Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy értem a dps-e nem annyira táp legalább is 28-on. A mob nem él addig hogy akár 3x tickeljen a dot.

Úgy biztosítja hogy egy debuff +20+ drop rate.
MrStokes
"biztositja a group szamara a nagyobb loot eselyet"

Ezt hogyan, ha szabad kerdeznem?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Zaylka
Azért annyira nem táp mint hiszed, pet és a fear miatt sok elõnyre tesz szert, de azért õ sem halhatatlan! 😊 Ha foglalkozol a petjével nem pedi ész nélkül ütöd õt magát, illetve túléled a feart akkor nem azt mondom hogy nyert ügyed van, de az hülyeség, hogy sorc teljesen esélytelen az sm ellen! 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Zomil
Fear+root elég jól használható, igy nem kóricál el a spirit, kb. sleep-el felér 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sáska
miert ne lenne instaban tap? FT-ben folyamatosan tickel a dotja 200+-okat, emellett a servantok 2x200at tickelnek, s a spirit specko skilljei 600+okat sebeznek. Az osszes dot skillje instant, vagy 1.5 sec-nel nem hosszabb, tobb mobot sebez egyszerre ha kell, rendelkezik nemi cc kepesseggel, biztositja a group szamara a nagyobb loot eselyet, blessing of fire group buffja az osszes melee-re jo hatassal van, s a spirit group buffokrol nem is beszeltunk. Es ez csak lvl34.

sztem ez nem rossz...

Zomil
sajnos az az érzésem, h a repülö petekkel egy kis nerf is jön 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Igen azt hiszem iagazatok van. Nem hittem volna hogy az SM ennyire táp. Instában nem domborít olyn jól, de úgy látom ez kompenzálva van a pvp OP-sága miatt. És még csak most jönnek a repülõ petek. Eh…
Running
Hát igen, ez így van...

Hamed
30 alatt nem eri meg abyssban egyedul/parosban koricalni, lassan mar afelett se. Ha maganyos ellenfelet latsz jo esellyel magasabb szintu es kicsiket farmol, a 30-as szarny elarulja messzirol oket. Amint 25 lettem en is nekiestem egynek mint tot az anyjanak, otbol ot spell resist aztan doglott varju. Egy db szolo killt sikerult osszehoznom vagy nyolc halal mellett, aztan inkabb huztam vissza fejlodni.
Szoval nem vagy noob, egyszeruen egy par szint kulonbseg mar annyit szamit hogy eselytelen vagy. A lenyeg 50-en kezdodik majd, addig oruljon a sok lowbie farmolo pr0.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Zaylka
Hát ezen a szinten jelenleg SM-en kívül kb semmi nem ellenfél, esetleg egy ranger aki jól tud játszani a karakterével. De amúgy 1. ne 27esen próbáld megváltani a világot 😊 2. soha ne 1v1ben gondolkozz, mert annak semmi értelme ebben a játékban. A pvp-id 90%-át úgyis a tömeg pvp fogja kitenni, és 3. ha minden karakterre azt lehet mondani, hogy aki nem ért hozzá annak a keze alatt hullik a karakter, akkor ez a sorcikra mondható el a leginkább...

Zomil
Annyira nem táp, mert egy SM lekapja, mivel buff 😊

BEAST
Nem immunitas, de szepen megnoveli a resistet... attol viszont nem kell felni hogym inden templar (neki 34tol van ez a stigma) meg gladiator ezzel fog rohangalni mert brokernel 4-6 millio kozott valtozik az ara 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A templar/galdi vs sorci majd lvl37-en megfordul mert lesz olyan skilljük a teplar/gladi párosnak hogy 1 percre 1000-el megnöveli a lassítás skilleket, gyakorlatilag 1 percig nem tudod lassítani. és ha templart vagy gladit nem tudod 1 percig lassítani / altatni akkor a klottyos sorcinak annyi. Sajna elég táp skill ez az 1 perces lassítás immunitás.
SM ellen azért nem kell talán annyira elszúrni. Bár fene tudja... Gyakorlás kell, az biztos. Elsõre én is eldõltem ranger ellen, mostmár inkább az a baj, hogy nem érem utol õket.

Vagy tényleg magasabb szintû karik kapták el annak megfelelõen jobb cuccokban.

Krinyo
a sorci a legtápabb pvp-ben, ha meghaltál valamit nagyon rosszul csináltál 😄

Én templarral sem tudok megközelíteni egy sorcit. Húzós stigmát reseli stone skinnel, utána rootol, jönnek a meteorok, fele hp-m bb, ekkor ice chain, esetleg sleep, egy kis tûz, és a pajzsot se vertem le róla. Ha meg nincs rajta shield, és véletlen odahúzom, akkor sleep meteor fa ice chain némi tûz és szevasz... 1v1-be szerintem spiritmasteren kívül nem sokkal lehet gondja.

