Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha változgatgatnak dolgokon, mint most az új xp-peccs (ami még mindig lehet valami nevetséges hülyeség), de alap tartalmi dolgokban nem fognak semmilyen nyugati részleg kedvéért változtatni (érdemes errõl olvasgatni korábbi interjúkat, persze ahogy a játék közeledett egyre inkább csak azt hazudozták, hogy NCW-nek nagy befolyása van a dolgokba).
szerintem egy MMO-ban a szintezési modell a következõképpen kéne kinézzen:
Egy szinthez kell X xp, ezért fejlesztõként berakok :
-szólózható questeket 1.5*X mennyiségben
-group qesteket 0.4*X mennyiségben
-PvP scenariot, ami mondjuk Z idõ alatt ad 0.3*X xp-t
-Open PvP eventet, ami Y idõnként csinálható, szintén 0.3*X xp-ért
-Open PvE eventet (PQ), ami idõnként csinálható, szintén valamennyi xp-ért
-Open PvEvP eventet, olyasmit mint dreadgion.
-Mobokat amik szólózhatóak, low drop rate-tel értékes itemet dobnak
-Mobokat amik partizhatóak, közepes drop rate-tel értékes itemet dobnak
Ennek következtében, a HCk ugyis a legoptimálisabbat fogják tolni Raid szinten ventrivel stb. Ennek érdekében a legoptimálisabbat kell olyanra tervezni, ami a legkomplexebb partit és szervezést igényli.
Ami már kevésbé hatékony, az a félig szólózás félig partizás kell legyen, emiatt a grp-küldiknek megfelelö rewardot kell adni, hogy igenis aki partit keres azt jutalmazd
A full szólózás meg legyen a legkevésbé optimális, de ne legyen az se dögunalom
Ami még fontos, és ezért a magas szorzó a szóló küldiknél, hogy a 4.5. karinál se grindfest legyen a játék.
A wownál lassan kezd kialakulni ez az optimális dzerkezet, ami még hiányzik az a PQ és az OpenPvP dolgok. Azt nem értem, hogy az NCsoft miért akarja feltalálni a spanyolviszt, és miért nem használja a jól bevált dolgokat, illetve kombinálja azokat?
Keresd a játékban : Humanoid, Jama, Enn, Wisp, Ghoszt, Fastfox.
13. vagyunk a ranklistan.
Castor szerveren, Elyos oldalon vagyunk.
Mass pvp, fortress foglalás stb stb.
Várjuk a jétékosokat.
Jah ezer éve, kryn tudtommal nem tolja, neki ez túl ázsiai (grindelõ akármi..), kérdezgetett már a gammáról de kimaradt egyenlõre..:-)
Én meg játszogtok, lényegesen kevesebb idõm van játékra, de azért elbohóckodom, most asszem lvl30 vok, majd meglássuk mi pörög ki belõle, de ha jól látom te pont ellentétes oldalon nyomulsz..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Nem tudja valaki esetleg ?
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Repatarurgyán
http://aionblog.hu/hir/Enchantment-sikeressege/
Stone = Tárgy szintje
vagy
Stone = Karakter szintje?
+2 nél még nem sikerült jobbra kreálnom semmit 😞
Steam: [HUN]Feriggno
elmondtam már kis millioszor, hogy ami neked tetszik nem biztos, hogy a szomszéd Bélának is fog, elkéne már ezt felejteni, meghogy melyik mmo jobb, mindben van valami ami egyes embereknek tetszik (mivel játszák) és kész. Ha valakinek nem jön be aion (és hozzá a rozsaszinfelhös példát) akkor egészségére és nem jött be. Vissza megy az elözõ játékhoz amivel tolta, vagy keres egy ujat és csorgatja a nyálát még 1-2 évig mert az olyan jó.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
http://elliotinaion.wordpress.com/2009/01/06/elyos-exp-chart-for-lvl-2040/
Fonok.Ki az a corporation?
Veni, vidi, vici
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Részemrõl 30 óta szinte csak partyban létezek, és igen szeretnék egyedül is questelgetni, és nem csak akkor játszani érdemlegesen mikor épp találok egy partyt. kakimakkat nem akarom példának felhozni, de muszáj, mert a hozzászólásából ítélve fel van háborodva, hogy az ember nem egy mmo-ban akar szocializálódni minden téren. Szeretek én partyzni, de így 6-7 szint party után jó lenne egyedül is kicsit fejleszteni a karakteremet, úgy, hogy nem vagyok másokra utalva. Egyébként egyérészt azért is éri meg botolni mert nem questekbõl, hanem mobokból fejlõdsz nagyrészt. 36on is voltak még questjeim, 37en is volt kb kemény 30 (groupokat beleszámolva, anélkül kb 10, de nézzük így). Ezek közül néhány 500k-t ad, pár 200k-t, és van amelyik 700k-t. Számoljunk mondjuk átlag 500k-val akkor, és ez azt jelenti mindet megcsináltam, megtaláltam. 29 millióból ez akkor 15 millió xp + a mobok legyen mondjuk 20millió. A maradék 9 milliót megint szedhetem össze mobokból. Engem zavar, mert én nem ehhez szoktam. Na, további flamek elkerülése végett én befejeztem a témát.
