Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szidjak a healert is, ha nem vegzi a munkajat 😊

mas, lesz ez az ingyenes transzfer. Nem tudjatok, ez hogy mukodik?
Az erdekel, hogy 2 szerveren van most kari, spatalos es castor. azt kellene, hogy a spatalosos karikat a castoros melle tenni. Ezt igy megcsinaljak, vagy nem kaakter hanem account transfer lesz, es meglevo melle nem teszik. Sajnos konkretumot sehol sem olvastam 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

MeoH
a pvp halal nem faj most sem, 1 kinah belefer 😊 Megoldhato lenne gondolom, hogy pve halal xp vesztes, pvp halal csak debuff, mint most.

fuck mmo's..i.,

Strahd_
😉 en cleric vagyok, templar az nekem tul sok pancel meg tul nagy felelosseg hogy mindeki a tankot szidja 😛 mindig majd max alt karinak

Krinyo
Az is biztos hogy sokan nem mennének pvpzni, baromi idegesitõ lenne ha legenkelnének és még xp-t is vesztenék

MeoH
/agree

fuck mmo's..i.,

szerintem megmondtak volna ha nemvagyjo mi is megszoktuk mondani hogy sorry de tobbet nem xD ha kell templar nekul csinaljuk de teged akkorse viszunk :/

Veni, vidi, vici

Ha skillbõl menne, elég sokat feküdhetnék abyss solozás okozta bajok után, mire arra jár egy fajombeli cleric... Meg többfõs pvp-nél is a tömegbe felugrani ilyen szemét debuff mellett nem tanácsos. Ranger/sorc ok, de én az ellen talpa alatt fekszem nagy valószínûséggel.

ide tökéletes lenne. Itt pár perc alatt visszahozod, ott meg legkevesebb 1 órát ütöttél high lvlen, hogy ugyanott legyél

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Krinyo
Isten ments l2 xp vesztéstõl!

Tudtok valami olcsó netes gamecard beszerzési helyet ahol elküldik a kódot?

MeoH
Hat ez a penzes dolog biztos megfontolta teszi az embert, meg persze megzabosabba... Bar oszinten az L2s xp vesztes jobban bejott, mint ez a felvagyonert visszaveheted dolog 😊

fuck mmo's..i.,

Strahd_
itt is buksz xpt a halal eseten , de annak egy x% at vissza soul healelheted. ergo penzert mig mas jatekban skillbol ment 😛

en jobban orulnek ha a tamasztasom x% ot adna vissza es nem fizetnem kellene... a mobokbol jovo penz nem mindig fedezi a soul healt egy ft run eseten...

Strahd_
de 20-90% xp visszajott. sajna itt nem

Strahd_
sajnos igaz az allitas pug al nem szabad 😛 en foleg fire temple alatt tanultam meg. ahhoz meg nincs pofam hogy 6. majdnem full wipe utan otthagyjam a partyt, mert en szeretem vegig csinalni a dolgokat... ezet is vagyok csoro... ha nincs biszt akkor meg portra se lenne penzem.

Sáska
mar nem emlekszem, de l2-ben nem ugy volt, hogy ha healer feltamasztott, akkor nem, vagy csak joval kevesebb volt az xp vesztes?

Így, hogy a java része pénzért visszavehetõ annyira nem gond. Drága drága, de Lineage 2-ben pl nem tudtad visszavenni. Eldõltél akkor az nagy szinten több órányi, igazán nagy szinten több napi farm. 😊 Így meg egy halálra való pénzt félóra-óra alatt ki lehet kaparni, de még talán rövidebb idõ alatt is.

