Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honnan tudnám letölteni angol nyelven a játékot,fullosan?
Lécci mondjatok már címet.
Thx
Ujra en ..... Poisonous Bubblegut . Nem egyszeru . Elment a cucc amit kaptam es nem talalom hol kaphatok tobbet hogy ujra megprobaljam .
Lv13 Ranger .. a quest item nelkul nem tudom befejezni . ( de meg ujra sem tudom kezdeni )
Megkoszonnem ha valaki felvilagostani hogy mi tevo legyek .
koszonom
ゾルターン

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
megkapni/venni hozza ???
ゾルターン
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Valamiert a Lv. 12-es Ranger-em nem kap Chain Equip Skill-t pedig azt irjak ez automatikusan jon ... ha nem igy van akkor hol lehet beszerezni mert sehol nem talalni .
Elore is koszi a segitseget .
ゾルターン
Veni, vidi, vici
nincsen a karival semmi baj csak random dmg miatt valtozik a crit ez miatt valtozik mindig a dmg de amugy turheto ha van eleg atk+crit a slotokban 😛
most nezem a karidat crit rate az nemrossz mert 400 korul eleg viszont az atk nagyon alacsony arra ha ragyurnal normalisabb sebzesed lenne
Veni, vidi, vici
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Inkább estére szervezz meg egy FT-t (Kisangyal kizárva). ha nem, akkor meg a rangeremnek fogsz segíteni, és nem marad el az ipari cukorrépa 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Instában én is leülök ofc. De ott a healer is, szóval mindenképp van downtime amit én is kihasználok.
A rangerben az a baj, hogy nehéz küldizni ott ahol egymásba érnek a mobok. Példa erre a tegnapi küldi (nem tudom a nevét) amikor 3 féle pókból kell x darab, és kell 7 póktojás. Na abban a fészekben kiteolni egyszerûen nem lehet. Abyss is ilyen, ott sem nagyon lehet. Legalább is az asmo területen ahol azokat a gombákat is kell ölni. Sok az olyan terület ahol nem tudsz kite-olni. Vagy azért mert sûrûn vannak a mobok, vagy mert baszott gyors a respawn. Kentaurok morheimben pl.
Csapdázni meg necces ugye mert iszonyat drága. Egy olyan csapda ami legyökerezi (szintén nem tudom a nevét – snare trap talán) 3 reagens kell egy traphez aminek darabja 200 gold. Egy csapda alapból elvesz 600 goldot. Azért ez szerintem gáz. És még nem említettem ha resisteli akkor kidobott pénz.
Mindezek ellenére a ranger egy hangulatos kaszt csak sok a hátránya.
A sorc meg mindenhova kell a permanensen brutális sebzése és a CC miatt (meg nem 1x mentettem ki a party-t egy wipe közeli helyzetbõl az illusion gate-el 😊 ). Az elõnye a sorcnak még pont ez, hogy olyan helyen ahol necces harcolni (sok a mob egymás hegyén-hátán), úgy kezdem hogy lerakok egy illusion gate-et. Ha szarban vagyok beugrok. Inkább visszamadarazok 2K-ért mint egy halálért fizetek 30K-t 😊 A return erre nem jó mert beszakítják a kasztolást ha támadnak. De ha a kapu a harc elõtt le van téve, csak beugrom és kész 😊
Egyébként meg játékstílus kérdése az egész. Van akinek bejön a kite, van akinek nem. Ennyi.
Ja és az 1 perces buff nem az accuracy hanem a sebzésnövelõ (aminek nem meglepõ módon szintén nem tudom a nevét)
412 crit self buff nélkül. Nincs ugyan 3k crit de gyakran illetve mikor crittel 1 Surprise Attack az rendszerint 1,5k felett van. Elég sûrûn crit-elnek a skillek és mivel neki sok gyors skillje ami egyébként nem sokat sebez a crit-ek miatt elég szép a dmg és akkor ne is beszéljünk még a stun-ok ról amibõl 4 van most (stigma-val).
Másfelõl meg a sorci lõ akkorát mint 1 ház de 2 skill (nem chain) közben "sok" idõ telik el, míg az assa pattog mint a nikkelbolha, a ranger meg kite-ol, csapdázik szépen. Ezzel csak azt akartam mondani hogy minden karival lehet rendesen, hatásosan dolgozni. Némelyikkel nehéz a kezdet de 1ik sem vészes annyira mint ahogyan azt sokan mondják.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Gyanitom neked/nektek is a legtobb slotban +crit stone van, ahogy nekem most a 25os szinten, csak nektek mondjuk nem +8asok, hanem magasabb ertekuek. Az en szintemen eleg gyakran van crit, persze jobban orulnek, ha gyakrabban lenne, de akkor mar lehet, hogy kicsit OP-nek ereznem a dolgot.