-----------------------
PvP tartalom, hát nem tudom ki-hogy van vele, de ebbe nem tudok belekötni. A Fortresseket mindig érdemes támadni mindenhol, elyosokat ölni szintén mindig érdemes. Viszont a Fortress guardokkal csinálhatnának valamit mert halálra lehet farmolni magát az embernek rajtuk. Könnyen halnak, sok xp, relatív sok abyss pont és jó pénz. Arról nem is beszélve, hogy megvédhetetlenek a várak.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Forrest Tomee neked meg annyit,hogy ha nem nézel utánna a dolgoknak,attol még nem úgy van!folyamatosan fejlesztik aiont,és bár egy félkész gameval van még csak dolgunk,így sincs ami megközelítse.állandoan jönnek a javítások-újítások is,szóval arrol h leszarják,szó sincsen,inkább pont hogy nagyon is tolják.azért mert jelenleg az aion a favorit,nemértem sokaknak miért szurja a szemét és szolnak be faszságokat h ez szar meg az szar...pvp terén meg szerintem még L2öt is übereli,pedig azon a téren asszem nemlehet vita hogy az volt a no1,mégha pveben nem is!aki meg mást állít,annak 90%árol ellehet mondani h csak "látásbol" ismeri a gamet!és annak ellenére,hogy egy mmoban nemlétezik az a fogalom h 100% balance,aion van a legközelebb eddig hozzá,ez pedig annak tudhato be,hogy a számtalan skillel amnnyi a variálási lehetõség,hogy szinte minden karinak marad esélye a másik ellen,de ez persze csak 1v1re érvényes,amit egy mmoban nagyívben le kell fosni
Sírás volt a sorok miatt, hozzáteszem nagy része indokolatlan volt. Nem számít, 2 hete egy deka sor sincs semmikor se.
Sírás van a crash miatt jogosan, javítás alatt áll.
A cseten áruló lófaszok miatt is sírás volt, azt is javítgatják folyamatosan.
Szerintem azért igyekeznek, nyilván a következõ fél évben fog kiderülni, mennyire sikerül nekik felfuttatni a játékot eu-ban.
A start mindenképpen jól sikerült, a többit meg majd meglátjuk.
Veni, vidi, vici
Szerintem is kelleni fog még valami abysson kívül, például a rifteket sokkal jobban kidolgozhatták volna. A kijáratokat hegytetõre kéne rakni, hogy ne lehessen szétkempelni az átjövõket. Egy riftbe botlottam bele hetek alatt, és az rommá volt gankelve. Normális rift-rendszer kellemes perceket tudna szerezni sztem. 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
AION-ban a support még mindig 0. Nincs GM, nincs tájékoztatás. Ha gondod van írhatsz fórumra, ingame reportot stb, de akár ide is leírhatod, választ maximum innen fogsz kapni valakitõl, hivatalos oldalról nincs rá esélyed. pl: egy olyan kijelentés, hogy a sok crash az nem a játék hibája, hanem a sok rosszul összerakott lowend konfig eredményezi, eléggé fail gyanús egy olyan személy részérõl, akinek az lenne a feladata, hogy ezeket a problémákat megoldja. Már arra is gondoltam, hogy Mark, álnéven az AION supportot vezeti, és probléma elhárítással foglalkozik itt, ióta repült war-teambõl....
Veni, vidi, vici
Nem mondanám a WAR grafikáját szánalmas szarnak.
Ott ellenben a fejlesztõk folyamatosan kommunkikáltak és mára kijavították a lagg okozta hibákat.
Itt egy hónap alatt semmi érdemleges kommunikáció nem volt, nincsenek EU-ban gm-ek, az embernek olyan érzése van a cég totálisan letojja a nyugati elõfizetõket.
Azért játszom ezzel a játékkal, mert nem gép irányította karktereket akarok látni magam körül, hanem tudni, hogy AB Iham Kali, vagy Alfred, vagy Szása, vagy John, vagy VérPistike ott ül, és interakcióba tudok vele kerülni, meg lehet vele beszélgetni, taktikát alkotni, nem pedig egy gladiátor szaladgál körülöttem, és támad meg minden mobot, ha én nem vagyok elég gyors.
Jeffjohnson szavaival éljek "a lila pandamacik mészárlása vágottszemû szárnyas karival, buzi rucikban "csodaszép" szivárvány alatt pedig nem vonz."<#mf1>#mf1>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nem mondom h az AION hibátlan, de a többihez képest sokkal jobb.
Aki nyugati mmo-kkal játszott eddig (WoW, Lorto, War, AoC) annak sok a grind, aki ázsiai L2, Silkroad stb azoknak ez meg sem kottyan.
Engem jobban aggasztott, hogy aki járt felsõ abyssban annak nem forult meg a fejében, hogy lvl50en itt fog folyni a játék? Több ezer ember itt fog jönni-menni ezen a zsebkendõnyi igénytelen sziklahalmon?
Számomra elképesztõ, hogy ilyen kevés contenttel kimertek adni játékot 2009-ben.
Pvp-ként reklámozták egyébként, de a WAR-nak a térdéig sem érhet ha pvp-t nézzük.
Az a crashelõs zergelés ami a fortoknál van az nem nevezheõ taktikás pvp-nek, nem beszélve hogy 2 hét után elég unalmas lesz.
Tudom itt aki nem dicséri a játékot ez egy korcs, menjnen vissza a WOW-ba idióta, de azért elgondolkoztató szerintem, hogy abban a guildben ahol kezdtem a Spataloson a guild fele abbahagyta, most a castoros guildem is nagy számban abbahagyja vagy legalábbis kivár hátha bejelentenek valamit.(én is)
Hosszú távon nem lesz ám izgalmas botok ellen pvp-zni.
Jah és ez a cég volt az aki egy 200K elõfizetéstáborral rendelkezõ Tabula Rasa-t beszüntetett, mert nem érte meg...
pvp is csak egy battleground, kb. semmi köze az aion féle pvp-hez
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer