Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fejlesztés alatt vannak a repülõ petek, koreában már ingame tesztelik õket.
Abyss-ban nem sok petet látok pvp-ben, anélkül is szétszivat az SM. Volt olyan is, hogy rég leráztam az asmokat, de behaltam a dottól, CD-n volt minden healem és potim. Nem látványos DD kari, de a dotokat és átkokat nem szabad lebecsülni...
Nagyjából balance-olva vannak amúgy, ami itt hátrány, az amott elõny és fordítva.

Mennyire macerásak a petek? Meg aztán azok nem tudnak velem repülni, mi van ha légi harcra kerül sor?

s0n1c
sm/sorc-ról volt szó
BEAST
trukkozni 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
Attól függ szereted a e petes karaktereket, én pl nem 😊 Sorcival trükközni kell, ha jól akarsz vele játszani.
Jaffa 2843
én spiritmastert választanám. számomra sokkal érdekesebb, élvezetesebb karakter, mint a sima támadó vari

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Most értem a klassz választáshoz. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy Sorceress vagy Spiritmaster. Ez utóbbi nekem a videók alapján egy kicsit passzív játékstílusnak tûnik, megvárom míg a petem rendet rak, max egy kicsit rásegítek. Azt olvastam, hogy a Spiritmastert csúnyán nerfelték a bétában. Most is gyenge még? Köszi

Tatyla

tök jók ezek a fórum aláirások

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tapasztaltam a problémát,elõfordult,hogy amikor healel-ni szerettem volna vkit vagy akár felbuffolni,hiába volt targeten csak saját magamra tudta eltolni....érdekes jelenség.íde volt olyan is amikor nem fogott rajta a heal am igen😊

nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"

35 😛

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Nekem is simán elszáll a manám, fõleg instában, ahol az összes skillemet folyamatosan CD-n tartom. Grindelésnél annyira nem kell a pull vagy a csoportagro, és hamarabb eldõl a mob, így a counter skillek sem pörögnek.

Strokes: oks, benéztem. Csak annyira egyértelmûnek tûnt, miután ezt a két kasztot emelted ki.. Meg Rasta sem szólt rám. 😊

MeoH
HAt akkor nem lehetsz tul magas szintu. 25+ folott csunyan el lehet skillezni a manat.

fuck mmo's..i.,

röhögni fogsz de templarral el szokott fogyni a manám😄 az összes védekezõ illetve counter skillem + pull manát használ ... :l

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Tatyla
clericként jártatok már úgy nem tudom hogy valami bug vagy mittudomán de tegnap leprahistoknál kétszer is volt olyan hogy healeltem a tankot és abszolút nem ment a hp-ja felfelé bármit tettem már majdnem elfogyott mikor az egyik skill végre elkezdte felhealelni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

angyal2232
rinyapinák<#mf1><#banplz><#nevetes1>

És szerintem ehhez képest nagyon keveset töltenek...

Templároknak gondja lenne a manával? Tegnap beinveltek egy ICV farm groupba, általában mindenkinek fogyott a manája, csak a templar volt szinte mindig fullon. 😊
(Egyébként élvezet volt; hol ninjapull miatt haltunk, hol egy másik group rohangált a behúzott csillió mob elõl, amik aztán ránkmásztak. Kb. 1 milla XP-t kellett visszavásárolnom a végén. 😄)

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

16 sec cd van rajtuk.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Sáska
Send Phoenix Thingy on target I. <#vigyor2>

A rangernek mi az a skill amikor ilyen fõnixfélét küld a targetre? Videon láttam.
MrStokes
En arra a 2 skill-re gondoltam (nevuk nem jut eszembe), amik odella powder-t hasznalnak komponenskent es manat, ill. hp-t toltenek vissza. Ezeken nincs CD es minden kaszt megkapja oket.

Amire te gondolsz, az templar specifikus skill:Empyrian Armor I
(gladiatornak is van hasonlo)

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

még anno 36 körül jártam úgy, hogy betámadtam egy épp moboló sorcit aki fél hpn volt, következõ: fa / sleep / root ezalatt szépen megebédelt bedobott egy krémest full hpról kb 5-6 sec alatt szétkapott, megnéztem armoryn 43as volt 😊 mondom ok köszike😊

Arányaiban jól emlékeztem, fele annyit van fent. Összekevertem SK számaival.
Oks, úgy legyen, remélem nincs olyan messze, hogy ezt meg is tapasztaljam. 😊

Igaz tegnap pont elvertem egy sorcit, de szerintem 1-2 szinttel alattam lehetett, és rajta volt egy mob, amire elsütötte szegény az egyik CC-jét, plusz stone skin nem volt rajta. Ilyen körülmények között tudtam elverni. 😄

azért nem kell ennyire drasztikusan nézni a helyzetet, skilled amúgy 3 perc cd és ebbõl 1,5 percig van fent (ezalatt megnõ a hpd + a player karakterek kevesebbet sebeznek beléd), a stone skin magasabb szinten könnyen leüthetõ (40+)

Érdekes, én Templaromnak 800-900 körül tolja lvl31-en, és ez nõ, mivel ha jól emlékszem 25%-ot tölt. Nekem inkább a CD nem szimpatikus a hatóidõvel szemben. Legalábbis az SM DP buffjához képest, vagy a sorci stone skinjéhez képest (ami 2 perc CD 5 perc hatóidõ) irreális nagy kitolás, hogy nekem fordítva van, 5 perc CD és 2-3 percig van csak rajtam a buff...

angyal2232
Amúgy a rangernek tényleg butaság az a sok mana, nekem sem fogy el sohasem inkább a fele hp lenne még.. 😊

MrStokes
Gladival/Templarral is eleg sokszor kell hasznalni a HP visszatolto skillt. Ha mar ez igy van, legalabb vmi ertelmes mennyiseget tolthetne vissza, nem 300-400 HP-t ami kb semmit sem er a 3-4K-s elete mellett.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sáska
nem ertem mit mondasz..
Mind az SM mind a Sorcerer rendelkezik megfelelo mennyisegu skillel, amivel a downtime-ot minimalizalni lehet. Ha nem lenne dowtime, nem is kene a mana bar. Ha sokat kell ulni, akkor meg az a baj.
van sapka/nincs sapka...