Nagyon a tankokra volt kihegyezve a téma, de tényleg van más classnál is probléma. Más mmoban is így mûködött, gyengébb tankok, cc-t kiütõ dpsek, alvó healerek ott is voltak, csak az AION ezt keményebben bûnteti, az xp vesztés+pénzért xp-t visszavárlós megoldásával. Máshol is voltak vipeok marhák miatt, csak ott talán nem veszített vele az ember ennyit, nem volt ekkora jelentõsége. Más mmoban talán én is toleránsabb voltam, több türelemmel mentem le puggal, de itt amikor látom, hogy ah-ban eladtam egy rakat cuccot, és azt számolom utána, hogy akkor a grp questnél hány halál fér bele az már nem jó. Ha én hibámból halok megemésztem tanulok belõle, de amikor többször más faszsága miatt kell fiezetnem azt egyre nehezbben viselem. Majd 50lesz furcsa, hogy ott nem lesz ekkora gáz a vipe, mert xp-t már nem veszthetek, javítási kültség meg nincs, de addig még van egy pár szint, azt még ki kell élvezni 😄
Szoktam használni a markokat, igazából nem is megyek úgy tankolni, hogy nem én jelölök. De most alapbõl pugokról beszéltünk, és a béna tankok voltak terítéken. Erre hoztam csak fel, hogy a többiek is tudnak hülyeséget csinálni, pl a gladi aoe-je is nagyon jó helyzetbe tud hozni. 😊 Valahol olvastam is, hogy az Aion alapvetõen nehezebb, mint pl egy L2 vagy wow. Ennek van alapja, de akkor sem vágom, hogy tudnak ennyire bénán játszani egyesek 30+on. Ráadásul pvp-ben is siralmas a helyzet, amikor beverem a 2 szinttel (és egy skilltanulással) nagyobb gladit vagy chantert. Igaz SM/sorc cserébe porba aláz. xD

Én a legtöbb mmo-ban healerrel toltam, és fõleg azért mert élveztem mindig az instákat vagy a grp questeket vagy a pvp-t. Itt sajnos azon a szintam vagyok, hogy imádok grindelni, mert az olyan megnyugtató... Amúgy a gond az, hogy nagyon kevés templar van, vagy ha van jól el vannak bújva, de a legtöbb parti azon bukik el, hogy 1-2órás próbálkozás után sem talál tankot. Esetleg van tank, tényleg rá van írva hogy 100%templar, örül mindenki, erre ez elsõ mobcsoportnál kiderül, hogy ez nem kardot+pajzsot használ, hanem csattogós lepkét tologat maga elõtt, húzásra tökéletes alkalmas, de mob tartására már kevésbé... Az igazi orgazmus akkor jön amikor tank behúzza a mobot és a mob õt üti. Ilyenkor megáll a parti, mintha lefagyott volna a játék, csak a tank és a mob mozog, mindenki könnyes szemmel bámul és örül, hogy a tank TANKOL (szóval nem lehetetlen)...
Strahd_
akkor nekem eddig szerencsem volt, soha nem hibaztattak meg engem legalabb is nem mondtak a szemembe 😛

<#eljen>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Me0w
Szerintem az addoknal erdemes kibaszni egy Zzz-t inkabb ra, mint megprobalni felvenni, mert abbol csak extra panik lesz, pont ugy, ahogy leirtad. Igy markolva is van, sorc is tudni fogja, hogy CCzheti, mig ha beaggrozod, akkor nem tudja, mi legyen.

Together we'll fly someday...

butaság, már miért ne szabadna? ha nagyon macerás helyen vagytok és nem speedrunt csináltok esetleg kisebbek vagytok a moboknál akkor igenis addig lehet cc-zni a mobot míg te pumpálod bele a provoke-ot amikor te vagy a target ismét a mobnál akkor ütheted, ebbe mi a nehéz?😄
SR-be speedrunok alkalmával nincs cc csak aoe :o

Krinyo
Én ilyenkor szoktam lerántani a haverröl a mobot vagy elnyomok egy provoke-ot, és utána váltok is vissza az eredeti mobra, így a sleepet se ütöm le.

