Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lvl 50 cleric is eladó, ugyan itt egy másik accon.

My god is a great big god, KIRA!

lvl 50 sorcerer eladó, spatalos asmo oldalon.
Akit érdekel az írjon pm.

My god is a great big god, KIRA!

<#eplus2>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

s0n1c
dehát Õ megmondta, nem érted? :F
Strahd_
mert fontos vagy nekunk azee....

Sáska

Tatyla
Theobomos ha elyos vagy

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

omg csak egy accountot akartam eladni ti meg vihart kavartok belõle:p örülök h a szíveteken viselitek a sorsom! wildor te meg fõképp....

ennyi?
game over?
o.O
😄

Valakinek valami tipp 44 sorc merre solozzon mobokat?

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

El lehetne sütni legalább az elyosnak esett asmo stigmát. Amúgy tényleg hibásan írja a tip loading screenen, mert "every character on an account"-ot ír, nem on servert.

bazdevil
Csak szerverenkent kulon mukodik az account warehouse.
Eleg vicces lenne ha mondjuk Asmo karaktereddel utott cumokat Elyos Brokernel tenned be nem?

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Pontosan, csak az adott serveren levo karik latjak.
Es mivel egy serveren csak egyik oldalon krealhatsz karaktert ig a masik kerdes is meg lett valaszolva. 😊
Hivhatnak server warehousenak is. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Djuree
ez az account warhouse hogyan mûködik? azt írja látom minden karimmal, de nem. ami van az egyik serveren az asmo karimnál, nem látom egy másik serveren lévõ elyos karimmal.
vagy csak 1 serveren lévõknél mûködik?
vagy lehetnek külön serveren de csak asmo-asmo, elyos-elyos látja egymás cuccát?

Waaaaaagh!

Strahd_
Milyen vilag az amikor mar a kockakra sem lehet szamitani? 😛 foleg hogy engem Raspu futott be erre a jatekra azzal hogy kik fognak itt jatszani erre o is lelep 😛

Strahd_
Remelem Zuzda nak hosszabb ideig lesz lelkesedese mint nektek ;P

A csapda lerakásnak mennyi a CD-je? lehet úgy pakolni õket, hogy aki kerget, mindig belelépjen egy lepakoltba, ha az elõzõbõl kiszabadult?

Kiégés tipikus esetének fennforgása forog fenn a fennforgón?<#nemtudom>

BEAST
Es mennyire igazad van, ehhez kapcsolodoan egy erdekes olvasmany 😊 Engem is lekot, bar mostanaban gyakran azon kaptam magam hogy omg eszre sem vettem de mar dragon agezek 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
tul sokat jatszottal Raspu ennyi az egesz 😊 engem meg baromira lekot

ez egy jó kérdés! még odébb van a megjelenésük, nem mondtam h jobbak lesznek hanem majd ott találkozunk😄

BEAST
Mitol lesznek ezek jobbak :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Eladó egy AION account, CE-re updatelve.
Karakterek:
Lvl 33 sorc
Lvl 28 Ranger
Lvl 26 SM

1.5m gold

Nov. 25-ig van feltöltve. Érdeklõdni PM-ben.
Sáska
jah, cu in a next one<#wave>

Unknow
Nah, én meg így akciósan akkor még egyszer. Spatalos szerver, asmodian oldal, lvl 40assassin. Csak ma átvehetõ a kálvin téren 7e Ft-ért, január 8ig feltöltve az account. 12:00-ig várom a pmeket. (ez volt az utolsó off, ne harapjátok le a fejemet érte 😊 )
nem adja magát a játék így 50körül😊 kissé hiányolok egy pár dolgot, ami meg van az nem jó, szóval már csak a hibát keresem a játékba így nincs sok értelme😊 majd secret world, vagy sw mmo:o

Nah bocsika rájöttem h kell... de béna voltam azért kösz😛

Én rászoktam kattintani de ritka az a quest amit mutatja:S meg nem tok kérdeni embereket mert nem vok nagy angolos:S

Thx

Be van építve a questhelper, küldiben amit ölni kell arra klikk és locate, szépen bejelöli neked map-on hova menj. Ha ez nem elég, az aionarmory.com -on tudsz bõvebben utána nézni.
Hy van a játékhoz vmiféle quest helper?? sajnos elég nehezen találom meg a küldetéseket:S Elõre is köszi

Hali
Telemachus szerveren az Asmo oldalon van magyar légió?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Jockey
nem adja a csanter..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Sáska
ma amikor lattam a Deo Vindice logojat (hello kitty), pont erre gondoltam, hogy Pedo Bear legiont mikor fogok latni<#smile>

Zomil
nah te is abbahagyod? 😮

mi ez a tömeged aion eladás? :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Djuree
havi fizud el is ment kinahra mi? lol...az ilyen embereken szeretnék én is pénzt keresni...

Waaaaaagh!

0Fritz0
Megtaláltam a tökéletes légiót:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Csak nem váltasz? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jockey
elado acc erdekel templar karival spatalos asmo oldalon, pm ha erdekel..

Jockey
pm ment rasztah..

Aha érthetõ.

Kérdés, tudja valaki hogy jelölünk tárgetet a world mapra, hogy lehessen látni hól jár a térképen? (Kis kopnya, rang jelzésel)---

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

mondhatjuk így is😊

0Fritz0
Vége a galambvadászatnak? 😊

Elképzelésem sincs, mit csinálsz ott 13-on, én 13-on fejeztem be Belbua farmját teljesen, és nem véletlenül. Bubblegut nagyon korán van 13-on. Nekem is elment rá minden poti, és anélkül öltem meg, de 16-on. (ami persze mindegy, mivel úgyis 1-et lõsz rá, sokat kell ugrálni) De szerintem aki adta a questet, az nem kizárt, hogy ad másik potit. (Geolus?)

akkor miért linkelted?😊

Koltottem, ezert lila az egesz:S Sajna a nacit meg glovesot nem lehet atszinezni, es remodellezni nem akarom mert akkor elvesz a villogas ami fabled itemeknel van, szal 1etlen opcio volt hogy minden lila lett, ami tenyleg hulyen nez ki, de meg mindig jobb mintha minden mas szinu lenne😊

Kommentar meg sztem nem kell a kephez😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

egy kocka híján 47-es asmo templar eladó spatalos szerón, érdeklõdni pm!
dec.1-ig feltöltve

Unknow
Aion account eladó Spatalos/Asmo oldalon. LvL 40es assassin, január elejéig feltöltve. 14e HUF

(Fémdobozos, normal változat.)

Érdeklõdni PM-be.

Bocs az offért.
carterx
És az mi?
Úgy mûködik mint a WOW?

hivatlos oldal 😄