24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
nyuszigod #13596 Valaki tudna nekem segíteni, hogy hogyan tudok accot csinálni? Mert kurvára nem csinálja meg.... -
#13595 1.9 ben megvalósul a nagy grafikai újjítás? vagy az a 2.0ban lesz? -
#13594 Nem kell külön regisztrálni, de csak élő accountal tudsz rajta játszani. -
Eftörsokk #13593 pts-re külön regelni kell vagy meglevő aion accal lehet használni és ha igen, olyannal is lehet ami nincs feltöltve?:D -
Vicodine #13592 Ahogy néztem Csenkynek igaza van,kb 5szörös lehet a PTS,mind exp mind droppügyileg,meg AP is emelve van rendesen,iszonyatosan gyors a fejlődés,mondjuk ez a célja,tesztelni...Amúgy nemsokára fent lesz rajta az 1.9,bár 29re ígérték,de már az is haladás h van PTS szeró,majd csak jön 1.9 is rá..:D -
Csenky #13591 lv.3-tól kb 5x XP van, de igaz nem 1.9 a pts. Nem is írták sehol, hogy 1.9 lesz rajta, csak azt, hogy pts. Tesztelhetjük az új droprate-et. (az ugyanis kegyetlen nagy lett) -
#13590 Ez a 1.9 PTS epic Fail :D
1x Xp el mehet a p.csába az encé. -
#13589 Köszönöm a választ :) -
#13588 Ha jol tudom 3 szerveren vannak sokan magyarok mind a 2 oldalon.
Spatalos
Castor
Telemahus ize...
-
#13587 Latom gyonyoru es hihetetlen helyesirasi hibakat vetettem, remelem ettol meg ertheto a mondanivalom :) -
#13586 Sziasztok!
Még anno jatszottam a betvala es nagyon megtetszett, viszont csak most jutottam el odaig, hogy valoszinuleg tudom jatszani magy rendesen, meg tudnatok mondani melyik szerveren van a legtobb magyar? -
Vicodine #13585 Jaj má,örülnél te is ekkora dpsnek!:) -
Iridescent #13584 Muhaha! Governor vagyok! Igaz nem sokáig, de legalább maffin! Fincsi köszi a tegnapi lowDPS-t, szinte már healelted mobokat! XD -
#13583 http://uk.aiononline.com/board/notices/view?articleID=577&page=
:) megint jol dolgozik a support elyos only itemet mindekinek :P -
Iridescent #13582 Fincsi olvasd el variance-t, ott le van írva a lényeg a PTS kliensről -.-, ha nem érted azon nem csodálkozom!
Váá tegnap esett Miren Diamond Ring! Imbaaa. Ideje volt lecserélni a csöves 30as abyss-t. -
#13581 Szerintem nem tamadasnak szantak :)
Cleric felhuzasa egy kulon elmeny szerintem :) bar en mar szeretek jatszani vele.
Ami elony lehet hogy jobban kiismered a karit mindha 50 esen megveszed es "hirnevet" is tudsz szerezni , igy 50 en nem lesz olyan hogy nincs partyd max csak akkor ha nem akarod :) es AFK nak tetteted magad -
Vicodine #13580 Most szedem le a pts klienst,ez lejön akkor elvileg 29et megvárom és logolhatok is be a tesztszerverre? -
#13579 Eladtam rola mindent .... pihentetem amig jon az 1.9 . -
Burgernemham #13578 Azért hírdettem ezen az oldalon mert úgy gondoltam jót teszek Magyar társaimnak azzal, ha az ő megunt karakterüket vásárolom meg. De hírdethetek az erre a célra megfelelő külföldi oldalon is. Kérem a mindenbe belekötő okoskodókat kíméljenek meg a ....kérdéseikkel és ne legyek céltáblájuk. köszönöm nektek! :) -
Burgernemham #13577 A meglévő accomról a többieket segítem a végjátékban. Egyébként meg a harmadik karakter után nincs sem kedvem, sem időm, sem energiám még egyre.
Tudom, miért nem kezdtem Cleric-et. Azért nem, mert 5 is volt a klánban.
Ugyanakkor semminemű felhatalmazásom és erkölcsi alapom nincs őket felelősségre vonni, hogy ugyan már miért is hagyták abba a játékot és maradtunk healar nélkül. Az egész szerveren siralmas a helyzet ebben a tekintetben. Nincs cleric.
