Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább pont, hogy szükségszerû, hisz egyedül õ bírja elég élettel és védelemmel. Ez csak annyit jelent, hogy a csapat többi tagjának úgy kell terveznie, hogy mindig az adott templar kerüljön a lista elejére.

Devil_Gy
Ezek szerint felesleges a templar mert ha a listán hátúl van úgyis másra fog menni. érdekes :S

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

ez azert van mert a templarok 80%-a retardalt es dd karit akar csinalni a Tankbol xD ahelyett hogy tankolna 😄DD

Veni, vidi, vici

Az elsõ poszt az érdekes.

Devil_Gy
Az tudja valaki hogy a chanter miért tud dmg-bõl jobban agrot tartani mint a templar az elvben aggro építõ skilljeivel illetve a tauntal??

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Sáska
koszi, de csak uj erdekel.

Djuree
igen, az eu-s az angol (is).

Waaaaaagh!

Djuree
nem

Waaaaaagh!

kabel15
Hello!

A játék ugye angol nyelvû? Vagyis az is van benne ugye? Mert néztem leírásokat és egy csomó képen van számomra érthetetlen írás.

BattleTag: kabel15#2672

BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csácsá Ti privát szerokon nem nyomjátok?
0Fritz0
Nekem is, alkudni lehet:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

antgecc
nekem van eladó dobozosom, priv, ha érdekel

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sáska
out of stock, de azert thx a linket.

MeoH

fuck mmo's..i.,

Sáska
regebben valaki linkelt egy site-ot, ahol olcson lehet venni cd key-t (ha jol remlik olyan 6.5k korul? ) valaki tudna linkelni, es esetleg tapasztalatot is, hogy megbizhatoak? Egyik haverom szinten megvenne. thx.

Zomil
én mondjuk az erosion-t egyböl szoktam nyomni amint lejár a cd-t mert amellett, h dot-ot rak dmg-et is oszt

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sáska
alapbol a quickbaron latod, hogy mikor van vege a CD-nek. sok dot-nal a cd-vel egyutt a hatas is elmulik. de pl. ha az erosion utan egybol kuldod a servantot vagy az energy-t, akkor amikor azok lejarnak, akkor tudod, hogy az erosion is lejar par sec mulva. ha jatszol az sm-mel, ezeket kitapasztalja az ember sztem.

srácok, többen mondtátok, hogy van ismételhetõ quest amivel 1-2 óra alatt elég szép pénzt lehet szerezni, npc nevet v quest nevet v locationt vagy bármit tudnátok adni nekem erröl a quest(ek) röl?

elöre is köszi

MeoH
Nekem semmi problamam ezzel, kicsit figyel az ember atlatja. WoWban nagyon ellustult az ember, szinte mindent addon csinalt helyette...

fuck mmo's..i.,

na már csak azt kéne tudnom, ha pl. öltök jó sokan egy bosst (több mint egy party)...
Tele van dottal, debuffal mindennel. Hogy a érbe látjátok hogy mikor járnak le a dotjaitok, vagy egyáltalán fent vannak-e, amikor 3 sor villogó, 5x5miliméteres négyzeten kívül semmi infó nincs? A dot timer (wow) massneed lenne.
Sáska
en is teljesen jol elvagyok, viszont en leginkabb a fire spirittel megyek, mert tobbet sebez, valamint az agrot is jobban tartja.

en ugy szoktam, hogy meginditom a spiritet valamelyik skilljevel, majd summon fire energy, aztan egybol erosion (ez a 3 majdnem egyszerre eri be a mobot), s a spirit masik skillje jon. Igazabol mostanaban minel kevesebbet probalom tankoltatni a spiritet, igy nem is hasznalom a spirit threat-et; inkabb szaladok kicsit hatra, ezert nekem a stone shock/chain of earth igen hasznos. ha meg nem abyssban vagyok, akkor batran toltogetem a spirit hp-jat az enyembol.

Zomil
Nekem nem nagyon fogy a mana, csak jól kell használni a rotációt 😊
pl. Stone shock/Chain of Earth egyáltalán nem használom, minek lassitani/stunolni, amikor a pet-em ugyis tankolja?
a másik tüzes spell-t(sry ennek nem jut eszembe a neve) se használom, mert az is tul sok manát fogyaszt

az én sorrendem: pet agro növelõ skill(Spirit Threat)->pet egyik támadó skill-je(Spirit Thunderbolt Claw)->pet másik támadó skillje(Spirit Disturbance)-> ha van akkor Spirit Erosion -> ezek után már elég aggro lesz benne, lehet megidézni egy servant-ot(amelyik épp a legmagasabb szintû), és spam-elni az Erosion-t
majd cd lejárta után ujra nyomni mindent 😊

ha fogy a mana töltsd vissza a spirit hp-jábol és healed fel a skilleddel, ezzel a modszerrel elég sokáig el lehet menni leülés nélkül

ha grp-ban vagy akkor is hasonlo a helyzet csak akkor nem kell használni a pet aggro skill-jét

solo-zásra mindig earth elementalt használj, grp-ba pedig én a watert havaslom, mert az nem dot-al sebez, és ha esetleg van a csapatba másik sm akkor igy nem is irogatják felül az sm-ek petjei egymás dot-ját

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

VipJoco
7k Active aion acc ha valakit érdekel

Pedig ott van az elküldött üzenetekben a levelem, de a címzett helye üres. Pedig írta hogy sikeresen elküldve. Mindegy leírom ide:

