Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
"Balaur a tengerész, hajóját nem éri vész..." <#hehe>

Elég bõkezû. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

castoron van vmi normális asmo legio?olyan aminek a nevében van az h:"hun",vagy akármi ami a hungaryra utal az nemérdekel,többi jöhet.
Kalil Szerveren Elyos Oldalon vár mindenkit LvL Légionk jelenleg 34 memberrel.
Közös Pve és Pvp-vel 1aránt.
Ingamen belül Uwalla névem +találsz!

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Djuree
nincs kártyád? az meg hogy lehet? már wc-re sem mehetsz a nélkül kb.😄

ha nincs akkor épp itt az ideje hogy csináltass egy folyószámlát, késõbb úgyis kelleni fog, sulihoz, melóhoz stb.😊

Waaaaaagh!

Ha digitálisan vásárlod meg kapsz egy linket, vagy account managementbe bejelentkezve honlapról is leszedheted. Ha boltban veszed meg akkor meg rajta van a cd-n amit kapsz.
Hól lehet letölteni a játékot?
Zomil
nekem nem volt jó szoval ujra kellett tenni 😄

de mivel kb fél perc volt, igy annyira nem sajnálom 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Krinyo
nem kellett volna újrarakni, amúgy is jó

Zomil
nah ujraraktam a launchert mostmár jó 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Nektek sem update-el a játék? most kijött egy frissités, de a launcher nem akar frissiteni

Gyorsan megvan, 28 végefelé nevezz be még egy low abyss instára (training camp elyosoknál), azzal szépen belenyúlsz a 29-be, utána nekem abyss felsõ réteg grind, illetve némi eltnen questelés vált be, de 4-5 óra alatt a 29-30-at meg lehet csinálni sztem.

VipJoco
Továbra is eladó Castor szerveren 31-es Templar Asmo oldalon, minden cuccal + Preoreder, Collector kiegészítõkel. Ha valakit érdekel pm me.

Köszi! Akkor még várnom kell 2 szintet...:-(
MeoH
Regebben vettem toluk GCt, megbizhato, korrekt oldal.

fuck mmo's..i.,

valaki vásárolt már innen gamecardot?
http://www.offgamers.com

Ha igen, akkor mennyire megbízható?!
Köszi.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Goaulds
Ingame létezik valami magyar chat szoba? Illetve ha igen hogyan tudok ezekhez csatlakozni? Spatalos on vagyok vagy mis is a neve 😊 még nem jegyeztem meg bocsi még nem logoltam ki megnézni megint 😊

Jaffa Kree!

lvl30-tól automatikusan felszabadul a harmadik stigma slot. Mindig több stigmád lesz, mint slotod hozzá, hogy variálni kelljen õket.

Ingame nem találtam rá opciót, pedig én is örültem volna neki.

Hi! Kis segítség kellene stigma ügyben! A 3.-at nem engedi berakni, pedig megvan a szükséges shard és a szint is hozzá! A stigma questel ad 2 slotot, de a többit hogy lehet használni?
Zomil
hm még nem próbálta, csak azért gondoltam, h nem müködik, mert sehol nincs irva ncsoft odallán, h menne electronnal is, de ezekszerint megy 😊

MrStokes
Egyebkent pont most fogok 4 GB ram-ra boviteni, illetve videokartya csere lesz, valamint eddigi Vistat elfelejtem es helyette Win7-et fogok feltenni.

Remlehetoleg ezek egyuttese mar erezheto javulast fog hozni. 😊 Fingers crossed!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Az acc warehouse is bovitheto? Mert ha jol emlekszem alapban csak 2 sornyi ures slot jar hozza.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Running
4 gigával már nem töltöget annyit.<#vigyor><#vigyor>

MrStokes
Mar pedig nekem az van es siman elfogadta. Igaz konkretan nincs Visa Electron opcio, de ha a sima Visa opciot valasztod, ugy elfogadja.

MrStokes
Mindenhol ez a jelenseg, vagy esetleg csak zsufolt helyeken?

Sajna nekem is eleg sokat szaggat a jatek, de fokent csak akkor ha surun lakott teruleten maszkalok es akkor is olyan mintha toltene a vinyorol folyamatosan es ez lassitana valamilyen modon.

Ellenorizted-e, hogy a konfigod teljesiti-e a minimum rendszerkovetelmenyet a jateknak?

MrStokes
Koszi a tippeket!