Azért hírdettem itt, mert gondoltam Magyar társaimnak teszek jót azzal, ha az ő megunt karijukat vásárolom meg. -
chefshift #13576 Gondolom a karaktere mellé kellene pap. -
Shaenis #13575 meg sem fordult a fejedben hogy felhúzz egy clericet a meglévő accountodra? :) -
#13574 "vagy jön a keresztapja kerékpárt javítani" -
Burgernemham #13573 Sziasztok! Cleric karit vennék high level, de leginkább 50-est, szintén teljesen mindegy melyik szerón van, csak elyos oldalon legyen, előny ha van alchemy expertje. Meguntam, hogy órákat keresgéljek healert, s ha van is egy forduló után kiszáll az instából mert éhes, vagy jön a keresztapja kerékpárt javítani. Nem ingyen kérem így lehetnek elvárásaim. Köszöntem!
-
#13572 szerintem ez mindig valtozik. pl. Spataloson is voltak hetek, sot honapok, hogy minden elyos kezen volt, most meg kb egyensuly van, ahogy Strahd mondja.
Pillanatnyi helyzet szerint valasztani servert szerintem felesleges, mert mire max szintu lesz a karaktered, siman lehet, hogy teljesen masok lesznek az eroviszonyok..
amugy mi van az rangereddel? megfosztottak javaitol? -
#13571 atviszem az asmo sin-t ha beindul a transfer -
#13570 Gyere vissza spatalosra, en ugy erzem hogy egy torekeny egyensuly most van az Asmo es Elyos kozott :) megy a nagy adok kapok. -
#13569 Utolag jelzem hogy ;) volt siege es jo moka volt -
#13568 Az egy dolog, ha valaki nem hivatalos szervert propagál, de hogy mások munkáit használja fel a saját oldalához anélkül, hogy a fordítások, leírások végén feltüntetné a forrást.... Ez sima lopás. -
Tomy Lee #13566 Free karakter transfer-el csak rontanak a helyzeten.Inkább server-merge kapásból úgyis arra mennek sz.tem.. -
Vicodine #13565 mindegy melyik szerón vennék asmo oldalon alchemy expertes karit,többi nemszámít -
#13564 Nagy hibat vetettem .... huzok egy sint a Telemachus-on . Na ha ott spataloson Elyos foleny van akkor itt nem is todom milyen szoval jellemezzem.
Abyss upper green zone ...... es legiok nagyresze bevalottan pve orientalt. Kiraly ..... innen is lehet koltozni -
Csenky #13563 Spataloson szerintem mozgalmas az élet mostanában - már ami a siege-eket illeti. De nem tudom miért, szerintem eléggé ingadozó az aktivitás. Mert pl van siege, ahol egyetlen árva asmo sem jelenik meg, pedig épp övék nem foglalható, aztán van hogy akkorát zergelnek, hogy beleremeg az abyss. Ez valahol megvan az elyos oldalon is, de talán nem annyira szélsőségesen.
Egyébként úgy érzem elég jól tudom kontrollálni a fort siege-eket, mivel ha online vagyok, lóf*sz se történik, ha meg nem lépek be, milliónyi AP cserél gazdát. Az utóbbi 3-4 siege-ből tuti kimaradtam, de volt vagy 4-5, amikor végigültem az 1 órát várva az akcióra. :p Szóval, legyek ma vagy kihagyjam? :p -
#13562 :) en most ugy erzem valamilyen gyenge de egyensuly azert van.
Hol Asmo hol Elyos ero van. De lehet en erzem rosszul bar teny tobb elyos van szerintem aktivan mint Asmo :) de mar nem annyira szopo mint 3 honapja -
#13561 Ha nc nem akarja hogy mégjobban szétcsuszon a balance akkor szabályozni fogja (remélem így lesz).
Pl ha spatalos szerver asmo állománya kik belefáradtak a szopóágba transferelgetik a karaktereket castorra , ahol így is aso fölény van .... Na az érdekes lesz .
-
#13560 barmelyik serverrol lehet transferelni barhova vagy meg lesznek hatarozva? -
#13559 Ezért irtam :P -
#13558 Nem egészen.
Az ncsoft egyszeri karaktertransfert biztosít mindenkinek ingyen a bejelentés szerint.
Ha ezen kívül még szeretnél további karaktert átvinni másik szerverre azért viszont már fizetned kell. -
#13557 ha mashol veszi, akkor a transzfer miatt +25 Euro -
#13556 masnak is van problemaja a belepessel vagy csak en vagyok ilyen szerencses ???
NCSoft site ok .... de a game-be nem tudok belepni . Egyszer azt irja ki hogy nem "can not connect" vagy azt hogy mar be vagyok lepve .(????)