Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mas, lesz ez az ingyenes transzfer. Nem tudjatok, ez hogy mukodik?
Az erdekel, hogy 2 szerveren van most kari, spatalos es castor. azt kellene, hogy a spatalosos karikat a castoros melle tenni. Ezt igy megcsinaljak, vagy nem kaakter hanem account transfer lesz, es meglevo melle nem teszik. Sajnos konkretumot sehol sem olvastam 😞
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
fuck mmo's..i.,
Veni, vidi, vici
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
fuck mmo's..i.,
en jobban orulnek ha a tamasztasom x% ot adna vissza es nem fizetnem kellene... a mobokbol jovo penz nem mindig fedezi a soul healt egy ft run eseten...
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Together we'll fly someday...
SR-be speedrunok alkalmával nincs cc csak aoe :o
Úgyhogy egy sorcon is sok minden múlhat, ha hülye. :p Szerintem nem szabad CC-zni a behúzott mobot, mert akkor az életbe nem veszem át az agrót.
Assa se szokott figyelni, beszalad a mob mögé a dps miatt, beránt 3 másik elitet aztán pápá...
Veni, vidi, vici
Több mobnál pedig kell ugye CC mindenképp valakitõl, és amelyik mobot ütik, arra csak dmg-elni, tömegagro stigmát cd után egybõl tölni, és a provoke-ot is, de a cc-zett mobra. Figyelni kell, melyik skill melyik mobba megy, mert van amelyik több agrót ad, váltogatni kell a targetet. Pár óra alatt nagyon szépen ki lehet tanulni, azalatt néhány húzós helyzet is bejöhet, amitõl egy idõ után mégjobban megy a dolog, és többet vállal a tank egyszerre.
"There is now a high chance of obtaining class Stigma crystals from defeating the boss in the Fire Temple, Raged Judge Kromede."
Kosz, mikor mar be sem mehetek FT-be, akkor uppoljak a dropratet.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

nemtom 45+ tankse sebzet azert komolyat ram mert tobbnyire dodge xD de azert nemrossz ha sebeznek de ne azt aldozzak fol hogy netudjon egy agrot tartani mert o nagyobbat akar utni amivel nemfog egy dd karit tulsebezni tegnap is steeltakbe a tank helyett tobszor tankoltam mivel nemvolt eleg agroja vagy pl a healerol se tudta lehuzni a mobot en meg 6 skill utan mar magamon tartottam
Veni, vidi, vici
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
crit/hpra gyúrtam, mégsincs gondom a tankolással SteelR-be se Draupnir Cave-be elite helyeken se... szóval az ilyen állításokat sztem mellõzd, nem attól függ, hogy szar-e a tank, hogy mire van speccelve, amúgy az aggro system kicsit el van baszva a játékban, illetve 1.6-ban a tankok kapnak emnity boostot is...
Aionsource-n nézz utána mi mennyi aggrot termel le van írva példákkal, ha critre gyúrsz talán könnyebb is aggrot termelni mert nagyobbakat sebzel a mobba, 0 dmg-el meg ütögetheted ahogy akarod akkor se fog lejönni a healerrõl...