Nekem az SM a legszimpatikusabb kaszt, de van 1-2 dolog ami zavar benne, és tapasztalt player lévén remélem megcáfolod ezeket.
Szóval a zavaró tényezõk:
Iszonyúan fogy a mana, és a sorcihoz képest szinte semmi visszatöltés (ok pet HP-ból de akkor meg a petnek gáz).
Nagyon fogy a pet HP-ja, iszonyat sérülékenyek.
Instában még mindig nem tudom jó dps-e.
Ha jön a repülõ pet, lehet lesz nerf, pedig inkább buffolni kéne (gondolom)

Elõre is köszi a válaszokat.
Zomil
most se 😮

na most 😊
Zomil
akkor félreküldhetted, mert nem kaptam privit 😄

Zomil privi ment 😊
Jockey
hat, lassan rajonnek, hogy a tobb elofizeto jobb mint akevesebb, bar allitolag mi nemtudunk jatszani meg itt minden optimali ajatekben aszintezes teren..😊
mind1, en orulok a boost-k ha tenyleg lesz, mert ezzel kozelebb kerulok ahhoz, hogy erdemben azt csinaljam, amiert elkezdtem a jatekot, pvp-ek es ne grindeljek😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Dehogynem. Csak nem gyonyorkodom a pancelokban. Inkabb a tajban 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

MrStokes
Akkor ez biza nem a te jatekod... 😛

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Running
2 év múlva törtbõl is lesz egy éppen h játszható verzió. 😊)))

Van. Bár az vicces mikor mob felsétál hozzád 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zomil
azt se felejtsd el, h a repülési idö sincs korlátozva, ami sztem elég nagy fail 😄DDD

Ott leginkább semmi sincs. Pl mission se, dp se, craft se, abyss se, légió se, raklap skill se, ha van bugos is.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zomil
nemtudom nekem bejön, aion elött wow-oztam 6honapig és már nagyon untam az egy kaptafára készült péncélokat, ahol csak a textura volt más, aion-ban picit talán extrémek az armorok, de nekem tetszenek 😄

Es akkor olvass utana, hogy meg 10%ban sincs leprogramozva. Nincsenek questek, skillek, semmi.
Arra jo, hogy megnezd fut-e a gepeden.
Vedd meg, es ugy jatsz. Hidd el van tartalom boven. 😊

De attol az alakja meg csicsamicsa.
Szep letisztult pancelzatot akarok 😊

Esplanade
talált, és?

Zomil
szinezd át öket(lehet festéket venni) 😄

Zomil
a legdurvább, h olyan emberekkel szoktam beszélgetni, akik azt hiszik, h eredetin is kb 2hét felhuzni 50-re a karit, és csodálkoznak, h én még csak 34 vagyok
meg azt hiszik, h az eredetin is használhatatlan az sm(mert ugye törtön kb. semmi skillje nem müködik) 😮

Orulok, hogy vegre eszrevettek, hogy europaba is adtak el a jatekbol.
Ha megvan ax xp emeles, akkor johetnenek az europai pancelok is, mert csicsamicsa lila cuccba ciki jarkalni. Tisztara buziparade nehany party 😊

Kitalalom, hogy nem fizetoson probaltad 😊

antgecc
Persze, épp ezért fizet érte annyi ember ~3500-at havonta.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Esplanade
kipróbáltam a játékot de nem igazán jött le hogy mit kell benne csinálni
mászkáltam, szép, hangulatos, ennyi?

Hát igen, ez a gond (nekik). Az a vicces, hogy már koreai megjelenés óta szólva volt nekik minden egyes patch után, hogy ez nem lesz így jó, de nem érdekelte õket. Õ bajuk.

Hamed
Igy van, most ezzel probaljak megtartani a casualokat, sztem nem rossz otlet. Nyilvan latjak a statisztikakat, hogy joreszt lvl30-40 korul lesz elege a cancelezoknek mikor elszallnak az xp/szint ertekek. Csakhat aki mar cancelt nyomott azt nem tudom mennyire hatja meg ez, marha live lesz valaha.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

capaszabi
ami még kimaradt, hogy a szintezési élmény nagyon durván leesik grindelõs verziónál az 1. kari után. Minél magasabb a MaxLvL:Szintezõk aránya, annál visszataszitóbb lesz egy karit felhuzni, ha nem megfelelö a szolozható content. Wownál (megint ezt hozom példaként) akár behányás nélkül is felhuzható a 10+. alt is, mert van mit csinálni, a low lvl itemeket eladhatod prof szintezéshez, nem kell grindelni. És van értelme maxos karival is lemenni segiteni kiskarinak.

Aionban még nem érezhetõ, de sokak számára egyértelmü. Aki nem most kezdte a játékot, annak kinszenvedés és hányás lesz szintezni mondjuk 3 hónap mulva.

Mondják sokan, hogy "wowban nem találkozok senkivel low területen". Nem persze, mert 4 év után, kevesen csatlakoznak, és akik igen, azok ismeröösökhöz, akik instában huzzák öket stb stb hogy minél elöbb csatlakozhassanak az esti partihoz. 4 hónap mulva hogy fog szintezni vki aionban ha csatlakozni akar? kevés küldivel, grindfesttel, high lvl haverok segitsége nélkül? Ja hogy sehogy? ez a low mobból nem esik item a világ legnagyobb baromsága.

Kérdés: Low lvl instába lemehetsz nagy karival, vagy be sem enged? vagy csak simán nem esik semmi?