24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Fehercsoki
    Szólás szabadság mindig csak addig van amíg olyat nem mondasz ami nem tetszik az éppen aktuális vezetőknek.
  • Cence
    itt jegyezném meg, ilyen ez a szólás szabadság :(
  • Cence
    az az igazság, hogy a magyarok sehogysem férnek meg egymás mellett... de majd rájösz mindenesetre sok sikert neked.

maniac mit irtál? XD törölték a postod :( pm be irjad :D
  • Fehercsoki
    Azt hiszem kicsi az esély rá hogy pont olvassák a soraid,ha mégis,akkor sem kéne ezt így beírni ide.Egyébként pedig teljesen egyetértek.
  • Koppa
    Jaj, ez aranyos volt.

Nem hinném, hogy bármilyen "elismerésre vágyunk", mi csak élvezzük a játék adta lehetőségeket, és megteremtjük a saját közösségünket.
    Más szerveren is elfér egymás mellett több magyar légió, nem hinném, hogy a Castor szerveren ez másként lenne. Egyébként pedig sokkal nehezebb egy olyan légióban "pályakezdőnek" lenni ahol már mindenki nagy.

Szóval várunk mindenkit szeretettel aki magyarnak érzi magát az Inquisitors légióban Castor szerver Asmo oldalán :P

Üdv:
    Huber
  • Cence
    xD

"A new balance must be found" eh? XD
    (gyegébbek kedvéért Equites intro)

tulajdonképp Shadout szerintem már a Pewpew leadere, olcsobb volt igy mint egy legion name change-l :D (titokban rerollolt ^^)
  • Vicodine
    Cence ne legyél már ilyen,az equites a legjobb ugródeszka a pewpewbe a magyaroknak:DD
  • Cence
    sajnálatos, de nem sokra mész ezzel itt, vagy bármilyen más oldalon ami magyar, ugyanis a magyar "rajongoi" tábor csak az Equitest ismeri el mint magyar légiot a Castor szerver asmo oldalán... :)
  • Koppa
    Sziasztok!

Egy új magyar Asmo légióra szeretném felhívni a figyelmet Castor szerveren!
    A légió neve: Inquisitors

A jelenlegi tagok zöme 10-35 lvl között, így leginkább ebből a súlycsoprtból keresünk playereket, de magasabb szintű játékosoktól sem zárkózunk el.

Keressetek minket ingame bátran, többi info ott egyelőre!

(Ventri van)

Üdv: Huber

http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?guildID=5304&serverID=33
  • Zarachi
    amugy milyen nevern futsz gameban?
  • xerb
    Ne is mond.
    Dráma az van dögivel.
    Mondjuk annyira engem nem kavar fel a dolog, azt sem bánnám ha egész abyss asmo lenne , vagy balaur.Annáltöbb spot van ap-t farmolni :)
    Sigera meg nem járok , majd talán groundabysson.
  • Zarachi
    nekem is van ott egy baratom, nem oket akartam ezzel szidni,de castoron az elyosok nagyresze pve orientalt vagy olyan ugy all hozza hogy nem megyek abysba mert ap-t kaphat valaki belole

viszont azt tudom hogy a QQ az megy 1000-el a lfg-ben kb mindig xD
  • Vicodine
    Lényegtelen hogy nemmondasz véleményt,mert a véleményed kivehető abból amit írtál XD Így hát most jól besértődnek az ottani haverjaid!:D Amúgy erről a témáról annyit,hogy tényleg tiszta szégen mennyire sok a pve ember egy pvp mmoban,de szerencsére 2.0ban ground abyss miatt remélem jobban fognak pvpzni az emberek
  • xerb
    Zarachi:
    Igazabol heroinban addig tartózkodik ely amig lezavarja a kampány q-kat.
    37 körülig ugye FT (etlen)
    40-42-ig KHQ (etlen)
    40-töl meg ugye SR.
    42-50-ig pedig Theobomos jó szintezni ami asmo mentes ugye.
    Szóval ne csodálkozz hogy heironban kevés az ellenség :)
    Ancientsröl meg csak azért nem mondok véleményt mert van ott pár haver és oket megbántanám :D

• Vicodine
    Szerintem lesz majd 1-2 szerón picsogás az tuti,mivel elkerülhetetlen h némelyik szerón megváltozon az erőviszony a vándorlás miatt,lehet a castor mostani asmo fölénye totál elyosba megy majd át,és akkor megint csak jólenne asmonak lenni ott,mivel van kit ölni...Kiváncsi vagyok hogyan fogják megoldani ezt a transfert hogy ne legyen belőle anyázás,de ami tuti h kevés a player,1-2 szerót lelőhetnének!na majd nemsokára kiderül,max 5000000ot kell aludni és itt is lesz.Más:vennék 50es asmo rangert,annyi h a fenrir questet lehessen vele csinálni az a minimum feltétel,más nem,de előny ha alchemy expertje van(zaracsi te ne poénkodjál,a te karidért max 10 eurot adok:DD).Ide pm pls ha van akinek van eladó.Ja meg zaracsi,erről a laptopról nemtudok felmenni ventrire(fingom nincsen miért)pls küld nekem el a linket a fejhallgatónak amit multkor ventrin belinkeltél mert ott láttam azt ami nekem is kellene de nemtudom a tipust,kössz má
  • Zarachi
    persze arra gondoltam mar en is meg varni muszaj mivel kitudja hova mennek az emberek most majd
  • Fehercsoki
    Hát,a free transferrel meg lesz a lehetőséged átmenni máshova!De én mindenképpen várnék majd 1 hónapot a helyedben a transferrel,hogy lássam milyen az új egyensúly a szervereken!Lehet hogy amelyik szerver most tökéletes lenne teljesen átszerveződik.
  • Zarachi
    :DD nemazon mullik sajna csak pl elly oldal Ancients legio full pve
    nem magyar legiok nagyresze ott pve vagy pedig az van nehogy mar kimenjunk abysba meg a vegen az asmok szereznek ap-t sajna heironra is ez vonatkozik :( nagy ritkan jon 40 ellyos amikor ottvagyunk max 1 grp-al es csak campelnek a guardoknal ugyan ugy xD
  • Fehercsoki
    Ne csodálkozz rajta ha ilyen képeket linkelgetsz:O
  • Zarachi
    sorry xD de nem az osszesre ertem csak nalunk inkabb pve orientalt az ely oldal :/ meg heironban is elvetve talalni enemyt :( ha meg talalsz is es netalantan tobben vannak ugyan ugy a guardokhoz mennek es ott varnak :D
  • Fehercsoki
    Ez nem volt szép.Mondjuk kicsit feltűnő hogy szar.jpgre végződik a link.
  • Fehercsoki
    Kiváló képválasztás!
  • Zarachi
    Spagetti
    es Lasagne :)
  • Fehercsoki
    A következő spagetti vagy lasagne legyen.
  • Fehercsoki
  • Zarachi
    latom tetszik xD gondoltam belokok ide valamit mert punnyadas van :(
    es hogy Iridescent szavaival eljek Muffin
  • Fehercsoki
  • Zarachi
    kakaós csiga
  • 0Fritz0
    Nekem volt 2 acc-om, bár a játék megjelenésekor csak az egyiket aktiváltam, a másik maradt beta kulcsos.
  • Csenky
    És ennek van valami spéci magyarázata, hogy miért nem lehet egy master acc alatt 2 aion acc? Mert L2-ből lehet (van is).
  • RaSzTaH
    nekem anno működött
  • sanzik
    köszi
    De az működhet,hogy csinálok akkor egy másik ncsoft acc-ot a másik aionnak,viszont mind a kettő game acc ugyanaról a kártyáról lenne fizetve?
  • Fehercsoki
  • gurubefree
    1 ncsoft master account alatt nem lehet 2 aion game account.
  • sanzik
    Meg tudná mondani valaki,hogy 1 ncsoft master account alatt lehet 2 aion game accountom ugyanarról a visa kártyáról regisztrálva?
  • Zarachi
    Krumplipogácsa
  • nyuszigod
    Tehát akkor ha én bejelölöm neki az 1 hónapot, akkor nem fog levonni semmit a kártyáról? Mivel 30 nap az ajándék ugye?
  • Strahd_
    nem von le max egy jelkepes 1 forintot amivel ellenorzi hogy jo e a kartya , de azt utana revertalja
  • nyuszigod
    Remélem meg van a baj. Elméletileg a gamecard nem elég, előbb kel 1 működő bankkártyacucc és utána visszalehett állitani... Elsőre nem von le assszem. :S
  • nyuszigod
    Eredetin...