Zomil
jah és azt kihagytam, h mail-ben egyszerre csak 1 cuccot lehet küldeni

Zomil
jah csak az ingame mail-nél minél magasabb szintü a cucc/minél többet küldesz vmiböl annál drágább, sztem nem akarsz te késöbb 10k-kat kifizetni egy levélért, de én már a 2k-t is megondolnám...

Krinyo
Egyszerûbb egy acc warehouse amibõl bármikor ki tudod venni a dolgokat, mint küldözgetni a matikat levélben.

Hamed
Account warehousenak semmi ertelme jelenleg, csak nemi hely pluszban ahova pakolni tudsz. Csak azonos szerveren es azonos frakcioban tudsz hozzaferni, erre meg ott az ingame mail.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Zomil
igen az lesz 😊

Zsoltika 007
Nekem elfogadta. De ha nem megy akkor csináld azt hogy paypal-ra be reggeled és úgy tuti menni fog.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Hyder
értem, akkor ki sem próbálom 😊

Steam: [HUN]Feriggno

Zomil
az csak az adott szerveren lévõ karakterekre müködik, 2külön szerveren lévö karakter között nem lehet átadni cuccot

Zomil
VISA electron-t nem fogad sajnos el 😞

Hyder
szerintem úgy lehet, hogy a "raktáradnál" nem a saját slotodba teszed a cuccost vagy "talán" manit, hanem ott alul van az account raktár

szvsz így lehetséges, de majd ma kipróbálom

Steam: [HUN]Feriggno

nem konkrétan kell dombornyomásosnak lenni, csak legyen Visa, Electon v Mastercard (asszem ezek a fontos tényezök igazából)

Goaulds
Nekem is 64 bites Win 7 em van...és hogy õszinte legyek van Pinnacle TV tunerem is.. 😊 semmi gond vele se semmivel

Jaffa Kree!

Zsoltika 007
Jó helyen vagy.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Ja és azóta használok 64 bites windows mióta kijött. (annyi a titok hogy mindenbõl olyat kell venni ami támogatott és akkor nem lesz bili borulás). Egy idõben még kellett mellé tényleg a 32 bites is de kb fél év után el lehetett hagyni.

Goaulds
A mai naptól elkezdtem játszani a játékkal. Az lenne a kérdésem, hogy melyik serveren van többségben magyar? Én a spatalos vagy melyik szerveren kezdtem el

Jaffa Kree!

Zsoltika 007
"64 bites wint nem sokan használnak, mert rengeteg progi van ami nem indul el" Látom te is lemaradtál pár évvel.

" pinnacle tuner kártya driver ami mûxik is" Szerinted azért mert neked nincs attól másnak sincs? Nem mindenkinek van tv tuner. Amúgy meg ez a pinnacle szegénységi bizonyítványa vagy elavult már a kártyád.

"creative hangkari driverek is össze-vissza csinálnak alatt mindent" He?! Ez nekem új.

"ha akarod írok neked 1 oldalnyit, hogy mik nem mennek még rajta..." Hajrá! Kiváncsi vagyok.

Bocs a helyesírásért a többiektõl.

WoW még mindig :P

Kiscsikó, édesanyáddal személyeskedj ilyen hangvétellel, az valószínüleg megengedi, ha már ilyen tahónak nevelt, hogy névtelenül lehülyegyerekezel valakit. Ez a jó az internetban, a dagadt kis genetikai hulladék az internnet névtelenségébõl regél hülyreségeket, meg ismagyarázza, de nem néz utána, csak valami nevenincs suli szerentcsétlen utolsó tankönyvében látta. Szánalom. /ignored

WoW még mindig :P

MeoH
Szerverek kozt nincs trade, legalabbis nagyon meglepodnek, ha megoldhato lenne.

fuck mmo's..i.,

Egyik szerveren van egy karakterem, de egy másikon is.
Meg tudom vhogy oldani, hogy pénzt illetve itemet küldjek a másiknak ?

Running
1. SP3-at tedd el, hátha...
2. Win7-et tedd fel, nézd meg azon akad e

Ha egyik sem válik be, akkor valamit nem szeret a gépeden, vagy szar a neted.

MeoH
Igen, ill. a webkartyakat fogadja meg el.

fuck mmo's..i.,

Jaffa 2843
hitelkártya számnál csak a dombornyomottat fogadja el?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Kapcsolj ki minden overclocking-ot (húzást) a BIOS-ban, nekem bevált.