A masik (szamomra) erdekesseg, hogy pont tegnap neztem az abyss individual ranking-ot, ami nem tudom, hogy mennyire mervado, de asmo oldalon a top 4 igy nezett ki: gladiator, ranger, assa, ranger; elyos oldalon meg assasin volt az 1. Ha ez a lista a mindenkori megszerzett abyss pontot mutatja, akkor hogyhogy nincs sorcerer a legrangosabbak kozott?
es estelg a class skillem mennyibe kerulenk?
tudom ingame meg tudom nezi 😉 de ilyennel csak munkahelyemen foglalkozok ;P jatek kozben erre nincs ido 😛
en minden este epikus csatat vivok a tulelesert mert a soul heal draga sok ember meg behuzza fel ft-t 😊 ha igy vesszuk itt is van hosies kuzdelem 😛
Korubelul mint a beka es annak a segge kozotti hasonlitasok. Mikor a sorc mellettem 3k-s infernokkal daral akkor eleg elkeserito nezni a szamokat es imadkozni egy critert. Vagy kettoert.
Together we'll fly someday...
maniac: Azért azokról a nagyonfontos 1perces buffokról kicsit más a véleményem, az evasion alapból csak named mobhoz kell, mert sima 2-3 pöttyösek maximum egyszer ütnek meg, az accuracy meg.. Nos még nem lõttem mellé egyszer sem nélküle. Bossokhoz felrakom, kb ennyi. Te meg übersorc lehetsz, mert még nem sikerült olyannal partyznom sose, amelyik ne ült volna le manát tölteni.
Insta...
A sorcival FT-ben 2 percenként garantált a 2300+ sebzés az infernoval (ha nem resisteli ugye 😊 ). Ezen kívül ott van még a többi. Dot kár, flame harpoon, flame bolt stb. A ranger ha crittel akkor õ is tol ilyen dmg-t. Ha crittel. A sorci viszont permanensen tudja tartani ezt a dps-t.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
😊 en nem ereztem egy harcot sem epickus harcnak 😊 max alliance szintu boss ok elleni tobb oras harcokat 😊
de lehet csak maskent huzzunk meg a hatarokat mit terunk epikus harcnak.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Kahrun Server .... A ma mar harmadjara dob ki a server ( az okot nem tudom ) ez minden napos vagy nalam van a gond ???
koszi a segitseget
ゾルターン
Sok helyen olvastam, hogy a ranger egy szenvedes, kulonosen lvl 20 alatt unalmas, s nehzekes vele a fejlodes. gondoltam megnezem, hogy tenyleg igazak-e ezek a dolgok, s krealtam egy scout-ot.
Valoban, lvl10-20 kozott kell nemileg kite-olni, ami teljesen normalis egy ijasz eseteben, de nem kell atszaladni a terkepen a mobbal. Minimalis kite-olas utan a legtobb mob-ot ki lehet vegezni melee-vel. Gyakorlatilag lvl19ig ugy el lehet jutni, hogy folyamatosan ol az ember, egyszer nem ul le pihenni, s potizni is elvetve kell. Lvl 19-en bejon egy skill, amivel igazan megno a ranger hatekonysaga, ugyhogy akinek panasza lenne eddig, az ettol a szinttol nem mondhat semmit. Nem tudom, hogy pl. egy mage vagy egy assassin mekorakat sebez, de miutan megkaptam ezt a skillt (stun shot ha jol emlekszem) 19-en, elkezdtek megjelenni az 1400+ crit lovesek. Mondanom sem kell, az SM utan ezeket a szamokat latni igen erzes:-)
Impetusiumban a wind spiriteket ezen a szinten nagyon lehet daralni, mintha ezeket a mobokat direkt a rangernek talaltak volna ki.
Lvl 20 utan a melee skillek kevesbe lesznek fontosak, de azert meg mindig erdemes a mobokat kivegezni a focused evasion - counter attack (?) - surprise attack komoboval, egyreszt igy nem sebzodunk, masreszt meg ez siman lehet 1000 dmg.
Tegnap 25 lettem, ujabb skillek, s sajat buffal NTC-ben az elitekre 1800-as criticalok repkedtek.
Nem tudom, hogy ezek az ertekek mas dd classokhoz mennyire hasonlitanak (valaki assassin v. sorcerer megirhatna), de nezegetve a mellettem gombakat farmolo sorcerert, kb hasonlo utemben oltuk a mobokat: talan o picit gyorsabb volt, viszont nekem nem kellett manazni.
Egy szo mint szaz, szerintem a ranger class kozel sem olyan gyenge alacsony szinten, mint ahogy azt tobben irjak. Nagyon fun vele jatszani, lvl20 alatt nem merul ki a _2 ij skill_ spamaleseben a fejlodes, hiszen ott vannak a melee skillek, a csapdak, stb..
minden ifjonc ilyen vehemens..
hagyjunk neki idõt, hátha az évek meghozzák számára a lényeglátást és intelligenciát, bár az utóbbi állítólag nehezen fejleszthetõ..:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Lehet, hogy rosszul ertelmezem, de nekem az jon le a fentiekbol, hogy szerinted aki szovateszi, hogy bizonyos dolgok nem jok, az nem nem a jatek hibaja, hanem donto tobbsegben az illeto bena/ertetlen ehhez a jatekhoz.
ha jol emlekszem mindig 5os voltam olvasasbol altalanosban :-)