Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy biztosítja hogy egy debuff +20+ drop rate.
Ezt hogyan, ha szabad kerdeznem?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
sztem ez nem rossz...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szoval nem vagy noob, egyszeruen egy par szint kulonbseg mar annyit szamit hogy eselytelen vagy. A lenyeg 50-en kezdodik majd, addig oruljon a sok lowbie farmolo pr0.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Elvileg a nagy tumultus zavaró hatásait lehet majd az egyszinû, semmicsicsamindenkiférfipróbababa opció skinnel csökkenteni (saját faj tagjai kékek, ellenség piros-rózsaszín), és ezáltal FPS-t nyerni.
Aionhun-on találtam a hírek között, nem volt mellette konkrét forrás.
Az alap magic is támadásra elvileg mûködik a shard, legalább is orb esetében nekem mûködött (amikor dobálta a golyóval).
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
spataloson asmo oldalon van magyar guild?
coz' need one 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Chanter ugyanugy jo a partyba mint a Cleric
😉 en boldog vagyok hogy Cleric lettem es nem Chanter megha igy a kocka Zuzda le is hagy alandoan szintben
Ellenben 2 for partynal Chanter + Cleric 😛 jo paros
Together we'll fly someday...
Komolyan még egy ilyen és server transferelek és szétkapom azt a puccos templar hátsódat.
Tegyel fel ujabb sata drivert + sp3 meg ilyenek.
Egy kerdes, mi az a shift+F12? Mar tobb helyen lattam. <#miaz>#miaz>
2giga, x1950pro, 32bit xp
Tervezek új gépet, de ha azis ilyen 2-5 fps-t javít rajta, mint a grafika átállítása, akkor bizony besírok. Vinyó lassíthat a gépen? Valami trágya 6 év körüli ide vinyóm van, és eléggé rommá volt már formázva 1-2 partíciója, míg a harmadik jóformán alig lett törölve. 😊 Satáról meg nem bootol az xp...
Az invitelt még én is remélem, hogy meggyógyították, 1 órán belül tesztelem.
Alaklmanként csontra fagy az egész gép. Eddig szerencsére nem túl sûrûn, de 2-3 naponta azért elõfordul. Nem is feltétlenül nagy tömeg esetén.
Ostromon még nem voltam, nem tudom, ott mi vár a hardverre.
4 GB-ot használók közül kinek crashel 32 illetve 64 biten?
Csak arra lennék kíváncsi, h az oprendszer-e a ludas vagy valami más.
Mert igencsak kezd elegem lenni abból, h van amikor 10-12 mp -enként kivág, de a hetek alatt 2 nap volt, amikor tudtam 2-3 órát is nyomni crash nélkül.
Win reinstall és Aion reinstall is megvolt már 2GB-t kivettem és úgy is teszteltem. ua a hiba
Steam: [HUN]Feriggno
En ralovok ijjal 4-5ot, addigra kozel er, akkor atvaltok duplakardra es felszeletelem. lvl 14-esen a 17es dukaik sem jelentettek problemat. Az a lenyeg, hogy a skilleket ugyesen hasznald, hogy korbe tudjanak folyamatosan erni.
Nagyon jo a ranger! Tap allat! 😊
Vaakuum: 19 utan mar javul a helyzet. DE ha nem akarsz futkozni, akkor reroll, mert a rangerrel itt sajna kiteolni kell...
fuck mmo's..i.,
"Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy az Ön által jelzett probléma elhárításra került.
Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük!
Megértését köszönjük!"
Kipróbálni még nem tudtam, de este kiderül, hogy valóban sikerült-e a hiba elhárítás. Hétvégén már nem is nagyon logoltam be, idegesítõ volt, hogy egymás után többször haltam az ilyen 5seces lagok miatt, és alkalmanként 50k-t kellett otthagyni a soulhealernél....
Csak mert a lvl 17 karimnak az entanglingon kívül egy két részes chain skillje van lövöldözésre, de azzal még a dukaki bánya lvl 15 monsztereit is eléggé betegesen lehet jobblétre szenderíteni.
szóval magasabb szinten tud skillbõl lövöldözni folyamatosan (lehetõleg komolyakat sebezve?)