Azért az is vicces, amikor a sorcra mozdul egy elit, erre reakció? Hú le kell szedni a mobot, így aztán ütöm és agrózom, sorci betolja rá a sleepet/fát (sztem rosszul teszi), ha nem figyelek kiütöm mert agrózni próbálom.. Akkor eltol még egy CC-t szerencsétlen sorc, ekkor már más is felfigyel, és az is próbálja ütni a mobot, és tömény szpás az egész.

Úgyhogy egy sorcon is sok minden múlhat, ha hülye. :p Szerintem nem szabad CC-zni a behúzott mobot, mert akkor az életbe nem veszem át az agrót.
Assa se szokott figyelni, beszalad a mob mögé a dps miatt, beránt 3 másik elitet aztán pápá...

Koszi, igy mar ertheto 😊

egy orosz sráccal jókat röhögtünk rajta, hogy minden a tank hibája.. 😊)))

csak az a gond hogy ez a tankok 10%-15%-ra vonatkozik 😄 40+ra ugyfejlodtem fel hogy 2 normalis tankot lattam es partyztam mar tobb mint 50-el :/ es ez elszomorit hogy nemfigyelnek oda a dolgukra hanem ha elront valamit raoltja a sorcira vagy a clerikre xD

Veni, vidi, vici

Pontosan, a CC-zett mobra nagyon kell figyelni tankkal. Nem értem különben az embereket, nekem második eset után feltûnt ez, még lvl16-on kralloknál verteronban... Életem elsõ tank karija lett a templar, más mmo-ban sose volt, de azért amit lent leírtam azokat a dolgokat nagyon hamar át lehet látni, minimális mmo tapasztalat kell hozzá, még 1-2 elite party max. Nem azt mondom, hogy kvajó tank volnék, vagy hogy nem hal meg néha valaki a partyban ahol tankolok, de azért amiket itt leírkáltok a pug templarokról, az ijesztõen szar képet fest a kariról.

itt pl. sleep,fear,root,stun stb.

Me0w
crowd control

Me0w
A multkor a cleric KHQban ugy halt meg haromszor egymas utan, hogy a bejarati masodik kanyar utan jartunk. Long story short, a tank ugy kepzelte, jo otlet felelszteni a clericet mig a mobok epp mas utan futottak. Nem volt az 😉

addig re-cc a mobot és folyamatosan bele a provoke-t ez ált. segít

Mi az a CC?

Kb. ez lehet az amit sokan nem így csinálnak. Clericként ez nálam az esetek döntõ többségében úgy megy, hogy a cc-zet mobot én offtankolom, mert ugye a heal agrot addig is kapja, míg cc-ben van, ezután meg az isten nem szedi le rólam, még aggro csökkentõ használata után sem. Már odáig jutottam, hogy inkább nem megyek partiba, nem csinálok grpos questeket, mert nem bírom anyagilag, hogy a saját vagy a játékosok (sajnos ez gyakoribb) hibájáért én fizetek keményen. Azt hittem, hogy csak én szoktam kifogni ezeket az ultra nyomorék pugokat, de tegnap cleric chanelen megnyugtattak, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Valaki írta, hogy elsõ mm-runján pusztán 6ölték meg a parti hibái miatt.
30-as templarral 37-es FT boss agróját tartottam 38-as sorc ellenében, a kari skilljeivel az égvilágon semmi gond nincsen. Nem a kifejezett agroskilleket kell keveslni, hanem az egyéb dmg-et és agrot IS osztó skilleket használni, azonkívül alapból több agrot termel bármilyen sebzéssel, van rá passzív skill. Nagyon szépen lehet tartani az agrot.
Több mobnál pedig kell ugye CC mindenképp valakitõl, és amelyik mobot ütik, arra csak dmg-elni, tömegagro stigmát cd után egybõl tölni, és a provoke-ot is, de a cc-zett mobra. Figyelni kell, melyik skill melyik mobba megy, mert van amelyik több agrót ad, váltogatni kell a targetet. Pár óra alatt nagyon szépen ki lehet tanulni, azalatt néhány húzós helyzet is bejöhet, amitõl egy idõ után mégjobban megy a dolog, és többet vállal a tank egyszerre.