Mert a sorci nem tudja agyonvágni a moboló rangert?

Aztán egy másik skillel visszatöltöd a saját HP-ból a spirit HP-ját.
Ezzel meg is valósították a mágus kasztoknál alapvetõen szokásos HP-ból manát folyamatot.
Egyébként elég loll, hogy az odella púder sz@rt sem ér. Miköben a rangernak meg szintén annyi manája van, mint állat, amit egyébként sem láttam soha 80% alá menni még a legintenzívebb skillhasználat közben sem. Ja, a semmibõl manát töltõ skill is eléggé vérszegény.

Gyakorlatila a sorcival minden második-harmadik kill után lehet a semmibõl manát tölteni, illetve minden kill után kell használni az odella púdert. És még így is 7-8 kill után be kell tolni mellé egy potit is, különben csontra szárad a gumibogyó-szörpös tartály.

gPROject
Sziasztok!

lvl 20+ assassinommal keresek klánt Spatalos szerveren asmodian oldalon.

Matsuko néven

Hat igen, oreg koromra mar nekem sem mennek a roviditesek 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hyder
a HoT szvsz a Heal over Time a DoT a Damage over Time

ezek az ilyen tickelõs healek és sebzések...(pl poison)

Steam: [HUN]Feriggno

Running
Errõl jut eszembe a tegnapi vicces jelenet. Eracus temple-be szedtem össze a csapatot. Érdekes módon kb 5 perc alatt meg is volt. Mindenki megérkezett, csak egy srác kódorgott a sivatag közepén. Írtam neki h rá várunk, erre csak annyi "omw". Néztem h miez, biztos elírta, vagy nem nekem szólt, írtam neki megint, erre újra "omw". Hát mondom csak megkérdem TS-nen már mi a picsa az omw. Erre csapattársam, jaj hát a benzinkút, ennyit se tudsz. Röhögtünk egy jót, aztán inkább megkérdeztem: on my way...hát igen aszem öreg vagyok már a sok rövidítéshez😄

Koszike. Mar csak azt nem tudom, hogy mi az a HoT es DoT. 😞

Zomil
10-15 ember

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MrStokes
Nalatok mekkora jelenleg az aktiv jatekosallomany? Mennyien szoktatok estenkent fent lenni?

Gordis2k
Same!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Zomil
Destiny Elyos légio tagokat keres Spatalos szerveren, részletek az oldalon.

Destiny Elyos légió honlapja

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Predtom0O
csa'p mindenki!

Aionhoz jó az NCsoftos timecard is (ami a lineage2-hez kell) vagy van külön rá?

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Zomil
2perc cd van rajta

Amugy hibás spell leírások nem tudjátok mikor lesznek javitva?
pl. van egy debuff-ja sm-nek, ami x%-al csökkenti az attack speed-et, de leirásba mozgási sebesség van irva:S

vagy amit Sáska irt, na pl. annak a skillnek a leirásában az van, h a spirit manájábol vesz le és mint tudjuk a spiritnek nincs manája, és amugy is a hp-jábol vesz le 😄

Zaylka
Biztos igazad van, engem még egy se csukott össze! 😊 De biztos csak low level noobokkal futottam össze, vagy afk volt, vagy akár az is lehet hogy nem akart a lelkembe gázolni hogy agyonvág és inkább hagyta magát! 😄 Minden elképzelhetõ...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Devil_Gy
Van vhol olyan oldal ahol az ajánlott manastone kiosztások esetleg meglelhetõek?
Értem én: mi kell pl a gladinak, assának ésatöbbi...

ty.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Ranger úgy agyonvág egy sorcit h azt se tudja mi van, fõleg ha épp mobol (crit,kb,silence)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Strahd_
Ne vegyetek el a kedvem 😉 eddigi abyss sikerelmenyeimet csak sorcik es 1 templar adtak ki mindenki mas osszevert 😛

Kalil Szerveren Elyos Oldalon vár mindenkit LvL2 Légionk, jelenleg 45Fõvel..
Közös Pve és Pvp-vel 1aránt.
Ingamen belül Uwalla néven +találsz!

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Strahd_
jol van Zuzda mert mazlim volt online tudtam lenni es NTC be olyan random partykat fogtam ki a vege fele ahol a tank tudta a dolgat (mint tank es nem az NTC ismerete miatt) 😊 szoval sok sok xp jott be.

de most en se leszek pentekig tul sokat.

Sáska
34en megkapod azt a skillt amivel a spirit HP-janak 25%-aert cserebe a te max MP-d 20%-at visszatolti. CD-t nem tudom, de nem sok, igazan sokat javit a manafogyasztason sztem.

@Muldr: amikor egy HoT vagy egy DoT bizonyos idokozonkent a targeten aktivalodik, arra mondjak hogy "tick-el".

Mi ez a tickeles?

Lesz az SM-nek késõbb valami használható manavisszatöltõ skill? Mert managond az van. Nem is kicsi.