig a lehuzas. Ugy tudom 2 (nyugati) bank ad ilyen csomagokat itthon, a tobbiek meg mindig havi szamlavezetesi dijaznak.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Igen.

lenne 1 rém1szerû krdésem fizetõs az eredeti szerver?
Mikor élesen elforgatod a kamerát, nem esik szét annyira a kép. Vsync-kel a max fps 60, amiatt van az.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hali egy kérdés:
aionban 60 az fps em
ha offolom a Vertical Sync nevü valmit akor 90-110. és nem lassu a játék.
valaki tudna segiteni mi az a Vertical Sync és mire van hatással?
miota of azota mintha kicsit recésebb a képem ha forgatom a kamerát.

Hixer
ahányszor kirámolták már a lakásunkat, legalább az a kevés pénzem ami volt, nem veszett el, a laptopom azért bántam rendesen... 5 év spórolás volt benne...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Kalil Szerveren Elyos Oldalon vár mindenkit LvL2 Légionk, jelenleg 40Fõvel.
Ingamen belül Uwalla névem +találsz!

Tatyla
hûha azt tudod hogy egy fecske nem csinál nyarat?
te az erdõben élsz remeteként és aggregátor hajtja a szuperpc-d?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

antgecc
semmi geciség nincs benne, ez egy szolgáltatás, amit nem kötelezõ igénybe venni. gondolom azon nem háborodsz fel, hogy egy étteremben ki kell fizetned a kaját, hát ezen se háborodj fel...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Jaffa 2843
ez a baj hogy ennyien csak igy beletörödtek anno

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Krinyo
akkor készülj fel, hogy sok maflást kapsz még az élettõl

Tatyla
üdv a XXI.században...

Jaffa 2843
egyszerüen nincs kedvem hogy azért vonjanak le tölem x összegeket hogy hozzáférek a SAJÁT pénzemhez... jo dolog a folyoszámla csak a világ legnagyobb geciségét látom benne

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Kahrun -szeron Asmo oldalon 2 magyar klán vár rátok 😊
Angry Honey Collectors és Unstable
jelenleg 30- 20 fövel.

Kalil Szerveren Elyos Oldalon vár mindenkit LvL2 Légionk jelenleg 37 memberrel.
Ingamen belül Uwalla névem +találsz!

Egy apró infó a guild rendszerhez. A gomb a clan lvl4hez benn van le is írja mit kér: 100k Contribution pontot és 2,45 milla Kinah-t, de mikor odamész , azt mondja az npc, hogy a "klánod már maximális szintû". Remélem hamar berakják.

Running
Örülök h segített, azért mertem ajánlani, mert mióta használom, egybõl megtalált egy szemrevaló kislány, gondoltam hátha más területeken is segít. <#vigyor>

Castor szerver

Equites - magyar - Asmodian (leader: Shadout)
HeadHUNters - Asmodian (leader: Bleedkiss)
Heritage - Asmodian (leader: Imhotep)
Royalty - Asmodian (leader: Shadowrunner)
Sixthsense – Asmodian (leader: Scifi)

Ancients - Elyos (keresd õket Jama, Enn, Wisp, Fastfox) (info by Ahet)

Nos nem tudom hogy mit mondjak, de hatalmas köszönet!
Win 7-tel minden gond nélkül megy!!

Köszi még egyszer, nem probáltam volna sose, mert a hiba szerintem abszolut nem erre mutatott ... bár ezek szerint még is!