BEAST
Nem, csak valoszinuleg nalad joval magasabb szintuek voltak mar, igy igen, eselytelen voltal... ha veled egyszintu lett volna a gladi akkor a kozeledbe sem er 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tegnap lvl27-en volt abyssban az elsõ pvp élményem. Hozzáteszem hogy elsõ (!) úgyhogy noob vagyok még benne és a sorcihoz sem értek még úgy ahogy kéne de a sorci ennyire gyenge pvp-ben? Mindenki levágott. ranger, gladi, SM is 1v1-ben. Én vagyok még ennyire noob (remélem hogy így van) vagy a sorci ennyire nem jó pvp-re? És igenis soxor van 1v1. Ok hogy mass pvp-ben oszt messzirõl de ha 1v1-ben betámadják ennyire esélytelen más kasztok ellen?
"manekin patch"
Elvileg a nagy tumultus zavaró hatásait lehet majd az egyszinû, semmicsicsamindenkiférfipróbababa opció skinnel csökkenteni (saját faj tagjai kékek, ellenség piros-rózsaszín), és ezáltal FPS-t nyerni.
Aionhun-on találtam a hírek között, nem volt mellette konkrét forrás.

Jaja, egyszerûbb ott gyûjtögetni, mint az inventoriban. Aztán ha sok összejött, oda lehet adni annak, akinek kell.

Az alap magic is támadásra elvileg mûködik a shard, legalább is orb esetében nekem mûködött (amikor dobálta a golyóval).

Ez erdekesen hangzik. Majd kiprobalom. Kosz a tippet. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Egyrészt a nevek megmaradnak, másrészt azok a karakterek, amik veled interakcióba vannak megjelennek: csapat célpont, csapatodat lövõk, stb.

Zaylka
Én pl mana takarékosan ölök, kivéve mikor nem eliteket farmolok, így a rotámat úgy használom, hogy a végére a velem egyszintûnek mindig marad egy kis hpja, na most arra egy spellt nem fogok rányomni, inkább hagyom hogy a dotok végezzék a dolgukat és közbe meg lövöm power shardokkal, de tény, hogy ezen kívül másra nem jó, mert pvpben nem használom.

Erdekes ez a karaktereket eltunteti. Akkor hogy jatszol?😊

Jockey
hát azért a lehagyás kérdõjeles, sztem te már 30 vagy, én még 28 mindig, és nem is tudom, talán szerdán ha be tudok logolni next time..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

remélem az oroszokat elõbb utóbb kitiltják eu szerverekrõl, náluk utóbbi idõben olyan perverziót véltem felfedezni amit l2 óta nem :o elite farm/ mobok ránkhúzása ilyen címszóval: "Spot Taken" hozzá kell tennem, hogy a srácnak elég nyers angol tudása volt😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Zomil
van jópár aionhun-on nézelödj

Vigil talán ott van. De eléggé zárt mrá.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ha beállítok egy macrot teszemazt potionre vagy valami skillre, és adok neki x delayt, akkor azt akkor is tolja, ha közben ölök? (autobuff x idõnként beállítható magyarul?)

Jaffa 2843
hali

spataloson asmo oldalon van magyar guild?
coz' need one 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Azért Chanternek néha nehéz kihealelni a partyt... group heal hiányáról (low lvl-en legalábbis) ne is beszéljünk.

Tatyla
berakják hogy ne a táskában foglalja a helyet ha autolootolnak...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A sorciknál és a spiritmastereknél is látok power shardot. Miért vannak náluk? Spellekre nem hat és nem is fogy ha spelleket használok. Gondolom orbbal meg könyvvel csak nem mennek oda ütögetni. Akkor meg mire kell?
Tatyla
nem úgy van az nekem most van fenn a 4 gigámhoz xp32 meg win764bit és ostromkor xp-t használok!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Strahd_
Chanter egyedul gyorsabban fejlodik mint a Cleric
Chanter ugyanugy jo a partyba mint a Cleric

😉 en boldog vagyok hogy Cleric lettem es nem Chanter megha igy a kocka Zuzda le is hagy alandoan szintben

Ellenben 2 for partynal Chanter + Cleric 😛 jo paros

Me0w
C2D, 2G, xp32, 4870. Sosem fagyott, valoszinu a 2g memoria miatt, a forumon azt lehetett leszurni, hogy azoknal crashel, ahol tobb, mint 2g mem van.

Together we'll fly someday...

