Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abyss-ban nem sok petet látok pvp-ben, anélkül is szétszivat az SM. Volt olyan is, hogy rég leráztam az asmokat, de behaltam a dottól, CD-n volt minden healem és potim. Nem látványos DD kari, de a dotokat és átkokat nem szabad lebecsülni...
Nagyjából balance-olva vannak amúgy, ami itt hátrány, az amott elõny és fordítva.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
tök jók ezek a fórum aláirások
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Strokes: oks, benéztem. Csak annyira egyértelmûnek tûnt, miután ezt a két kasztot emelted ki.. Meg Rasta sem szólt rám. 😊
fuck mmo's..i.,
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
(Egyébként élvezet volt; hol ninjapull miatt haltunk, hol egy másik group rohangált a behúzott csillió mob elõl, amik aztán ránkmásztak. Kb. 1 milla XP-t kellett visszavásárolnom a végén. 😄)
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Amire te gondolsz, az templar specifikus skill:Empyrian Armor I
(gladiatornak is van hasonlo)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Oks, úgy legyen, remélem nincs olyan messze, hogy ezt meg is tapasztaljam. 😊
Igaz tegnap pont elvertem egy sorcit, de szerintem 1-2 szinttel alattam lehetett, és rajta volt egy mob, amire elsütötte szegény az egyik CC-jét, plusz stone skin nem volt rajta. Ilyen körülmények között tudtam elverni. 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Mind az SM mind a Sorcerer rendelkezik megfelelo mennyisegu skillel, amivel a downtime-ot minimalizalni lehet. Ha nem lenne dowtime, nem is kene a mana bar. Ha sokat kell ulni, akkor meg az a baj.
van sapka/nincs sapka...
Ezzel meg is valósították a mágus kasztoknál alapvetõen szokásos HP-ból manát folyamatot.
Egyébként elég loll, hogy az odella púder sz@rt sem ér. Miköben a rangernak meg szintén annyi manája van, mint állat, amit egyébként sem láttam soha 80% alá menni még a legintenzívebb skillhasználat közben sem. Ja, a semmibõl manát töltõ skill is eléggé vérszegény.
Gyakorlatila a sorcival minden második-harmadik kill után lehet a semmibõl manát tölteni, illetve minden kill után kell használni az odella púdert. És még így is 7-8 kill után be kell tolni mellé egy potit is, különben csontra szárad a gumibogyó-szörpös tartály.
lvl 20+ assassinommal keresek klánt Spatalos szerveren asmodian oldalon.
Matsuko néven
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
ezek az ilyen tickelõs healek és sebzések...(pl poison)
Steam: [HUN]Feriggno
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Destiny Elyos légió honlapja
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Aionhoz jó az NCsoftos timecard is (ami a lineage2-hez kell) vagy van külön rá?
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Amugy hibás spell leírások nem tudjátok mikor lesznek javitva?
pl. van egy debuff-ja sm-nek, ami x%-al csökkenti az attack speed-et, de leirásba mozgási sebesség van irva:S
vagy amit Sáska irt, na pl. annak a skillnek a leirásában az van, h a spirit manájábol vesz le és mint tudjuk a spiritnek nincs manája, és amugy is a hp-jábol vesz le 😄
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Értem én: mi kell pl a gladinak, assának ésatöbbi...
ty.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Közös Pve és Pvp-vel 1aránt.
Ingamen belül Uwalla néven +találsz!
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
de most en se leszek pentekig tul sokat.
@Muldr: amikor egy HoT vagy egy DoT bizonyos idokozonkent a targeten aktivalodik, arra mondjak hogy "tick-el".