Running
Na ezeket tényleg olyan jó lenne szájbatörölni. Van annyi farmolható cucc mint a rohadás, de inkább megvárja amig végzel és belenyúl, h baszódna meg.

Me0w
Btw, patch-previewnotest olvastatok?

"There is now a high chance of obtaining class Stigma crystals from defeating the boss in the Fire Temple, Raged Judge Kromede."

Kosz, mikor mar be sem mehetek FT-be, akkor uppoljak a dropratet.

Me0w
Duelezni mar akart, biztos jokis ego boost lenne egy 28-as gladival lenyomni a 18-as templaromat 😉

Lehet tetszel neki. <#idiota>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Me0w
Most eppen kovet, es amelyik mobot tamadom, o azt oli meg elolem 😊 Jo jatek ez igy 😉

Strahd_
ilyenkor mindig hianyzik a pk 😛

Strahd_
private server meg nincs jo.
private server max arra jo hogy megnezd fut e a jatek a gepeden.

Me0w
Eppen most talalkoztam egy igen rendes sraccal, Tibah a neve, a nagyszeru DareDevils nevu borzalom gyulekezet tagja a Telemacus (sic!) szerveren. Epp a kis templarommar gyujtogetek, amikor is megjelenik a baratunk, es minden extract vitality nodeba belenyul, mikor egy ciklust befejeztel. De legalabb van onkritikaja, mivel a "Nem gondolod hogy paraszt vagy?" kerdesre azt irta, hogy: "az vagyok" 😊))

MeoH
jo privatot...ofc. Amugy pl: cdgalaxis

fuck mmo's..i.,

akkor ugy kérdem tudtok vmi jó privát szerot? ha nem akkor hol tom megvenni a gamet thx
crit az meg jo is lenne neki csak a +agro stigmak helyett dmg stigmat rakbe es igynemtudjak tartani az agrot 😉 ritka az a tank aki tudja tartani

nemtom 45+ tankse sebzet azert komolyat ram mert tobbnyire dodge xD de azert nemrossz ha sebeznek de ne azt aldozzak fol hogy netudjon egy agrot tartani mert o nagyobbat akar utni amivel nemfog egy dd karit tulsebezni tegnap is steeltakbe a tank helyett tobszor tankoltam mivel nemvolt eleg agroja vagy pl a healerol se tudta lehuzni a mobot en meg 6 skill utan mar magamon tartottam

Veni, vidi, vici

még valami tapasztalataim szerint a tankot ütik utoljára pvpben SZINTE minden esetben (mindannyian tudjuk miért), akkor miért ne gyúrhatna dd specre, hogy legalább valamit tudjon is csinálni ott ne csak álljon és karcolgasson, hozzá kell tennem 45+ felett a templar igencsak jó dmg-t tol ki egy jó builddel+sok hp+plate+stunok

Devil_Gy
Nekünk vagy 1 nemdegenerált 😄 tankunk csak kicsit furcsa volt hogy az aggro skillekkel nem tud elég agrot termelni és akkor még nem is beszéltem arról hogy ha több target van akkor még kacifántosabb kicsit a dolog. Illetve néhány infót elfogadnék arról hogy hogy is kellene tankolni single és multi target-et csak a miheztartás végett. THX.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

ácsi ácsi 😊
crit/hpra gyúrtam, mégsincs gondom a tankolással SteelR-be se Draupnir Cave-be elite helyeken se... szóval az ilyen állításokat sztem mellõzd, nem attól függ, hogy szar-e a tank, hogy mire van speccelve, amúgy az aggro system kicsit el van baszva a játékban, illetve 1.6-ban a tankok kapnak emnity boostot is...
Aionsource-n nézz utána mi mennyi aggrot termel le van írva példákkal, ha critre gyúrsz talán könnyebb is aggrot termelni mert nagyobbakat sebzel a mobba, 0 dmg-el meg ütögetheted ahogy akarod akkor se fog lejönni a healerrõl...