Hát tetvesrõl nem tudok. xD De várom az építõ jellegû kritikát és tanácsokat! ;p Amúgy gyerecsak, nincs már sorállás, és úgyis kell az abyss pont. =)

Karaktereket eltünteti, meg spell effect se látszik sztem.

cece
Gondolom egy tetves magát informatikusnak nevezõ haverod sincs, aki tudna segíteni ilyen kérdésekben.
Komolyan még egy ilyen és server transferelek és szétkapom azt a puccos templar hátsódat.

Bootol az. Nekem 3 gepen is. 😊
Tegyel fel ujabb sata drivert + sp3 meg ilyenek.

Egy kerdes, mi az a shift+F12? Mar tobb helyen lattam. <#miaz>

És arra van valakinek valami magyarázata, hogy minimum grafon miért van 20-30 fps-em áglatogasn, míg max grafon (extrák kikapcsolva, csak a csúszkákat tolom fel) 16-25? Jóformán majdnem ugyanannyi, alig érezni különbséget. (ostromon mondjuk 3-4 shift+f12 nélkül)
2giga, x1950pro, 32bit xp
Tervezek új gépet, de ha azis ilyen 2-5 fps-t javít rajta, mint a grafika átállítása, akkor bizony besírok. Vinyó lassíthat a gépen? Valami trágya 6 év körüli ide vinyóm van, és eléggé rommá volt már formázva 1-2 partíciója, míg a harmadik jóformán alig lett törölve. 😊 Satáról meg nem bootol az xp...
Az invitelt még én is remélem, hogy meggyógyították, 1 órán belül tesztelem.

Sáska
XP 32 bit, 4 giga, XFX Geforce 8800GTX, tegnap crashelt eloszor, elotte soha semmilyen szituban. mar voltam 5-6x ostromon (1900x1200 minden maxon, kiveve AA - az 4x).

XP 32 bit, 4 Giga, Ati sapphire vaporx 4850
Alaklmanként csontra fagy az egész gép. Eddig szerencsére nem túl sûrûn, de 2-3 naponta azért elõfordul. Nem is feltétlenül nagy tömeg esetén.
Ostromon még nem voltam, nem tudom, ott mi vár a hardverre.

Hyder
Körkérdés! nem megkövezni érte <#ejnye1>

4 GB-ot használók közül kinek crashel 32 illetve 64 biten?

Csak arra lennék kíváncsi, h az oprendszer-e a ludas vagy valami más.

Mert igencsak kezd elegem lenni abból, h van amikor 10-12 mp -enként kivág, de a hetek alatt 2 nap volt, amikor tudtam 2-3 órát is nyomni crash nélkül.

Win reinstall és Aion reinstall is megvolt már 2GB-t kivettem és úgy is teszteltem. ua a hiba

Steam: [HUN]Feriggno

Lehet nem csak ijal kellene nyomni.
En ralovok ijjal 4-5ot, addigra kozel er, akkor atvaltok duplakardra es felszeletelem. lvl 14-esen a 17es dukaik sem jelentettek problemat. Az a lenyeg, hogy a skilleket ugyesen hasznald, hogy korbe tudjanak folyamatosan erni.
Nagyon jo a ranger! Tap allat! 😊

MeoH
Nalam ugyan olyan szar, mint 1 hete. 2szer haltam ma allokep miatt...

Vaakuum: 19 utan mar javul a helyzet. DE ha nem akarsz futkozni, akkor reroll, mert a rangerrel itt sajna kiteolni kell...

fuck mmo's..i.,

Inviteleseknek jó hír,elvileg javították a lag-problémát:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy az Ön által jelzett probléma elhárításra került.
Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük!
Megértését köszönjük!"
Kipróbálni még nem tudtam, de este kiderül, hogy valóban sikerült-e a hiba elhárítás. Hétvégén már nem is nagyon logoltam be, idegesítõ volt, hogy egymás után többször haltam az ilyen 5seces lagok miatt, és alkalmanként 50k-t kellett otthagyni a soulhealernél....
Rangernél lesz olyan pillanat, amikor úgy tudja a nyilat használni, hogy nem kell a fél térképet hátrarohannia, mire legyakja a vele egyszintû ellenséget?

Csak mert a lvl 17 karimnak az entanglingon kívül egy két részes chain skillje van lövöldözésre, de azzal még a dukaki bánya lvl 15 monsztereit is eléggé betegesen lehet jobblétre szenderíteni.
szóval magasabb szinten tud skillbõl lövöldözni folyamatosan (lehetõleg komolyakat sebezve?)

Running
Mé estél volna ki, csak nem láttam a kancsót az avatarodban, azé kérdeztem.<#vigyor>